Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
negyedes
addikt
válasz
eladogeppc
üzenetére
lehet atfaradni/maradni boxon.

-
consono
nagyúr
Igazad lehet, még ha lányos apukaként nekem az eredeti felállás jobban tetszett is
Joelen töröm a fejem már egy ideje, sajnos szerintem benne van, hogy már nem él, vagy fertőzött lett ő is... Azt viszont remélem, hogy hasonlóan nagyszabású történetet fogunk kapni, mint az első résznél! -
30z.Samu
titán
válasz
eladogeppc
üzenetére
Tonnányi játékot csak tonnányi pénzzel tudsz felrakni, meg persze amennyit enged a háttértár.
-
.LnB
titán
-
Droughert
tag
válasz
eladogeppc
üzenetére
Ezért írta már más is, hogy olvasd el az összefoglalót. Megtetted? Nem. Ott minden le van írva arról amit szeretnél. Miért nem olvasod el?
-
toompa
őstag
válasz
üzenetére
Na,most már írtam neki. Kiderítem mi az igazság. De te egy megbízható eladó vagy,régi reggel,több adás-vétellel.
Ő minimum 40ezerrel olcsóbban ad egy pro-t,egy napos reggel és nincs odaírva hogy banolt.
Azért remélem érzed a különbséget egy 2-3ezerrel olcsóbban adott játék és egy 40ezerrel olcsóbban meghirdetett pro között...
Mindenképp leírom mi lett a végeredmény. -
eladogeppc
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Olvasom, de nem értem.

Komolyan tele a tököm a fórumokkal, mert az ember tök Láma valamihez, kérdez, és nincs értelmes válasz.
Egyszerűbb már egy boltot felhívni, és ezt megkérdezni.
"Halló, szeretnék PS4-et venni. Van olyan szolgáltatás, amiért cserébe tonnányi játékot letölthetek a konzolomra ?"Sokan okoskodtok, de aki most kezd bele, fogalma nincs, hogy mi az a Stream a gépre, meg ilyenek.
A Streamet most már értem. Nekem olyan kellene, amivel tonnányit lehet a gépre rakni. -
pomk
őstag
válasz
tothl
üzenetére
Sőőőt! Szvsz csak akkor lehet igazán értékelni a játékot és helyén kezelni ha az ember érti hogy miről is szól. Utólag visszagondolva annak, aki tudja hogy nem fogja megérteni a sztorit azt tanácsolnám hogy el se kezdje. Nekem ez a játék nem a játékélmény miatt favorit, hanem a mögöttes tartalom, a kérdések amik ébredtek bennem még hetek után is és a témák amiket feszeget.
Ettől függetlenül egy alap angol tudással szerintem is meg lehet érteni miről is szól. De ha ez nincs, akkor nem érdemes elkezdeni. Enélkül egy sima zombis játék lesz a sok közül.(#155097) consono
Szerintem itt Joel-t el kell már felejteni. A második rész Ellie-ről fog szólni.
A kérdés az, hogy Joel-t hogy fogják kivezetni a sztoriból úgy, hogy az ne okozzon forradalmat...
-
törölt tag
válasz
tailor74
üzenetére
Érdekesen működnek az emberek, egyből a rosszat feltételezik. Miért ne adhatna el valaki egy Pro-t 60 ezerért, ha mondjuk biztosra akar menni, és gyorsan eladni azt?
Amikor a God of War-t egy végigjátszás után a megjelenését követő 2 hét múlva 11500 forintért hirdettem meg, egy perc alatt rácsaptak, mint gyöngytyúk a takonyra. Az első kérdés az volt, hogy "de ugye nem kamu, vagy átverés"?
Kérdeztem, hogy miért lenne az? Hát mert hogy 15-ért próbálja mindenki eladni...Az engem nem izgat, mondtam, nem erősítem a fillérbaszók táborát, gyorsan akarom eladni, ezért vállalom, hogy a piaci ár alatt adom el. Az már más kérdés, hogy a piaci ár alatt is vettem.
Persze ettől még lehet kamu ez a Pro is.
-
l.skywalker
titán
válasz
eladogeppc
üzenetére
PS Now amúgy pedig itt is ugyanez a történet mint más topikban: OLVASD AZ ÖSSZEFOGLALÓT!
-
RangerFox
veterán
válasz
eladogeppc
üzenetére
Linket dobjál arról az oldalról, kérlek
Nincs ilyen, van Ps Plus, azzal havonta kapsz 2 játékot, jobb esetben hármat. Amúgy vedd meg őket. -
.LnB
titán
válasz
eladogeppc
üzenetére
[link] De van.
(#155128) Moby Bakker, de benyeltem. Pedig nem szoktam.

-
toompa
őstag
Üdv!
Van egy eladó pro 60ezerért itt az aprón. Hiába jelentettem a hirdetést,továbbra is fent van,pedig visszajelzést is kaptam. 1 napos reggel az ember. Nem értem miért várják meg amíg valakit átver...Szóval,biztos hitelesnek ítélték a hirdetést.
Ezt csak mint érdekességet osztottam meg. Azért vigyázzatok vele.
-
30z.Samu
titán
válasz
eladogeppc
üzenetére
Havi 3000 forintért mennyit szeretnél?
PS-en egyébként nincs Game Pass (sajnos). -
Talala
senior tag
-
eladogeppc
veterán
Szisztok !
Ps4-nél hogy van ez a game pass ? Mennyi játék elérhető/ letölthető?
Illetve mennyi a havi/éves díja ?
Xbox One esetében havi 3000, de csak 160 játékból lehet választani.Köszönöm a segítséget!
-
leslieke
Jómunkásember
2016 decemberi PS4 Pro-ért reális 95 ezret kérnem?
-
.LnB
titán
Játszik valaki még az MLB The Show 18-cal?
A Road To The Show játékmódról lenne kérdésem. [link]
Felkerültem Triple-A csapatba végre. Pitcher-ként kezdtem, és nem tudom, hogy más pozíciót is játszhatok majd a későbbiekben? Vagy jobb lett volna ha nem dobóként kezdek? -
30z.Samu
titán
Tegnap este végére értem az Unravel-nek. Ez egy nagyon látványos és nagyon aranyos (már ha lehet ezt a szót használni itt
) játék egy érzelmes "story"-val. A végén a stáblista is nagyon tetszett, ötletesen lett megcsinálva. A másodikat is be fogom szerezni idővel, több ilyen játék kellene, pacsi az EA-nek, hogy felkarolta ezt a fejlesztő csapatot.
Nem mindig van az embernek hangulata a pif puf-hoz meg a robbantgatáshoz. 
Más: Korábban ígértem, hogy majd beszámolok a Gold üzemidejéről, a legutóbbi feltöltés után vezettem hogy mettől meddig volt használatban. Eddig 6 óránál járok, van még benne egy csík ami ki tudja mennyi időre lesz még elég.
Nem tudom, hogy mennyire függ attól, hogy mivel játszom vagy mennyit dob az üzemidőn, ha mondjuk a mikrofon nincs bekapcsolva. Ezeket még ki kell tapasztaljam, most úgy jött ez ki, hogy minden be volt kapcsolva és max 50%-os hangerőn használtam. -
oriic
HÁZIGAZDA
-
Prof01
veterán
Steel Black jól néz ki!
Három kontrollerem van: fekete, fehér, ezüst. Egyszerű, visszafogott színek tetszenek. Ha még bővíteném a kollekciót, akkor egy Gold és Steel Black jöhetne!
-
HREH
senior tag
Sziasztok!
Kontroller vásárlásán gondolkodom, kinek milyen szín jön be, vagy most milyen színű a kontroller?
Midnight Blue vagy Steel Black a kiszemelt, csak egyszerűen nem tudok dönteni
-
Scholes9
nagyúr
válasz
Bogyi007
üzenetére
Sztem ettől is jobb egy PS4 + Switch kombó
Számomra biztosan, ettől több nekem nem kell, bőven elég 
front3r: nekem átjött. Én dj-kre szoktam ezt a kifejezést használni néha
Akik számomra olyan zenét játszanak. Nagyon leegyszerűsítve. Egyébként nekem is ez a véleményem a Naughty Dog csapatáról
Kiemelkedő “munkát” végeznek mindig 
-
danielgalaxy
aktív tag
Gin-tonic, Los Angeles, Joseph Gordon Levitt. A legőrültebb beszámoló az idei E3-ról. Gondoltam belinkelem, sokak derültségére.

-
mohitook
tag
Sziasztok,
Áttúrva az ajánlott olvasmányokat sajnos magyarországon (és nem EU-n kívül) nem találtam meg amit szeretnék.
A Dualshock 4 v2 jó szolgálatot tesz, de 1-2 játéknál túl gyakran kéne elengedni a karokat és még gombot is nyomni, ami sok esetben elég zavaró/visszaveti a teljesítményt, ezért keresgéltem úgynevezett "Paddles" után.
Ahogy azt tudjátok gondolom, a Scuf csinált nagyon jó kis Controllereket, amiknek az alja is fel van szerelve mindenféle jóval, azonban ezt én drágállom, ráadásul nem is nagyon elérhető hazánkban..
Alternatív megoldásnak hamar meg lehet találni ezt: Collective MindsCsakhogy Amazonról jöhet csak, ráadásul 40$ + szállítás ami igen nagy ráfizetés még az áfával is amit úgyis rátesznek..
Van még rajtam kívül valaki aki próbálkozott/próbál hasonlót beszerezni? Nagyon sok játéknál tenné ezerszer élvezetesebbé, és a nagyujjaknak kevésbé fárasztóvá az élményt..
Válaszokat előre köszönöm!
-
FIREBLADE78
addikt
Teljesen gatya a ps-em. Kontrollert mintha hiába nyomnám nem azt csinálja amit kellene. Pedig össze van kötve. Jó 4 éves biztosan van már. Konzol is laggol össze vissza. Menü akad, store szintén. Venti pörög,mint a repülőgép. ( Egyszer takarítottam ki, pasztázva nem volt). Joyt érdemes szétszedni vagy eddig bírta?
-
l.skywalker
titán
-
bbdzyx
senior tag
Na, én is beruháztam az új Gold fülesre, dobok is majd egy rövid review-t róla,
ha rájövök hogy mikor van bekapcsolva a virtual 7.1 és mikor nincs, valahogy nem érzékelem a különbséget. Erről nem ad valami jelzést ez a szar?retardált vagyok sorry.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Launch trailert kapott a Honkai: Star Rail
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- VR topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Milyen egeret válasszak?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ HP Omen 16 - 16,1" FHD 144Hz - i5 13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nincs ilyen, van Ps Plus, azzal havonta kapsz 2 játékot, jobb esetben hármat. Amúgy vedd meg őket.

) játék egy érzelmes "story"-val. A végén a stáblista is nagyon tetszett, ötletesen lett megcsinálva. A másodikat is be fogom szerezni idővel, több ilyen játék kellene, pacsi az EA-nek, hogy felkarolta ezt a fejlesztő csapatot.
Nem mindig van az embernek hangulata a pif puf-hoz meg a robbantgatáshoz.