Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rák
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Demizson92 #210846 üzenetére
Bármikor felrakhatod, de az akkumulátor élettartamát csökkentheti ha használaton kívül folyamatosan töltőállomáson tartod (ha ritkán tud csak jobban lemerülni az aksi). Játék alatt mikor jelez, akkor érdemes a lehető leghamarabb bedugni a töltőt, mert utána már hamarosan magától fogja megszakítani a játékmenetet. A konzol kikapcsolása előtt ha megnézed és azt látod, hogy csak egy csík van, akkor pedig nyugodtan töltőre rakhatod.
-
d@vee
őstag
válasz
Demizson92 #210846 üzenetére
Én akkor szoktam, ha jelez a gép a merülés miatt. Vagy ha tudom előre, hogy holnap van időm kockulni akkor előtte felrakom tölteni.
-
Demizson92
aktív tag
Sziasztok!
Ismét lenne 1 kérdésem:
Milyen gyakran érdemes töltőre rakni a joy-t?
Ha 1 csík van csak akkor?
Vagy ha jelez, hogy alacsony a szint?
Vagy ha 2 van, akkor is?Köszi előre is a választ!
-
sp8787
addikt
Mi mehet a Bioware-nel?
Itt olvasom a hirt ,hogy lelepett/kirugtak az Anthem producere, belepek a reddit-re ott meg azt ,hogy lelepett/kirugtak a Dragon Age producere is. Mindez 2 nap alatt.funny
-
S e t h
nagyúr
válasz
zbundy #210839 üzenetére
Én 4-5 vásárlást terveztem, amit aztán 1-2-re redukáltam, és most ott tartok, hogy egyet sem veszek.
Az idő hiánya, a korábban megvett játékok mennyisége miatt feleslegesnek tartom, kuponnal lehet engedtem volna a csábításnak, de a Sony tolja fel magának, spórolt most nekem egy pár tízest. -
Def26
félisten
Kaptam egy Takayuki Yagami exkluzív téma kódot. Ha kell valakinek akkor privizzen.
-
Xaels
félisten
-
hombre[EU]
veterán
válasz
Carlos Padre #210828 üzenetére
Behúzott a Nagoshi-world?
Nulla-Kiwami-Kiwami2-3456 a timeline, de mind különálló story,ha kihagysz belōle akkor is teljes élményt kapsz a másiktól
Csak a hármast kell kihagynod(ha nincs ps3 kéznél) a többi Now-ban van -
ldave
félisten
válasz
Carlos Padre #210828 üzenetére
Bármikor, mivel előzmény történet.
-
Carlos Padre
veterán
A Yakuza Zero-t mikor a legjobb játszani, melyik rész után a sorozatban?
-
Deck
titán
válasz
hombre[EU] #210822 üzenetére
Pár száz ft-ért kapsz egy csomót aliról pl. Nekem is van mindegyiken
-
hombre[EU]
veterán
Lehet,hogy csak nekem egyedül újdonság,de pár dollárért lehet ilyen stickereket rendelni kontrollerhez és némelyik elég menō
-
Xaels
félisten
Asterix & Obelix XXL3 ez új rész lesz ugye? A 2-es amiből a felújítást csinálták?
-
troland26
őstag
Urak ?
Hol akciós most a 12 hónapos ps plus ? -
Sordoran
addikt
válasz
Gebriel #210810 üzenetére
Jah, az elkerülte a figyelmem. Én azért leszoktam tölteni. Esetleg utána letörlöm mielőtt eljutnék az elindításig.
Viszont mostani akcióba is kéne vennem valamit, ha már kaptam 25%-os kupon-t. Vannak jó játékok, amik kellenek, sajna a Spiderman pont nincs most akciósan. -
Sordoran
addikt
válasz
Gebriel #210807 üzenetére
Én teljesen átérzem, nekem is sok játék van PC-n és PS4-en is amiket megvettem mert majd jól kijátszom, aztán mégse úgy alakult.
Jobb esetben pár órát beléjük öltem.
Most ps-en visszatart az is, hogy elég fura zajt kelt a gép, ami a tápból jön. Ha ez nem lenne, lehet többet játszanék, így viszont tudat alatt ott van egy visszafogó erő. -
TXT
őstag
Sracok! A RIGS-ert es a DriveClub-ert erdemes penzt adni? Milyenek ezek VR-ban?
-
Xaels
félisten
Csak 1 avatar-t vettem mert inkább legyen "egyedi" amivel tudnak azonosítani. Ezek között persze van PS+os is játék is, de bőven hagytam ott náluk pénzt.
-
sztpega
tag
Itt a hétvége, vásárolnék is, ha valakinek lenne még egy felesleges 25%-os kuponja és elküldené, azt nagyon megköszönném!
-
TXT
őstag
Kaphatnek en is egy 25%-os kupont valakitol privatban, akinek nem kell sracok?
Illetve meg egy kerdes. Van lista azon jatekokrol, amik tamogatjak a Logitech G29-et, illetve a Thrusmaster T Flight Hotas 4-et?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch Lite 128GB Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 20.0.1 + Atmosphere, 3 hónap garanciával!
- Nintendo Switch OLED, 2026.12.12-ig gyári garanciával, dobozában, karcmentes állapotban, Bp-i üzlet
- Xbox Series TMR analóg és PS5(DS5) Hall effect analóg csere
- PlayStation 5 30th Anniversary Limited Edition (bontatlan)
- Tégy ajánlatot: VESZEK Azonnal Playstation 5 - PS5 (ps4 , Switch, Xbox is), Kontrollert, játékot
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest