Hirdetés
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
kentucky
őstag
válasz
PainKiller13 #145246 üzenetére
Régen sokat toltam
csak nincsenek meg a fegyver dlc-k
Más: mèg csak most kezdtem el a Far Cry 5-öt, de már beszippantott.
-
PainKiller13
őstag
Last of Us-t multiban nem nyomja senki?
-
30z.Samu
félisten
válasz
WaterWave #145243 üzenetére
Nem is, legyen minden meglepi..bár minden már nem lesz, de azért na...
Nálad ez nincs meg egy játéknál, amit vársz? Kissé sarkalatosan fogalmazva mostanság mire kijön egy játék, addigra annyi gameplay videó van kint róla hogy ha összerakod ott az egész végigjátszás...
-
gyuromoj
veterán
válasz
toompa #145235 üzenetére
Decemberben kaptam utoljára mailt a Sony-tól. Azóta semmit.
Pedig előtte hetente jött tőlük a szokásos.
Hibakód nincs, csak az a szöveg amit leírtam este.(#145237) A`rpi
Ugyanazt a szöveget írja ki, mint este.Este írtam egy mailt a support@playstation.com-nak. Hátha ők tudnak mondani majd valamit.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Vannak benne elvileg új jelenetek.
-
A`rpi
addikt
válasz
gyuromoj #145232 üzenetére
Ennek mennie kell:
1. New User
2. Create a User
3. Skip
4. Settings
5. PlayStation Network/Account Management
6. Sing in to PlasyStation Network
7. ActivateA magyar nyelvet állítsd vissza, esetleg, ha béta FW van fenn az is bekavarhat, és biztos ami biztos, nézd meg elérhető e nálad új FW frissítés.
-
Neoteric
addikt
US Store 20%-os kód kell valakinek? Úgysincs időm mostanában játszani, úgyhogy nincs értelme vennem bármit is..
-
-
sultansmith
senior tag
Áprilisi ps+ játékok: Mad Max és Trackmania Turbo.
3-tól elérhető.
-
Carlos Padre
veterán
válasz
Dale Cooper #145194 üzenetére
Ja, ne is mondd. Mennyire egyszerű lenne már úgy az élet.
-
toompa
őstag
válasz
gyuromoj #145227 üzenetére
Tükröződik a kép,nem látom. A 4-es képnél felül mit ír?
Elvileg,amikor csinálod az első user hozzáadást és bejelentkezel,akkor rá szokott kérdezni hogy aktiválod-e elsődlegesként.
Töröld ki a profilt és csináld meg újra.
Új felhasználó,felhasználó létrehozása,tovább,aztán sign in email cím,jelszó és a sign in-re nyomj. -
törölt tag
válasz
Tosee #145216 üzenetére
A UPnP még csak hasonlót sem csinál. Attól, mert a UPnP nincs bekapcsolva még bármelyik alkalmazás bármelyik porton kommunikálhat. A UPnP a routeredben pusztán annyit tesz, hogy azon keresztül az alkalmazások megkérhetik a routert, hogy forwardolják az adott gépre a meghatározott portot. Ezt egyrészt láthatod és managelheted a legtöbb routerben, másrészt ez csak natolást jelent, nem biztonságot, hiszen kliensként enélkül is bármilyen program tud kifelé kommunikálni egy szerverrel bármilyen porton, hiszen tudsz böngészni, youtubeot nézni, csetelni, bármit. Csak szerver nem tudsz lenni, mert a nat mögött nem fogsz látszani. Viszont Ez még nem véd meg semmitől.
-
Tosee
őstag
válasz
#20844032 #145214 üzenetére
Semmi bajom vele, csupán magam szeretem szabályozni, hogy az alkalmazások, szoftverek melyik porton kommunikálhatnak (a hálózat számítógépein használt szoftverekre gondolok, és persze a biztonsági szempontok sem utolsóak)! Ha engedélyezem az UPnP-t akkor már nem tudom kontrollálni! Szóval számomra ez nem megoldás!
-
Tosee
őstag
válasz
kriszpontaz #145201 üzenetére
Köszönöm a tanácsot, de nem szeretném engedélyezni az automatikus port nyitást az egész hálózatra! DMZ-ben ezt sikerült elérnem, hogy egyetlen IP kommunikálhat szabadon, csak fix ip-t kellett adnom a ps-nek. De hozzáteszem ezt sem akartam, csak és kizárólag a szükséges portokat, de ahogy tapasztaltam nem minden játék ugyan azt a portot használja (javítsatok ki ha tévedek). Szóval a manuális felvétel eléggé macerás egyesével, ezért kérdeztem, ki hogyan oldotta meg a dolgot
Most egyenlőre tesztelem aztán ha nem lesz gond akkor így marad.
-
Bogyi007
veterán
-
kentucky
őstag
válasz
mcwolf79 #145207 üzenetére
Nekem amazonon is 50 usd az 50 usd-s kártya.
-
mcwolf79
veterán
Üdv!
US Store feltöltőkártyát honnan érdemes most venni? Amazon kiesett, mert ott 60 USD-t kérnek egy 50 USD-s kártyáért.
Egyéb opció? -
Mr X
veterán
válasz
szallasi007 #145198 üzenetére
Ha lemezes, nem eladó véletlen?
-
marinea2
addikt
válasz
22 ezret megeri?
-
kentucky
őstag
válasz
Hány órát toltál bele?
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Playstation 5 Pro 2 TB -- Digital -- (2028 márciusig Garis)
- PlayStation VR2
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo Switch OLED Scarlet & Violet Edition Megkímélt / Használt 11 Játékkal Kiegekkel Garis
- PS5(DS5) Hall effect és Xbox Series TMR analóg analóg csere
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest