Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:30:42

LOGOUT.hu

PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!

Aktuális:

Kölcsönjáték nyilvántartó

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#144151) #20844032 válasza CsonkaImo (#144149) üzenetére


#20844032
törölt tag

Hát izé...a reveal trailer elég erősen utal rá, hogy a másodikban Joel nem él már.

(#144152) CsonkaImo válasza #20844032 (#144151) üzenetére


CsonkaImo
addikt

Nem tudom, én eddig nem követtem. PS3 teljesen kimaradt, PS4 is alig egy hónapja van. Most pótolom amire van időm.

[ Szerkesztve ]

(#144153) Kendek válasza #20844032 (#144148) üzenetére


Kendek
MODERÁTOR

Jó lenne ha tényleg teljesen egységes lenne a CEC, de sajnos vannak gyártóspecifikus parancsok. Elég ha elolvasod a már linkelt kézikönyvet.
A BRAVIA™ Sync segítségével használható funkciók köre függ a TV-készülék típusától. A részleteket lásd a TV-készülékhez mellékelt használati utasításban.
...
Előfordulhat, hogy a HDMI-vezérlés segítségével más gyártók CEC-kompatibilis eszközei is vezérelhetők, de az eszközök közötti teljes kompatibilitásra ebben az esetben nincs garancia.

Ha tényleg egységes lenne, akkor nem lenne gond a gyártók közötti teljes kompatibilitással.

<-ƘƘ->

(#144154) Tegla80 válasza Kendek (#144153) üzenetére


Tegla80
addikt

Mindenkinek igaza van ,mert pl samu tavon sztem nincs olyan gomb ami a ps gombnak es funkciojanak felel meg,de nalam a sony-n van.
Viszont a ki es bekapcs az "alap" ficsor es azt illene mindnek tudni.... ezert sztem samu eseten a hdmi anynet+ beallitast(asszem ez a neve,de majd javitotok) kellene atnezni mert nalam bravia sync alatt kapcsolhatom,h mukodjon e pl a ki-be kapcs a tv oldalrol az ellenoldal vezerlesetol fuggetlenul....pl ha akarom akkor be-nek bekapcsolja a tv-t,de a ps kikapcsra mar a tv nem kapcsol ki. Mert ugye alapban ilyenkor a tv is kikapcsol a ps utan....)

[ Szerkesztve ]

Sony® & PlayStation®

(#144155) Schweini válasza Kendek (#144145) üzenetére


Schweini
tag

Nálam működik Samsung tv-n. Bekapcsolom PS-t átrakja a képet arra, kikapcsolom rest modeba és visszalép a tv adásra.

(#144156) leslieke válasza Schweini (#144155) üzenetére


leslieke
Jómunkásember

Nálam is ugyanígy működik Samsung tv-vel. :K

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!

(#144157) vonSux válasza #20844032 (#144151) üzenetére


vonSux
őstag

De a trailer alapjan még nem tudjuk, hogy hol ugrunk bele a sztoriba. A második teaser/trailer alapján akár az időben is ugrálhat a játék. Azt hiszem érdekesebb lesz az idei E3, mint a tavalyi volt... :D

(#144158) Edem05 válasza CsonkaImo (#144149) üzenetére


Edem05
őstag

Gondolod kiderül, hogy hazudott Ellie-nek? Mindenesetre én is várom nagyon a folytatást, de előtte azért még jó lenne kiplatinázni a játékot :)

(#144159) #20844032 válasza Kendek (#144153) üzenetére


#20844032
törölt tag

A CEC egységes, amik gyártóspecifikusak, azok valójában már a CEC protokollján kívül vannak. Tehát lehetnek simán gyártóspecifikus kiegészítések, tudjuk, hogy vannak is, de a CEC által specifikált funkciók mandatory szabványosnak kell lenniük, máskülönben nem HDMI compliant az eszköz, és nem kaphat HDMI cert logót.
A CEC-t tartalmazó eszközöket CEC compliance szempontból is vizsgálni kell, erre vannak hitelesítő műszerek, maga a protokoll pedig szabványszinten szabályozott.

(#144160) Kendek válasza #20844032 (#144159) üzenetére


Kendek
MODERÁTOR

Persze, gondolom ezért sem CEC-ről van szó a Sony részéről, hanem BRAVIA Sync-nek nevezik. De az alap dolgoknak működniük kell, ez igaz. És nálam is jó volt mielőtt fizikailag kiiktattam a PS esetén.

<-ƘƘ->

(#144161) CsonkaImo válasza Edem05 (#144158) üzenetére


CsonkaImo
addikt

Hát úgy lett vége, hogy megesküdött neki, hogy az igazat mondja (amit tudunk, hogy nem úgy történt). Szóval ha ezt a szálat viszik tovább, akkor ebből biztos balhé lesz.

[ Szerkesztve ]

(#144162) saelin


saelin
veterán

Surviving Mars - 25+ óra játék után.

Sikerült tegnap előtt egy kolóniát átvinni minden nehézségen és elérni egy olyan pontot, ahol már a resource management-en kívül nem sok kihívás van. Nem volt könnyű, az elején sokadik próbálkozásra is elbuktam a projektet... volt hogy már a második dome-nál olyan nehézségeim akadtak amit nem tudtam sehogy megoldani. Ilyenkor 2-3 óra után jött egy restart.
Viszont miután a játékmenetet kiismeri a bátor vállakozó onnan már csak a kitartása és szerencséje segíthet a továbbjutásban! A szerencse elég fontos faktor a játékban. Ugye limitált pénz áll rendelkezésre, amit a játék elején kb az első dome felhúzásáig nem is tudunk szerezni és attól a ponttól is csak cserren-csuppan valamennyi - kivéve a Mars international mission sponsor-nál, mert ott a szokásos 6-10k helyett 30k pénzzel küldenek a vörös bolygóra. Tegyük fel hogy sikeresen megépítettük az első emberi létszükségeket kielégítő búránkat. Innentől már csak az oxigén, víz, áram, kaja, beton, metál, ritka fémek, elektronika, gépi alkatrészek, műanyag, üzemanyag stb... Ezek folyamatos termelésére kell ügyelnünk, amit még felsorolni is sok. Ha ehhez hozzávesszük azt, hogy meteorok, homok viharok, tornádók, brutális fagyok nehezítik a dolgunkat, akkor így olvasás után kész rémálomnak tűnhet. Nem az, mert ez teszi egyedivé a játékot.
Folyamatosan a túlélésért küzdünk, az elemekkel és a saját embereink elméjével. A nyersanyagok végesek minden lépésüket előre meg kell tervezni, mert egy hiba és az egész eddigi munkánk megy a süllyesztőbe. Vannak úgynevezett mystery eventek, amik egyfajta story-t biztosítanak minden végigjátszásra. Most nem jut eszembe a pontos számuk, de olyan 5-7 esemény közzül választhatunk a játék elején vagy hagyhatjuk random-on és majd játék közben kiderül mit kaptunk. Ezek sem sétagalopp missziók. Nem akarok róluk sokat írni, mert elég spoileres téma.

Ahogy észrevettem mindig kapunk egy küldetést amit sol 100-ig teljesíteni kell. Ezt az első kolónia után kapjuk meg, szóval nem árt annak megépítésével sietni! Itt olyan feladatokat kaphatunk, mint szkennelj 30 anomáliát (a research tree-n unlockkol dolgokat), érj el x lakost és még pár ilyen, amiket biztos nem láttam még. Sajnos sol 100 után nincs több ilyen küldetés, amit nagyon szomorúan konstatáltam. Remélem ezt később bővítik, mert ad egy erős célt a túlélés mellé. Ezeknek a randomizált eseményeknek hála van bőven benne tartalom, akár több végigjátszásra is. Sajnos vannak benne még bugok, de egyik sem nagyon game breaking. Egyedül a lategame hiánya ami miatt komolyabban húzom a szám. Megcsináltuk mindent, az összes research kioldva, wonderek megépítve és ennyi. Ha nem terjeszkedünk túl, akkor lesz egy önfenntartó kolónia rendszerünk. Ha túllövünk a célon, akkor nem fogjuk bírni nyersanyaggal és összedől a gazdaságunk. Ez a játék végét jelenti. Pont ezért a küldetésünk legelején a legizgalmasabb minden és úgy lesz egyre könnyebb, majd unalmasabb, tét nélküli a gameplay.

Kinek ajánlom? Mindenkinek aki a hagyományos város simeket unja! A játék grafikája jónak mondható. Az épületek porosodnak idővel, takarítani és karbantartani kell őket. A meteorok becsapódása, a fagy és a homokvihar is nagyon jól néznek ki. Ezen felül a zenék, a játékban megtalálható rádió adók iszonyat jók. Mondjuk a rádió egy idő után nagyon ismétlődő tud lenni, de szerencsére több van és lehet köztük váltani. Az irányítást... Nos, ezt annyira nem tudom dicsérni. A menükben való mászkálás néha nagyon hektikus. Sokszor véletlenül lepausolom a játékot, átugrok egy másik épületre, járműre vagy személyre. Ha túl közel vannak a dolgok egymáshoz akkor nehéz a kijelölés és hasonlók. Látszik hogy ez az rts szerű játékmenet nem konzolokra való, de ahhoz képest egész jól megoldották. Használható.
Nem drága a játék, valami 6-10e forint. Aki érez egy kis késztetést a játék iránt az vegye meg nyugodtan. Több végigjátszást bele fog ölni, amik olyan 18-25 óra játékélményt kínálnak 3x sebesség mellett. :K

"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."

(#144163) PainKiller13 válasza CsonkaImo (#144149) üzenetére


PainKiller13
őstag

Trailer alapján nem csak/nem róluk fog szólni.

(#144164) oriic


oriic
HÁZIGAZDA

God of War reklám

Live-Die-Respawn

(#144165) Xaels válasza oriic (#144164) üzenetére


Xaels
félisten

Baromira hosszú egy hónap elé nézünk

PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

(#144166) Kvelstadt válasza saelin (#144162) üzenetére


Kvelstadt
veterán

Köszi az írást. Én mentem listámra, és ha odajutok fogok vele játszani.

"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"

(#144167) Darksiders84 válasza oriic (#144164) üzenetére


Darksiders84
aktív tag

Ezt már én is úgy várom mint egy kisgyerek mert végre sikerült megvennem egy 4K tv-t amire egy jó ideje vágytam hogy teljes legyen az élmény még a régi gépet kell lecserélnem Prora.

(#144168) Jim-X válasza oriic (#144164) üzenetére


Jim-X
őstag

Atyaeg ez a GOW :Y

A játék az nem játék!

(#144169) saelin válasza Kvelstadt (#144166) üzenetére


saelin
veterán

Lehetett volna összeszedettebb, de hát mit várok magamtól kora reggel munkába menet... :DDD

"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."

(#144170) kopogo


kopogo
tag

Helló!

Kezdő autós játékot keresek melyek azok van ilyen vagy csak ilyen komoly pl: granturismo,nfs,dirt,driveclub,F1.
köszönöm

(#144171) Schweini válasza kopogo (#144170) üzenetére


Schweini
tag

Driveclub elég arcade-os, ha erre gondoltál.

(#144172) KaitouP válasza kopogo (#144170) üzenetére


KaitouP
veterán

NFS, Driveclub, ezek totál kezdő autós játékok, a GT Sport már azért komolyabb, "simcade", avagy félszimulátor, amit bőven nagyon jól lehet kontrollerrel is irányítani, mégis a komolyabb autózást képviseli.

God, bless us everyone, we're a broken people living under loaded gun

(#144173) Olyasmi


Olyasmi
aktív tag

Sziasztok!
Ps4-en szeretnék videokat nézni a laptopról Ps3 media serveren keresztül.A Ps4 lát mindent de nem tudja megnyitni a videokat (Samsung S7-el készült videok).
Mi lehet a gond,formátummal van baj?
A Ps4 mekkora külső vinyót tud kezelni?
Válaszokat előre is köszönöm!

(#144174) pruzsi


pruzsi
őstag

Üdv!
Megvettem a Horizon Zero Dawn™: The Frozen Wilds pár napja. Ma jutottam el odáig hogy bekapcsoljam a ps4-et. Probléma hogy nem találja a kiegészítőt,letöltési listában nincs meg a megvett alkalmazások között.

Ha sz.gépen belépek mutatja,ps4 viszont újra meg akarja velem vásároltatni,ugyanaz az account természetesen.

(#144175) prokxy válasza Schweini (#144155) üzenetére


prokxy
veterán

Nálam ez sem megy! :C :DD

Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD

(#144176) FollowTheORI válasza pruzsi (#144174) üzenetére


FollowTheORI
nagyúr

Valószínűleg nem egyeznek a régiók (alapjáték vs DLC), ha tényleg nem látod... vedd fel a kapcsolatot a ügyfélszolgálat/supporttal és tisztázzátok. :)

[ Szerkesztve ]

Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m

(#144177) FollowTheORI válasza prokxy (#144175) üzenetére


FollowTheORI
nagyúr

Kellett neked olyan occó sz*rt venni TV helyett... :P :D
Lassan kiderül hogy valami kínai hamisítvány. ;]

Bár tippre valszeg csak nincs jól beállítva ez sem. :DDD

[ Szerkesztve ]

Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m

(#144178) Lackooo84 válasza pruzsi (#144174) üzenetére


Lackooo84
nagyúr

Ezen a képen az látszik, hogy nincsen egy PS4 sem aktiválva ezen az accounton. Egyébként ott egy kattintással el tudnád indítani a letöltést. Ellenőrizted a PC-n melyik accounttal vagy bejelentkezve? Nem egy másik accra vetted meg véletlenül?

[ Szerkesztve ]

The Truth is out there...

(#144179) pruzsi


pruzsi
őstag

Igen közben kiderült a régi acc-ra vettem meg,olyan rég nem voltam bejelentkezve hogy elfelejtettem :D
írtam a supnnak hogy tegyék már ár az újra remélem megoldható.

(#144180) bencus3


bencus3
tag

Sziasztok!
Van valakinek ötlete hogy hogyan tudnék magyar nyelvre váltani a Knowledge is Power ben?
Osztrák sztorbol vettem meg mivel itt élek, de nem tudok nyelvet választani de a telefonos app az magyar.
olvastam hogy azért mert itt töltöttem le azért nincs benne magyar, csak azért fura mert a Hidden Agenda-t is itt töltöttem le és az alapbol magyar...

(#144181) prokxy válasza FollowTheORI (#144177) üzenetére


prokxy
veterán

Ezt adták kéccázezeré', ennyire futotta! :D
Te meg el vagy veszve...tanulsz még vagy mitök?

Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD

(#144182) Xaels válasza bencus3 (#144180) üzenetére


Xaels
félisten

Nem értem. Nálam a KiP minden indításnál megkérdezi a nyelvet. A HA-ban meg be kellett állítani az opciókban.

PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

(#144183) zsotesz81


zsotesz81
senior tag

Bloodborne-ban az valami bug, hogy az újonnan megtalált waypoint-ra nem tudok visszateleportálni hunter's dream-ből? Eljutottam Hemwick Charnel Lane-i lámpáshoz, aktiváltam, innen visszateleportáltam a hunter's dream-be, majd mikor jöttem volna vissza nem volt a listán, így csak cathedral ward-hoz tudok visszamenni. Ez azért nem valami jó így.

(#144184) bencus3 válasza Xaels (#144182) üzenetére


bencus3
tag

Hát nálam sajnos nem , pedig már a mentéseket is töröltem a gépröl és a felhöböl is, de az a fura hogy a játék meg angol akkor ha osztrák storbol töltöttem nem németnek kéne lennie?

(#144185) tuki2200 válasza Kendek (#144145) üzenetére


tuki2200
senior tag

Samsung 4K 6000-es és 9000-es szériával biztosan működik minden TV-s funkcio, a tv taviranyito nyilaival még a PS fokepernyon/beallitasokba is tudok lepkedni meg jatekot inditani dualshock nelkul

[ Szerkesztve ]

(#144186) Frod


Frod
addikt

Sziasztok!
Party chat-hez szeretnék segítséget kérni, vázolom gyorsan az alapszitut: hárman vagyunk, ebből az egyik srácnak délután még semmi gondja nem volt, rá pár órára amikor megint le akartunk ülni játszani és új partyt nyitottunk a hangszóró ikonja fölött egy kis nyilacska volt, és ő ugyan hallott minket, de mi semmit sem belőle.
(Őnála meg nekem volt kis nyilacska, de érdekes mert ő ettől hallott engem, a harmadik srácnál meg egyikünk se látott ilyet.)

Nyilván ki mire gondol ilyenkor? Test Connection. Oké, megvan a type2. Set Up Connection. Gép restart. Gép teljes kikapcsolása majd újra be. Router restart. Aztán már mind a hárman ugyanezek. Semmi nem segített.

A mikrofonja (sima gyári mono) lett kakukk pont estére, vagy a router rosszalkodik, esetleg simán csak a PSN-nek volt ilyen estéje és intézte el így a dolgot?
Előre is köszi a tippeket!

Do you see the white shadow?

(#144187) A`rpi válasza Frod (#144186) üzenetére


A`rpi
addikt

"Sziasztok!
Party chat-hez szeretnék segítséget kérni, vázolom gyorsan az alapszitut: hárman vagyunk, ebből az egyik srácnak délután még semmi gondja nem volt, rá pár órára amikor megint le akartunk ülni játszani és új partyt nyitottunk a hangszóró ikonja fölött egy kis nyilacska volt, és ő ugyan hallott minket, de mi semmit sem belőle.
(Őnála meg nekem volt kis nyilacska, de érdekes mert ő ettől hallott engem, a harmadik srácnál meg egyikünk se látott ilyet.)

Nyilván ki mire gondol ilyenkor? Test Connection. Oké, megvan a type2. Set Up Connection. Gép restart. Gép teljes kikapcsolása majd újra be. Router restart. Aztán már mind a hárman ugyanezek. Semmi nem segített.

A mikrofonja (sima gyári mono) lett kakukk pont estére, vagy a router rosszalkodik, esetleg simán csak a PSN-nek volt ilyen estéje és intézte el így a dolgot?
Előre is köszi a tippeket!"

NAT hiba lehetett, esetleg azzal lehet próbálkozni, hogy a CHAT host-ja más legyen.

NAT hiba jobb esetben kiküszöbölhető bekapcsolt UPnP-vel (ezt a router webes felületén találod), vagy ha ez be van kapcsolva, Router firmware frissítés segíthet, esetleg FIX IP a PS4nek, és DMZ-be tenni.

Szélsőséges esetben router csere.

(#144188) prokxy válasza tuki2200 (#144185) üzenetére


prokxy
veterán

Akkor csak én nem állítottam be vmit a TV-n vagy a PS-en, mert nekem át sem vált automatikusan, nemhogy bekapcsolja a TV-t ha benyomom a PS-t! :D MU6102

Vaaaagy, ahogy Ori mondja, egy kínai, bár sztem koreai, hulladékot vettem, ami xaianghongcsü márka csak a samsung rá van cellukszozva :P :D

[ Szerkesztve ]

Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD

(#144189) bandi0000 válasza zsotesz81 (#144183) üzenetére


bandi0000
nagyúr

szted nem javították vna ezt ha ilyen lenne? :D

ott a többi sirkő vele egy sorba, valamelyiknél ott lesz az

Xbox One: bandymnc

(#144190) bexinho23 válasza zsotesz81 (#144183) üzenetére


bexinho23
őstag

Egyel feljebbi sirkohoz kell menned. Ott lesz.

(#144191) Deck


Deck
titán

Adott egy ps4 slim és egy Asus vz249h monitor aminek beépített hangszorója van. Nincs hang, ez tudja valaki miért?

PS5

(#144192) Bogyi007 válasza prokxy (#144188) üzenetére


Bogyi007
veterán

Valószínűleg mivel nálam a 6122-esen is pöpecül megy minden.

Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi

(#144193) bandi0000 válasza Deck (#144191) üzenetére


bandi0000
nagyúr

hdmi vel kötötted rá? más nincs be dugva a monitorba? esetleg nézd meg nincs e véletlen hangszóró bemenetnek más megadva mint hdmi

Xbox One: bandymnc

(#144194) prokxy válasza Bogyi007 (#144192) üzenetére


prokxy
veterán

Akkor megnézem Te hogy állítottad be a PS-t, TV-t, ha benne van a leírásaidban, aztán meglátom, h mizu... :R

Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD

(#144195) Deck válasza bandi0000 (#144193) üzenetére


Deck
titán

Hdmi-vel igen, semmi más nincs rádugva. Ezért, sem értem.

PS5

(#144196) Frod válasza A`rpi (#144187) üzenetére


Frod
addikt

Cserélgettük a host-ot a partiban, mindig más csinálta, ugyanolyan végeredménnyel.
Köszi a tippet, akkor belenézz a router dolgaiba az ismerősöm, remélem tényleg ennyi lesz csak és nem kell csere. :R

Do you see the white shadow?

(#144197) tuki2200 válasza prokxy (#144188) üzenetére


tuki2200
senior tag

65MU6455-ön ha bevan kapcsolva az anynet(cec) csak annyit kellett, hogy felhozod a bemeneti listat a kepernyo aljan, ramesz a PS-ére, felnyil-> szerkesztes es kivalasztod h az eszkoz egy jatekkonzol

[ Szerkesztve ]

(#144198) body007


body007
addikt

Nem tudja vki, h a tera mikor jön ki "véglegesen" ps-re? Volt a nyílt béta, haverral rákattantunk kicsit, nyomatnánk, de semmi infó, h mikor akarják kiadni... :O

Mindenkit egyforma külső inger ér, de egyén függő, h éljük meg :P

(#144199) prokxy válasza tuki2200 (#144197) üzenetére


prokxy
veterán

Ezt automatikusan felismerte, ez nem gond, csak amiről ment a diskurzus, hogy egyes TV-ket bekapcsolja a PS, ha a PS-t indítod. Ill. át is vált rá a Tv, ha épp focit nézel pl. Na, nekem ilyet nem csinál, pedig PS-en a HDMI link ON, a TV-n meg az anynet meg még van alatta vmi az is on.

Tény, tudok ettől aludni! :D

Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD

(#144200) szzoo válasza Olyasmi (#144173) üzenetére


szzoo
tag

Max 8TB belső + 8TB külső hddt támogat hivatalosan a PS4. Majd kijavít valaki, ha nem így van.

Nem tudom az S7 videói milyen formátumúak. A "Ps3 media server"-t sem ismerem, de olyannak képzelem, mint a "Sony Media GO"-t. Ez streameli a videofolyamot a céleszközre. PC-n kell a lejátszáshoz szükséges kodek és egy erős processzor. Ha a gépigény és a sávszél megvan a folyamatos lejátszáshoz, akkor nem kellene gondot jelentsen a lejátszása. Mondjuk mindegyik app támogatása megszűnt, lehet nem érdemes vesződni a beállításukkal. Érdemes lenne átállni Plex-re.

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.