Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:30:42

LOGOUT.hu

PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!

Aktuális:

Kölcsönjáték nyilvántartó

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#244736) lazioforever


lazioforever
tag

Sziasztok.

Mint oly sokan, én is az elmaradt játékok pótlásával foglalatoskodom, már ha van időm leülni a tv elé. :)
Így aztán sikerült közel 2 hónap alatt végig érnem a Middle Earth: Shadow of Mordor-on. 38 óráig tartott, mire minden fő, és mellékküldetést megcsináltam a játékban. Ez a 38 óra 2 hónapra lebontva kicsit szánalmas, de hát mit tegyen az ember, ha sok a meló. :D
Jó réginek számít már a játék, nekem mégis csak most jutott sorra. Ennek ellenére teljesen jól elvoltam vele. Tetszett a történet, a világ felépítése, nekem a kissé koros grafikára sem volt panaszom. A Nemesis rendszer is tetszett, Talion brutál kombókra és kivégzésekre képes, ez nagyon tudja előre vinni a játékost a következő küldetés felé.
Hogy negatívumot is említsek: a mellékküldetések önismétlődése a végére már kicsit unalmassá vált. Jobb lett volna kevesebb ezekből, és egy jobban elnyújtott, összetettebb fő szál.
Összességében nem csalódtam, és bár nem kerül be a PS4-en játszott top játékaim közé, örülök, hogy nem hagytam ki a sorból. Azt elérte, hogy kényszert érezzek a Gyűrűk ura könyvek újbóli elolvasására. A hobbit és A gyűrű szövetsége már meg is volt, most a Két torony közepénél járok. :C

Most erősen gondolkodom, hogy a DLC-knek egyáltalán nekiálljak-e, mert első ránézésre azok se tűnnek túl változatosnak. Van értelme foglalkozni velük, vagy csak időhúzás jellege van? Fura, de ez az első olyan játék, ahol nem vagyok benne biztos, hogy érdemes foglalkozni a DLC-kkel.
És őszintén szólva ugyanez jutott eszembe a folytatásáról, a Shadow of War-ról is. Mostanában biztos nem szerzem be, majd talán egyszer, ha leszűkült a listám. Meglátjuk.

Ami biztos, a következő játék a sorban a Call of Duty WWII single kampánya, majd jöhet az Uncharted Lost Legacy, teljessé téve nálam is azt a sorozatot.

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.