Hirdetés

2024. június 6., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:30:42

LOGOUT.hu

PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!

Aktuális:

Kölcsönjáték nyilvántartó

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#225377) .LnB


.LnB
titán

Call of Duty: Modern Warfare
Multiplayer

Ismertek, szeretek viccelődni, élcelődni másokon, ha valaki olyan játékkal játszik, vagy olyan játékot véd, ami szerintem nem jó. Ez nem túl szép dolog. De ugyanakkor a saját hibáimat se szoktam tagadni. A hülyeségeimet. Márpedig a CoD:MW 2019 vásárlásom, úgy néz ki felkerül erre a nem túl előkelő listámra, a maga 15k-s árával, és a 6,5k-s Battle Pass-szal.

Basszus 5 napja játszok a multival, először tökre elvoltam, sőt még ma délelőtt is. Aztán kiléptem, és bakker, ez a játék engem nem vonz.
A kemény COD-osok ne vegyék rossz néven tőlem ezen sorokat. Most tényleg csak a saját véleményemet írom le, és nem kell velem egyetérteni, nem is akarom a játékot jellemezni, de van pár problémám vele.

Első és legfontosabb, a jellegtelen mapok. Egyetlen map sem tetszik. Jönnek sorba egymás után, sokszor ismétlődnek, nincs is sok. De valahogy egyik sem fogott meg. Ötlettelenek, sablonosak. Még a Piccadilly-nak van egyénisége, cserébe a legrosszabb map játszhatóság terén. Az arányok borzasztóan el vannak rontva. Nagyon szűk kis boltokból mész óriási nyílt terepekre. Még talán a St. Petrograd jött be legjobban. Az ötletes, és szépen roamingolható.
Játékmódokból a területfoglalósakat játszottam. Hallottam előre, hogy Deathmatch-ben rengeteg a camper, ezért hagytam is. A Domination, Headquarters, Hardpoint mind mozgalmas, némileg taktikus játékmódok. De egyszerűen nincs ebben a játékban semmi tűz, semmi wow. Amiért lelkesedni tudnék érte. Pedig az előző résszel is játszottam, sőt azzal sokkal többet. De itt valahogy lefőtt a kávé.

Azt hittem, jól elleszek, mert tartalmas a játék. Csinálom majd a challangeket, szintezem a Battle Pass-t, skineket unlockolok a fegyverekre. Mint egy igazi casual noob. Beletörődtem ebbe, gondoltam biztos találok célt. Aztán csak belegondolok, hogy a fegyver skineknek semmi értelme, a neved hátterében megjelenő Calling Card-oknak még inkább semmi. Charmok, Spray-k, Ikonok, Player modellek... Amik itt Operator skinek. De nem is értem az embereket. Én mindig azzal a karakterrel megyek, amelyiknek szemre a legkisebb a hitbox-sza. Egyértelmű, vékonyabb, talán nehezebben lehet eltalálni. Gondolom én. Nekem ez logikusnak tűnik, és mégis melyik Operator-t látom a legtöbbet: Ezt: [link] Egy b*szottnagy sétáló bokor. :D Mellé lőni nem tudsz akkora a model. :D
Visszatérve a fegyverekre. LMG, Assault Rifle, SMG? Tök mindegy. Érzésre kb semmi különbség köztük. Talán ami számit az a fire rate. De nem volt olyan fegyver amire azt mondtam volna, hogy ez nem jó. LMG-ben több a töltény, kicsit gyengébb mint az AR-ek, de recoil ugyan az. Recoil, igazából az nincs is. Szóval fogsz egy fegyvert, amivel eredményes vagy, jelen esetemben ez az M4A1 lett. És miért váltanék? Egyrészt nincs nagyon különbség köztük, másrészt meg az jó mindenre.
Olvastam olyan véleményt, hogy "lassabb, megfontoltabb játékmenet" lett ebben a részben. Hol?! Simán rohansz, ölsz. Sebességre se lassú, csúszkálni is lehet. Én semmi megfontoltságot nem tapasztaltam. Néhány játékmódban védeni kell a pontot, arra az időre megültem én is, de ez nem lassú, és megfontolt. Movement-re, gunfight-ra én alig tudok különbséget tenni ez és a BOIIIIIII között. Ugyan az a kettő. A COD az COD.

Van egy játékmód, a Ground War. Erről elég annyit tudni, hogy ez az amikor a Call of Duty, Battlefield akar lenni. De nagyon nem sikerül. Kabaré az a játékmód. Egy challange miatt kellett azt nyomnom, soha többet.

Szóval ez a játék picivel több mint 10 óra után elérte, hogy megunjam. Persze ezzel mondhatjátok azt, hogy 10 óra után miért ítélkezek. Azért mert ebben ennyi van. Játékmechanikailag mindent láttam, innen már csak a felesleges cicoma, a sallang maradt. A skinek, bisz-baszok. De nem érdekelnek.

Játszok majd vele még, amíg el nem döntöm, hogy hova tovább. Vagy Battlefront V, mert ott legalább a látvány, a hangulat brutál. Elnézem neki még azt is, hogy 5 percenként váratlanul rám zuhan egy repülő, vagy egy tank. :) Vagy, megveszem PS-re is, az általam jelenleg legjobbnak tartott multiplayer játékot, a Rainbow Six: Siege-et. Csak azt kezdhetem akkor megint 0-ról.. Nincs abban account merge PC-ről? Jó lenne..

Még egy valami a COD-dal kapcsolatban. Ezeket a killstreak-eket kivehetnék. Vagy legalább lenne olyan verziójuk a játékmódoknak amiben nincsenek. Olyan feleslegesek...

Szóval ez van, amikor én is hülyeséget csinálok. Nem direkt fikázom a játékot, nincs rossz érzés bennem, vállalom, én vettem meg. De ez most mellé ment. :)

[ Szerkesztve ]

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.