- Fórumok
- Konzol játékok
- PlayStation 4
- (kiemelt téma)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 06:30 Téma összefoglaló
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kendek
MODERÁTOR
-
ldave
félisten
-
james001
veterán
Egy pár dolog már most nekem se tetszik pl a fegyverváltogatás,maga a főkarakter se annyira bejövős,az össze-vissza ugrálások bejátszások között eléggé idegesítőek,a beszélgetések meg bugyuták eddig...
Na mindegy még nem teszek le róla,ahhoz azért nagy kakinak kell lennie hogy végleg lerakjam már most,de nem az azért. -
sasa134
addikt
According to a new post on Sony’s PlayStation Blog, Peter Parker’s facial model has been changed in the remastered version of the game, from John Bubniak’s face to Ben Jordan’s. The blog post explains that in order to bring out the best possible visuals for the remastered version of the game, the development team needed a better match for the facial capture done by Yuri Lowenthal.
Possibly by coincidence, this new Peter Parker also happens to look a bit more like the MCU’s Peter, Tom Holland, than the previous actor did. -
consono
nagyúr
-
KD6-3.7
őstag
-
TCr
veterán
-
bbdzyx
senior tag
Na, végeztem a Mankind Divided-del. Pont annyira volt rövid és közepes, de a jelenlegi játékfelhozatalban egyedüli cyberpunk sci-fi, hogy még jobban várjam miatta a CP2077-et.
Egészen rövid játék volt, kb. a Human Revolution kiegje/DLC-je is lehetne. Nehezen indult be, viszont a közepe volt a legjobb: beindult a sztori annyira ,hogy várjam a következő fordulatot, valamint bejöttek a főszál mellé az egészen érdekes mellékküldetések is, úgyhogy ezt a pár órás etapot élveztem leginkább.
Aztán egyszer csak hirtelen átcsapott a végjátékba, ami sajnos nagyon kiszámítható volt, a befejezés pedig borzalmasan lapos és semmilyen. Ahogy a Human Revolution három választható befejezése közül is csak az egyiket folytatták ebben a játékban, itt már egyből egy nagy cliffhangert írtak a végére, hogy még könnyebb legyen tovább fűzni a sztorit.
A döntéseknek és választható dialógusoknak nem csak a játék végén, de igazából sehol nem volt túl nagy befolyása a történet kimenetelére, talán csak a féltucat side quest közül lehet párat így elbukni/elszalasztani.A fentiek ellenére ajánlom ezt a pár órás kalandot annak, aki húzta a száját és félredobta a Plus librarybe, mert ha csak ezt a játékot veszem kiindulásnak és a hozzáadom a Witcher 3 történetvezetését és döntési mechanizmusát akkor azt hiszem az egyik legjobb sci-fi játék születhet a CP2077 személyében. Egyedüli félelmem a gunfight, ami a trailerekben is vérgagyinak tűnt, valamint ez volt a Deus Exben egyik leggyengébb pontja is...
-
Yodamest
veterán
-
Lackooo84
nagyúr
-
Mike
veterán
-
Kendek
MODERÁTOR
Ne bántsuk, szerintem csak arra akart utalni, hogy ez a cím a szokásosnál is jobban igényli a személyes megtapasztalást, mivel a játékos saját stílusához igazodik a játékélmény. Amúgy sem ugyanaz ha más végigjátszását nézed, de így még inkább ront rajta. Szóval akit érdekel az álljon neki és maga játsszon vele, mert megéri.

-
törölt tag
Csak neked, csak itt, csak most...

(IGN)Ghost of Tsushima's Weather Will Change Based on Your Playstyle
-
marilllyo
veterán
Hát New Dawn-ban önmagában is megállta poénként a helyét a tervezők kreativitása a fegyverek terén. Ettől függetlenül biztosan lesznek benne standard fegyverek is.
Az a bajom a Far Cry-jal, hogy kéne egy picit mozdulniuk valamilyen irányba. Nagyon kellene egy kis innováció a szériának mert az FC széria tényleg csak a témában változott...de érdemi újítás semmi nem volt benne. Pl.. már most tudom, hogy az FC6-ban az első skillpont, amit elköltök az az újratöltés futás közben képességért lesz.

-
RangerFox
veterán
-
Bad Pritt
félisten
-
Peace
nagyúr
-
Mezcal
addikt
Jó, hát a szerecsenmosdatásra nem vagyok vevő, amúgy mindenkit osztottál, Arkennys-t is.
Mivel nem vagyok kezdő játékos sportjátékok terén sem (pes ősidők óta megy nálam minden évben) megtudom különböztetni reális játékmenetet a rácsalástól. A Pesben sem volt ilyen egyszer sem, pedig ott is kikapok nehéz fokozaton, de nem azért, mert a gép burtál mód kezd el játszani, és olyan éles teljesítménybeli váltást még nem tapasztaltam máshol, mint az NBA2K20-ban. Leginkább akkor volt, amikor az egész csapatot irányítom, a karrierben eleve bénán van megoldva számomra az irányítás.
-
Mezcal
addikt
Hagyjuk már, eleve hülyeség, te voltál az, aki szerint a csgoban nem csalnak. Ki is rakták a szűrödet, én meg még mindig ott vagyok, és most is sok a csaló. Sas vagyok, wingmanben meg globál, szal már megint lódítasz a médiumozással.
Karriert és quicket is tolom a 2k-ban, és az elég érdekes, hogy vezetés után legyalulnak, mintha doppingszert vettek volna be.
-
.LnB
titán
Jahogy ő is az a típus...

A másik meg az, hogy nem pár meccs után, és streamerekre hallgatva kell véleményt alkotni.
Első NBA játék, amivel játszok. Először azt se tudtam, hogy hogyan kell irányítani. És legkönnyebb szinten is szenvedtem.
Én multiban csak a TheREC-et nyomtam, ott soha, semmi probléma nem volt. Kilépkednek sokan a meccsből, ennyi.Nem tudom mit tervezel SF-nek, de dobásra a legjobb kezdő build: [link] Enyém se ilyen, enyém betörésekre is jó, amit azzal nyerek, annyival gyengébb a dobás. De nem érzem gyengének így se.

-
törölt tag
-
btf
aktív tag
Ez lehet hogy nem véletlen, mivel a készítő az EA Black Box volt, ugyanaz a csapat akiknek az Underground 1-2-t + a Most Wantedet (2005) is köszönhetjük.
Ez volt az utolsó NFS játék tőlük.

-
Mike
veterán
annyira szar az a játék, hogy végigjátszottam
ami nálam igen nagy dologés nem csak végigjátszottam, hanem majdnem a platina is megvan
engem megfogott a hangulata, pont jó, hogy kell benne mászni, csúszkálni
persze vannak benne hibák, de mibe nincsenek. egy játéknál nem a hibákra kell koncentrálni szerintem, mert akkor minden szar
a legkönyebb fokozat pedig azért van benne, hogy a boss-oknál se akadj el.de ettől még nem kell szereti a fallen ordert, nekem pl a pókember nem jött be, pedig itt mindenki dícsérte
-
.LnB
titán
-
Rage47
nagyúr
-
NyMRooD
addikt
-
Xaels
félisten
-
Mezcal
addikt
-
Lackooo84
nagyúr
-
.LnB
titán
-
Tdizsolt
senior tag
-
Steve1207
veterán
Nekem pont a második rész nem adta annyira. Összességében a 3. 1. 4. és 2. a sorrend nálam, de inkább a történet és a kialakítás miatt. A második rész felétől viszont nagyon jó volt, úgy már ott lenne a második helyen. A 4. rész a kidolgozottsága miatt kiemelkedő. A harmadik meg mindent vitt nálam a környezet miatt, könnyed és élvezetes volt az egész, szórakoztató, változatos.
Mindenesetre az elsővel kell kezdeni, mert anélkül szerintem nagyon vontatott a második rész első 6-7 chaptere.
Aki viszont nagyon nagy technikai megoldásokat vár az első 3 résztől gondoljon bele, hogy ez egy 10 éves játék... -
Carlos Padre
veterán
-
markknight
nagyúr
-
30z.Samu
titán
-
hombre[EU]
nagyúr
-
Moby
veterán
-
consono
nagyúr
-
Rage47
nagyúr
-
alratar
addikt
-
seniman
veterán
-
mttssz
senior tag
Imadom ezt a jatekot, baratnovel vegigjatszottuk mindket reszet (muszaj volt minden palyat 3 csillagra mert addig nem hagyott beken
). Siman jatszhato olyannak is aki eloszor fog kontrollert a kezeben, a vegere siman beletanul, amugy meg aranyos kis cucc, kis poenokkal meg szolid jatekmechanikakkal, 5-6 orat siman el lehet vele lenni ketten, tobben meg meg jobb. -
penge111
addikt
Annyi mondjuk, hogy az ember sok jó történettől fosztja meg magát, de mondjuk azzal valóban nem lehet mit kezdeni, ha maga a stílus, ábrázolásmód taszítja az embert. Én azt vallottam, hogy a komolyabb jrpgk történetéhez képest a nyugati rpgk köszönőviszonyban sincsenek. Azért mára változott ez, de nem sok játék közelíti, vagy haladja meg történetileg a szintjüket (nálam csak a Mass Effect sorozat, és a Witcher 3).
-
.LnB
titán
Jól leírtad. Nagy élményekből maradsz ki az tuti.
Kojima pedig nyugati köntösbe csomagolja az elvont gondolatait, azért vevőek rá az emberek.Mint azt már párszor leírtam, aki ilyen játékokkal is bővíti a játékélményeinek repertoárját, annak sokkal jobb ízlése alakulhat ki.
-
sutyesz96
addikt
-
sp8787
addikt
-
S e t h
nagyúr
-
bAtt001
addikt
-
Gebriel
veterán
-
.LnB
titán
-
Omateee
tag
-
Shamat
aktív tag
-
seniman
veterán
Köszi a gyors jellemábrázolást is látatlanban ismeretlenül,de az a helyzet hogy zsigerből rühellem az egész marvel pereputtyot pókostól,vasemberestől,minden egyéb szuperhőssel karöltve.Ezért nem is vettem meg a pókembert meg nem is fogom,talán ha egy doboz cigi áráért adják majd,vagy havi plus játékként.

-
szabeska
addikt
-
Nayrobi
őstag
-
törölt tag
Örüljünk neki, hogy a végére összekalapálták azt a játékot olyanra, amilyen lett. (Az FH4 megjelenéséig a kedvenc autós játékom volt ebben a generációban.) Nagyon szórakoztató teljesíteni a kihívásokat és mindent három aranyra megcsinálni. 90%-uk persze sétagalopp, de azért a 10%-ért tényleg jár a vállon veregetés.
A tipikus ököllel a levegőbe csapós élmény volt megcsinálni a két venom kört időlimiten belül. -
RangerFox
veterán
-
törölt tag
-
törölt tag
1db venti került be pluszba, az a gyári venticsatlakozóról van szintén táplálva (egy fix 1000rpm-es silent venti, szal nincs a pwm bekötve, nincs is neki). Be lehetne tenni pwm-est is, de sok értelme nem lenne, mert a gyárit is alig pörgeti, szal kvázi fixen menne ugyanígy.
vonSux: ennyi a hangja órák után is, mindent 4K-ban tolok.
-
szzoo
tag
Ez azért nem egy Bullet Girls, amit tényleg csak a japánok élveznek

-
WhiteWalker
nagyúr
-
seniman
veterán
-
RangerFox
veterán
Ha megfigyeled, akkor ilyen jelenségek mindig is voltak a video játékok történelmében. Volt idő, amikor mindenki 3D játèkot akart csinálni, még ha nem is állt jól az adott játéknak. Aztán volt idő, amikor mindenki FPS-t csinált stb. Szerintem a zombis túlèlős játékokon kívül is akad mivel játszanod, ha ennyire zavar ez a zsáner, akkor simán ne vegyél tudomást a létezésükről.
-
tuki2200
senior tag
Mi elkeserito de most komolyan, az, hogy az emberek szeretnek uj jatekmodokkal jatszani? Vagy mi nem tetszik? Hogy tortent egy kisebb valtozas az elmult 10evben egy masik iranyba? A regebbi tipusu jatekok hanyagolva vannak? Nem. Akkor megis mi az elszomorito, hogy emberek szorakoznak jatekokkal? Ez neked rosszul esik? Legalabb annyi Single, DM, Souls like stb. jatek jon minden evben mint Battle royal vagy Survival, egyszeruen fáj neked, hogy az embereknek ez most tetszik? Vagy te amugyis ilyen "csak azert is a szellel szembe h*gyozok" tipus vagy? Tenyleg nem ertem mi ez a nyavajgas allandoan, ha egy BR vagy Survival game megjelenik... a R6-be ugyanugy ott a year2 jon a year3 folyamatosan heggesztik, adnak egy idoszakos eventet INGYEN, hogy az emberek oruljenek es te ezen fel vagy haborodva gratulalok..
-
tuki2200
senior tag
-
30z.Samu
titán
-
KaitouP
nagyúr
-
james001
veterán
-
Kvelstadt
veterán
-
dvd24
senior tag
Az AI tényleg jó (és a játékot is szeretem), de van egy gyenge pontja, az pedig a generátorok. A legnagyobb bázisokat is gond nélkül ki lehet pucolni ha éjszaka fel-le kapcsolgatjuk az áramot, mert az ellenfél egyesével küldi oda az embereit megnézni, hogy mi történt. Nekem anno elég illúzióromboló volt ez, amikor tényleg annyi minden másra gondoltak, de ezzel a módszerrel nem tudott mit kezdeni az AI.
-
Kvelstadt
veterán
A végét. Azt nem szeretik a fanok.
Van egy csavar a végén ami sok fannak nem jött be.
Én csak mosolyogtam és mondtam magamban hogy a jó öreg kojima megint megcsavarta a végét.
Ami nekem nem tetszett hogy lecserélték snake hangját és nem tudom hogy azért lett kevesebb szövege mert drágább volt az új szinkronszinész vagy más oka volt de snake-nek alig van szövege. Legtöbb átvezető videóban csak áll és nézi hallgstja a többieket.
Viszont nekem a bloodborne mellett az mgs5 az a játék ami egyszer felkerült a vinyóra de letörölve nem lesz sose. -
Kvelstadt
veterán
Plusz ha meglátnak és nyílt harcba kerülsz akkor akár a közelebbi őrposztokról is átjönnek a katonák de az biztos hogy a környéken minden őrség kereső üzemmódba kapcsol.
Ha sokfejest osztol wkkor elkezdenek sisakot hordani, ha füstöt használsz akkor maszkot hordanak és így tovább.
Igen vannak ismétlődő side questek de rengeteg lehetőség van ahogy megoldhatod őket és ahogy ők reagálhatnak.
Én még most is be-belépek egy-egyside questre hogy gyüljön a pénz és folytassam a fegyvwrek itemek fejlesztését. -
Kendek
MODERÁTOR
Fizetős patch jár csak hozzá, de az Slim-hez is alkalmazható.

-
ldave
félisten
-
Retekcloud
tag
-
Retekcloud
tag
-
JanR
addikt
-
SH4D0W2011
őstag
-
sanman
csendes tag
-
RangerFox
veterán
-
Lackooo84
nagyúr
-
Lackooo84
nagyúr
-
törölt tag
-
kiezTe90
senior tag
-
taki01
őstag
-
Lefty
addikt
-
RangerFox
veterán
-
pulyka jocó
senior tag
-
KaitouP
nagyúr
-
Mister_X
nagyúr
-
pruzsi
őstag
-
zebede
őstag
Az a baj hogy akinek venném, csak a fifa 17 érdekli az meg természetesen nincs az ajándékok között, így hiába 90k az Auchan-be ahhoz vennem kell még egy kontrollert.
Akkor meg ugyanott vagyok ha a Tékomtól megveszem 105k-ba 2db kontrollerrel, hűséget meg ugyis muszáj vagyok hosszabbítani, mert itt nálunk nincs más alternativa vezetékes netre.Egyébként a két gép között csak a tárhely nagysága lehet a különbség?
-
bolha23
aktív tag
Ha nem lesznek ilyen titokzatosak, akkor talán nemsokára pontosabb infóink is lesznek arról, hogy mennyi az annyi.
-
Adam_Shepard
addikt
-
icecave
nagyúr
-
Robi86
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Ingyenes webtárhely
- ingyenes webtárhely és játékszerver
- Milyen TV-t vegyek?
- Formula-1
- World of Tanks - MMO
- TP-LINK routerek
- OLED monitor topic
- Apple iPhone Air - almacsutka
- További aktív témák...
- LG UltraGear 32GS94UX-B OLED Monitor! 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- ASUS Vivobook OLED S513E notebook, laptop
- LG UltraGear 27GR93U-B IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync!
- HP EliteBook 640 G9 - i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- 27% - NiPoGi MINI PC AMD Ryzen 5800U / 16GB DDR4 / 512GB NVMe
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) de a mai nap is azt bizonyította,hogy a 18-as gameplay trailer az a végleges verzió volt (persze scriptelt jelenetekkel). Nem látod a fluid animációt?? Segítek.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Kendek