Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:30:42

LOGOUT.hu

PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!

Aktuális:

Kölcsönjáték nyilvántartó

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#211408) S e t h válasza Jim74 (#211402) üzenetére


S e t h
nagyúr

Van még olyan ember, aki megrendel és nem be?
[link]

117 óra.
Ennyinél fejeztem be, akarom mondani hagytam abba a Metal Gear Solid 5: The phantom paint, ennyi idő alatt a játék 49%-át teljesítettem, a főszál megvolt, mellékküldetésekből egy rakás maradt.
Méltatlanul elhanyagolt játék itt a topikban, pedig nálam a lopakodós játékok trónjára szépen fel is ült és a gyártók még ma is tanulhatnának( 2015-ös játék, úristen), hogy miként is kell az ai-t programozni, mert itt nem viselkedik agyhalott módjára az ellenség.

Ugye Bend studo és Ubisoft?

Stílszerűen most meg a Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands van terítéken, és az első 10 óra mondhatni nagyon jó volt, de itt is hamar el fog jönni a monotonitásba hajló végtelen grind, megjegyzem a Metal Gear Solid befejező epizódja sem volt kutya ebből a szempontból, de ott legalább sikerült olyan történetet kanyarítani, ami nem mindennapi.

Azért a Wildlands sem lesz olyan rossz ebből a szempontból, ez a kolumbiai drogkarteles miliő nagyon állat és azt kell mondanom, hogy sikerült úgy megalkotni ezt a gémet, hogy multi hiányában ha nem lenne mellettem 3 npc társ, akkor csak szívnék annyira nehéz, a célzásom olyan mintha most vettem volna először kontrollert a kezembe.
Sokszor húztak ki a fekáliából.

This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.