Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:30:42

LOGOUT.hu

PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!

Aktuális:

Kölcsönjáték nyilvántartó

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#255570) freeknight válasza cyberkind (#255561) üzenetére


freeknight
őstag

Már most is szét van válva a gamer közösség, nagyon ritka, aki tart mindkét konzolból.
Ehhez nagyon xbox fannak kell lenni, aki mindenképp akar tartani a microsoft gépéből, de mellette akar játszani a sony exkluzívokkal. Aki PS-t vesz, és nem xbox fanboy, annak felesleges másik konzolt venni, mert a crossplatformok jönnek mindkét gépre.

Persze, aki most vesz először konzolt, annak jó ajánlat lehet a gamepass, de mindezt csak azért teszi lehetővé a microsoft, mert jelenleg ők az underdogok, és így állnak neki a következő generációnak is, ami nem egy jó ómen a részükről. Ha ők lesznek a piacvezetők, a gamepass abban a pillanatban el fog tűnni, ez biztos.

Most egyelőre azt látom, hogy egyrészről azt a hardcore pc-s réteget szeretnék megszólítani, akik szeretnének 60 fps-el játszani, de a horrorisztikusan elszállt pc-s hardver árakat már nem tudják, vagy akarják kifizetni. Másrészről be akarnak vásárolni maguknak crossplatform címeket, és microsoft exkluzívvá tenni (lásd Stalker), de ehhez hatalmas anyagi befektetések kellenek majd, mivel a crossplatform studiók meg nem szívesen mondanak le a sokkal nagyobb ps-s piac eladásairól.
Nem vagyok ps fan, ha a microsoft szállítaná a jobb exkluzívokat, szívfájdalom nélkül dobbantanék xbox-ra. Az erősebb hardver nem elég. Ráadásul nem is annyira erős az a hardver, mint amennyire a microsoft marketing gépezete el akarja hitetni, ezen a halon is látszott, hogy mindent a 60 fps-nek rendeltek alá, normális, legalább jelen generációt megütő grafikával (pl last of us 2) valószínűleg képtelenek lennének tartani a 60 fps-t.
Kár érte, mert nagyon kellene a konkurencia a sonynak, de ez így sajnos nagyon kevéske.

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.