Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:30:42

LOGOUT.hu

PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!

Aktuális:

Kölcsönjáték nyilvántartó

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#19151) Garada


Garada
őstag

Micsoda cikk hát egy ideig egy szinten lesz ez tény de mivel fix hardver persze hogy megint el lesz maradva hisz a pc folyamatosan fejleszthető.

(#19152) haddent válasza gianni85 (#19149) üzenetére


haddent
addikt

Höhö. Szerintem ő arra gondolt, hogy valami batár hűtőbordát tesz rá ami akár passzívan is elviszi :DDD (Én ezt csinálnám és fogom is)

Zolar ez kész :))

[ Szerkesztve ]

(#19153) mrterminator válasza haddent (#19152) üzenetére


mrterminator
aktív tag

Jól ráérzetél:)
Ami van benne borda az kerül cserére egy torony hőcsöves hűtőre, a hőcsövek magassága kb annyi hogy azoknak kell kivágni a helyet házon és teljes hűtő felület kívülre kerül. Az alap ventillátor szépen benne marad, így sose fog felkapcsolni magas fordulatra, és szépen átfúj a hőcsövek között és ellátja másodlagos funkcióját, hogy memóriát, alaplapot stb hűt. Lehet az is megoldható, hogy csak hőcsövek kör lyukai lesznek kivágva és belefűzve a hőcső, így szép is lesz és nem lesz ormótlan lyuk se a gépen csak ahogy jönnek ki a csövek:) A hűtőt igy is szét kell hozzá, és óvatosan a hőcsöveket kihajlítani és befűzni a gépház lyukaiba. De van más megoldás is rá bőven, már részlet kérdés.

(#19154) Dexar007 válasza Garada (#19151) üzenetére


Dexar007
veterán

En Abu irasaban bizok: [link] Aztan majd kiderul,mi sul ki belole.

Give me your cum,bull!

(#19155) malphitee


malphitee
senior tag

Használ valaki komoly fej hallgatót ps4 hez? Ami részletes es minőségi hangja van, es a mély tartomány nagyon erős ? Vagy ha nem is hasznaltok, melyek azok a típusok ami jellemző a fent leírtak ra ?

[ Szerkesztve ]

(#19156) Garada válasza malphitee (#19155) üzenetére


Garada
őstag

Turtle Beach Ear Force PX4

[ Szerkesztve ]

(#19157) Madwe válasza malphitee (#19155) üzenetére


Madwe
nagyúr

Én a sony wireless gold-al is teljesen meg vagyok elégedve!

(#19158) malphitee válasza Madwe (#19157) üzenetére


malphitee
senior tag

Elég jónak tűnik ,bár 35K nem kevés érte . Hallgattál mar zenét vele ps4 rol? Tisztán szól , brutális basszus ami vannak, játékban ér valamit a 7.1 hangzása ?

(#19159) malphitee válasza malphitee (#19158) üzenetére


malphitee
senior tag

Most olvastam róla kicsit, azt írjak nagyon szar a mikrofonja, bar van benne valami mert a fül párna mögött van, nincs közel a szádhoz. Illetve negativumkent hogy virtuális 7.1 et tud es nem passzivitás. Szerintem kihagyom ez a ps4 gold wirelesst.

(#19160) Madwe válasza malphitee (#19158) üzenetére


Madwe
nagyúr

Zenét nem nagyon hallgattam vele, de rendben van. Nyilván egy rendes zenére kihegyezett füles/fejes jobban szól, a shurem sokkal szebb hangképet ad, de az többe került valamint az csak egy füllhallgató, nem vezeték nélküli, nincs benne mikrovon és vss, szóval ez nem meglepő. De zenehallgatásra is rendben van szerintem, de ha csak arra kell nyilván van jobb vétel... Basszsusa rendben van, volt aki kevésnek találta de annak valszeg rosszul illeszkedett a fülére (jó basszushoz jó illeszkedés kell) nekem ezzel nem volt bajom, valamint ha valaki kevésnek tartja akkor eq-ban húzhat még rajta, akkor sem lesz torz a basszus. A vss/7.1 egy fura fátyolos effektet tesz a hátsó hangokra, nem jó. Viszont jól kijön a térhatás, csak a hangkép nagyon romlik. Viszont pl az inFamous alatt, aminek van saját profilja Goldra s kb külön masterelték erre, az egyrészt sokkal szebben szól így, másrészt a vss/7.1 is tökéletes, nem csak a térhangzás jobb sokkal, de a hangkép se romlik! Szóval az olyan játékok amik erre fognak figyelni azok 7.1ben is jól fognak szólni majd, kérdés mennyi ilyen lesz. BF4 pl amúgy is jól leképzi a teret, oda felesleges a vss anélkül is kihallani mi honnan jön, s vss-el meg csak a hangkép romlik, térérzék alig nől, tekintve amúgy is egész jól hallani...

Mikrofonja egyáltalán nem szar, teljesen jól és tisztán hallanak. Nem tökéletes, kicsit dobozas a hangképe, de a lényeg hogy pontosan tisztán értik mit akarok, nem zavaró módon, csak nem tökéletesen az én hangomon. De senki nem panaszkodott rá, én is visszahallgattam amikor havernak attam, semmi gond nincs vele. Persze ha tökéletes mikrofont akarsz akkor nem jó, de ha az a lényeg hogy pontosan menjen a kommunikáció akkor bőven jó.

Igen a térhangzása virtuális, s nem annyira jó.

35k sok érte, én 30ért vettem anno. Annyit bőven megér, kivéve ha mindenképp valós dd térhangzást akarsz, de olyat 30k körül nem nagyon találsz jót ha jól tudom, valamint kábelrengetegre számíts :) Ez esetben egy Astro A40et javasolnék, az jóféle cucc, de drága

[ Szerkesztve ]

(#19161) malphitee válasza Madwe (#19160) üzenetére


malphitee
senior tag

Köszi, astrot tuti nem veszek annyiért , ezt a wirelesst gold ot meg at gondolom , egyébként nem lehet kikapcsolni ezt a virtuális hangzást belőle ? Es akkor legyen sztereo de úgy us adja a hangokat faszan.

Érdekelne hogy a többiek is milyen fej hallgatót használnak ps4 hez, nem hiszem hogy 2ember csak.

[ Szerkesztve ]

(#19162) Madwe válasza malphitee (#19161) üzenetére


Madwe
nagyúr

De, én alap esetben kikapcsolva hallgatom :) inFamoust viszont vss-el tolom.
Microfon tud pl sidetalkot, 2 szinten (a 3. amikor ki van kapcsolva) amikor a mik által felvett hangot (amit beszélsz) szintén lejátsza a füles, ez által hallod amit beszélsz. Ez akkor hasznos ha sokat beszélsz mikrofonba s közben hangosan megy a fejes, így tudod milyen hangerővel beszélsz s nem fogsz ordibálni :) Persze ha zavar vagy nincsenek a környezetedben ki lehet kapcsolni, én szeretem mindenesetre.

[ Szerkesztve ]

(#19163) gyuribácsi88 válasza malphitee (#19161) üzenetére

Hát én most egy régi px21-et használok, mert az érdekes módon kompatibilis a ps4-el, meg van egy x31-es fülesem is, azt használnám igazság szerint, csak ahhoz kell még rendelnem egy "talkback cable-t" aztán annyi. Én teljesen megvagyok elégedve a turtle beach füleseivel,minőségi fülesek. Szóval ha venni akarsz én személy szerint ezt a márkát ajánlom.

A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.

(#19164) sittes79 válasza malphitee (#19161) üzenetére


sittes79
addikt

Sharkoon x-tatic 5.1 digital, tökéletes, az elejétől fogva megy a ps4-el.

(#19165) malphitee válasza gyuribácsi88 (#19163) üzenetére


malphitee
senior tag

Igen ez a turtle beach tenyleg masszív fej hallgatóknak látszik . Néztem most p12 -T vezetékes , usbs, van benne erősítő is es stereo. Egy ilyen jo lenne de júliusban fogjak árusítani . Egyébként jól látom hogy turtle fej hallgatókat csak a hivatalos oldalán lehet rendelni?

(#19166) gyuribácsi88 válasza malphitee (#19165) üzenetére

A legtöbb konzolbolt forgalmazza a turtle termékeit. Csak a google nem mindig dobja ki lehetőségként.

Más; A PS4 gondolom nem támogat 21:9-es képarányt mi?

A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.

(#19167) malphitee válasza gyuribácsi88 (#19166) üzenetére


malphitee
senior tag

Most láttam egy px21 et 8000ert hasznalt, de keveset elvileg, megéri szerinted? Milyen benne a mely? Ha jól láttam ez is kábeles es a végen egy jack van amit csak a tv be tudsz bedugni hogy szóljon? Vagy USB us van rajta? X31 kifejezetten xbox360 hoz van most néztem az oldalát .

[ Szerkesztve ]

(#19168) gyuribácsi88 válasza malphitee (#19167) üzenetére

Jó benne a mély, plusz a basszus-t tudod külön állítani. USB+jack van a végén. USB-n kapja az áramot, jack-en meg a hangot. De ps-nél még az usb-n keresztül megy a chat rész is. Szóval ja, jack a tv-be (ami nálam monitor de ez mindegy is) az usb meg a ps-be.

Az hogy 8000Ft-ot megér e azt nem tudom, attól függ milyen állapotban van. A csíptetős rész elég nagy, szóval azt kalkuláld bele, van akit zavar, engem pl nem.

A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.

(#19169) kovsol válasza malphitee (#19167) üzenetére


kovsol
titán

Nekem volt PX21, de csalódtam benne. Zajos volt az alaphangja nagyon nálam akármire dugtam.
Amúgy csak USB ről is ad hangot PS4-en, de akkor nem tudod állítani külön a chat és a játék hangerőt.

May the Force be with you!

(#19170) gyuribácsi88

Ekkora a csíptetős része, és nincs kis kezem :DDD katt

kovsol: az tény és való hogy az x31-em szebben szól, de ott meg kevés (nekem) a mély. Szóval mindegyiknél van valami hátrány.

[ Szerkesztve ]

A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.

(#19171) malphitee


malphitee
senior tag

PX22 néztem most valamelyik konzol boltba 15K. 50mm hangszórók , ez is úgy mukodik USB +jack?

(#19172) gyuribácsi88 válasza malphitee (#19171) üzenetére

Google a barátod ;]

De igen;

[ Szerkesztve ]

A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.

(#19173) malphitee válasza Garada (#19156) üzenetére


malphitee
senior tag

Te px4 et használsz ? Ha igen kis beszámolót írnál? Annyiba kerül mint a sony gold ps4 wireless,30K, kiváncsi lennék hogy szól ahhoz képest .

[ Szerkesztve ]

(#19174) Garada válasza malphitee (#19173) üzenetére


Garada
őstag

Volt szerencsém kipróbálni a Sony Wireless Gold-ot is tehát egy jó kis összehasonlítási alapot tudok írni.Zenét hallgattam vele igaz a gépemen van egy kis program is hangkártya boost ami még jobb hangzást tud biztosítani.Ps4-en egyáltalán nem hallgattam zenét tehát arról nem tudok írni.Mikrofonnal teljesen meg vagyok elégedve nyújta számomra azt a minőséget amire szükség van.A Sony fülese annyiból előnyösebb hogy teljeskörűen látszik hogy konzolra van tervezve hisz mindent támogat és mint Madwe is elmondta az Infamous esetét.Ez a füles nem képes 7.1-re csak 5.1-es Surround-ra képes de a hangzás szerintem is is brutál jó.Bf4 esetében nagyon jól előjön a térhangzás és igazán bele tudom élni magam a játékba.A mikrofon levehető ha esetleg zavar és 7-8 óra használat után sem éreztem azt hogy nagyon elfáradt volna a fülem alatta.Basszsusa rendben van.Összeségében szerintem egy jó kis füles de ha téged feltétlen érdekel az hogy egy játék milyen támogatást nyújt esetleg külön portolást is akarsz a fülesre akkor a sony a neked való társ.

(#19175) Madwe válasza Garada (#19174) üzenetére


Madwe
nagyúr

Jó hogy mondod, Gold egyik legerősebb előnye az, hogy a legkényelmesebb füles amivel valaha találkoztam!

(#19176) malphitee válasza Garada (#19174) üzenetére


malphitee
senior tag

Megmondom őszintén , számomra az 5.1 es 7.1 térhatás idegesítene nagyon. En sokáig voltam verseny játékos pcn, de egy steelseries siberia v2 nel nem hallottam egy jobb fülest sem, minden kategóriában a legjobbak ezt vagy hasonlót használtak . Nem volt szükség 5.1 re hogy gyönyörűen halljam CS ben pl hol trappolt az ellenfél . Stereo fejes magyarán de ultra pontos , iszonyú jo melyekkel stb. Nagyon jo hang minőségben . Ilyen kell nekem csak ps4 re. Az ilyen 5.1 meg 7.1 hangzás lehet hogy pluszt ad a hangzás hoz , de nem tisztább, pontosabb, minőségben jobb akar ennél a steelseries el arra a fejemet teszem . Pont az a baj nekem miatta ami más szereti. Számomra az igazi valódi hangot ahogy szól a játékban , teljesen elferditi.

[ Szerkesztve ]

(#19177) Garada válasza Madwe (#19175) üzenetére


Garada
őstag

Egyébként a hivatalos oldalon 100$ azaz 22k a Gold füles :D

(#19178) Madwe válasza Garada (#19177) üzenetére


Madwe
nagyúr

Persze, áfa nélkül :) 22k-t megszorzod 1.27el akkor máris 28k-t kapsz, s akkor azt nem vettük bele hogy általában 1usd=1eur-al váltanak mindent europában...

(#19179) malphitee válasza malphitee (#19176) üzenetére


malphitee
senior tag

Jut eszembe. Steelseries siberia v2 lehet kapni USB hang kártyával gyárilag , azt vajon felismeri a ps4?

(#19180) mattheus válasza Garada (#19156) üzenetére


mattheus
őstag

Mennyire vagy megelégedve a PX4-el?
Hangképek (6 db) közül melyiket használod?
Sorround vagy Sorround nélkül használod?
Basszus mennyire erőteljes?

(#19181) Garada válasza mattheus (#19180) üzenetére


Garada
őstag

Mivel remek áron sikerült beszerezni meg vagyok elégedve.Ez még változó nem alakult ki biztosan hogy melyiket fogom használni erre később tudok választ adni.Surround és basszus nálam kielégítő :)

(#19182) gyuribácsi88 válasza malphitee (#19179) üzenetére

Elvileg minden usb-s hangkártyát kezel a ps4, a kis 1000 forintosat is, tehát több mint valószínű hogy úgy is megoldható a dolog ;)

A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.

(#19183) mattheus válasza Garada (#19181) üzenetére


mattheus
őstag

Én nekem nem sikerült ilyen jó áron megszereznem (2x ennyit fizettem), de már beletörődtem.
A GTAV-nél nem voltam elájulva, InFamous / Killzone játékokban jobbak voltak a hanghatások.
PC-n analóg kapcsolaton is próbáltam, de 1 perc után el is búcsúztam eme opciótól és visszatértem a G930-ra.

[ Szerkesztve ]

(#19184) boost


boost
addikt

Vicces, hogy míg nálunk alig lehet eladni a használt PS4-et, addig bécsben az eredeti 400€-s ár helyett még mindig 450-500€-ért árulják a HASZNÀLT gépeket, akkora kereslet, és hype van rá.

(#19185) Tatyla


Tatyla
őstag

ez is jön PS4-re?

PSN:Tibipapa74 Xbox id: Tibipapa74 Battletag:Tatyla#2431 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

(#19186) Dexar007 válasza Tatyla (#19185) üzenetére


Dexar007
veterán

A vegen minden nagyobb cim itt lesz. Nem veletlenul,mivel sokan hajlandoak kifizetni erte meg egyszer a teljes osszeget.En pl megjelenes napjan vettem meg a gta-t ps3-ra,de ha jonne ps4-re 1080p-ben kicsit csinositva,akkor azt is azonnal tennem be a kosarba.

Give me your cum,bull!

(#19187) ImpersonatoR válasza Tatyla (#19185) üzenetére

Lassan ott tartunk, hogy hamarabb kijönnek remastered a címek amik érdekeltek volna meg ps3 ra mint ahogy a ps now aktív lesz itthon.

(#19188) Madwe válasza ImpersonatoR (#19187) üzenetére


Madwe
nagyúr

Lassan ott tartunk, hogy a ps4re sokkal több remake játék lesz mint eredeti... fantasztikus...

(#19189) gabor0077


gabor0077
tag

Az az érdekes, hogy a remastereket csinálják, de visszafelé nem kompatibilis gyárilag a PS4, inkább fizess újabb 18 ezret egy Tomb Raider-ért... stb. Ki van ez találva rendesen, csak megy a rizsa, hogy nem lehet megoldani....

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

(#19190) Jakesz válasza Madwe (#19188) üzenetére


Jakesz
őstag

Akik kimaradtak a PS3-ból, mint ahogy én is, azoknak nagyon jól jönnek ezek az újrakiadások. Tavaly nem sok választott el attól, hogy a The Last of Us és a Beyond miatt vegyek egy PS3-at. Milyen szerencse, hogy lemondtam róla.

(#19191) Mister_X válasza gabor0077 (#19189) üzenetére


Mister_X
nagyúr

Megoldják, de ez az ára.

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

(#19192) ImpersonatoR válasza Jakesz (#19190) üzenetére

Dettó bar én február környéken gondolkoztam el rajta és majdnem vettem is egyet de szerencsére csak majdnem . Nekem Boxom volt így ezek kimaradtak.

(#19193) stilo18


stilo18
addikt

Aki az Infamous-final bosst megcsinalta a hardon...emelem kalapom!

#PS5#C9/QN95#Xiaomi13TPro#SSArctisPro+DAC#Aonic50

(#19194) n000rbi válasza stilo18 (#19193) üzenetére


n000rbi
senior tag

Experten. Nem nehéz az, van néhány támadási formája. Legyen nálad pár plusz shard, amivel fejleszted a megkapott képességeket és nem lesz gond.

(#19195) stilo18 válasza n000rbi (#19194) üzenetére


stilo18
addikt

Vissza kellett vennem normalra....úgy sikerült csak...:(

Látod ez eszembe se jutott...full alapon nyomtam őket...

[ Szerkesztve ]

#PS5#C9/QN95#Xiaomi13TPro#SSArctisPro+DAC#Aonic50

(#19196) Jakesz válasza stilo18 (#19195) üzenetére


Jakesz
őstag

Akkor kész csoda, hogy a bossig eljutottál egyáltalán :D

(#19197) mrterminator


mrterminator
aktív tag

ps4 hűtés :DDD kap még egy taplat, de valszeg nem 12es (~700g) hűtő lesz rajta hanem 10es(~500g), súly és design szempontból(az pont a felső rész szélessége is), akkor a súlypont is jobb. Vagy legyen lúd akkor kövér és egy 14es hűtés(1kg), csak akkor talpat is növelni kell és lefogatás, alaplap is túl lesz terhelve.

(#19198) krx21 válasza mrterminator (#19197) üzenetére


krx21
nagyúr

Hát ha kész van... Szólj, érdekel... ;] :K

(#19199) Dexar007


Dexar007
veterán

Valaki a mai napon raerne egy kis nfs-ezesre? Kene meg ket trofea es meglesz a platinum. ;]

Give me your cum,bull!

(#19200) ImpersonatoR válasza Dexar007 (#19199) üzenetére

Kell hozza ps+ gondolom ?

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.