Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:30:42

LOGOUT.hu

PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!

Aktuális:

Kölcsönjáték nyilvántartó

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#239540) .LnB


.LnB
titán
LOGOUT blog

Tegnap befejeztük fiammal a Lego City Undercover-t. Szereti nagyon a játékot, de valahogy őt nem köti le a sztori mód. Free Roam-ban szeret kószálni. Erre pedig ez a játék tökéletes. Engem meg valahogy nem fog meg egyáltalán az ennyire gyerekeknek szóló játék, szóval nem éreztem eddig késztetést, hogy befejezzem neki a sztorit. Aztán tegnap, és tegnap előtt mondtam neki, hogy csináljuk meg. Neki nincs még meg ez a gamer logikája, amikor ránézel egy adott helyzetre és rögtön tudod, hogy mit kell csinálni. Majd belejön.
Egyébként meglepően "epic" a sztori vége. Végső soron szórakoztató kis játék. De ami lenyűgöző az az endgame tartalom. Hát úr isten, hogy ebbe mennyi mindent lehet csinálni! Szerintem ha valaki nem rohan, évekre el lehet vele. :)

Utána mondta, hogy apa, kellene valami másik, Lego-s játék. De ha jól tudom, ilyen open world nincs is másik ugye? (A Lego Words-öt leszámítva). Jó lenne ha a Batman-esbe bejárható terület lenne Gotham, vagy a Harry Potteresben Roxfort..

Május 28-án jelenik meg a Minecraft: Dungeons és ha már leírtam, hogy a gyerekes játékok nem fognak meg, rögtön itt a cáfolat. Ez nekem tökre bejön a képek/videók alapján.

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.