Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Adam_Shepard #81698 üzenetére
Steelbook only?
-
korte73
csendes tag
Nézegettem a co-optimust, de csak elég összetett gamekat találtam.
Olyasvalamit keresek, amit lehet local 2 kontrollerrel nyomni és 7 éves lányok el tudnak vele bohóckodni.
Valaki jár hasonló cipőben?
-
Adam_Shepard
addikt
-
buci30
addikt
Ez ki lehet?
Lefrissitette a játékot és utána hiába indítom újra a ps4 stb mindig amikor elinditom eddig indul el és ezt írja. -
Madwe
nagyúr
válasz
Cimbee #81688 üzenetére
Nem legális, sony is tiltja pl, de itt a fórumon is tiltott.
Röviden az oka: miután eladtad az accountod s az új tulaj emailt meg jelszóüt változtatott, még mindig vissza tudod szerezni az accodat, elég egy vásárlást igazoló emailt bemutatnod, így bárkit le tudsz húzni.
-
Cimbee
aktív tag
Sziasztok!
Ismertek olyan vkit aki accountok eladásával foglalkozik? Ez legális dolog amúgy? Előre is köszönöm a választ.
-
Tegla80
addikt
Szolgaltatonal probalj meg reklamalni....
Nem irtad,de tipre trekom vagy digis vagy mert naluk jellemzo,h belepiszkalnak az IP-be ezzel elerve,h nalad a psn-el hiba legyen.
Szoval kerdezz ra,h varialtak e valamit a rendszerben,mert nalad azota nem okes.Mobilneten amugy bejelentkezik?
-
Madwe
nagyúr
-
buci30
addikt
Ha kölcsön kérek egy játék lemezt meg tudom csinálni, hogy a teljes tartalmát rategyem a ps4-re?
Mert holnap vissza kell adnom de annyi idő alatt tuti nem játszom ki s gondlom lemez nélkül meg nem fog elindulni majd. -
Zanik
addikt
Konzol Stúdió ajándék DS4-el és 2 év garival hirdet PS4-eseket: [link]
-
Adam_Shepard
addikt
További egyeztetés után, érdeklődöm, hogy a doom steelbookos előrendelői helyem kell- e valakinek innen?
-
n000rbi
senior tag
Mario ajánlásával
-
m3ss
veterán
ps network nektek sem elerheto?
-
Body007 és Madweköszi az infót, tanácsot!
Majd még meglátom hogyan jó nekem de egyenlőre kikapcsolom.Sirandrish
Végre itt lehetek!
Nyomom meg nyomnám én de néha közbeszól ilyen munka meg étkezés meg hasonló dolgok amik nem hagynak játszani. -
Amadako
tag
Mondtátok tegnap,hogy vezeték nélkül is működik simán a sony headset win 7-en.Nekem nem megy, letöltötettek valami drivert?
-
A`rpi
addikt
válasz
Noda10 #81654 üzenetére
Gyakorlatilag korlátlan mennyiségű partnered lehet. Egy dolgot kell csupán szem előtt tartani a megvásárolt tartalmak licencének kettő státusza van:
-Elsődleges. Megosztódik minden megvásárolt tartalom.
-Másodlagos. Csak a gazdafiók tud játszani a megvásárolt játékokkal.
Ennek megfelelően ha a neked van három barátod, aki hajlandó az ő fiókját veled megosztani, akkor mind a hármójuk megvásárolt tartalmait élvezheted, viszont a saját fiókod, csak egy barátoddal tudod megosztani a három közül.
-
Noda10
tag
Sziasztok!
Nem tudom, hogy másnak eszébe jutott-e már, de lehetséges az alábbi, 3 embert érintő profilmegosztás?
Van ugyebár a klasszikus felállás, ami itt is részletezve van, amikor két ember egymás PS-én beálítja a profilját elsődlegesnek. Mi egy ismerősömmel úgy csináltuk a játékmegosztást, hogy csak az egyikünk profilja lett megosztva, az enyém. A saját gépemen ez az egyetlen profil és másodlagos, az ő gépén pedig az enyém az elsődleges profil és a sajátja a másodlagos. Így mindent én veszek, és ő is tudja használni.
Mivel az ő profilját felesleges lett volna megosztani, jól sejtem, hogy felszabadult ezzel „egy hely”?
Tehát ha van egy másik ismerősöm, aki a profilját megosztja velem, az övé lesz az én gépemen az elsődleges a sajátom marad másodlagos, valamint az ő gépén is másodlagossá állítja a sajátját, akkor jól sejtem, hogy az általa megvásárolt játékokkal így gond nélkül tudok én is játszani, és ez az én és korábbi ismerősömmel való megosztást semmiben nem érinti?
-
oriic
HÁZIGAZDA
2K teasel valamit. Talán végre bejelentik a Bioshock Collectiont, ha már úgy is tud róla mindenki.
-
Madwe
nagyúr
válasz
Kvelstadt #81647 üzenetére
Felesleges kilépni. Ha valami újat epinditasz amihez be kell zárja az előzőt úgyis kiírja. Cserébe onnan folytatod a játékot ahol abbahagytad (kivéve ami online kapcsolódik persze) es ez meg akkor is igaz amikor standbyba teszed! Bloodborn es dark soulsnal pl pont hasznos is, mert amugy nincs barmikori mentes, ugye
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen házat vegyek?
- NBA és kosárlabda topic
- Bittorrent topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Politika
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen notebookot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- További aktív témák...
- Nyugatinál Playstation 5 digitális/lemezes/ pro + 3 év garancia + beszámítok
- Xbox One és 360 játékok eladók!
- Xbox Series TMR analóg és PS5(DS5) Hall effect analóg csere
- Nintendo Switch OLED Scarlet & Violet Edition Megkímélt / Használt 11 Játékkal Kiegekkel Garis
- Eladó Xbox series X 1 tb 3 kontrollerrel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest