Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rák
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
dunc
nagyúr
Sziasztok! A fekete képernyő problémával kapcsoltba (néhány mp re kép, és hang is elmegy) arra jutottam, hogy RGB módba jön elő a dolog, YCbCr nem tapasztaltam a dolgot, tehát YCbCr ez a probléma nem keletkezik, de kevésbé szépek a színek. (pl HDMI feketeszint opció is inaktív lesz a YCbCr módba) Nem tudom lesz-e erre megoldás egy frimware szintű frissítéssel. Tehát eddig ennyire jutottam, HDMI kábel csere, különböző opciók kikapcsolása nem megoldás a probléma elkerülésére.
-
törölt tag
válasz
RangerFox #144545 üzenetére
Ez a legtöbb coop játékban amúgy is működik, mert rendszerszinten a sharplay ezt kínálja a játékosoknak. Persze ott streaming alapon működik, de nem sok értelme lenne megfosztani a lehetőségtől a játékosokat, ha amúgy is van nekik erre ingyenes lehetőség.
Persze le is titlhatja a készítő a shareplay funkciót, de rre amennyire tudom elég szigorú policyje van a sonynak, szal itt nem annyira az EA jófejsége, hanem ez egy konkrétan olyan funkció a sony részéről, amivel nagyon kedvez a játékosoknak.
Persze abban jófej volt az EA, hogy odadja játékként is, és nem "kényszeríti" bele a streamingbe a játékosokat, de az azért érdekelne, hogy ha nem lenne ez a sonynál, akkor "magától" is ezt a modellt követte volna-e? -
törölt tag
válasz
kriszpontaz #144546 üzenetére
Jól teszed
Én kb. 2 hétig bírtam, nagyon sok buta ember betéved oda. Mint egy átlag Facebook csoportba.
-
RangerFox
veterán
Van dobozosan is. Nekem egy barátom veszi meg, így majd vele végig viszem. Így nem kerül nekem semmibe, így nekem abszolút megéri.
Amúgy nagyon szimpatikus az EA részéről, hogy nem akar plusz pénzt keresni a játékon, és hogy elég egy embernek megvennie a játèkot egy társaságból, és mindenki tud vele játszani.
-
tuki2200
senior tag
Hát nézem az A way out stream-et, video..setalas..quick time event..video..setalas..qte.. ez eddig jateknak eleg egyhangu
-
prokxy
veterán
válasz
kriszpontaz #144523 üzenetére
FB csoportban ez majdhogy mindennapos eset!
-
gyuromoj
veterán
válasz
Darksiders84 #144532 üzenetére
-
Darksiders84
aktív tag
Nem multiztam még neten de kiprobálnám. A gépen a játékon és a neten kívül mi szükséges a PS Plus előfizetés csak ?
-
-
hyperspace
őstag
HITMAN™ - Spring Pack, egy ideig ingyenes.
-
dunc
nagyúr
csinálj egy másik ea fiókot próbából
-
marinea2
addikt
válasz
kriszpontaz #144510 üzenetére
Így sem megy, egyszerűen megőrülök már.
Telefonon is 1 nagy P betu helyett ketto "csillagot" dob be. Es azt irja invalid character... egyszeruen nem hiszem mar el.. -
marinea2
addikt
válasz
kriszpontaz #144510 üzenetére
Koszi a segitseget! Akkor megprobalom igy. Igen a Bloodborneval is ez van nekem is!
-
kriszpontaz
veterán
válasz
marinea2 #144506 üzenetére
Nálam ugyanez volt a Bloodborne-nál.
Leszedtem a telefonomra a PS4 Second Screen-t. Azzal be tudtam gépelni minden adatot rendesen. Nem értem mi a fene lehet ilyenkor a szoftverrel. Mintha Japánul akarna az ember karcolgatni.
Utána meg előtte sem csinált ilyen hülyeséget. -
tuki2200
senior tag
Az uj Battlefront 2 patch felold minden hőst a játékban, megmondana valaki ennek mi értelme? Ez kb 2 het jatek alatt amugy is siman megvan, ugy h nem jatszik az ember minden nap.. viszont a januarra igert uj Season bezzeg sehol... az meg egy vicc h a Kotakumeg mindig ott jar es azt irja egy host 40 ora gameplay feloldani....
-
marinea2
addikt
Sziasztok!
Remélem jó helyre írom a problémámat
Tegnap vettem a PS4 Slim-et. Lenulláztam, csináltam fiókot, Fifa 18-at megvettem a storeba majd az ingyenes 14 napos ps plust-t is aktiváltam. Viszont van egy olyan problémám, hogy Fifa18nál semmilyen online tartalmat nem erek el. Erolteti hogy jelentkezzek be az EA fiokomba.. majd amikor oda kerulne a sor hogy beirjam a jelszavam, hiaba potyogtetek nem vesz be egy karaktert sem.Tudtok ra megoldast, volt mar valakinek hasonlo?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Space Gray / Szép állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest