Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:30:42

LOGOUT.hu

PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!

Aktuális:

Kölcsönjáték nyilvántartó

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#20620) ForRedGlory


ForRedGlory
félisten

Bocs előre is, akinek a szívébe fogok tiporni - és itt elsősorban a konzolos gurukra gondolok -, de olyan hülye és értelmetlen vitát folytatni, hogy PC vagy Konzol értelmesebb-e játékra még ritkán olvastam. Ennél még az AMD vs Nvidia is értelmesebb vita alany, mert ott van közös nevez. PC vs Konzol esetében valaki mesélje már el, hogy mi a közös nevező? Az, hogy játszani lehet rajta. Ennyi, semmi platform hasonlóság, ökoszisztéma hasonlóság nincs, leszámítva, hogy a Next Gen is PC alkatrészekből áll.

Azt gondolom, hogy PC és Konzol esetében is mindenki annyit öl a gépre/játékra, amennyit megengedhet vagy szeretne. Vagyis ez teljesen megegyezik mindkét esetben. Innentől nem releváns az, ha valaki azzal jön, hogy de hát PC-t drágábba karban tartani meg egy VGA = PS4, mivel mindenki a SAJÁT elvárásait figyelembe véve áldoz a hobbijára és releváns véleménye itt csak annak lehet, akinek van mondjuk gamer PC-ja és PS4/X1 egyaránt, mivel pontosan látja a különbséget, ami nagy a PC javára.

Irtó nagy hülyeség, hogy valaki szerint elég a 30 fps. Ja elég a Super Márióhoz. Érdemes meglesni a különbséget: [link]. Valaki írta itt, hogy pl az Infamous Second Sont szaggatni látja, hát én is látom, mivel, aki párhuzamosan játszik PC-n ls konzolon is, egyből ki fogja szűrni azt, hogy az fps számláló 30 vagy 60. Akárhogy is fáj, a 30 minden csak nem elég egy játék élvezhető futtatásának. Gondolom ennél nem kell jobb összehasonlítás. 30 fps mellett a hirtelen kameraváltozások és a nagyobb jeleneteknél lévő fps dropok miatt lemegy 20-ra is, míg 60 fps esetén lemegy esetleg 40-re, ami közel sem olyan látványos. Én sem játszom az ISS-el pont ezért, mert nem élvezem. Célozni sem lehet normálisan így. Ennyi. Nekem nagyon magasak az igényeim játék téren (eddig csak a Fifa 14 üti meg a Next Gen mércét) - csak a vízhűtésem jóval drágább volt, mint a PS4-em kompletten -, és ezzel még ahogy látom nem vagyok egyedül, bár ahogy látom leginkább annak vannak nagyobb igényei, aki PC-n is játszik. A konzolosok meg belenyugodnak és lenyelik azt, amit kapnak, mert esélyük sincs módosítani, innentől meg védik a saját igazukat, ami attól még nem lesz az.

2014-ben szégyen a 30 fps egy Next Gen konzoltól, ha fél éves, ha nem fél éves az új masina. Ez a Watch Dogs is szánalom lesz. Biztos Ps4-re vettem volna meg ha 1080/60-ban fut, de így gondolkodás nélkül megveszem PC-n és élvezni fogom annak olyan áldásos eredményét, amire egy konzollal abszolút nulla lenne az esélyem...

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.