Hirdetés

2024. március 2., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) vegyszer


vegyszer
addikt

Nekem minden egyes generáció váltás után az az érzésem, hogy a méret nő az üzemidő rovására.
Az első Mi Band-em, egy hónapig bírta töltés nélkül, az utolső már a végére 4-5 napot. Akkor elégletem meg a dolgot. Mert a dolog okafogyottá válik, ha némi túlzással többet töltöm, mint hordom. (igen, gyakorta hagytam rajta a töltőn napokra a végén)

[ Szerkesztve ]

"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell

(#2) PirosHello


PirosHello
senior tag

Egy okoskarkötő, amely a lépéseket 20%-os eltéréssel méri? Tudom, hogy olcsó, de az alapvető dolgokat (ahogy a pulzust is) elvárná az ember, hogy pontosan mérje.
Köszönöm a tesztet. :R

"Soha ne jelentsd ki, hogy tudsz ultizni, maximum ismered a játék szabályait..."

(#3) joey04


joey04
titán

Érdekes módon az előző modellben dolgozó 5.2-es Bluetooth helyett most 5.1-est használnak, aminek elsősorban az lehet az oka, hogy a kompatibilis telefonok listáját szerették volna növelni.

A bt nem kompatibilis visszafelé? Nem értek hozzá, de anno még talán pont itt olvastam valahol.

"Ha nem vennél a kezedbe gyorsabb telefont, akkor soha nem mondanád meg, hogy mennyivel gyorsabb telefonok vannak jelenleg a piacon."

(#4) Bog válasza PirosHello (#2) üzenetére


Bog
HÁZIGAZDA

Az a furcsa, hogy ha dedikáltam sétáról, vagy futásról van szó, tehát folyamatos lépésekről, akkor kifejezetten pontos. A hétköznapi életben viszont sokkal kevesebb lépést rögzít lépésnek, mint a Samsung. Miután láttam, hogy hányféle robotkarral és hogyan tesztelik és finomítják a Galaxy Watch lépésmonitorozását, ezért hajlamos vagyok azt gondolni, hogy a Samsung ezt jobban csinálja és a Xiaomi az, aminek több inputra van szüksége, hogy lépésként értékeljen egy mozgást.

Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u

(#5) jUUh


jUUh
addikt

Valamelyik generációba nem volt már NFC itthoni verzióba is? :F

Samsung Galaxy S23+ | Samsung Galaxy eredeti szövet szíj eladó

(#6) Ankhiszesz válasza jUUh (#5) üzenetére


Ankhiszesz
tag

De, a 6-ban...

Nokia 3330>Nokia 6610>Nokia 6230>Nokia 6233>Nokia E52>(Samsung s5230 és Galaxy S5 koncertfon)>Alcatel ot995>Huawei P6>Huawei P9>Xiaomi MI9T Pro>ZTE Axon 40 Ultra

(#7) judas13 válasza jUUh (#5) üzenetére


judas13
addikt

A Band 5 és 6-nál majd a 7-nél is csak a belpiacos verzióban volt NFC.

"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."

(#8) DrKapocs válasza judas13 (#7) üzenetére


DrKapocs
őstag

Ez nem így van, butaság. A Miband 6 NFC-ből és a Miband 7 NFC-ből is van/volt global. Tutira, mert 6 NFC-m volt korábban, most pedig 7 NFC-m van. Mindkettővel lehet fizetni itthon. A 7 NFC már a Visa kártyát is támogatja Curve nélkül is.

(#9) 7Heads Drago válasza DrKapocs (#8) üzenetére


7Heads Drago
veterán

A mastercard akkor nem opció? Kár érte.
Nem értem miért nem csinál senki egy olcsó fizetős karkötőt. Nem elég ha látom a bejövő hívást meg fizetni tudok vele, meg néha megnézem a pontos időt. Az összes többi az nekem sallang és nem érdekel. Viszont mivel fizikai munkát végzek nekem nem kell 70-100.000 óra. Csak összebarmolnám.

[ Szerkesztve ]

Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.

(#10) judas13 válasza DrKapocs (#8) üzenetére


judas13
addikt

(A mi hatosunk érdekes még nem volt NFC-s sajnos).

Itt is NFC hiányáról írnak a 7 esetében pld. [link]
Majd igaz most tavasszal már ezt:

Majdnem egy év telt el azóta, hogy a Xiaomi ebben az országban (német) forgalomba hozta új fitneszkövetőjét, a Smart Band 7-et (kb. 47 euró az Amazonon ) . Az előző generációhoz hasonlóan a gyártó ezúttal is NFC chip nélkül készült. Az érintés nélküli fizetés továbbra sem lehetséges a hordható eszközzel.

Anno már a Band 5 esetében is káosz volt az NFC körül amúgy >> [link]
Itt az NFC-s 8-as csak kínai megjelenéséről írnak [link] Majd megismétlik ezzel is a frissítéseket jövőre...ami korlátozott fizetési módokat kínál ismételten(?).

7Heads Drago +1

[ Szerkesztve ]

"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."

(#11) DrKapocs válasza judas13 (#10) üzenetére


DrKapocs
őstag

Mert van NFC-t tartalmazó verzió és van olyan, amelyikben nincs. Van Miband 6 és Miband 6 NFC, Miband 7 és Miband 7 NFC, nem túl bonyolult.

Kínai verziót hiába nézel, abban hiában van NFC, nem tudod itthon fizetésre használni. Global/EU NFC, ezek használhatók itthon fizetésre.

Egyébként én csak az AOD miatt váltottam Miband 7 NFC-re, így normálisan látom az időt, nem kell mindig piszkálni emiatt. A fizetési lehetőséget használom gyakran még. Az összes többi, pl. pulzus, lépésszám, véroxigén egy kalap mellékterméket nem ér számomra. Ráadásul totál pontatlan. Egymás után mérsz és teljesen más értéket mutat. Egyszer képes volt 186-os pulzust mérni nyugalmi helyzetben. De a véroxigén is 88%, fél perc múlva 99%. Szerintem egy rúd szaláminak is simán megméri a pulzusát.

(#12) judas13 válasza judas13 (#10) üzenetére


judas13
addikt

(Frissítés: Már elérhető Európában) A Xiaomi a Smart Band 7 NFC globális verzióját készíti elő. Ez azt jelenti, hogy a Xiaomi jelenlegi fitnesz karkötője végre használható érintés nélküli fizetésre...
...A Xiaomi Smart Band 7 NFC megérkezett Európába – legalábbis Lengyelországba....

Notebookcheck 2023. április.

Azóta ki tudja már hova, gondolom Magyarországra is bejött, ezt passzolom, én nem ott élek.

"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."

(#13) judas13 válasza DrKapocs (#11) üzenetére


judas13
addikt

Igen írtam is több példában a káoszt. A lényeg, hogy akkor létezik és használható is az NFC- s verzió már ennek örülök.
Ezen én is gondolkodtam, hogy AOD miatt kéne egy ilyen, a többi funkció engem sem érdekel kb semennyire sem :)

[ Szerkesztve ]

"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."

(#14) Baggins86 válasza vegyszer (#1) üzenetére


Baggins86
aktív tag

Azt meg hogyan? Nekem a 6s is több mint 2 hétig bírta. Oké ha minden szart bekapcsolsz rajta akkor valóban nem bír pár napnál többet, csak akkor meg nem fair az összehasonlítás az 1-el amiben max 4 led tudott villogni más színnel meg rezegni.

[ Szerkesztve ]

(#15) vegyszer válasza Baggins86 (#14) üzenetére


vegyszer
addikt

Nem kapcsoltam be semmit. Hívás, sms, mail, messenger értesítések jöttek csak. Erre is, arra is. (mármint 1s-2-4 Mi Bandem volt) De nekem a 4-es messze nem volt akksi bajnok, és ki is sikerült miatta ábrándulni a cuccból. Azt meg meg se említem, hogy mikor azok bejöttek, 15-20$ körül nyitottak.
Hiába fejlődik, évente cserélni felesleges (vagy luxus). De ennyi idő alatt nem győzött meg senki, hogy van értelme váltani.

[ Szerkesztve ]

"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell

(#16) [K2]


[K2]
tag

Nagy kár, hogy maradt az alapjáraton is teljes képernyőn való érintésérzékelés. 5-ről váltottam 7-re és ez lett az első band-em, amit rühellek. Karba teszem a karom, bekapcsol, 2 másodperc múlva már szerkesztem is az óralapot. Nem kicsit zavaró... :(

"Sum ergo cogito; cogito ergo dubito" - Jonathan Hepburn

(#17) vilmose33


vilmose33
őstag

Köszönöm a tesztet. Mi Band 2 volt az első "csukló kütyüm ", -a pebble ki maradt anno-most is van egy 5-s.

A jövő most van

(#18) DrKapocs válasza [K2] (#16) üzenetére


DrKapocs
őstag

Az óralap szerkesztést hosszú nyomásra ki tudod kapcsolni a Settingsben, ahogyan az emelésre való képernyő felvillantást is az appban.

[ Szerkesztve ]

(#19) strogov válasza judas13 (#13) üzenetére


strogov
senior tag

A K&H a Mi Band 6-nál fogadta be a xiaomi pay-t. Úgyhogy náluk is lehetett kapni NFC verziót ajándékba. Én MM-ben vettem 1,5 éve. Azóta ha van global NFC xiami pay cucc, akkor azzal lehet fizetni itthon.

Most K&H, Erste, OTP ami támogatja a xiaomi pay-t.

(#20) icemad


icemad
nagyúr

Azért egy ilyen tesztben lehetne írni arról is, hogy milyen telefonnal tesztelték. Pont a band szériánál nem mindegy, hogy android vagy iPhone... IPhone esetén milyen buktatók vannak?

(#21) [K2] válasza DrKapocs (#18) üzenetére


[K2]
tag

Kösz a tippet, akkor már nem szerkesztem, csak a sok fals kijelző aktiválás fog idegesíteni :C Emelésre nem kapcsol, az ki van lőve. Ha karba teszem a kezeimet, akkor az óralap felső éléhez hozzáérek, azért aktiválódik. Meg random dolgok érintésétől, amin azért próbálnak faragni, ahogy észrevettem, mert kevesebbszer aktiválódik, de még mindig elég sokszor. Gyakorlatban sokkal jobb az egy ponton éleszthető kijelző szerintem... Vagy gombbal, ha nagyon biztosra akar valaki menni.

"Sum ergo cogito; cogito ergo dubito" - Jonathan Hepburn

(#22) johnny500 válasza icemad (#20) üzenetére


johnny500
tag

Már ne haragudj de szerintem mindenkinek egyértelmű, hogy androidon tesztelik a xiaomi termékeit. Miért kellene erre külön kitérni? Ha meg használtál már ilyen eszközt akkor tudhatod, hogy mindig a márkatársal működik a legjobban de pár komprumisszumal működik máson.

(#23) DrKapocs válasza icemad (#20) üzenetére


DrKapocs
őstag

Almához ott van az ÉnAlmaÓra. :DD

(#24) icemad válasza johnny500 (#22) üzenetére


icemad
nagyúr

Így van, minek is... Én vagyok a hülye, hogy egy tech oldalon, teszt címszó alatt tesztet várok el...
Meg pont a kompromisszumok érdekeltek volna... De majd utánakeresek máshol.

(#25) strogov válasza icemad (#24) üzenetére


strogov
senior tag

Nekem Mi Band 6 NFC-vel van IOS tapasztalatom. Talán a 8 rosszabb nem lett. Azt azért vettem mert ki akartam próbálni, hogy kell-e nekem okosóra. Előtte volt egy xiaomi watch lite-om (K&H ingyen adta), és az elég idegesítő volt IOS-en. Nem jöttek meg az üzenetek ha háttérben bealudt az alkalmazás. 1 hét után polcra tettem.

Mi Band 6-nak NFC miatt adtam egy esélyt. Kiváncsi voltam, hogy mind olyan szar mint a watch lite, vagy az volt a kivétel. Nagyon-nagyon szerettem. Még szövet szíjat is vettem hozzá, hogy nyáron is hordhassam. Egy baja volt, hogy mint edzést támogató eszköz egy kalap szar. Úgyhogy mivel bejött az életérzés, és akartam egy olyat ami pontosan mér edzés közben is, ezért vettem egy AW SE2-t, amit azóta is nagyon szeretek.
Mi Band 6 azóta a szintén IOS-t használó nagylányomnál van és boldogan használja. Watch Lite polc után hozzá ment, de ő is panaszkodott.
Watch Lite pedig mostmár az android használó páromhoz került. Azzal android-on nincs sok gond.

[ Szerkesztve ]

(#26) judas13 válasza strogov (#19) üzenetére


judas13
addikt

Ajiba az ügyfelek kaphattak NFC-s verzióst. Ez szép. Tényleg. Én nem voltam ügyfél ;)
De eleve furcsa, nem is tudom miért kell(ett) ezt így feldarabolni, most itt van NFC, de korlátozott banki, fizetési lehetőségekkel, amott eleve nincs is rajta, ne is keressük, a harmadik verzióban meg ki tudja mi is van igazán...Csak összejön a végére a történet.
Már az OTP is. Végre.

SE 2-n gondolkozom, már jó ideje.

[ Szerkesztve ]

"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."

(#27) icemad válasza strogov (#25) üzenetére


icemad
nagyúr

Köszönöm szépen ezt a választ. Lényegében engem az értesítés része érdekelne. Edzéskövetés nem nagyon izgat. Sereg után majd 20 évig edzettem, elég volt. (kicsit ráment az egészségemre.)
Szóval, ha a hívás, messenger, WhatsApp, email értesítést már jelzi, akkor nekem bőven jó. És elméletileg ezt tudja is.

(#28)aktív tag

Vagy én vagyok vaksi, vagy csak kimaradt, hogy a 8-ban már van automatikus fényerő állítás a 7-hez képest, ami sokat nyom a latba, ha valaki az előző és az új között vacillálna :R

Már 16 éve itt :)

(#29) skyrush7 válasza (#28) üzenetére


skyrush7
aktív tag

Nagyon gondolkozom rajta, de sima 6-ról váltanék és mivel már az OTP is támogatja a Xiaomi Payt, élnék is vele.
Ha jól értelmezem a kommenteket, kínai verzióban hiába van NFC, itthon semmiképpen sem működik? :F
Mire érdemes váltani Band 6-ról, ami nem fosztja ki a pénztárcát és hasonló árkategóriában van?

(#30) sbazsi


sbazsi
veterán

Beázott a mi band 6-osom, ennek keresem az utódját.
A band 8 és band 8 pro között vacilálok.
A fő kérdés, hogy a band 8 pro melyik alkalmazást használja? Ugyanazt, mint a band 8?
Tehát lehet folyatólagosan használni? Meg adott esetben, ha mondjuk strandra megyek, arra az időre használni a band 4-et helyette? (Zepp life-bán lehet több óra, de csak egy lehet aktív, olyankor át kell váltani?)
A másik kérdés, hogy mikorra várható itthon a 8 pro - Global változat?

Jobban tetszene a 8 pro, de ha nem lehet ugyanazzal az alkalmazással használni, mint a band 4-et, és még sokat kell rá várni, akkor azt hiszem inkább lecsapok a sima band 8-ra.
🤔

(#31) juuzer


juuzer
addikt

Én egyedül az értesítésekre való válaszolás lehetőségét hiányolom, de nagyon. Galaxy Fit 2-n és Huawei Band 7-en is meg lehetett/lehet adni előre definiált válaszokat. Legalább ennyit beletehetnének. Szerintem tök hasznos. :)

Vamos a la playa.

(#32) DrKapocs válasza skyrush7 (#29) üzenetére


DrKapocs
őstag

Jól értelmezed, global vagy EU-s, NFC-s kell.
Én Band 6 NFC-ről váltottam 7 NFC-re. Van AOD és támogatja a Visa kártyát is, nem csak a Mastert.

(#33) strogov válasza icemad (#27) üzenetére


strogov
senior tag

"Szóval, ha a hívás"

Az üzenet rendben, de hívás api-t az apple átalakította (CallKit). Ezért csak telefon és facetime hívásokról érkezik jelzés Mi Band-ra (AW-ra is). pl. Teams üzenetek megjönnek, de a hívás már nem. A 3rd party-knak át kellene állniuk callkit-re, de ez nem triviális. MS 1 év alatt nem állt át.

(#34) Fred23


Fred23
nagyúr

Ez a cucc képes figyelmeztetni kocogás közben, ha az ember kilép egy korábban beállított pulzustartományból? Az újabb Huawei Band-ok például tudják ezt.

Ez meg hasznos lehet esetleg a potenciális vásárlóknak.

(#35) strogov válasza Fred23 (#34) üzenetére


strogov
senior tag

Teljesen mindegy, mert ez is ugyanolyan vacak edzés közben mint az összes többi mi band. Ennél még a saját tippeddel is jobban jársz. Egyik mi bad se alkalmas edzésre.
Mi Band 8 60-80% pontosságú különböző helyzetekben. A szerencséd van néha eltalálja a pulzusod álló helyzetben.
Huawei band 8 meg 98% ha nem ugrálsz. Ha mozgatod a kezed akkor az is lemegy 90% alá ... ami szerintem szintén alkalmatlan edzésre. De legalább ha állsz, vagy sík terepen kerékpározol akkor megbízható.

(#36) Fred23 válasza strogov (#35) üzenetére


Fred23
nagyúr

Igen, a Huawei sokak szerint jelentősen pontosabb, anno én is ezért kötöttem ki náluk. Feleségemnek Galaxy Watch 4-e van, de már hajlik arra, hogy legközelebb ő is olcsó Huawei-t vegyen. Amire nekünk általában kell, bőven megfelel, és nem kell naponta tölteni.

(#37) Fulár


Fulár
senior tag

A 6-ost anno lecseréltem a hetesre.Annak úgy érzem volt létjogosultsága.De,hogy nyolcas nem lesz az már biztos.A fejlődés ha van egyátalán annyira minimális egy-egy generáció között,hogy egyszerűen okafogyottá teszi a váltást.És ahogy Strogov is írta fentebb...azt nem mondhatnám,hogy edzésre alkalmatlan lenne mert példáúl sétaban,futásban és hasonlókban kifejezetten jól méreget.De bármilyen súlyzós edzés monitorozására szinte tökéletesen alkalmatlan.Én mostanában egyre jobban fölidegesítem magam azon,hogy a belem kidolgozom ezt a szemétláda meg tökéletesen nyugalmi pulzust még és az edzéseimet fosnak minősíti. :)
Csak azt tudnám,hogy mire lenne érdemes cserélni ami legalább egy kicsit is alkalmas a súlyzós edzések nyomonkövetéséhez.

(#38) Fred23 válasza Fulár (#37) üzenetére


Fred23
nagyúr

Edzésmódszertől is függ, de a súlyzós edzésnél nem megy fel nagyon a pulzus sok esetben. Nálam például inkább a vérnyomás, azt meg ezek az olcsó kütyük nem mérik.
Mai edzésemen például 132 volt a maximális pulzusom, és ez teljesen reális súlyzós edzéshez. Kocogásnál sokkal több szokott lenni, ráadásul ott még az is játszik, hogy ahogy idővel fáradok, úgy emelkedik még.

(#39) hszilard.fcc


hszilard.fcc
friss újonc

Ez a recaptcha a regisztrációnál kib...szott idegesítő. Miért nincs odaírva, hogy szóközzel kell beírni?

Na de a termékről. CN verziót vettem, egy kalap sz..r az egész. Csak vaktérképen rajzol merre voltál, országhatárokat láthatod ha lekicsinyíted.
Időjárást rendre eldobja, és soha nem frissíti, csak ha appba bemész.
Csak addig angol nyelvű a karkötő, míg a mobilod nyelve is arra van állítva.
És se pulzus (gyakran alulméri edzés közben vagy 20%-al), se lépésszám (jó 20%-al kevesebbet mér) nem stimmel. PAI pontokat első pár napban túltolja, aztán meg alul adja. (Közel ugyanolyan edzések, elsőre még 28 PAI pont, egy hét múlva csak 3...)
7-es sokkal jobb, pontosabb volt.
És úgy tűnik, CN verzíó nem kap global frissítést, mint elődök.
Szóval nálam kuka, inkább a huawei.
Ott lehet üzenetekre válaszolni (csak androidon), csak PAI pont nincs.

(#40) Gery85


Gery85
tag

Nekem a mi Band 6 nfc van mióta megjelent, de ahogy látom marad is, mert továbbra sincs nfc. Én nagyon szeretem ezt a funkciót, tök jó pl nyáron hogy nem kell telefont vinni és tudok fizetni a strandon...

(#41) Watson25


Watson25
tag

Egy hete használom a Band 8 - at (global). Ezelőtt volt Band 4-6-7-8.Nekem jobban tetszik mint a 7 es. Full magyar a menü és az Mi fitness app is. Gyorsabb is mint az elődök nincs akadás pontosabban is mér szerintem,minőségibb az anyag használat is. Viszont direkt emiatt kellett újra rakni a Poco f3-am,mert EU-s rom volt rajta és azon nemfut a Mi fitness app. Így a legújjabb Miui global romot tettem fel. Ez elég nagy hiba szerintem, hogy nem lehet telepíteni Eus romra. A global nekem nem tetszik. De a Band annál inkább :DD

(#42) sbazsi


sbazsi
veterán

Lett egy mi band 8-asom.
Mi band 2-3-4-6 volt előtte, a 6 beázott.
A gondom az, hogy eddig zepp life-ot használtam, viszont a 8-ast nem akarja felismerni.
Leszedtem a mi fitness alkalmazást, az feldobta, hogy átveszi az adatokat a zepp life-ból.
Átdobott böngészőbe, hogy jelentkezzek be, kiírta, hogy folyamatban.
Úgy is tűnt, hogy csinálja, elvolt vele egy darabig.
Valamit csinált is, mert pár dolgot látok benne, de nem sokat.
A zepp life-ban pedig ott maradt minden.

Most a zepp life-ban próbáltam azt, hogy:
-Fiók hozzáadása -> Mi fitness. Kíírta, hogy egy pillanat, forog a 3/4kör (vagy hogy fogalmazzam), és ennyi.

Megjegyzés: a band8-at még nem adtam hozzá a mi fit alkalmazáshoz.

Bármi ötlet, hogyan tudnám átvinni rendesen az adatokat a zepp life-ból a mi fit-be? :U

(#43) Ronyn válasza sbazsi (#42) üzenetére


Ronyn
senior tag

Nekem átvitte az adatokat, legalábbis tavaly augusztusig visszamenőleg ,hogy korábbi adat miért nincs, nem tudom,bár nem is izgat
Most újra kattintottam az átvételre ,így már a tegnapi adatok is szerepelnek a mifitben.

A Zepp(Amazfit) appot nem próbáltad,felismeri-e?

[ Szerkesztve ]

Ego sum... Ronyn 🧔

(#44) melodie válasza Watson25 (#41) üzenetére


melodie
tag

Hol vetted meg? Gondolom a global verzió lehet, hogy magyar a menüje...

(#45) Watson25 válasza melodie (#44) üzenetére


Watson25
tag

link. Itt vettem meg. 14700 volt szállítással kuponnal. Teljesen magyar a menüje

(#46) Bl.Gyo.


Bl.Gyo.
őstag

Hali.
A zepp life app nem is fogja támogatni a karkötőt? Tudni erről valamit? A "family" funkció miatt kellene ahova fel lehet venni mást és látni az órája adatait. Esetleg más kompatibilis appban is van ilyen funkció?

[ Szerkesztve ]

(#47) DrKapocs válasza Bl.Gyo. (#46) üzenetére


DrKapocs
őstag

MiFitness-ben van olyan, hogy verseny. Itt meg lehet osztani az adatokat.

(#48) SkyLine3000


SkyLine3000
addikt

Nálunk a családban van kettő 6-os. Az egyik pihen a fiókban, mert a gyerek nem használja. Időnként csak feltöltöm. Ezek a kütyük mennyire merítik a telót? Ugye bt-n megy a kapcsolat. Mennyit számít egy ilyen aktivitásmérő használata aksi szempontból? (4-5000es aksik)
Végre a 8-ban van magyar nyelv. Ideje volt meglépni.

[ Szerkesztve ]

(#49) Sys85


Sys85
veterán

Üdv!
A Mi Bandek (Smart Bandek),főleg a 8-as tudja már azt,hogy ha nincs rajtam akkor értesítéseknél nem rezeg?
Korábbi verzióknál ettől a falnak mentem…
Nincs rajtam,telón a bt aktív mert mondjuk zenét hallgatok a Mi Band meg minden messenger üzenetnél ott vibrál polcon ha kell ha nem…

(#50) Ronyn válasza Sys85 (#49) üzenetére


Ronyn
senior tag

Igen,a Band-ben lehet beállítani

Ego sum... Ronyn 🧔

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.