Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rák
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz
oliwire #255097 üzenetére
Szia,
Persze nyomtuk/nyomják páran. Bár aki még mindig aktívan játszik, azok már nagyon profik.
Azt hiszem van benne Co-op, bár sose próbáltam. De ez egy csapat alapú taktikai multiplayer FPS. Mint a Counter Strike. Szóval a lényege inkább az online multiplayer.Itt egy hosszabb kommentem a játékról: [link] De egy időben rengeteget irkáltam róla.
-
oliwire
őstag
Sziasztok!
Most vettem meg a tom clancy's rainbow six siege játékot 2900 Ft-ért, akciós volt
még nem indítottam el, ti már kipróbáltátok már? Ebben van Co-op játékmód?
-
.LnB
titán
válasz
Kendek #255073 üzenetére
PS4 Firmware Update 8.00 Patch Notes Annyira nem nagy titok.
-
törölt tag
válasz
Carlos Padre #255070 üzenetére
Nem sztori orientált hanem 4 fős coop izé...
-
hombre[EU]
veterán
válasz
hombre[EU] #255090 üzenetére
-
hombre[EU]
veterán
-
Źşë'
addikt
ps storeból valamiért nem enged paypal balance-val vásárolni, megszüntették vagy csak valami bug lehet?
rákerestem itt topikban - fizetési opció is balanszra van állítva, de semmi ill ezt csak egy helyen láttam megadhatóvá pipálni - viszont 2 helyen volt beállítható a hsz szerint a balanszos vásárlás, de most már mióta új a felület én csak egy helyen látok ilyet - 4-5 napja akartam venni pár játékot, ma újra próbáltam de semmi javuláskb másfél hónapja minden további bibi nélkül tudtam vásárolni most meg bankkártyát kér, leszedtem a profilról mint fizetési mód, visszarakni meg már nem engedi mert ismét érvényes bankkártyaadatot kér (úgy hogy nuku vásárlás, csak fizetési mód hozzáadás)...
-
válasz
hombre[EU] #255076 üzenetére
Amúgy semmi extra. De maga az email és a licenc is világosan fogalmaz, hogy ezen béta termék bizalmas, és használatával elfogadjuk, hogy nem lehet beszélni róla. Nem tudom mire fel ez a nagy titkolózás, azelőtt még nagyobb funkciók bevezetésénél is halomra küldték az elosztogatható kódokat.
-
Kaptam 8.00-s béta rendszerszoftverhez kódot, de most is csak egyet. Elég komoly emailt küldtek, melyben kikötötték, hogy semmiről sem szabad beszélni ezzel kapcsolatban.
Szóval a legjobb az lesz ha el is felejtitek, hogy megírtam ezt a hozzászólást. -
Carlos Padre
veterán
És imáim meghallgatásra tálalták: Warhammer 40K: Darktide
-
penge111
addikt
Death Stranding
Shekiro
Plague Tale
SW Jedi Fallen Order
Greedfall
Yakuza 0, 6
Red Dead Redemtion 2
Steamworld Dig 2
The Outer World
Remnant
Resident Evil 2
Judgement
The Bards Tale IV
Operencia
Final Fantasy VII
Last of Us 2
Trials of Mana
Ghost of TsushimaItt a bakancslistám a beszerzendő címekkel, amik érdekelnek még a jelen generációból. Viszzafelé kompatibilitás ide vagy oda, valami nagyot kell villantania a Ps5-nek számomra, hogy ne egy-két év után vegyem meg, hanem instant megjelenéskor.
Szerintem előbb lesz egy komolyabb tvm, mint ps5 konzolom. Önmonológ off
-
james001
veterán
válasz
nemorino #255030 üzenetére
Egyetértek. Ami a legjobban felcseszett még hogy bazi nagy robotdinók ellen egy íjjal meg csúzlival kellett szenvedni... Ezen kiégett az agyam. A legjobb része(i) a játéknak az volt egyedül mikor a zsiráf robotokat kellett megmászni,szép volt a kilátás róluk,de ennyi.
-
nemorino
tag
válasz
penge111 #255050 üzenetére
Max közepes képességű játékos vagyok, jó érzéssel tölt el, ha sikerül egy-egy platina. Nem érzem az életben túl sikeresnek magam, ezzel kompenzálok, illetve ha platinázok egy játékot, akkor úgy érzem, hogy többet hoztam ki belőle, jobban megismerhettem. Ráadásul a barátaim között van két trophy hunter, picit egymást is belekergetjük az ilyesmibe. A HZD-t pedig elég könnyű platinázni, nem akartam kihagyni a lehetőséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Friss előzetest és fejlesztői videót kapott a Mafia: The Old Country
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Disney+
- Milyen légkondit a lakásba?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Politika
- Háztartási gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- AKCIÓ! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest