Hirdetés

2024. április 20., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:30:42

LOGOUT.hu

PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!

Aktuális:

Kölcsönjáték nyilvántartó

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#101251) Lefty válasza Amadako (#101243) üzenetére


Lefty
addikt

Pro-n jatszok en is, azert is irtam, hogy ezt en is tapasztalom. Neha mintha kandallo mellett ulnek :D

(#101252) front3r válasza Lefty (#101251) üzenetére


front3r
őstag

Ez mekkora! 😀 ....és tényleg. A sima PS4 is ugyan így pattogott.

PS5, PSVR2 -  iPhone 14 Plus, Watch S7, iPad Pro(2021)

(#101253) erahurka válasza front3r (#101252) üzenetére


erahurka
félisten

Meg a PS3 Slim. Játék után hűlés közben néha akkorákat reccsent szegény, azt hittem leszakadt a polc :DDD

(#101254) #45378816 válasza tuki2200 (#101148) üzenetére


#45378816
törölt tag

Te gondolom mai napig feljársz online és az alapján mondod ezt...

Azért, mert TE a pár online alkalmad alatt nem tudtál érvényesülni nem azt jelenti, hogy más se tudna, mint írtam gyakorlás, pontosabban inkább hozzáállás kérdése az egész.
Evidens, hogy minél többet foglalkozik valaki a játékkal/karakterével, annál jobb lesz.

Örültél, ha megtudtad ütni?
Azt is be kell gyakorolni, hogyan védekezz illetve, mikor és hogy tudod az adott ellenfelet betámadni, amikor éppen elkezdi osztani a pofonokat feléd. :)

Nekem mai napig van, hogy sikerül nem egyszer meccset nyernem olyan ellen, akivel szemben a statisztikák szerint 0% esélyem van és persze ott a másik oldala is, hogy van 60-70% esélyem nekem nyerni és elvernek.
Olyankor át kell gondolni az egészet, hogy mondjuk mit csinálhattam rosszul és uzsgyi vissza gyakorolni!
(ezek az alap minimális adatok kattintás nélkül kiolvashatóak, minél nagyobb a százalék értéke, annál több esély van a nyerésre)

Ezek csak hangyafa..nyi töredékek ám, bár aki csak annyit lát a játékban, hogy üsd-vág, az megpróbálja megvétózni a kommentem.

Bárkinek szívesen segítek gyakorolni, ha arról van szó, további ilyen jellegű kifejtősebb Mortal-os hozzászólást nem fogok ide írni! :R

(#101255) alratar


alratar
addikt

Sziasztok,
Szeretnék venni egy PS4-et.
Azt szeretném kérdezni, hogy a Slim tud-e annyival többet, mint amennyivel több az ára?

10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem

(#101256) zzola válasza alratar (#101255) üzenetére


zzola
félisten

81k a slim, nem drágább a másiknál!

[link]

[ Szerkesztve ]

(#101257) Bazsi1987 válasza #20844032 (#101250) üzenetére


Bazsi1987
őstag

Szerinted jövő ősszel fogsz tudni építeni 4k-s pc-t 170-180-ért? Szerintem kizárt ezért a microsoft se fog ennyiért neked egy normális 4k-s konzolt adni! Annyire nem jó fejek! Nem tudnak egy szar gépet eladni jó markegingel? Hát nézd meg hány tudatlan okos veszi meg vagy cseréli el az xbox slimet azért mert egy két játék jobban fut 3-4 fpsel és a dobozon rajta van a 4k logó..ezek bármit eladnak ha akarnak! Semmi baj nincs ezekel a konzolokal újonnan lehet kapni ps-t xboxot is 80-ért már , csak reálisan kell látni mit kapsz a pénzedért mennyire lenne ez a pénz elég pc-re és rögtön megláttod ezek a konzolok nem gyengék! Csak a pc elhúzótt teljesítménybe és így árba is...

(#101258) A`rpi válasza SH4D0W2011 (#101244) üzenetére


A`rpi
addikt

"A PS Now miatt szeretnék regisztrálni egy accountot, és mivel idehaza nem elérhető, UK régiósra gondoltam."

Igen, egyelőre csak itt tudod használni a szolgáltatást, ahol talán még a magyar bankkártyád is elfogadja. (Nem garantált.)

"Jövőre viszont tervezek venni egy konzolt is, és szeretném, ha emiatt nem kellene még egy, mondjuk magyar fiókot regisztrálnom. "

Különösebb hátrány nem ér ha véletlen utólag egy két letöltőkód miatt regisztrálnod kell egy másik fiókot is.
Átlépsz, beírod a kódot, és már mehetsz is vissza a UK fiókodba.

"Árpi írta, hogy az itthon vásárolt lemezes játékokhoz magyar fiók kell, és a lemezhez kapott kódot csak magyar fiókhoz lehet hozzáadni. A régiós részben viszont a HUN és UK is 2-es. Vagy ez csak a dlc-kre vonatkozik? Tehát ha itthon veszek egy dobozos játékot, azt UK fiókkal sem tudom játszani, csak magyarral?"

Esetek döntő többségében azonos régió elfogadja a játékhoz kapott kódokat, viszont van néhány kivétel, így nem lehet azt kijelenteni hogy a UK "megeszik" minden magyar kódot. Szóval nagy valószínűséggel a kérdésedre igen a válasz, de nem száz százalékosan garantált.

"Megoldásnak viszont - még ha kicsit körülményes is - , azt látom, hogy akkor UK store-ból vásárolni játékot font feltöltőkártyával, vagy tesómmal hozatni Angliából dobozosat. Gondolom ezzel így nem lenne probléma, és gyakorlatilag lenne egy teljes értékű accountom, amivel nem vagyok hátrányban egy magyar fiókhoz képest."

Egyenleg feltöltés szempontjából, feltöltőkártya beszerzése az egyszerűbb, sajnos a bankkártyás fizetés problémás. Ami UK fiók mellett szól: UK fiókhoz azonnal lehet vásárolni kódot, Magyarhoz sajnos nem, csak dobozosan. Egyelőre PS Now szolgáltatás miatt is UK fiók a szerencsésebb választás.

Viszont a Magyarországon vásárolt játékokhoz kapott kód ahogy fentebb írtam nem garantált hogy UK-n elfogadja.

[ Szerkesztve ]

(#101259) #20844032 válasza Bazsi1987 (#101257) üzenetére


#20844032
törölt tag

Nade most akkor 6tflops nem elég, vagy 170k nem elég, vagy mi nem elég 4k-ra? Aztán meg azt is írod, hogy a konzolok nem gyengék.
Akkor most mivan? :)
Nem tudom hány okos tudatlan vesz xbox slimet. Te tudod?

[ Szerkesztve ]

(#101260) Bazsi1987


Bazsi1987
őstag

A 6 teraflop meg a 170 ezer ft se elég a 4k-ra! Nézz csak be a xbox one fórumba kb naponta kérdezik hogy érdemes-e cserélni xbox slimre! És ismeretségi körömbe se kevesen cseréltek konzolt mert a slimmel tévhitbe vannak hogy az milyen jó 😁 értelmezd hogy mit írtam 80 ezer forintért cserébe nem olyan gyengék a mostani konzolok, amilyen grafikát amit tudnak 80 ezer ft-ból nem hozzod össze pc-n...

[ Szerkesztve ]

(#101261) TBT


TBT
addikt

A Pro megjelenése után már sehogy sem érik meg ezek a Slim gépcsomagok?
1 TB-os gépek, nagyon jó és nem olcsó játékokkal. Mert akkor vennék ilyet, aztán bepótolnám az exkluzívokat. Arra talán megfelelő a gép egy FullHD TV esetén (4K-ra való váltást sem tervezem a jövőben).

Amúgy az ezekhez csomagolt játékok lemezes vagy digitális formátumúak? Mert erről tájékoztatást sehol sem találtam.

[ Szerkesztve ]

"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."

(#101262) pekrilga


pekrilga
újonc

Sziasztok!
Magyar fiók az otp mastercardot nem fogadja el, vagy csak én vagyok béna?
Ha Paypal-on állítom be a kártyát jó, egyébkén nem?
Otp webkártyahasználat?
Köszi a válaszokat.

(#101263) A`rpi válasza Bazsi1987 (#101260) üzenetére


A`rpi
addikt

"80 ezer forintért cserébe nem olyan gyengék a mostani konzolok, amilyen grafikát amit tudnak 80 ezer ft-ból nem hozzod össze pc-n..."

Persze hogy nem, viszont azt nem szabad elfelejteni a rendszer előállítási költsége (hardveres, szoftveres, stb stb...) akkor térül meg a gyártónak, ha hosszú távon tőlük vásárolsz előfizetést, és játékokat, így a belépő árat igyekeznek kedvezően pozicionálni...

Attól most tekintsünk el hogy elvileg már amikor leveszed a polcról a készüléket akkor profitot realizál a gyártó, de a java még csak ezután jön ha a felhasználó vásárol további termékeket a játékkonzolhoz.

(#101264) #20844032 válasza Bazsi1987 (#101260) üzenetére


#20844032
törölt tag

Értem, csak azt nem, hogy ezzel miért engem győzködsz :) Engem a pécé ilyen relációban nem érdekel, nem is írtam róla sehol semmit. Nekem nem volt kérdés a 130K-s ps4 pro kontra pécé sem. Van mindkettő.

(#101265) james001


james001
veterán

A napokban végre sikerült beszereznem az új Need for Speed-et,és szerintem baromi jó lett. Benne van a régi Underground 2-Most Wanted-Carbon feeling,rengeteg király kocsi és tuningolási lehetőség,stb. Viszont a sztori eddig olyan semmilyen,a csapatom tagjai elég idegesítőek meg egy-két bejátszás elég cikire sikerült :D Plusz az hogy folyamatosan online kell lenned elég nagy bullshit,ugye ha egyszer csak elmegy a neted akkor cseszheted hogy játszhass,meg egy csomó ember folyamatosan küldözget invitation-öket ami baromi idegesítő egy idő után (ha ezt le lehet tiltani akkor írja már le valaki!) :U
De amúgy eddig jó kis játék,jobb mint az előző Burnout klón részek,és ahogy láttam platina se nehéz :P

"The stars have died and the heavens go up in flames"

(#101266) A`rpi válasza TBT (#101261) üzenetére


A`rpi
addikt

Simán megérheti, mondjuk én a játékokat használtan / akciósan szedném össze, de ez egyéni preferencia.

"Amúgy az ezekhez csomagolt játékok lemezes vagy digitális formátumúak? Mert erről tájékoztatást sehol sem találtam."

Lemezes formátumban kapta idáig mindenki, Slim esetében itt néztem meg, azt írják lemezes játékokat csomagolnak a játékkonzol mellé.

(#101267) JanR válasza TBT (#101261) üzenetére


JanR
addikt

Ilyet vettem en is a Pro helyett, pedig 4K TV-m van ami HDR kepes. Tokeletesen eleg nekem, nagyon szepek igy is a jatekok. A kulonbozetet meg PS elofizure es plusz jatekokra koltom.

Szerintem mire kijonne az igaz difi a pro es a slim gep kozott -mert sajnos ez elkepzelheto-, addigra ugy is jonni fog az ujabb generacio. Szep es jo gep a Pro, de az sem eleg az igazi 4K elmenyhez, igy maradt nalam a Slim. Exkluziv cimekhez tobb mint jo :)

(#101268) erahurka válasza TBT (#101261) üzenetére


erahurka
félisten

Én Black Friday idején vettem hasonló csomagot (Last of Us helyett Ratchet and Clank volt benne), +1 év garival meg egy akciós játékkal együtt fizettem annyit, mint amennyiért az iPon tolja a csomagot.

A játékok dobozosak, viszont mivel ezek csak gépcsomagban értékesíthető kiadások, boltokban nem biztos, hogy be fogják tudni számítani később. Bár mondjuk itt Hardveraprón jobban megéri eladni a használt játékokat, mint visszavinni és 2/3-ad áron beszámítani valamibe.

(#101269) Roland861010 válasza erahurka (#101268) üzenetére


Roland861010
addikt

Használt játékot csakis kizárólag Hardveraprón érdemes a konzolszerviz kemény 2ezret adott volna a Ratchet and Clankért hardverre fel tettem és fél óra alatt el vitték 6 ezerért ! :D

Más: Normális ,hogy a Driveclubban csak úgy lehet jó időt elérni ha 200-al a falba rongyolok kanyarban és
úgy ki gyorsítani mint ,hogy kanyar előtt íven fék kanyar kigyorsít annyit időt veszitek ,hogy már a kontroller majdnem a tvben kötött ki....
Az első megoldással mondjuk megyek egy pályán 54 másodperces kört a 2ik meg oldással 1 perceset azért vicces ...

[ Szerkesztve ]

(#101270) TBT válasza erahurka (#101268) üzenetére


TBT
addikt

The Last of Us-t venném, meg az Uncharted 4-et egyből. Ezek így összesen és újonnan, (jelenleg akciósan) 20 000 Ft lenne.
86 000 Ft egy 1TB-os PS4 Slim konzol. Ez így összesen 106 000 Ft lenne, gyakorlatilag 1000 Ft-ért megkapom a DriveClub játékot. Persze annyira ez a játék nem érdekel, mert PC-n ott van nekem a Forza Horizon 3, de legalább van tartalom a gépre.

[ Szerkesztve ]

"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."

(#101271) hitchins válasza A`rpi (#101235) üzenetére


hitchins
őstag

Koszonom
Osszefoglalot nezegettem de valamiert pont ezen atsiklottam.
Meg 2 kerdesem lenne.
A US profillal rendelkezo emberke fog tudni jatszani magyar lemezes jatekkal vagy arra kulon hun account kell neki?
Illetve ps plus elofizetes is megoszlik ha jol tudom de vasarolni csak a fo profillal lehet kedvezmenyesen?

(#101272) erahurka válasza TBT (#101270) üzenetére


erahurka
félisten

Hát ha nem volt PS3-ad és így kimaradt a The Last of Us, akkor nyilván azt a pakkot érdemes. Viszont később, ha tetszenek a platformerek, érdemes lesz megvenni a Ratchet & Clanket is, mert eszméletlenül király lett az is.

(#101273) Cry0


Cry0
őstag

Ps4 hez van normalis utangyartott controller?
Tesómnak. Lenne neki nem szeretnénk eredetit venni :))

[ Szerkesztve ]

Iphone 15 Pro Max Kék Titán

(#101274) Lefty válasza TBT (#101270) üzenetére


Lefty
addikt

Last of Us hasznaltan de tokeletes allapotban 5 ezer, UC4 7 ezer korul van.

(#101275) A`rpi válasza hitchins (#101271) üzenetére


A`rpi
addikt

"A US profillal rendelkezo emberke fog tudni jatszani magyar lemezes jatekkal vagy arra kulon hun account kell neki?"

Tudj játszani a játékkal, ha kellenek neki a DLC-k is amit a lemezhez kaptál, akkor azt a profilt is meg kell vele osztanod amin korábban beírtad a játék kódjait, (tehát amin a játék DLC-i vannak). Letöltés után mindennel tud majd játszani a barátod a saját fiókján.

"Illetve ps plus elofizetes is megoszlik ha jol tudom de vasarolni csak a fo profillal lehet kedvezmenyesen?"

Plus által nyújtott extra kedvezménnyel csak az aktív Plus előfizetéses fiók tud vásárolni.

Miután a játékot megvásároltad örökre megmarad Plus előfizetéstől függetlenül, és más fiókkal is meg tudod osztani, ami akár eltérő régiójú is lehet.

[ Szerkesztve ]

(#101276) #20844032 válasza JanR (#101267) üzenetére


#20844032
törölt tag

Ez attól függ kinek mi az igazi difi. Én elég komoly difit látok. Főleg azért, mert a régi gép gyengeségei miatt ugrottam ki a platformból, és a pro miatt tértem vissza. Persze nyilván nem fog mindenki ekkora difit látni, mások az elvárásaink, a prioritásaink, stb. Főleg aki mostanság lép be a platformba, az nagyon más képet fog látni.

Cry0: vannak hivatalosan licenszelt kontrollerek, de azok nem igazán olcsóbbak mint a gyári. Sőt.

[ Szerkesztve ]

(#101277) alratar válasza zzola (#101256) üzenetére


alratar
addikt

Félreérthető voltam.
Többet tud a slim, mint a sima?

[ Szerkesztve ]

10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem

(#101278) toompa válasza alratar (#101277) üzenetére


toompa
őstag

Csendesebb,kisebb,jobb wifi,újabb controller,2.0 hdmi kimenet,jóval kevesebbet fogyaszt. Optikai kimenet hiánya a negatívum.
Az összefoglalóban minden benne van.

[ Szerkesztve ]

(#101279) A`rpi válasza alratar (#101277) üzenetére


A`rpi
addikt

"Sziasztok,
Szeretnék venni egy PS4-et.
Azt szeretném kérdezni, hogy a Slim tud-e annyival többet, mint amennyivel több az ára?"

Megj|Széria |Fogy|CPU |GPU |Opt|USB|HDMI|BT |Wi-Fi|Stream|FHD|4K|
--------------------------------------------------------------------
2013|CUH-1***|250W|1.6GHz|1.8T| ✔ |3.0|1.4 |2.1|b/g/n|720p |✔ |✘ |
2014|CUH-11**|250W|1.6GHz|1.8T| ✔ |3.0|1.4 |2.1|b/g/n|720p |✔ |✘ |
2015|CUH-12**|230W|1.6GHz|1.8T| ✔ |3.0|1.4 |2.1|b/g/n|720p |✔ |✘ |
2016|CUH-2***|165W|1.6GHz|1.8T| ✘ |3.1|2.0 |4.0|n/ac |720p |✔ |✘|
2016|CUH-7***|310W|2.1GHz|4.2T| ✔ |3.1|2.0 |4.0|n/ac |1080p |✔ |✔ |

Kevesebbet fogyaszt, és nincsen rajta optikai hang kimenet, ezt a két dolgot emelném ki, a többi modellel szemben.

[ Szerkesztve ]

(#101280) Sefter válasza toompa (#101278) üzenetére


Sefter
veterán

A slim mit profitál a 2.0 hdmi-ből :F

Psn ID: sefter_hun

(#101281) A`rpi válasza Sefter (#101280) üzenetére


A`rpi
addikt

"Natív" HDR támogatás, esetleg a későbbi frissítéssel engedélyezhetik majd a 4K Blu-ray lejátszást.
Egyelőre utóbbi még tiltva van, mert házon belül nem csinálnak lehetőség szerint konkurenciát, de a későbbiikben oda fogják adni, jó húzóérv lesz. (Szerintem.) :)

[ Szerkesztve ]

(#101282) hitchins válasza A`rpi (#101275) üzenetére


hitchins
őstag

Koszonom szepen!!

(#101283) Csabee86


Csabee86
senior tag

Pénteken megérkezett a PS4 Pro. Xbox One S-t váltott. Full HD Tv-m van. Az első ami szembeötlő változás az a súlya a gépnek. Van neki.
Péntek este 7 órától Vasárnap 22 óráig egyfolytában be volt kapcsolva (hol rest módban, hol rendesen használtam) Azt kell mondanom, hogy semmi hangja az én gépemnek.
Sajnos a Wi-Fi ugyanolyan használhatatlan mint a PS4 esetében. Pár játékot sikerült kipróbálnom.
Rise of the Tomb Raider: Full HD tv esetében kétféle beállítási lehetőség. Észrevehető a különbség a max részletesség és a magas framerate mód között.
Uncharted 4 multi: szerintem a multi is most már 1920 x 1080 felbontással fut tökéletesen.
Battlefield 1: gyönyörű a játék, a framerate nálam röccenésmentes volt.

Összességében az első benyomások alapján nem bántam meg a Pro gép vásárlását. Idővel véleményem szerint majd megtérül a plusz befektetés.

(#101284) erahurka válasza A`rpi (#101281) üzenetére


erahurka
félisten

4K Blu-Ray lejátszásnak én úgy tudom hardveres korlátai vannak mind a PS4 Slim, mind a PS4 Pro esetében. Egyszerűen kispórolták a kompatibilis optikai meghajtót, annak ellenére, hogy gyakorlatilag Sony = Blu-Ray.

(#101285) dinostaRR


dinostaRR
tag

Let it Die-t tolja valaki komolyabban?

PSN: dinostaRRHU [SONY PS5 - Huawei Mate 10 Pro]

(#101286) A`rpi válasza erahurka (#101284) üzenetére


A`rpi
addikt

A hátterét nem tudom, nyers erőből akad bőven, kvázi szoftveresen megtudnak "bármit" oldani, a hardveres része pedig adott, mármint az optikai meghajtó.

Ha van valami szakirodalom, szívesen fogadom.

(#101288) hitchins


hitchins
őstag

COD ghosts-ra erdemes meg beruhazni jatszak meg multiban?
Ezek az uj codok nem hoznak lazba.

(#101289) jaroslav válasza krx21 (#101247) üzenetére


jaroslav
aktív tag

Igazából nem ismerem a statisztikákat, a 4K tévék eladását illetően...

Én a baráti körömet ismerem, ami nem nagyobb és nem kisebb mint másoknak.
Olyan emberek akik anyagilag bőven megengedhetnének maguknak egy minőségi 4K TV-t, de írd és mond senkinek nincs 4K TV-je. Egyszerűen azt gondoljuk, hogy amíg nincs a 4K-hoz tartalom, addig felesleges a 4K TV ...
Én ebből indulok ki, de ettől függetlenül nem zárom ki, hogy nagyon pörög a 4K TV-k piaca...

Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt két nem fogadott hívása Chuck Norristól.

(#101290) erahurka válasza jaroslav (#101289) üzenetére


erahurka
félisten

A baráti körödből kikövetkeztetni világszintű eladásokat nem sok értelme van. Főleg Magyarországon. Nyilván jól fogynak a 4K tévék, ha a Sony és a Microsoft is meglépte a 4K konzolok kiadását.

Egyébként az elmúlt 50 hsz-ben lényegében a semmiről vitáztok. Senki sem tudja mi lesz majd 3 év múlva, innentől fogva egyelőre egyikőtöknek sem lehet igaza. :U

(#101291) james001 válasza dinostaRR (#101285) üzenetére


james001
veterán

Gondoltam már hogy ránézek,mégiscsak Suda mester csinálta,de ez hogy f2p elriaszt kicsit. Te mennyire forrtál bele? Pénz bele ölése nélkül végigtolható?

"The stars have died and the heavens go up in flames"

(#101292) kevepapa válasza #20844032 (#101276) üzenetére


kevepapa
aktív tag

Milyen régi gép gyengeségeiről beszélsz? :) Persze, lehet itt teraflopokkal dobálózni, de az a helyzet, h a pro eddig nemigen igazolta létjogosultságát, ha az embernek nincs minőségi, nem belépő szintű 4K megjelenìtője. Egy év múlva visszatérhetünk a kérdésre, de addig szerintem puszta önámítás, ill. hamis önigazolás a "régi gép gyengeségeiről" meg a pro teraflopszámáról magyarázni, pro melletti (pro) érvelés gyanánt. :)

[ Szerkesztve ]

(#101293) kevepapa válasza jaroslav (#101289) üzenetére


kevepapa
aktív tag

+1, kontent híján szerintem is felesleges dolog. Ha lesz rá megfelelő minőségű és mennyiségű tartalom, akkor is csak 60" felett vennék, alatta szinte biztos h felesleges, átlagos nézési körülmények (távolság) mellett biztos h nem fogod látni a 4K és FullHD közötti különbséget. Itt jegyezném meg, h sokaknak sztm a full hd is felesleges, mert legjobb esetben is csak a sima hd-t észleli a szemük.

[ Szerkesztve ]

(#101294) jaroslav válasza erahurka (#101290) üzenetére


jaroslav
aktív tag

Szerintem a magyar viszonyokról és vásárlási szokásokról objektív képet ad, fiatal mérnökök, jogászok, közgazdászok vásárlási szokásai.
Világszintű eladásokon, pedig mit értesz? Valószínűleg Etiópiában, kicsit más a helyzet, mit Svájcban, vagy esetleg Luxemburgban...

Ami a legutóbbi 50 hsz-t illeti, véleményem szerint minőségi eszmecsere folyt, egy termék jelenlegi, és lehetséges jövőbeni piaci helyzetéről...
Szerintem pont ez egy fórumnak a lényege.
De, ha te nem így látod, én természetesen azt is elfogadom :)

Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt két nem fogadott hívása Chuck Norristól.

(#101295) #20844032 válasza kevepapa (#101292) üzenetére


#20844032
törölt tag

Én itt nem beszéltem beszéltem teraflopszokról. Fogalmam sincs miket kevertek ide :D teraflopszok főleg a pécémben vannak. Azok nem ezekben a 100K-s konzolokban laknak :)

(#101296) oriic válasza Cry0 (#101273) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Olyan utángyártottak mint amik PS1-2-3 érában voltak már nincsenek. Hivatalos licence-elt 3rd party kontrollerek vannak (Hori és társai), de azok nem olcsóbbak a sima DS4-nél, plusz kizárólag vezetékesek.

Live-Die-Respawn

(#101297) kevepapa válasza #20844032 (#101295) üzenetére


kevepapa
aktív tag

Akkor szerinted miben jobb a pro, mint a "gyenge régi"? Mi az a szempont ami miatt a pro miatt visszatértél a platformhoz?

[ Szerkesztve ]

(#101298) A`rpi válasza zol71 (#101246) üzenetére


A`rpi
addikt

"Üdv.
Dual Play milyen a passzív 3d tévéken, játszatok így vagy felejtős.
TV vásárlás elött álok és ez lenne az egyik szempont."

Ha jól látom ez az LG ötlete, SONY ötlete így az LG, illetve SONY készülékek leírásait kellene jobban szemügyre venned.

Kicsit utána guglizva ezt találtam: [link]

Ebben a leírásban azt írja bármilyen passzív 3D-s készülékkel megoldható az osztott képernyős játékok "Dual Play-esítése".

-Kell hozzá kettő módosított szemüveg.
-Bármilyen passzív 3D képes megjelenítő.
SBS (Side By Side) funkót kell engedélyezni.
-Bármilyen osztott képernyős játék.
-Kettő Dualshock 4 Kontroller.

Esetleg ha valakinek a funkcióról több tapasztalata van az örömmel fogadom. :R

Köszönöm a helyreigazítást:
(#101300) Tegla80

(#101309) Moby

[ Szerkesztve ]

(#101299) erahurka válasza jaroslav (#101294) üzenetére


erahurka
félisten

Én csak azt mondom, hogy a Sony valószínűleg nem úgy fejleszt konzolt, hogy "hmm, a magyarok nem vesznek 4K tévét, akkor egy évet eltoljuk a PS4 Pro megjelenését, hátha addigra rákapnak".

(#101300) Tegla80 válasza A`rpi (#101298) üzenetére


Tegla80
addikt

Tapasztalatom nincs vele,de azt tudom,h Sony talalta ki a "dual view" technologiat es ezt vitte tovabb az Lg. (szoval ezt javithatnad a hsz-ben mert csipi a szemem,h az lg otlete. :DDD )
itt amugy eleg jol leirja,bemutatja talan jatekos oldalrol a szerzo.

[ Szerkesztve ]

Sony® & PlayStation®

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.