Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:30:42

LOGOUT.hu

PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!

Aktuális:

Kölcsönjáték nyilvántartó

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#20627) ForRedGlory válasza vg (#20622) üzenetére


ForRedGlory
félisten

Éreztem, hogy pont Te fogsz beleokoskodni, aki képes volt ilyen releváns véleményt leírni:

"...öli bele a pénzt, kizárólag játék, magasabb fps/felbontás miatt. Tudom milyen ez, én is ilyen pöcs voltam 386/486-os időkben, köszsohatöbbet PC játék..."

Köszi, de ezek után nem érdekel mi a véleményed. Örülök, hogy sikerült személyeskedésig süllyedned, úgy hogy életedben nem beszéltél még velem (és nem is fogsz szerencsére), azt sem tudod mivel foglalkozom vagy mihez értek. Ez mindent elmond rólad.

Nekem az olyan véleménye konvergál a 0 felé, aki 386/486-al példálózik. Nagyon képben lehetsz. Köszi, nem érdekel a véleményed, talán majd másnak lesz épkézláb is...

(#20624) gianni85: Mindenki annyit költ a hobbijára, amennyit tud vagy nem szégyell. Lehet, hogy csórikám PS4-el rohangál, közben meg havi 50.000 Ft-ot elkurváz. Szóval attól még hogy valaki PC-ben leli örömét, lehet hogy a kis nethuszároknak sokkal költségesebb (értelmetlenebb) dolgokra dobálják ki. Én pl nem cigizem, hanem PC-re költök. Gondolom nem kell nagy matek, hogy aki nem cigizik az mennyit képes megspórolni egységnyi pénzből, min az, aki pl igen. Ez csak egy példa volt, nem kell mindenkinek leírnia, hogy nem cigizik. aki nem érti az nem érdekel engem sem. :)

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.