Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:30:42

LOGOUT.hu

PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!

Aktuális:

Kölcsönjáték nyilvántartó

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#162240) bghistvan válasza s7evcsenko (#162238) üzenetére


bghistvan
senior tag

Jogos :)

azért van egy kis anomália jelen:

1.Ha a tv be van kapcsolva(jack to rca az erősítőre) TV IN bemeneten gyönyörűen szól( de be van hozzá kapcsolva a set top box is nyilván )

2. (most jön egy kis csavar) - Ha ugyanennél a felállásnál átkapcsolom VCR In bemenetre,szól,de jóval halkabban,kb negyedannyira,szerintem azért ,mert a set top box nem erősíti fel a jelet (tehát mindkét csatornán szól-nem tudom miért?)

3.Ha ki van kapcsolva a set top box,akkor mondjuk youtube tartalomnál csakis és kizárólag a VCR-IN bemeneten szól szépen hangosan ,a TV In bemeneten nem !

4. (a másik érdekesség) - Ha a mediaboxon megy a tartalom,akkor az pedig az AUX bemeneten szól szépen.....de ha átkapcsolm VCR-IN-re ,akkor is szól,de alig hallani

Na most ennek függvényében Te hogy látod a helyzetet?
Tudsz esetleg javasolni valamit,miért is vannak ezek így?
Illetve ezért is bátorkodtam ebbe a topikba konzol vásárlás előtt beírni nektek,mert mivel így is túl van komplikálva a kábelezés az eszközöknél,nem akarom majd megszívni...

(most kipróbáltam viszont azt is,hogy a tv hangerejét is magasabbra vettem,mert ugye az meg be volt lőve 50%-ra,és csak az erősítő és a set top box távirányítójával állítottam a hangerőt,és átrakva a VCR-In bemenetre ugyanolyan szépen szólt a hang mint a többin,viszont ehhez a tv hangerejét kell feljebb vennem............ezt végképp nem értem :F )

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.