Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Victoryus: Westland survival
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz
Rigormortiis #256796 üzenetére
Nincs. Psprices van csak.
-
Mike
veterán
válasz
Rigormortiis #256796 üzenetére
Igen. Psprices.com
-
Rigormortiis
veterán
Van olyan funkció a Ps Store-ban, hogy jelezzen, ha valami, amit megadtam, le van árazva?
-
Mike
veterán
válasz
frankdelgado #256786 üzenetére
Na, örömmel hallom
Ez az igazi jellemfejlődés -
saelin
veterán
válasz
Nem biztos. Nekem a Horizon Zero Dawn vesztette el az érdeklődésem a story x pontja után. A dlc-re azóta is gyűjtöm az erőt.
30z.Samu
A samurai egy trigger szó nálam mostanában: [link] -
30z.Samu
félisten
válasz
Szomorú szamuráj vagy akkor?
-
frankdelgado
őstag
-
.LnB
titán
válasz
frankdelgado #256782 üzenetére
De rá haraptál, kérsz még?
-
30z.Samu
félisten
válasz
frankdelgado #256782 üzenetére
No offense, de szerintem az is vicces, ha valakit leszólnak azért, mert ez az első számú hobbija. Ez is ugyanolyan hobbi, mint a többi, jó esetben némi haszna is lehet. Az, hogy valaki zombul a TV előtt, az elfogadott, de ha valaki játszik, az már nem.
-
S e t h
nagyúr
válasz
frankdelgado #256777 üzenetére
Én nem csodálom őket, nincs miért.
Szimplán elfogadom, hogy valakit szórakoztat. -
.LnB
titán
válasz
-
Mike
veterán
válasz
részvétem
vettél már ps4et, vagy még csak a troll projekt megy? -
frankdelgado
őstag
válasz
#42308056 #256766 üzenetére
Én már azokat is csodálom, akik végigjátsszák, nemhogy kiplatinázzák...így 4-5 óra játék után olyan üresnek érzem az egészet. Szépen hullanak a levelek, meg lehet furulyázni, rókát kergetni...de olyan üres az egész nekem. Vannak elemek amik nagyon tetszenek, de az a katarzis, amit a legtöbben átélnek,az elmaradt.....
-
saelin
veterán
válasz
#42308056 #256766 üzenetére
Minek platkózol játékokat ha ennyire frusztrál a folyamat? Én is imádom egy csomó játékom, mégis csak annyi platom van ami kb véletlen esett ki, esetleg minimális ráfordítással.
Szerintem sok játékot megöl a trófea vadászat, ezért én csak addig játszom valamivel amíg leköt... Amúgy is csak epenis az egész. -
törölt tag
Szétrobbanok már a Ghost of Tsushima trófeáitól! HOL A FRANCBA KELL ELJÁTSZANI A VIHAROS DALLAMOT A FURUJÁVAL??????? OTT ÁLLOK
SÍRJÁNÁL ÉS EGYSZERŰEN NEM ADJA BE!!!!!!!TAKA Tegnap szívtam az utolsó haikuval meg az utolsó hőforrással, ilyen rohadék trófeákat még sosem láttam.......
Ok, rossz dallamot játszottam... A magyar feliratot legközelebb kikapcsolom ha vége a sztorinak mert csak hátráltat....
-
saelin
veterán
válasz
majomfej #256760 üzenetére
A live stream sokkal praktikusabb. Eleinte én is feltöltögettem, de az csak időpazarlás mert a videofelvétel minősége sem lesz jobb semmivel.
Szerk:
Ps5 előtt állva én semmiképpen nem vennék capture card-ot már. Szerintem az új konzolok startja után pár hónappal érné csak meg, mert addigra kiderül minden új feature, felbontás és fps szám is. Talán a legjobb most az Elgato Game Capture 4K60 S+, de ez egy pro árában van majdnem. -
30z.Samu
félisten
válasz
Carlos Padre #256761 üzenetére
-
majomfej
kezdő
Ha külső vinyóra veszem fel akkor is felülírja? Mert belső vinyónál megtudom érteni hogy nem enged 3-4 darab 1 órás felvételt tárolni, de külsőnél is ígyvan vagy ott már enged?
-
majomfej
kezdő
Sziasztok, szeretném felvenni a gameplayeim majd utólag feltölteni yt-re, néztem hogy csak 60percet lehet felvenni egybe, ugye share gomb 2x katt és indul a felvétel, na hogyha elérem az 1 órát a felvételben akkor jelez hogy leállította a felvételt? Mert ha jelez hogy leállt akkor instant 2x share gomb és már megy is a következő 1órás felvétel nem? Tudnám live-ba is tolni ott ugye nincs időkorlát de jobbszeretem úgy hogy később töltöm fel, ha meglehet így oldani mindenféle gond és probléma nélkül akkor megoldanám mert nem szeretnék elgatot venni ennyi miatt.
-
Frod
addikt
válasz
cyberkind #256747 üzenetére
Kizárt, hogy ezt 5 év alatt rakták össze.
A bejelentése után, hogy készül több, mint 2,5 évig semmit nem láttunk belőle, még egy concept art-ot sem!
Cimborákkal gyakran beszéltük, hogy valszeg a SE-nek sem volt fogalma sem miként nyúljon a címhez, egyáltalán milyen játék legyen belőle, biztos kukáztak sok verziót belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Politika
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- PLC programozás
- Tőzsde és gazdaság
- Elmondta a Nintendo, hogy mennyi Switch 2-t vihetnek haza az emberek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Ps4 PRO 1TB + 2 controller
- PlayStation VR2
- Nintendo Switch OLED, 2026.10.03-ig gyári garanciával, dobozában, karcmentes állapotban, Bp-i üzlet
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- AKCIÓ! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest