- Fórumok
- Konzol játékok
- PlayStation 4
- (kiemelt téma)
- XIAOMI Smart Air Purifier 4 Compact EU - légtisztító újabb okoseszköz a lakásban
- Clickbait szülinapi sorsolás II - még drágább a clickbaited
- Optikai szál nem kell félnetek jó lesz, avagy a damil alapú hálózat
- A PC-m több mint 1 évtizedes története - AMD FX OC, 64GB RAM, ipari SSD - 1.rész
- Agglegénykonyha 15 – Néhány tavaszias recept
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: XIAOMI Smart Air Purifier 4 Compact EU - légtisztító újabb okoseszköz a lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- E.Kaufmann: Optikai szál nem kell félnetek jó lesz, avagy a damil alapú hálózat
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 06:30 Téma összefoglaló
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dvix
senior tag
Én használok, és kényelmesebb játszani a géppel, a HDR-t is ki tudod próbálni, ha fekszik neked/ hanem.
Egyszóval szebb színek gazdagítják a játékaidat, meg a nagyobb képátló. 4K TV-n nem zavaró a nyújtott full Hd felbontás, inkább kényelmesebb a hétköznapokban. 
Figyelj azért, hogy a 4K TV amit veszel legyen benne "game mode", az input lag miatt.
-
seniman
veterán
-
seniman
veterán
-
toompa
őstag
-
Dzsur
tag
-
gyuromoj
veterán
70k-ért adja a platinumshop is, meg más is.
Nem lepődnék meg ha a KV is annyiért adná 23 órától.(#131166) fityere
Csak megjegyeztem, hogy annyira nem jó ajánlat most. Persze aki ott él, vagy közel a határhoz annak megérheti.
-
hyperspace
őstag
Ha esetleg valaki ps4-et akarna venni annak itt egy akcio csak ma. PlayStation 4 Limited Star Wars Battlefront 2 Design inkl. Star Wars Battlefront II Elite Trooper Deluxe Edition
Nyeh, a régebbi SW kiadás jobban néz ki

-
marilllyo
veterán
Azért írtam, hogy a Gears of War-tól meg a Lou 2-től többet várunk.

Bár én azt mondom, hogy sok mindent lehet a Horira mondani de azt, hogy rossz lenne azt nem.
Azé...lézeresrobotdínókat csóringgal csapkodni azért az musthave.
-
Lackooo84
nagyúr
-
garage112
aktív tag
-
garage112
aktív tag
-
icecave
nagyúr
-
tuki2200
senior tag
-
fityere
senior tag
Sajnos továbbra sem engedi. A lemez borítóján külön fel van tüntetve, hogy Lengyel és Francia nyelvi csomagot tölthetek le. Ha játékon belül belépek az opció, nyelv választás akkor ott választható a nyelvicsomag letöltése. Osztrák accountal, Lengyel illetve Francia, Magyar accountal nem talál nyelvi csomagot.
Köszönöm a segitsegeket, de sajnos ami nekem van verzio a Witcher 3 GoTY verzioboll ahhoz nem lehet telepiteni az orosz nyelvi csomagot. Igy a magyar felirat is ugrott.
-
RangerFox
veterán
-
RangerFox
veterán
-
Tatyla
őstag
-
ProEvoFan
nagyúr
Orosz nyelvi csomagot letöltöd akkor elvileg abban van magyar is.Ez csak GOTYhoz működik, de neked pont az van.
Megelőztek. -
SH4D0W2011
őstag
Szia!
Bár nekem nincs meg a játék, rémlik, hogy volt már róla szó, hogy ha letöltöd hozzá az orosz nyelvi csomagot (asszem'), akkor választhatsz magyar feliratot is, az tartalmazza. Ha hülyeséget írtam, javítsatok ki.

-
szasanyi
félisten
-
viktor82
őstag
-
epy
csendes tag
-
epy
csendes tag
-
Prof01
veterán
-
Adam_Shepard
addikt
-
Adam_Shepard
addikt
-
TazLeacher
nagyúr
Mire gondoltál konkrétan? Mert 2 hét múlva megyek ki tesómékhoz, gondoltam ránézek. A játékok nincsenek túl jó árban, de igazából megnéztem a kiegészítőket, mert az kellene és 66€ egy kontroller...nem kötegszem, hanem tényleg érdekel, hogy mit láttál jó áron...
-
Worldmaster
csendes tag
-
crue
őstag
Azért az a 100 körül inkább 106-107. Itthon lehet már picivel 100 alatt venni gépet, a játékot pedig használtan be lehet szerezni. És akkor még nem volt szó arról, ha netalán valami baja lesz a gépnek, akkor lehet várni a rokonságot hogy egy hónap múlva hazajöjjön a gépért és még egy hónap múlva visszahozzák. De mindenki azt vesz amit akar, nem az én dolgom.
-
TazLeacher
nagyúr
-
TazLeacher
nagyúr
-
Bazsi1987
őstag
Nektek tetszett és ez a lényeg
Nem is kell másra hallgatni.
Minden játék szórakoztató, a maga módján. Nekem a Boodborne volt szórakoztató és kikapcsolt, amíg másnak meg pont nem. Nem egyeznek az ízlések ez van. Valószínűleg az a baj, hogy nem vagyok egy nagy fps fan mert mar Dunát lehet rekeszteni belőle.
Régen motivált hogy mindent kitoljak legnehezebb szinten halok codok stb vagy anno a commandos
de mára megszűnt nem akarom a maradék hajamat is elveszíteni most már csak munka család mellet szórakozni és újra gyereknek érezni akarom magam pl most a star Wars elérte 
-
Vasy09
őstag
-
Vasy09
őstag
En sw fan vagyok a párom szinten, a hétvégén kipróbáltuk pc-n azért nem megbántás, es akinek nem inge de ez egy vicc . Elegünk van mar a sok egyszerű játékból, persze ez is kell. Sajnos az Sw-nek pont nem all jól az egyszerűség. Amúgy meg nem a játékok fikazasa menő , hanem az hogy minden szart mar manapság 8-10 pontig kell értékelni. Nem megbántás saját vélemény .
Pedig én is gondolkodtam a megvételén, ráadásul a limitált gépcsomagban!
Bár nagyon úgy érzem, hogy BO3 limited lesz belőle! Esetleg erre nem tudsz valami jó akciót ott kint?

-
A`rpi
addikt
En sw fan vagyok a párom szinten, a hétvégén kipróbáltuk pc-n azért nem megbántás, es akinek nem inge de ez egy vicc . Elegünk van mar a sok egyszerű játékból, persze ez is kell. Sajnos az Sw-nek pont nem all jól az egyszerűség. Amúgy meg nem a játékok fikazasa menő , hanem az hogy minden szart mar manapság 8-10 pontig kell értékelni. Nem megbántás saját vélemény .
Vásárló szavaz, lehet ócsárolni, de amíg megveszik addig ez a körforgás megmarad.
Béta alatt ki lehetett próbálni, világosan lehetett tudni mit ad a játék.Én megveszem a játékot, mert nekem örömet fog szerezni, te megvetted szerinted gyenge én azt is tiszteletben tartom.

-
tepenzed
őstag
erősen elmarad a 8-10 értékeléstől

[link] -
danih
veterán
-
boost
veterán
Akinek tetszik annak tetszik ennyi, nincs ezzel baj. Az SW világába annyi potenciál van rpg-re kalandjátékra stb erre egy hülye multi fps lövölde jön. Legalább egy normális mmorpg-t csináltak volna belőle, de meg az sem pedig ott lenne lehetőség bőven. Azért simán meg 3x arat is megadnám de egy ilyenért, persze akinek ez bejön az vegye

Dehát MMORPG-re ott van a PC Star Wars MMO. Kutya nem játszik vele szinte, pedig tényleg rakás lóvét beletoltak a fejlesztésbe, mindent leszinkronizáltak, akár egy ember is végigtolhatja, stb. Tehát kvázi RPG-nek is jó.
Single Player SW játék készü már, de most egy multis lövölde jött ki, ami tényleg jó ötlet, ráadásil egy régi, sikeres széria folytatása, újragondolása. Ilyen 4-5 évente egyszer van. Ráadásul ha ezeken kívül Star Wars RPG -vel szeretnél játszani, idén ősszel jött ki egy tabletes cucc.
adalbert1: A Star Wars Battlefront játékokban nem volt értelmes singe player. Mivel nincs magának a játéknak sztorija, hanem híres csatákat játszhatsz újra.
fityere: neked minden hiba volt a játékkal kapcsolatban.

-
adalbert1
veterán
Akinek tetszik annak tetszik ennyi, nincs ezzel baj. Az SW világába annyi potenciál van rpg-re kalandjátékra stb erre egy hülye multi fps lövölde jön. Legalább egy normális mmorpg-t csináltak volna belőle, de meg az sem pedig ott lenne lehetőség bőven. Azért simán meg 3x arat is megadnám de egy ilyenért, persze akinek ez bejön az vegye

Szerintem hangulatos játék lett, viszont egy jó egyjátékos story mode-ot hatalmas hiba volt kihagyni belőle.
Ha már online lövölde: Battlefield 4-et még megéri beszerezni? Sokan játsszák? Premiumot mellé?
A hardline-ról sok jót nem olvastam. -
Malachi
veterán
Xbox fórumon linkeltek én csak loptam es egyetértek a cikkíró véleményével
Vélemény:sosem gondoltam volna, hogy idén novemberben Falloutozni fogokEz az írás ahogy van, értelmetlen. Drága a játék, ezen felhúzta magát és ez lett belőle. Kb. 3-4 éve a 60 dolláros játék és a kb. ugyanannyiba kerülő DLC pakk az alap az ilyen nagy költségvetésű címeknél, meg a first day DLC, meg a többi lehúzás. Az új SW egy nagyon kafa kis játék, egyszerű lövölde, aki lövöldézni akar az élvezi majd. Hát, egy BF4 után túl egyszerű, de ettől még élvezetes. Én nem tudom, hogy mennyit játszott vele aki a pályákat meg a csapatmunka hiányát kritizálja, de nincs igaza. A 4 pálya az 4 világ, és azokon belül más-más pályák, csapatmunka pedig van - pont azért, mert olyan pofonegyszerű az egész. Foglald, védd meg, támadj. Éjjel végigpróbáltam majd az összeset, a Walker Assaulton kívül ugyanazok a játékmódok, mint a többi multi pfs-ben, szóval ez sem lehet akadály. Van CTF, terület és pont foglaló, és sokan csinálják amit kell, a többi meg majd beletanul. Egyelőre én is csak kóválygok sok pályán, mert nem tanultam meg a térképeket.
De jó lesz ez és ahogy rájönnek a népek mit kell csinálni, egyre jobb. Egyedül a Fighter Squadron durva, abban a kavarodásban nincs rendszer.
Ja, ráadásul konzolon játszom szóval itt aztán tényleg sok a kazuár játékos. Lassan én is az leszek, de a 20 év PC, meg előtte 10 év Commodore soha nem fog kikopni. 
Ez nem egy Fallout4, amiben a 100 órás végigjátszás és a sztori a szép és az, hogy teljesen elveszhetsz benne. Ez egy szuper lövölde, éppen annyira egyszerű, hogy mindenkinek jó legyen, de az nem igaz, hogy félkész lenne vagy gagyi, vagy rossz. Drága, ez van, szokjatok hozzá - Magyarországon élünk, ahogy kinéz, nem lesz olcsóbb semmi egyhamar.
-
boost
veterán
-
csizo13
tag
-
gyuribácsi88
addikt
-
cyberkind
félisten
-
cyberkind
félisten
Xbox fórumon linkeltek én csak loptam es egyetértek a cikkíró véleményével
Vélemény:sosem gondoltam volna, hogy idén novemberben Falloutozni fogokMégis mi ebben a meglepő, ez az új SWBF(Battlefield) csak egy lehúzás, és még mennyi lesz, sokkal szarabb SW játékokat fogunk kapni mint előtte, de mivel jól be van csomagolva, így simán veszik.

Amúgy Angry Joe-nak is van egy jó videója erről a szennyről.

-
losilee1337
aktív tag
-
Madwe
nagyúr
-
A`rpi
addikt
-
tepenzed
őstag
isten mentsen meg minket attól, hogy azok a hányadékok elterjedjenek!
Akkor majd szépen megjelennek a csalók,gonosz modderek is, ami miatt nem játszok jó ideje pc-n multiplayertmeg a drága pénzért vehető hardware upgradek
egyébként sem mondhatóak túl sikeresnek a steamboxok sem...
-
danih
veterán
Megértelek, de erre a célra olcsóbb egy ps3, mint a ps4 és talán meg magyarul is játszhatod, de erre nem térek ki hogyan
Nézd pc-s oldalon is készülnek a pc alapú konzolok és hamarosan nagyot durranthatnak. Próbálkozás képen az Alienware alpha ami mar most több játék hozzáférést biztosít a Steam által és ott van sok exkluzív cím. Arról nem is beszelve, hogy az Nvidia shield stream alapú kis gépe amihez meg nagy hardver sem kell mert az Nvidia grid hálózatáról streameli a játékokat nem is akárhogy.
Arra akarok kitérni, hogy a konzoloknak fel kell kötni a gatyát játékok terén, mert hamar változás jöhet.Lehet, de nem akarok sok kacatot... PC alapú "konzolok" előtt pedig azért még hosszú az út

Stream alapú pedig... na mindegy. -
cyberkind
félisten
-
Tuomas
addikt
Erre született egy nagyon jó cikk

Ebbe benne van, hogy mikor jöhetnek az új játékok is és az új konzolok is.
(#68275) cyberkind
"A rengeteg szoftverbe ölt zöldhasú miatt a Sony és a Microsoft számára egy 2018-as konzolfrissítés láthatóan egyáltalán nem lenne jó. A 2020 már sokkal inkább tűnik logikus időpontnak, mivel ilyenkor már a legtöbb szoftverpartner mérlege pozitív, emellett pályáztatásra is volna lehetőség. Utóbbi alapvető feltétele annak, hogy ne épüljön egyetlen lapkagyártóra az egész piac. Bár az önmagában nem probléma, ha az összes konzol ugyanarra az architektúrára épül, de az már baj, ha versenytárs hiányában előnytelen szerződések születnek a konzol gyártója szempontjából. Emiatt teljesen értelmetlen ma 2018-as generációváltásról beszélni."
-
cyberkind
félisten
Én kitoltam ezeket, de annyira jó játékok hogy a Ps3-at csak ezek miatt tartottam volna ha nem adják, na ez a része abszolút nem tetszik a konzolban, pc-n ott figyel nálam a 93-as Doom is és még sorolhatnám, itt meg pár éves játék nem lehet, szomorú.

-
danih
veterán
Ez a konzolgeneráció nem az exkluzív címekkel húzza ki hanem a sok felesleges Remastered játékokkal na meg azzal, hogy visszafele tekint. A ps2 emuláció is szép és jó dolog, de akkor mar inkább pc-n. Ami a röhej egyik konzol sem tudott az elmúlt két évben olyan exkluzív címet felmutatni ami nem folytatás lett volna hanem valami igazan egyedi.
Én nagyon örülök a remastered-eknek. Nekem ezek mind kimaradtak, és nem csak nekem szerintem.
-
cyberkind
félisten
Ez a konzolgeneráció nem az exkluzív címekkel húzza ki hanem a sok felesleges Remastered játékokkal na meg azzal, hogy visszafele tekint. A ps2 emuláció is szép és jó dolog, de akkor mar inkább pc-n. Ami a röhej egyik konzol sem tudott az elmúlt két évben olyan exkluzív címet felmutatni ami nem folytatás lett volna hanem valami igazan egyedi.
Ha az újrahúzott játék olyan mint a Last of Us, vagy Uncharted akkor oké, de ezek a tucatszarok nagyon is feleslegesek.
-
LeventeV
őstag
-
Bencus88
nagyúr
Annó játszottam a star wars racerrel, szóval nagyon képbe vagyok

-
Bencus88
nagyúr
Első rész felét néztem meg, de utána jártam mert kicsit homályos volt a sztori
Szerintem bőven megfelelő lesz megnézni ezt a 6 filmet, aztán már be merem vállalni ajátékot is
Most jön majd a isgyerek azzal a fogattal. -
Madwe
nagyúr
-
Madwe
nagyúr
-
csab2
veterán
-
Tegla80
addikt
Szia
Itt belepve az accountjaba kellene deactivalni(fel evente 1× tudsz!!) a gepeket,majd netet adni nala a ps-nek es ujra beallitani a gepet primary-nak.(azt meg igy tudja)mobilnetrol is megoldhato es utana mar nem kell a gepenek net,h induljanak a jatekok nala.
Nalad semmi sem valtozik es mukodni fog a Te accodon is az ami mar le van toltve,mig az accjat nem torlod!
Viszont a tovabbiakban akkor tudsz uj jatekot szedni tole es jatszani azzal,ha ujra nalad lesz primary az accja.....szgergely
tudjuk,Te spec nem szereted.....,de Mi azert tobben maskepp gondolkodunk.
Plusz erre is van megoldas,mint lathatod.
igaz utana majd ujra kell csinalniuk,nah de az is ingyen van....szoval 
-
boost
veterán
Ja kérem, hát erről csak Moldova zseniális könyvcíme jut az eszembe: [link]
Ez nem játékmegosztásra van kitalálva, hanem arra, hogy a haverodhoz átvidd a digitális játékaidat, ahogy a lemezessel tennéd. Ilyen esetben mindkettőtöknek onlinenak kell lenni, különben nemfértek hozzá a játékokhoz Ha nem így lenne, egyszerre több száz ismerőssel is megoszthatnád a játékaidat. Muszáj legalább egyszer online-nak lennie, és beállítani az accát primary-ra, hogy tudjon offline játszani a játékaival.
-
boost
veterán
-
bandi0000
nagyúr
-
bandi0000
nagyúr
-
Wlac
Ármester
Jogos, viszont a Bethesdának jobban kellett volna nyomnia, hogy javítsák ki, mivel bizonyos szint felett a mai napig alig játszható. Ezért nem merek a Fallout 4-ben sem bízni.
Rigormortiis: csak a PS3 verziókat érintette ez. Ha jól tudom, a memóriakezeléssel volt gond, miután a mentésfájl elérte a 10(?) megát, ami lvl 30 környékén volt. Erre még rájött egy-két DLC optimalizatlansága, így például az Old World Blues maga volt a megtestesült szenvedés, mivel alapból nehezek voltak az ellenségek, és a technikai gondok sem segítettek.
-
Wlac
Ármester
-
modflow
veterán
Nagyon sok exkluziv megjelenés van jövőre feltéve ha tényleg megjelennek.
Horizon, Unchearted 4, Last Guardians, No Man Sky, stb stb ezek közül mindegyik jobbnak tünik mint a Tomb Raider, ezert külön én tuti nem vennék boxot, majd jön ps4-re. Ha vennék akkor a Quantum Break miatt, de hat ízlések és pofonok.Oké, az Uncharted az persze jobb, de az csak egy.
A Last Guardian ... Hát, csak jelenjen meg!
-
boost
veterán
Horizon, Unchearted 4, Last Guardians, No Man Sky, stb stb ezek közül mindegyik jobbnak tünik mint a Tomb Raider, ezert külön én tuti nem vennék boxot, majd jön ps4-re. Ha vennék akkor a Quantum Break miatt, de hat ízlések és pofonok.Last Guardian-t 2017-re tolták, és mivel Horizon-ról sincs még dátum, sanszos a 2017, mivel Sony nem nagyon tesz be komoly címet év végére, mikor jönnek a nagy multiplatformok, ha meg előbb jönne, akkor arról már tudnánk.
-
törölt tag
Horizon, Unchearted 4, Last Guardians, No Man Sky, stb stb ezek közül mindegyik jobbnak tünik mint a Tomb Raider, ezert külön én tuti nem vennék boxot, majd jön ps4-re. Ha vennék akkor a Quantum Break miatt, de hat ízlések és pofonok.A no mans sky nem exkluzív. Sőt, a mosolygóssrác már elêggé úgy nyilatkozik, hogy lehet, hogy a ps4 kiadás el fog csúszni, miután kiderült, hogy eddig semmit nem tudtak mutatni belőle, és a sonykonfokon is a pc verzát mutogatta.
-
barack1997
senior tag
-
pomk
őstag
Horizon, Unchearted 4, Last Guardians, No Man Sky, stb stb ezek közül mindegyik jobbnak tünik mint a Tomb Raider, ezert külön én tuti nem vennék boxot, majd jön ps4-re. Ha vennék akkor a Quantum Break miatt, de hat ízlések és pofonok.Apa kezdődik...

-
marilllyo
veterán
Horizon, Unchearted 4, Last Guardians, No Man Sky, stb stb ezek közül mindegyik jobbnak tünik mint a Tomb Raider, ezert külön én tuti nem vennék boxot, majd jön ps4-re. Ha vennék akkor a Quantum Break miatt, de hat ízlések és pofonok.Csak nehogy a Quantom Break is a Watch dogs sorsára jusson...

-
lockdown90
senior tag
Horizon, Unchearted 4, Last Guardians, No Man Sky, stb stb ezek közül mindegyik jobbnak tünik mint a Tomb Raider, ezert külön én tuti nem vennék boxot, majd jön ps4-re. Ha vennék akkor a Quantum Break miatt, de hat ízlések és pofonok.Final Fantasy XV !!!!
-
modflow
veterán
Szarkasztikus megjegyzés akart lenni
Gondlom nem azért lett exkluzív xbox-ra egy évig mert nem érte meg nekik. Kíváncsi leszek, majd egy év múlva ha kiadjak ps4-re és itt lesz egy csomó olyan exkluzív cím ami simán veri a Tomb Raider-t, mennyire lesz kelendő ? Esetleg ps4-re valami exkluzív tartalmat adnak? Grafikailag szebb lesz vagy a sokak által kívánt 60fps meg lesz ? Kíváncsi vagyok. Szerintem ezek felesleges lepések, hogy exkluzivitás bizonyos ideig, akkor legyen teljesen exkluzív.PS4 tulaj vagyok, mielőtt még kérdeznéd.
"itt lesz egy csomó olyan exkluzív cím ami simán veri a tom raider-t"No ez érdekelne! Mi pl.???? Nagyon várnám!
Amúgy én a Quantum Break miatt akartam XO-t venni, de most a TR miatt előrehoztam a vásárlást.
-
marilllyo
veterán
Szerintem sem. Most felelsegesen dobná ki mert Fallout meg COD meg BF láz van. Ez most eltart egy darabig szerintem. Márciusban meg jön az Uncharted 4. Ki venné meg ezt ahelyett PS4-re... Szóval szerintem belőnek egy dátumot amikor semmi olyan nem jön PS-re és akkor kiadják. Nem hülyeség. Mi meg kapunk egy rendesen felpeccselt optimalizált változatot.
-
A`rpi
addikt
megbánta?
Szerintem nem.Kieső bevételt a "lefizetésnek" legalább fedeznie kellett, ha ez nem lenne így akkor minden platformra megjelent volna, tehát sem a fejélesztőnek, sem a kiadónak nem lett ebből anyagi vesztesége sőt...
-
marilllyo
veterán
Ahham.
Eléggé elmosódtak a határok. Szinte minden játék már xp-s fejlődgetős... Igazából a Witcher ami igazán megfogott...nem tudom mennyire passzol ide. Mondjuk nem online. -
Madwe
nagyúr
-
A`rpi
addikt
Ha törlöd a fiókot, amivel játékokat vásároltál meg, akkor értelem szerűen azokkal a játékokkal mindaddig nem tudsz játszani, míg vissza nem aktiválod az érintett fiókot.
-
Vasy09
őstag
-
Tuomas
addikt
-
Tuomas
addikt
Én mennék, csatlakoznék, izé...

Fent vagy nekem, őő szoktatok heist-eket is csinálni?
Ja és nem vagyok profi, szóval ha szoktatok is, előfordulhat, hogy miattam fog megbukni párszor a küldetés

-
gyuribácsi88
addikt
Idén pont hogy a COD az ami megéri az árát. (4 fős co-op single, zombi mód, multiplayer) Ami nem éri meg az az NFS, meg a Battlefront.
Mondjuk ha nincs kikkel éjszakába nyúló HC&SD meccseket játszanod, vagy zombiznod, akkor tényleg nem éri meg
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Scholes9
nagyúr
-
Scholes9
nagyúr
-
Bencus88
nagyúr
-
Tuomas
addikt
-
Bencus88
nagyúr
-
xenom0rph
őstag
-
RunnyJuggler
aktív tag
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
RunnyJuggler
aktív tag
-
Prof01
veterán
-
gyuribácsi88
addikt
Nem értem miért kell mnég azon vitatkozni melyik konzol a tuti. Feltenni a kérdést is felesleges, mert rengeteg cikk foglalkozik a témával. Eztek alapján már el lehet dönteni kinek mi a szinpatikusabb. Semmivel nincs jobb helyzetben az Xbox. Egy Forza es egy Halo, hadjuk már. Autos jatékokbol is van pár a Halo szerű agyatlan lövöldéből is több szàz létezik. Volt Xbox-om hát nem voltam elájulva annyira tőle, jó volt multiznim pár emberrel, de ez szépen lassan elmúlt, így feleslegessé vált egy olyan konzol amim más nem nagyon érdekel.A játékok miatt választottam a ps4-et, a megjelenő excluzívok miatt. Sajnos egyelőre a sony sem remekel igazán, hogy pl a havi ingyenes játék nem egy AAA játék azt magasan le..arom. Az már jobban zavar, hogy jelenleg egyik konzol sem tud felmutatni semmi kiemelkedőt. Nagyon kíváncsian várom, hogy a nintendo jövőre mit lép, és ha bejön a pletyka a konzolról akor felkavarhatja az állóvizet.
Ezt kérdezd attól a három embertől aki mást se csinál csak "bezzeg az xbox", biztos az a bajuk hogy közülünk már nem jár senki a one topicba, aztán durcimurcik.
-
N@idia
őstag
-
aizen92
addikt
-
LeventeV
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Konzol játékok
- PlayStation 4
- (kiemelt téma)
- Raktáron, PlayStation 4 Slim 500GB, gyönyörű szép állapotban, 6 hó garanciával, üzletből!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- GARANCIÁLIS LEMEZES PLAYSTATION 5 SLIM CFI-2116
- Sony PlayStation Portal - ÚJSZERŰ - FÓLIÁS KIJELZŐ - INGYEN FOX - TÁSKA - TOK -
- Steam Deck Oled
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását típustól függetlenül
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen 1 FHD notebook - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD T2000 4GB W11
- ASUS ROG és Logitech gamer headsetek akciós áron!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Egyszóval szebb színek gazdagítják a játékaidat, meg a nagyobb képátló. 4K TV-n nem zavaró a nyújtott full Hd felbontás, inkább kényelmesebb a hétköznapokban. 

A bibi annyi, hogy karácsonykor ér csak haza...addig nyomom a 3al.
Azért írtam, hogy saját vélemény![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Akkor majd szépen megjelennek a csalók,gonosz modderek is, ami miatt nem játszok jó ideje pc-n multiplayert

Kendek