Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- WireGuard VPN a mindennapokra
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
fityere
senior tag
Nem tudom volt e már de a Farm Together játék Magyar nyelvű.
-
fityere
senior tag
Érdeklődnék, hogy Ps4 slimet használ e valaki 4k tévén. Véleménye érdekel.
-
fityere
senior tag
Van valaki németországi accountja ? Tévedésből az Amazonon vettem egy 10eur-os német feltöltő kártyát, de nekem Osztrák kellene. Ha valaki igényt tartana rá írjon.
-
fityere
senior tag
Sziasztok.
Újra gépet vennék. 7116b vagy 7016b melyiket érdemesebb ? Gondolom nagy különbség nincs vagy tévedek?
-
fityere
senior tag
válasz
MAGUS7
üzenetére
Van itthon ps4 Pro es mar Xbox One X. Ps4 elönye az exkluzivok es ennyi. Xbox nincs vagy nagyon keves exkluziv. Van Ea Acces, Game Pass. Vannak Multi cimek amik mar szebbek xbox one x (teljesitmenyben is jobb) konzolon meg FHD kijelzön is eszrevehetöen. Mindket konzol jo valasztas, attol függ mennyire erdekelnek az exkluzivok. Ja ps4 pro olcsobb mint az X.
-
fityere
senior tag
Ausztria Libro PS VR [link] Online nem rendelhetö, csak a boltokban.
Ha valaki Ausztria közeleben vagy Ausztriaban el annak kihagyhatatlan ajanlat. -
fityere
senior tag
válasz
oriic
üzenetére
Ha esetleg valaki ps4-et akarna venni annak itt egy akcio csak ma. PlayStation 4 Limited Star Wars Battlefront 2 Design inkl. Star Wars Battlefront II Elite Trooper Deluxe Edition
-
fityere
senior tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Tavaly nagyon brutalis akcio volt a Nemet MM-ben egy ps4 araert kettöt kaptal. Ausztriaban ha jol emlekszem Ps4 + ket joy es egy jatek 299 eur volt. Xbox one + egy eleg korrekt tablet 250 eur. Szeritnem iden is kitesznek magukert

-
fityere
senior tag
Szép estét.
Melyik fejhalgatót ajánljátok ps4-hez? Turtle Beach px4 vagy a Sony wireless 2.0 ?
Válaszokat elöre is köszi. -
fityere
senior tag
válasz
RangerFox
üzenetére
Sajnos továbbra sem engedi. A lemez borítóján külön fel van tüntetve, hogy Lengyel és Francia nyelvi csomagot tölthetek le. Ha játékon belül belépek az opció, nyelv választás akkor ott választható a nyelvicsomag letöltése. Osztrák accountal, Lengyel illetve Francia, Magyar accountal nem talál nyelvi csomagot.
-
fityere
senior tag
válasz
SH4D0W2011
üzenetére
Osztrák accountom van ott nem érhető el az Orosz nyelv. Készitettem egy magyar accountot letöltöttem az Orosz nyelvet, de sajnos nem telepíti.

-
fityere
senior tag
válasz
SH4D0W2011
üzenetére
Töltöm es kiprobalom.

-
fityere
senior tag
Sziasztok. Ujra ps4 tulaj lettem.
Amazon.de-röl megvetteme a The Witcher 3 GOTY egesz jo aron, de sajnos nincs rajta magyar felirat. Gondolom nem lehet a magyar feliratot külön megszerezni, csak ha megveszem a ps storebol a jatekot. -
fityere
senior tag
-
fityere
senior tag
válasz
kovimester
üzenetére
Ugyanúgy az online rész is elérhető lesz.
-
fityere
senior tag
Nem tudom mennyire éri meg de szerintem jó áron van annak aki nem játszott vele és igényt tart rá.
Uncharted 4: A Thief's End - Special Edition
Uncharted 4: A Thief's End - Libertalia Collector's Edition
Persze inkább Németországban vagy Ausztriában élőknek.
-
fityere
senior tag
válasz
ViharVadász
üzenetére
Igen drága, még Ausztriában is olcsóbb az internet, pedig itt se kérnek keveset érte

-
fityere
senior tag
Valakinek van kedve Dragon Age Multihoz ?
Ps nevem : Vattapamacs -
fityere
senior tag
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
Igen ismerem főleg a " könnyű harcokról "
bar nem játszottam őket végig, de itt az ideje. -
fityere
senior tag
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
Akkor megveszem mert érdekel

-
fityere
senior tag
Játszik valaki a Dark Souls 2: Scholar of the First Sin játékkal ? Mennyire aktív a multis része ?
-
fityere
senior tag
-
fityere
senior tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Pl xbox bundle van jo árakon volt ps4-is de mar ahogy elnézem sajnos nincs.
-
fityere
senior tag
Aki esetleg Ausztriában vagy Németországban esetleg ismerőse van kint, most a heten az Amazon Warehouse Deals-nel egész jó akciók vannak. Csomagsérült termékek köztük, Ps4 es kiegészítők plusz játékok es ezekböl meg 20 eur is engednek, némely termékek eseteben [link]
-
fityere
senior tag
válasz
kevepapa
üzenetére
Novemberben adtam el a ps4-em előtte volt xbox one is. Most hianyzik a konzol és egy ideje azon tanakodtam melyiket vegyem meg. Egy ideig az xboxon gondolkodtam,de nem rég jöt egy Unchearted 4 story trailer és eldöntötte., meg is rendeltem meg egy The Division játékot is.
Nem rossz a box de exkluzív cimei a Sonynak szimpatikusabbak. -
fityere
senior tag
JÖHET A DEAD ISLAND REDUX?
Újabb remastered. -
fityere
senior tag
válasz
Worldmaster
üzenetére
Teljesen normális, van olyan játék ahol a menüben felpörög, de játék közben meg alig halható

-
fityere
senior tag
Akkor most ezt miért is kellett ? Nem értem
pláne, hogy mar megrendelte. Amúgy is úgy linkeltem be a dolgot, hogy hozzátettem "elsősorban Ausztriában és Németországban élőknek". Neki meg jól jött. Az Amazon Sony Garanciát ad úgy, hogy nem is kell valószínűleg visszaküldenie ha baj lenne -
fityere
senior tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Na akkor már egy embernek örömet szereztem

-
fityere
senior tag
Nem tudom mennyire jó ajánlat, de tessék elsősorban Ausztriában és Németországban élőknek [link]
-
fityere
senior tag
válasz
Bazsi1987
üzenetére
Nektek tetszett és ez a lényeg
Nem is kell másra hallgatni.
Minden játék szórakoztató, a maga módján. Nekem a Boodborne volt szórakoztató és kikapcsolt, amíg másnak meg pont nem. Nem egyeznek az ízlések ez van. Valószínűleg az a baj, hogy nem vagyok egy nagy fps fan mert mar Dunát lehet rekeszteni belőle.
-
fityere
senior tag
válasz
marilllyo
üzenetére
Azt gondolom itt nem csak az utálat van túllihegve hanem sok esetben a dicseret is. Idén nem is volt sok játék ami megérdemelt volna akar egy egész oldalas cikket A CoD vagy Battlefield ugyanannyira szidják mint dicsérik vagy akar a zöldeknél a Halo-t. Mind egy közepes játék el lehet velük szórakozni de kiemelkedőnek egyik sem nevezhető.
A játékosok nem szeretik ha egy játék bonyolult vagy kihívást jelent (Bloodborne, Dark souls széria), ha meg mar gondolkodni kell akkor meg sírnak. Nem kell mindenkinek magara venni saját véleményem.
Tény, hogy csapatban ezek a játék jok és ez nem azért mert a játék jó hanem mert emberekkel játszom jobb érzés mint a gagyi gépi ellenfelek, Viszont ha egyedül játszom akkor nem egy buta egyszemélyes lövölde érdekel
-
fityere
senior tag
En sw fan vagyok a párom szinten, a hétvégén kipróbáltuk pc-n azért nem megbántás, es akinek nem inge de ez egy vicc . Elegünk van mar a sok egyszerű játékból, persze ez is kell. Sajnos az Sw-nek pont nem all jól az egyszerűség. Amúgy meg nem a játékok fikazasa menő , hanem az hogy minden szart mar manapság 8-10 pontig kell értékelni. Nem megbántás saját vélemény .
-
fityere
senior tag
Sajnos az csak tenyleg MMO de nem Mmorpg. AZ SWG volt az utolsó valamirevaló normális Mmorpg. Ez amit a EA csinalt mmo címmel vicc. Sztoriban viszont jo, de akkor meg lett volna offline megcsinálni.
danih
Akkor dlc formájában kellene kiadniuk, de azt sem fogjak duma meg mindig van. Simán tudtam volna várni ha a film után adjak ki egy jo egyszemélyes kampánnyal. -
fityere
senior tag
válasz
Malachi
üzenetére
Akinek tetszik annak tetszik ennyi, nincs ezzel baj. Az SW világába annyi potenciál van rpg-re kalandjátékra stb erre egy hülye multi fps lövölde jön. Legalább egy normális mmorpg-t csináltak volna belőle, de meg az sem pedig ott lenne lehetőség bőven. Azért simán meg 3x arat is megadnám de egy ilyenért, persze akinek ez bejön az vegye

-
fityere
senior tag
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Miért nem ? ha hülyeséget írtam bocs.
-
fityere
senior tag
Xbox fórumon linkeltek én csak loptam es egyetértek a cikkíró véleményével
Vélemény:sosem gondoltam volna, hogy idén novemberben Falloutozni fogok -
fityere
senior tag
válasz
losilee1337
üzenetére
Sajnos csak angolt találtam [link]
-
fityere
senior tag
válasz
tepenzed
üzenetére
Ahogy feltörik mindkét konzolt tele lesz csalókkal ez is szóval ez a duma mar nagyon uncsi.
(#68304) A`rpi
Ez igaz, de ha egyszer beindul, vagy nem![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
fityere
senior tag
Megértelek, de erre a célra olcsóbb egy ps3, mint a ps4 és talán meg magyarul is játszhatod, de erre nem térek ki hogyan
Nézd pc-s oldalon is készülnek a pc alapú konzolok és hamarosan nagyot durranthatnak. Próbálkozás képen az Alienware alpha ami mar most több játék hozzáférést biztosít a Steam által és ott van sok exkluzív cím. Arról nem is beszelve, hogy az Nvidia shield stream alapú kis gépe amihez meg nagy hardver sem kell mert az Nvidia grid hálózatáról streameli a játékokat nem is akárhogy.
Arra akarok kitérni, hogy a konzoloknak fel kell kötni a gatyát játékok terén, mert hamar változás jöhet. -
fityere
senior tag
válasz
cyberkind
üzenetére
Szerintem ezek is feleslegesek voltak persze nem ért velem mindenki egyet, meg nem mindenkinek volt ps3 konzolja, de azért mar nagyon uncsi. Ennek a generációnak nincs annyi ideje mint az előzőknek volt, és csak ezekkel a játékokkal fenntartani egy generációt azért az mar vicc.
-
fityere
senior tag
Ez a konzolgeneráció nem az exkluzív címekkel húzza ki hanem a sok felesleges Remastered játékokkal na meg azzal, hogy visszafele tekint. A ps2 emuláció is szép és jó dolog, de akkor mar inkább pc-n. Ami a röhej egyik konzol sem tudott az elmúlt két évben olyan exkluzív címet felmutatni ami nem folytatás lett volna hanem valami igazan egyedi.
-
-
fityere
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- VESZEK Azonnal Készpénzben Playstation 5 - PS5 (ps4 , xbox, Switch is), Kontrollert, játékot
- Lenovo Legion Go z1 extrem 16/512gb, újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Xbox Series S 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Sony Playstation 5 1tb, Újszerű, Dobozával, 12 hónap garanciával
- Nintendo Switch 2 + hordozó táska + üvegfólia + játékkártya tok
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- Eladó Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB / 12 hó jótállás
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3405
- Silvercrest Rajztábla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Nem rossz jatek, de annyira nem voltam elajulva. Valoszinüleg tul sokat vartam
. Hamar meguntam valamiert.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Kendek