Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
icemad
nagyúr
válasz
sutyesz96
üzenetére
Ha találsz használtan jó áron slimet, akkor az jó lehet még most is játékra. Kontrollert mindenféleképp teszteld. Nem drága a javítás, de ne azzal kelljen kezdeni. A konzol hangját is hallgasd meg, lehet azt is takarítani kell. Gépen lévő, profilhoz kötött játékok nem érnek semmit, azért plussz pénzt ne fizess.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
sutyesz96
üzenetére
ha a címek érdekelnek, akkor miért ne?
én slimet vennék, legalább 2 karral, de ez egyéni preferencia.
azt mérlegelném, hogy a bakancslistás, esetleg exkluzív játékok közül mi az, ami PS4-re elérhető, mi az, ami PS5-re és aszerint döntenék. használhatónak használható mind a kettő, a grafikai csimbumcirkusz meg nem érdekel.
-
válasz
sutyesz96
üzenetére
Igen, teljesen normális, mióta pár éve változtattak a frissítési metodikán. Most lényegében csak a fájlok különbségeit tölti le, így gyorsabb, majd másolás címszóval felépíti a régi fájl és a patch segítségével az új fájlt. Ez elég lassú lehet egy mobil vinyóval, de persze függ a másolandó fájlmérettől is. Szóval nem mindegyik frissítés fog ennyi időbe telni, van ami sokkal gyorsabb.
-
fausto
addikt
válasz
sutyesz96
üzenetére
Be tudsz jelentkezni a profilodba? Ha a Store-ba belépsz, akkor az Account settings-be megtalálod a device managemnet menüpontot, nézd meg, hogy hány db PS4 van regisztrálva. Ha több, mint kéne, akkor deaktiváld mindet és változass jelszót.
Gondolom a supportnak már jelezted, bár hivatalosan nincs refund, ilyen esetben várhatóan segíteni fognak.
Fontos: a banknak nehogy jelezd, hogy fordítsák vissza a tranzakciót, mert a Sony egyből tiltja a profilodat!
Amúgy a két lépcsős azonosítás nem is volt aktiválva vagy annak ellenére léptek be? -
válasz
sutyesz96
üzenetére
Ellenőrizd az email címedet, ha át lett állítva, akkor állítsd vissza a sajátodra. Majd mindenképpen válts jelszót, és élesítsd a kétlépcsős hitelesítést (van már lehetőség hitelesítő app használatára is). Ezen kívül nem tudsz egyebet tenni, mint hívod az ügyfélszolgálatot, és jelzed nekik a problémát.
-
-
válasz
sutyesz96
üzenetére
Az azt jelenti, hogy nincs megfelelően leárnyékolva a kábel. A külső zavaroktól széteshet a jel, aztán pár pillanat múlva helyreáll. Szóval nem ugyanolyan minőségű az összes kábel, ha a Pro rakoncátlankodik, akkor érdemesebb lehet tesztelt, Premium tanúsítvánnyal rendelkező vezetéket venni. A gyárilag mellékelt HDMI kábel nem ilyen, szóval akár azzal is lehet probléma (bár a Sony nyilván tesztelte az alkalmatosságát).
-
-
-
sutyesz96
addikt
válasz
sutyesz96
üzenetére
Igazából az nem tiszta, hogy hogy kellene felcsatlakoztatnom a PC-re a kontrollert, hogyha közben a PS4-en kellene tudnom mozogni a menüben ugyanazon kontrollerrel.

A program számára is ambivalens érzéseket kreál, mivel azonnal ledobja a másodlagos képernyőről a megosztott képet, ahogy elkezdenék navigálni a ps-en a kontrollerrel.
-
válasz
sutyesz96
üzenetére
Mikor csatlakozol remote play klienssel, akkor a PS ledobja a kontrollert, mert átadja az irányítást a távoli játékosnak. Ilyenkor a notira kötött kontrollerrel lehet a játékokat vezérelni.
Ha internet felől szeretnél csatlakozni, ahhoz az kell, hogy az otthoni netednek legyen publikus IPv4 címe (ne legyen szolgáltatói NAT), és nyitva is legyenek az adott portok hozzá. Itt a legegyszerűbb ha engedélyezve van a UPnP, akkor a PS nyitja magának ami kell. -
válasz
sutyesz96
üzenetére
Kíváncsiságból csekkoltam. Gyakorlatilag engedélyeztem a távoli játékot és a telepített remote play kliensben bejelentkeztem és kapcsolódtam [képernyőkép]. Neked eddig sikerült eljutnod, vagy már ez előtt elakad? Hogyan próbálod, belső hálózatból, közvetlen kapcsolódással vagy interneten keresztül?
-
válasz
sutyesz96
üzenetére
Amit írtál az egy tényszerű megállapítás volt, miszerint nem működik mert hibát dob. A bemásolt hibaüzenet is csak annyit ír, hogy nem tud csatlakozni. Ennek számos oka lehet, pl. nem jól van beállítva (ellenőrizd a beállításokat), nincs bekapcsolva vagy pihenő üzemmódban az elsődleges PS (ellenőrizd, hogy be van-e kapcsolva vagy pihenő üzemmódban van-e), vagy egyszerűen csak blokkolva van a hálózat amin keresztül kommunikálhatnának (ha neten keresztül használnád, akkor ellenőrizd, hogy az otthoni neted nem NAT-olt-e).
-
penge111
addikt
-
válasz
sutyesz96
üzenetére
A serleg és a kupa nem közvetlen szinonimái a trófeának, csakis azért fogalmazódik meg az emberben mégis, mert egy serleget, illetve kupát kapunk mikor elnyerünk egy trophy-t. Egyszerűen ez az ikonja, illetve a jelképe. Ez nem is igazán magyarítás, hanem ezt látja az ember.
-
madkiller
őstag
válasz
sutyesz96
üzenetére
Sajnos, ahányszor bekapcsolom 5-10percen belül pármasodpercre elsötétedésik a kép. Minden indítás után egyszer csinálja. Ha átállítom automatáról a szín csatornát valami másra akkor jó, viszont ebben az esetben nincs hdr.... Korábbi hozzászólásokra hivatkozva gondoltam lecserélem a kábelt egy minőségibbre.
-
d@vee
őstag
válasz
sutyesz96
üzenetére
Nem 100%-osan sajnos. Néhány gammánál fordítva megy a hang, pl enemy jobbról jön, balról hallod. Előtted szalad, mögüled hallod. Baromi zavaró multiban (Warface), de pl. God of War-nál nem volt ilyen gond. És nem, nem beállítás probléma.
Ha a mikrofont mute-olod a füles kábelén lévő kapcsolóval, gépen hiába állítod vissza, nem fog menni, csak ha ismét csatlakoztatod a kontrollerhez, bekapcsolt PS4-nél és ott kapcsolod vissza.
Ezekkel a furcsaságokkal találkoztam konkrétan, bár a füles pár hónapja van meg és csak néhány játékkal játszottam azóta PS-en. -
markknight
nagyúr
válasz
sutyesz96
üzenetére
Neem, hétvégén kb 16 órát nyomom összesen
Ráadásul 9-10-re megyek dolgozni, de csak ritkán nyomom be reggel is a gammát. Most pont olyan időszakom van, hogy elég a munka és nem akarok foglalkozni utána senkivel még kb 2-3 hónapig.Amúgy itt a kutya macska dologra kanyarodva, találni am bármikor találok nőt, sose volt gond ebből, de én pont az az ember vagyok aki kvára szeret egyedül lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! TÜZES EZÜST MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1024GB/1T Újszerű Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Felsőkategóriás AMD Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! R7 9800X3D / 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

(hova tovabb koltok is rajuk)

Tudtommal nyári szünetet tart.

Neeeeeem. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Kendek