Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:30:42

LOGOUT.hu

PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!

Aktuális:

Kölcsönjáték nyilvántartó

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#220361) callmeakos válasza Zoleee83 (#220351) üzenetére


callmeakos
veterán
LOGOUT blog

Ezzel nem kifejezetten értek egyet, és nem amiatt mert meg kell védeni mert NFS mert rászolgált a rossznevére az elmúlt évek során. Az hogy üresek a páyák nem tudom hol láttad, minden verseny előtt ott van a közönség az autójával a rajt előtt, az hogy most nincs tele körbe a pályával az nem lényeg, az meg hogy a traffictól nincs tele a pálya, az inkább jó. Nem dodzsemezni kell illetve mario kartozni az autók kikerülésével, külön irritáló ha harmadszorra kapsz telibe egy járókelő autót mert annyian vannak mint a szemét.

Azt se értem, hogy látod bele azt hogy ez Forza akar lenni. Eddig ezen gondolkoztam de egyszerűen nem jöttem rá, sőt. Pont hogy saját maga történelmébe megy vissza, a nappali versenyek Pro Streetesek, az éjszakai versenyek inkább Carbon, pláne a genya rendőrökkel és karakterekkel (akár lehet Most Wanted is) és a Crew rendszerrel (bár addig nem jutottam el hogy ez a Crew dolog inkább a multi szempontjából fontos, vagy inkább Carbonos ahol konkrétan Crew management van), mindaöközben folytatja azt amit a reboot elkezdett 4 éve.

Az a jó ebben hogy nem akar másnak megfelelni, ez még mindig Need For Speed, annak minden előnyével és hátrányával, csak ma már az ingerküszöb is feljebb van, meg az már az előítélet is hogy NFS, meg ez amúgy is szar lesz, meg az MW volt az utolsó jó NFS amivel játszottam, azóta mind szar (ettől az egésztől már alapból rosszul vagyok)

All→M8

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.