- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
válasz
melega
üzenetére
A Gotham Knights nem Batman játék lesz, szóval az Arkham játékok a Knighttal le lettek zárva. Amúgysem egy világban játszódik, a játékmenet is csak részben egyezik, sok szempontból jelentősen eltér, ráadásul nem ilyen hub jellegű koop multi lesz, hanem ha minden igaz open world drop in drop out, mint mondjuk egy Far Cry. De ha majmolja is, az se lenne baj, mert csinálja jól és akkor jó játék lesz, lásd még: Spider-Man.
Ha Superman túl erős lenne, akkor nem írtak volna neki érdekes történeteket az elmúlt 80 évben. Tudnak képregényt írni vele, filmet készíteni, játék is van már, szóval megoldható lenne, amúgy Grant Morrisonnak volt egy nagyon jó észrevétele ezzel kapcsolatban, ő végülis csak a világ legjobb Superman és egyik legjobb képregény sztoriját tette le az asztalra.
-
-
vonSux
őstag
-
perge666
veterán
válasz
melega
üzenetére
De majd idővel a WD2 és az új DOOM is itt fog csücsülni a polcomon,de most ennyi játékot egyszerre felesleges lenne megvennem,úgysem lenne rájuk annyi időm.Alig 1 hónap múlva esküvőm lesz,szóval már mennek az előkészületek,közbe meg ugyanúgy folytatjuk a külső házfelújítást.
Mindent szépen sorjában.

Hiába vagyok 30 éves,nem érzem magam öregnek a játékhoz,de ahogy látom itt többen vannak 40 felett is.
Meg ezek a "játékok" nem feltétlenül gyerekeknek készülnek/készültek,a borítón sokon szerepel a 16-os,18-as karika...... -
válasz
melega
üzenetére
Azért el tudom képzelni, hogy ezen topic-on kívűl is vannak PS4 konzol játékosok

PS4-en játszó barátaim mind 30 felettiek, esetleg 40 és (azt hiszem) nem olvassák ezt a topic-ot...
Én csak 40 felett kezdtem el foglalkozni az életkorommal, 1-2 évig, amíg beállítottam a megfelelő therápiát, azóta sem...
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
melega
üzenetére
Nyugodj meg a PSN, illetve a PS4 firmware a szar. Digi 500 nettel is szar pláne este. A rekord 40MBps volt amit a 3.00 update után ki lehetett sajtolni, de a 3.10 óta megint el van k*rva. Ha állandóan nyomkodom az X-et amikor belassul, akkor 10-20MBps között van a max délelőtt.
-
válasz
melega
üzenetére
A 10 megás net lesz a legszűkebb nálad, ideális belső hálózati összeköttetés esetén. Saját tapasztalatom az, hogy általában egyetlen elem letöltésénél ~20 megára áll be, nagyon ritkán jobban is jön. Kettő vagy több esetén (játék közben kettő a max amit egyszerre enged), átlag 30-cal vagy jobban is jön. Tény, hogy az igen nagy sebességű internetcsomagokat nem nagyon lehet kihasználni, de a tied az manapság már inkább a legalja mint a teteje a kínálatnak. Szóval kár aggódnod emiatt.
-
perge666
veterán
válasz
melega
üzenetére
Ez kérdés vagy kijelentés?
Mert a múltkor beszéltünk róla itt,még te is közbe szóltál ha jól rémlik.Elims : Így már világos,elhiszem hogy sok munka mellett nincs kedved ide irosgatni,sokszor velem is így van,legtöbbet csak csendben olvasok.
GTA V meg van már egy ideje PS4-re is,de nincs plusom,így nem is tudok online játszani,meg az nem nekem való.

Nemrég ingyen online hétvége volt,mondom egész vasárnap GTA-zok,de 1 óra múlva kikapcsoltam a gépet,a sok su*tyó miatt,jobb a sztori mód nekem.
AC4-el hogy állsz?
Én pár hete a Witcher3-ra függtem rá nagyon,jobban bejön mint az AC széria,de persze azok se rosszak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- Le Mans Ultimate
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Renault, Dacia topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- LEGO klub
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- További aktív témák...
- Új AKRACING CORE EX gamer szék dobozában, BONTATLAN!
- AKCIÓ! Samsung Galaxy Tab S9+ 256GB WiFi 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 11 4/64GB szürke / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Lassan a beállítások menüt is DLC-ben kell megvenni

Kendek