- PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- gerner1
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Egy korszak vége
- Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz hakydakillah #176893 üzenetére
Maga a tok meg a borító az filléres tétel (max 100 forint), szóval nem emiatt olcsóbbak ezek a játékok.
(#176895) Dyde: Ugyanúgy játszhatsz tovább, csak feloldódnak az Ultimate tartalmak. Esetleg a játék indításánál ki is írja majd, hogy ez meg az elérhetővé vált.
-
Bad Pritt
félisten
válasz hakydakillah #176893 üzenetére
Én anno az NBA 2K17-t vettem meg így, promo változat volt. Ez persze nem azt jelenti, hogy ne lehetne átverés.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
válasz hakydakillah #82461 üzenetére
Te régi focis jàték alatt a Goal3-ra gondolsz?
A focisról az jutott eszembe,mennyire imàdtam te jó ég.[ Szerkesztve ]
-
A`rpi
addikt
válasz hakydakillah #82461 üzenetére
-
Beri78
őstag
válasz hakydakillah #69213 üzenetére
semmi sajnos
ha nagy címet veszel, akkor adnak mellé 3 hónapot, ennyi."...a valósággal az a gáz hogy nincsen hozzá háttérzene..."
-
zzola
titán
válasz hakydakillah #69213 üzenetére
Nincsen. Tavaly ~8500 forintnak megfelelo dollarert vettem evest amazonon. Iden meg semmi...
-
Remi1234
aktív tag
válasz hakydakillah #54956 üzenetére
Jaja tegnap este egy ulessel letoltam egy szezont ventit nekem is baromira porgeti olyan a hangja mint egy porszivonak (mondjuk sanszos hogy a funkcioban is hasonlit mar ra. ki kellene pucolni vegre
PSN ID: RemiFungus
-
Tuomas
addikt
válasz hakydakillah #54976 üzenetére
Ő csak jót akart.. A csajnak, hiszen így nem zavarta[ Szerkesztve ]
We were here
-
Madwe
nagyúr
válasz hakydakillah #51413 üzenetére
kb 100% hogy a router a ludas ilyen esetben. Tegye dmzbe és fix ipre a ps4et, hátha. ha az se segít, akkor routercsere, néha úgysem árt
Amúgy próbálja meg direkt modemre kötni, ha úgy se megy, lehet a ps4 a rossz, ez esetben másik ps4el is érdemes nála próbálkozni - ha azzal se megy, akkor vmi mégiscsak a netjével lesz...
-
A`rpi
addikt
válasz hakydakillah #51413 üzenetére
https://store.playstation.com Ide be tudsz élni a fiókoddal?
-
N@idia
őstag
válasz hakydakillah #51410 üzenetére
A te gépeden be tudsz lépni az ő profiljába Ő pedig a saját gépen meg nem ? Az elég érdekes,akkor az adathalász kilőve vmi más gond lehet ott...
Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.
-
A`rpi
addikt
válasz hakydakillah #51410 üzenetére
Ha a cimbora account-jával tökéletesen megy, akkor beállítási hiba kizárható.
Ebből az következik a fiókáiddal van valami.
[ Szerkesztve ]
-
A`rpi
addikt
válasz hakydakillah #51407 üzenetére
Router reset, ha minden szétállítottatok. Esetleg ha van rá módod, próbáld ki direkt a modemre rákötve.
Cimborádhoz vidd át a géped, nézd meg ott is hátha.
E-maillel kapcsolatban én semmi hasonlót nem kaptam, nem lehet hogy adathalászok áldozata lettél?
Másik PSN fiókkal próbálj belépni.
-
Kakaduku
senior tag
válasz hakydakillah #45103 üzenetére
Több account van a gépen, viszont az összes accountank ugyan az a színe. Van lehetőség beállítani, hogy melyiknek milyen legyen, vagy törődjek bele?
-
Thodeus
aktív tag
válasz hakydakillah #45037 üzenetére
A Morpheus-hoz a kamera is kelleni fog.
-
Madwe
nagyúr
válasz hakydakillah #45037 üzenetére
Semmilyen ár nincs bejelentve, mit feltételezgetsz itt kérem szépen ?
-
mrhitoshi
veterán
válasz hakydakillah #45033 üzenetére
Szerintem azért, mert egyelőre nincs értelme. Ha kijön a morpheus, akkor eltudnék képzelni egy félhaptikus felületet játékoknak. Na az már állat lenne. Remélem nem kukázták, azért teljesen az ötletet.
(#45036) orichalcos: Sajnos.
[ Szerkesztve ]
PS4
-
Madwe
nagyúr
válasz hakydakillah #45033 üzenetére
Mert már az előző genen is hatalmas bukás volt, csoda hogy egyáltalán kijöttek vele szerintem De amint lesz nagyobb bázis, biztos lesz erre is hasonló. Előző genben 6x ennyi embernek volt már ps3/xbox 360a, nyilván ott több kamera is került vásárlásra, jelenleg meg nagyon kicsi a piac...
-
tarti19
senior tag
válasz hakydakillah #45027 üzenetére
Nincs elhúzva, csak most 2 nappal beljebb vagyunk a szokottnál.
PSN id: Huntarti, http://www.twitch.tv/tarti19
-
PandaMonium
őstag
Múlt hónapban azt hiszem 29-én jelentették be őket.
Letölteni pedig minden hónap első szerdájától lehet őket.What I cannot create, I do not understand
-
delibab
senior tag
Nem a hónap első szerdája???
" Csak a puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot... “
-
pomk
őstag
válasz hakydakillah #44720 üzenetére
Ezek a vasárnapok már csak ilyenek...
-
törölt tag
válasz hakydakillah #44716 üzenetére
Ugyanez: család, meló, játékok. Semmimás.
-
ForRedGlory
félisten
válasz hakydakillah #44709 üzenetére
Draga lesz a gyerek, ha minden masodik hetet egy atlag 5000 Ft-os (nem tudom mennyi pontosan az ara) jatekkal unnepled Csak a 18. szuletesnapjaig az neked 2.340.000 Ft-ba fog fajni
-
haddent
addikt
Hát ha a gyerek kéri a játékot meg kell neki adni.. ő mutatott rá, nem?
-
Def26
félisten
Gyönyörű. Hallottam már ilyenről de ott a kocsmába ment a pénz.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Neoteric
addikt
válasz hakydakillah #44592 üzenetére
Mármint ebay acchoz? Mert, akkor gond egy szálse, regelek még párat.
ForRedGlorynak most vettem egyet, szal elvbe én kilőttem a 2 lehetőségem.
[ Szerkesztve ]
PSN: ne0teric_sAN
-
ForRedGlory
félisten
válasz hakydakillah #44578 üzenetére
Én meg fogtam és visszadobtam magyar accra majd vissza a bankba. ez a kis móka -2500 Ft a nyomorék paypal miatt Nem baj, tanulópénznek jó volt, tudod ki fog innentől US accounttal szarakodni, rohadjon rájuk az egész.
Megveszem Xbox One-on 10 dollárért a Sniper Elite 3-at aztán már minden másként fest [ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
válasz hakydakillah #44571 üzenetére
Jo hat max visszadobom magyar paypalra, mert azt engedi, csak 3.4 dollar a fee... Ezert varok egy jotevore
-
Madwe
nagyúr
válasz hakydakillah #44548 üzenetére
Valakinek volt hasonló problémája itt anno, ha jól emlékszem magától helyrejött a történet 1 nap után kb?
(#44542) RunnyJuggler Írja a felső sorban, h maximum 24h belül küldi a kódot. Ergo nem generáltan kapsz rögtön emailt, hanem amikor épp odaér hozzád, elküldi neked manuálisan. Várj rá, gondolom nem átverés... lehet veszek én is
-
sittes79
addikt
válasz hakydakillah #44548 üzenetére
Nyissegy ticketet ppaypalssupport felé.
-
sittes79
addikt
válasz hakydakillah #44540 üzenetére
Hogy érted, hogy behalt, mert én is megvenném, ezzel a módszerrel, de így nem!?
-
Jhonny06
veterán
válasz hakydakillah #44504 üzenetére
paypal topic
-
Neoteric
addikt
válasz hakydakillah #44462 üzenetére
Én magyar ebay accounttal vettem, csak hozzáadtam simán egy amerikai címet is (telszám nélkül), és azt választottam ki. Checkoutnál us paypalba bejelentkezés, fizetés, negyed óra várakozás, örülés. A key-t az us paypal-os emailre küldik ki, nem az ebayesre. (nálam ugye nem egyezett a kettő, mivel magyar az ebay accom).
[ Szerkesztve ]
-
Neoteric
addikt
válasz hakydakillah #44459 üzenetére
Igen. Többféle módja van a balansz feltöltésnek.
My Account fül (balról az első) > Top Up fül (balról második) > Itt van 2 opció, egyik a sima utalásos egy Unicredit számlára, másik meg instant, de azt nem mindegyik hazai bank támogatja.Ha van a paypalodon Forint egyenleg, akkor a felrakott Forint egy az egyben megjelenik a paypal egyenlegeden Forintban. Ha nincs, akkor a primary currencyben (pl EUR v USD) fog megjelenni, ami viszont kevesebb lesz, mivel át kell váltani. Ebayen ezért a cuccért USD-vel kell fizetni, szal ha Forintból táplálod a paypalod, akkor előbb utóbb be kell nyelned az átváltás költségét. Azt nem tudom neked megmondani, hogy a kártyával fizetős vagy az egyenleg feltöltős verzióval járnál-e jobban. Arra figyelj, hogy ha nincs Forint egyenleged paypalon, akkor mindenképp USD legyen a primary currency, mert különben 2x sarcolnak majd meg a váltásért. (pl ha EUR az elsődleges, akkor egyszer a Forint -> EUR, aztán az EUR -> USD miatt)
(#44460) hakydakillah: Na király. Mindegy, most már nem törlöm ki, hátha másnak is hasznos lesz még a jövőben.
[ Szerkesztve ]
-
Neoteric
addikt
válasz hakydakillah #44457 üzenetére
Van a magyar paypalod egyenlegén legalább $40.4 vagy annak megfelelő egyéb pénz?
-
gianni85
veterán
válasz hakydakillah #44428 üzenetére
Főleg a régi Crash cuccok, amik még izig-vérig játékok voltak. Én nem bánnám, ha csinálnának már valami mást is, mert kezd már Unchi lenni
Mondjuk a konkurencia Gears sorozatánál sokkal jobban bejön a széria. -
sittes79
addikt
válasz hakydakillah #44424 üzenetére
Nekem a paypal fizetésnél akad el, címet elfogadja.
(#44429) Neoteric: Akkor kell csinálnom us paypalt.
[ Szerkesztve ]
-
Neoteric
addikt
válasz hakydakillah #44424 üzenetére
Köszi a linket. Amerikai címmel és amerikai paypallal flottul ment minden, most várom épp a jószerencsét, hogy ne legyen átb@szás. eBay Money Back Guarantee van rajta, szal ha 24 órán belül nem küldik a mailt, akkor kérem vissza a zsetont.
-
shunter
aktív tag
válasz hakydakillah #44169 üzenetére
Lehet, h történt valami a Sony val, de én azt a kérdést is feltenném... H mi történt a kritikusokkal és a felhasználókkal? Olyan címeket is lehúznak amit nem kellene. Pl itt a Knack. Eszembe se jutott megvenni mert lehúzta fű meg fa. Most h volt akció bezsebeltem, pedig nagyon agyaltam rajta. Most meg, h kipróbáltam rendesen behúzott. És pont ezért nem adok senki szavára mert annyira szubjektív, h nagyon. Más gamer oldalakon is folyamatos fikapárádé megy bármi új cím is jöjjőn. Egyszer az a baj h rókabőr, egyszer az h új....
Velünk is baj van, valljuk be.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz hakydakillah #44116 üzenetére
Pontosan annyira kétarcú, mint mondjuk a Naughty játékai: van, hogy egy földön heverő könyv elmozdíthatalan, és van, hogy vázák repkednek a levegőben a mozgásod követekezményeként. Fogalmazzunk úgy: óvatosan bántak tárgyakkal. Egyelőre én szkeptikus vagyok a "kihozható" grafikai szinttel, nagyon fölé lehet lőve a frém, hogy tutira stabil legyen, meg sem cibálja a gépet, alig teker a venti. Szinte alszik a gép a játék alatt.
-
Neoteric
addikt
válasz hakydakillah #44070 üzenetére
DLC-be még talán jöhet ha látják mekkora az igény.. persze ingyenesbe.
-
shunter
aktív tag
válasz hakydakillah #44061 üzenetére
Értelek. Igaz.... Mind1 bízzunk benne 😊 Haverral felesbe 15-15 dodo nem lenne rossz. Akkor nem tökölnék a lemezessel az tuti.
-
PandaMonium
őstag
válasz hakydakillah #44061 üzenetére
"...ebbe a jatekba nagyon passzolt volna a gears of war multijanak teljes koppintasa. Fantasztikus hangulata lett volna, kar erte."
Pontosan. Mikor először láttam gameplayt a játékból elmorzsoltam egy könnycseppet, mert reméltem, hogy kapunk egy csodás TPS multit (hasonlóan ugye a Gears of War-hoz vagy az Unchartedhez, esetleg a Last of Us-hoz). Mikor bejelentették, hogy nem lesz benne multi kicsit mérgelődtem de reméltem, hogy így legalább egy minőségi sztori módot képesek lesznek összerakni. Hát nem...(#44066) gyuribácsi88: Ez úgy lenne vicces ha tényleg ezekkel a tartozékokkal érkezne.
[ Szerkesztve ]
What I cannot create, I do not understand
-
shunter
aktív tag
válasz hakydakillah #44050 üzenetére
Haverokkal beszéltük, és arra tippelnénk, h ez az oldal bandle ból kiszedett kódokat árul. Ha ez igaz, akk valószínűleg számítani lehet olcsósított Order és BloodBorn kódokra is. Én speciel erre várok. LBP3 is megjelenés után 1-2 héttel már volt itt 30$ ért.
-
Vasy09
őstag
válasz hakydakillah #44050 üzenetére
Igen, közben néztem már ezt is! Csak nem tudom, hogy mennyire megbízható ez! Sajnos szívtam már meg ilyen oldalakkal!
Gamertag: Vasy09
-
fricci
tag
válasz hakydakillah #43988 üzenetére
"Leallhatna a Sony mar ezekkel az akciokkal, mert december ota mast se csinalok, csak vasarolok"
Szerintem pont ezért csinálják
Amúgy jah, én is hasonló cipőben járok -
delibab
senior tag
Nekem csak Magyar acc van, de ott nincs semmi jó akció... épp ezért gondolkodok egy US regen mert azért 2.000.- forint körül játékot venni ajándék...
-
gianni85
veterán
nekem asszony sajnos észreveszi mindig, ha valami új játék megy a tv-n Hiába vettem digitálisan
-
Tegla80
addikt
válasz hakydakillah #43011 üzenetére
Igen,mukodik.
annyi,h igy nincs a plus adta extra kedvezmeny az arbol.
(amugy ha atgondolod,Te is ide fogsz eljutni,mer ugyan azt csinalja a haverod az UK accal is,mint Te a sajatoddal. Szimplan megosztja veled a tartalmat.)[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
addikt
válasz hakydakillah #42641 üzenetére
Akik nyitva hagyják a co-op résznél azt a lehetőséget hogy be tudsz hozzájuk menni, akkor kiválasztod a zombi módot, keresel egy lobby-t bemész, és legyilkolod őket. Olyankor azzal a szétnyílt szájú zombival tudsz vadászni az emberekre.
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
addikt
válasz hakydakillah #42633 üzenetére
US Store-ból vettünk felesbe, Haddent-al. 60$ volt, fejenként (30$) 8400Ft.
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
Neoteric
addikt
válasz hakydakillah #42598 üzenetére
Elvben egyből igen, vagy ha nem akkor később számon kérhetik. Persze ha kamu a név meg a cím akk nemtom mire mennek vele.. de egyszerűbb ha 0%-os államba lokalizálod magad. Utólag is mehetsz máshova országon belül sztem.
-
Neoteric
addikt
válasz hakydakillah #42592 üzenetére
Államonként eltérő a sales tax, New York ~8.9%, Ohio 8%, de vannak pl a fentebb említett államok ahol 0%. USA-ban mindenhol nettó ár van kiírva, ps storeba is, pont ezért mer államonként eltérő az áfa.
-
kenny123
addikt
-
pomk
őstag
-
ujhelyiferi
tag
válasz hakydakillah #42536 üzenetére
Ennél azért olcsobb ,mert a bf 4 2600 ért van a linken.
-
donceleger8
őstag
Ezek meddig lesznek most akcióban?
Amelyik cápa a tenyeredből eszik, az a lábadból is fog!
-
RunnyJuggler
aktív tag
BF4 premium edition ennyiért már ajándék. Én még 8 ezerért is az mondtam rá 2 hónappal ezelőtt, hogy nmá. Ha ezt a 6k-et megfelezitek egy haverral, akkor egy használt x360-as kinect játék árával egyezik meg
-
ujhelyiferi
tag
válasz hakydakillah #42527 üzenetére
[link]
erre!
Lehet ugyanaz de így forintosítva ütősnek tűnik...[ Szerkesztve ]
-
Madwe
nagyúr
válasz hakydakillah #42516 üzenetére
Telefonodon ott a net, azzal eléred a tőzsdét. Franklinnel a lesteres assassination küldetések elott nézz utána mibe fektesd be a pénzt h kaszálj.
-
Thodeus
aktív tag
válasz hakydakillah #42404 üzenetére
A Transistorra most rossz szó nem lehet, egyik legjobb indie cím ami van ps4-re, illetve ez az Apotheon se tűnik rossznak, de igaz egy Worms-szel jobban eltengettem volna haverral az időt.
szerk: Most nézem a Rogue Legacy-t is megkapjuk, mivel crossbuy.
[ Szerkesztve ]
-
xenom0rph
őstag
-
Thodeus
aktív tag
válasz hakydakillah #42283 üzenetére
Szinte mindig van valami akcióban szóval érdemes hétről-hétre lesni.
-
thewom75
tag
válasz hakydakillah #42091 üzenetére
Mondjuk én ezidáig két játékra rendeltem elő, a Dragon Age-re meg a GTA 5-re. Nem érzem , hogy bármelyikben csalódnom kellett volna.
PSN : thewom
-
logitech25
tag
válasz hakydakillah #42015 üzenetére
köszi
"Ha természetes módon élsz, sosem leszel szegény, de ha a képzelgések szerint, sosem leszel gazdag."
-
zzola
titán
válasz hakydakillah #41358 üzenetére
Itt ~15 dollár a 10 fontos feltöltő és vannak más címletek is.
-
gaebriel
tag
válasz hakydakillah #41368 üzenetére
Ennél nemhiszem, hogy találsz akciósabbat.
Mennyi most a font, 410 huf? 25 fontos feltöltő nettó 10250 plusz átváltási költség. 10600 a legolcsóbb, ha jól láttam, ennél olcsóbban nem fogja senki adni. Szerintem, de no offense. -
gaebriel
tag
válasz hakydakillah #41358 üzenetére
-
Bencus88
nagyúr
válasz hakydakillah #41255 üzenetére
végre Never Alone!
máshol olvastam elvileg 10 dolcsi lesz itt meg nem találom
[ Szerkesztve ]
-
Bencus88
nagyúr
válasz hakydakillah #40782 üzenetére
én úgy látom bekerült pár új akciós játék
-
Rabbitf_24
addikt
válasz hakydakillah #40782 üzenetére
Nyócadikától.
-
q2w3
senior tag
válasz hakydakillah #40646 üzenetére
Hát lehet hogy meg lehet oldani rajta de ez egy ps4 topik és szerintem nem véletlen itt kérdezett rá. Ps4hez nem valami jó. Kb olyan lesz kifforrottan is maximum mint a ps3/x360 fullHDn. Azoknak a konzololnak szerintem 720p volt a vége afelett leginkább csak felkonvertálás van és nem néz ki jól. Én is épp ezért készülök váltani ps4re. A most kiadott játékok sem mind futnak natív fullHDban. Később ez javulni fog, de abban majdnem biztos vagyok hogy sosem lesz natív 4k s játék ps4re.
A többiről meg nem is beszélve. Blueray filmeknél se nagyon láttam még 4k-st de lehet elvagyok tévedve. Innentől kezdve felesleges a 4k tv mert rondább rajta minden mint a fullhdn mert nincs rá tartalom. UPCnél max 1080i felbontás jön a hd-s settopboxokból, azok is fullhdn jobban mutatnak.
Szerintem azt a sok pénzt amennyivel drágább a 4k lehet belőle venni egy jó hangrendszert. Csak mutogatni jó jelenleg a 4k szerintem. -
sting2
addikt
válasz hakydakillah #40646 üzenetére
Nekem is nagyon bejön az Oled, mondom ezt úgy , hogy nekem sincs rossz tévém.
Mivel szinte " új " teknó, ezért természetesen a videóáramkörök is fejlettebbek benne.
El is várja az ember tőle, hogy szinte ragyogjon a szoba közepén
Na de az ára.Viszont semmilyen formában nem érzem ezen sem a hosszútávú forradalmat...
Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
Bazsi1987
őstag
válasz hakydakillah #40622 üzenetére
Nem sok időm van játszani a munkám miat heti kb 5-10 óra neked kb hány órád van benne vagy menyi idő kell a platinumhoz?
-
front3r
őstag
válasz hakydakillah #40496 üzenetére
A Netflix itthoni bevezetéséhez már adtak fel álláshirdetést, valószínű már dolgoznak is rajta...
Lehet már idén már megjelenik itthon, de ezt csak én mondom.
A spotify is elég nehezen akart itthon tanyát verni, és mégis itt vannak, amit használok is. Persze nem PS4-en.
Egyébként van PS4-re? Nem tudom, nekem magyar accountom van...PS5 Pro - iPhone 14 Plus, Watch S7, MacBook Pro
-
j.peter65
tag
válasz hakydakillah #40508 üzenetére
Köszönöm a választ! Ezzel is okosabb vagyok! Milyen játékot ajánlotok megvételre BF4 Fifa 15 ? FarCry 4 ?
-
tag
válasz hakydakillah #40496 üzenetére
netflixet viszonylag egyszerűen működére lehet bírni a ps4-en(vagy bármilyen más eszközön). Csak egy olcsó router kell hozzá meg egy VPN szolgáltatás
-
xenom0rph
őstag
válasz hakydakillah #40491 üzenetére
Nekem a netflix miatt fáj a szívem, de amiatt nagyon...
(#40492) gaebriel: Szerintem itthon olyan kevés embernek van PS4, ezek közül még kevesebb aki digitálisan vásárol (és ebből még vond le azokat akik nem az itthoni store-t használják), hogy a sony szerintem tesz az egész magyar store-ra.
[ Szerkesztve ]
halahala
-
gaebriel
tag
válasz hakydakillah #40486 üzenetére
Digitális nálam magyar profilon vásárolt játékot jelent. A magyar store árai pedig azért még magasabbak a lemezes árnál (ennek az okát nem ismerem).
-
haddent
addikt
válasz hakydakillah #40449 üzenetére
Hát sajnos ha valóban jól meg van csinálva akkor mint mondtam DS4 -nek adja ki magát, DS4 csatlakozik a PS4 -hez, DS4 parancsokat kap a gép.. nem nagyon lehet kiszűrni. Szerencsére azért igen jelentős input laggal ajándékozza meg a játékost az a szar, így csak azt hiszi, hogy jobb (persze ha nagyon megszokja valaki akkor jobb lehet..). Én azt gondolom, hogy aki a gép közel felét egy csalásra költi az meg is érdemli
-
haddent
addikt
válasz hakydakillah #40438 üzenetére
Az más, ha hivatalosan támogatott játékokban használja meg böngészéshez, meg az is, ha egy DS4 -nek magát kiadó illegális csaló szarral próbál előnyhöz jutni, mert a pc vérpistikézésből nem volt elég pc -én konzolra is kell valami
-
Tegla80
addikt
válasz hakydakillah #40438 üzenetére
A jatekok tobbsege nem tamogatja,de van par ami igen.A bill/eger alapban tehat nm a jatek miatt van benne,igy.....
Ez a dolog meg alapban nem errol szol,hisz ez egy "emulator , ami a nemletezo bill/eger supportot oldja meg a jatekhoz. Szoval gyarilag nem tamogatott iranyitasi mod a bill/eger a jatekban,de ezzel megis megoldja....
Nalam spec "nemszeretem" kategoria,mert emberunk nem konzolra valo ez esetben....
(Plusz az ilyen es hasonlo emberkek miatt nem kezdtem bele a pc vilagba....haverom is ilyen volt....."texturamagus" , bar En szimplan "csalonak" hivtam . A mai napig joban vagyunk,de mas a platform tovabbra is nalunk.)[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
donceleger8
őstag
válasz hakydakillah #40391 üzenetére
Ez nem is rossz ötlet!
Köszi! Meg mindenkinek aki válaszolt!Amelyik cápa a tenyeredből eszik, az a lábadból is fog!
-
xenom0rph
őstag
válasz hakydakillah #40375 üzenetére
Mert játékot úgy veszünk, hogy milyen hosszú, nem pedig a minősége érdekel?
halahala
-
donceleger8
őstag
válasz hakydakillah #40365 üzenetére
Itt mennyire ismétlődnek a címek? Elképzelhető hogy lesz megint az Injustice? Boxon tettszett a játék és majd PS4-en is kellene. De csak tavasszal veszek PS4-et és PS+ is.
Amelyik cápa a tenyeredből eszik, az a lábadból is fog!
-
thrill
tag
válasz hakydakillah #40354 üzenetére
Elvileg át lehet
http://nisamerica.com/forum/viewtopic.php?f=9&t=14979
Viszont nekem megjelent egy számláló és nem váltott át. Lehet azt még külön le kell töltenie. -
xenom0rph
őstag
válasz hakydakillah #40365 üzenetére
Várok még valami igazán nagy dobásra...Az injustice nem tetszett annyira nem is nagy cím szerintem. Ez a first light meg nem is teljes játék.
halahala
-
Madwe
nagyúr
válasz hakydakillah #40340 üzenetére
Nem. Ha primary egy acc, akkor a ps+ multi lehetőségét osztja meg más profilok felé, de magát a ps+ előfizetést nem. Azaz ha van usa ps+od pl, akkor nem tudsz a japán storeba vásárolni az ingyenes tartalomból. ugyanezen oknál fogva, ha japán ps+ lejár, nem férsz hozzá az ott vett ingyenes tartalmakhoz.
-
shunter
aktív tag
Nem fog menni! A free gémek az Acc hoz kötődnek. Tehát ha arra az Accra van ps+ előfizu akk megy, ha nincs akk nem megy. Sajna ez ilyen. Fogd fel úgy, h 14napra kölcsön kaptad egy haverodtól. 😊 Pörgessed ki, aztán egy kis multi, majd ints neki pápát 😊
[ Szerkesztve ]
-
xenom0rph
őstag
Nekem volt egy ilyen jellegű kérdésem a napokban és azt mondták , hogy menne
halahala
-
delibab
senior tag
válasz hakydakillah #40338 üzenetére
Most melózok, de ha hazamentem akkor majd megnézem a méretét, de elvileg azok le lettek töltve... Addig is köszi!
-
delibab
senior tag
válasz hakydakillah #40324 üzenetére
Na, mégsem oldódott meg...
A teljes BF4-hez melyik részeknek kell letöltve lenniük? Már az 5.-6. részt töltöm, gondolom ezek a DLC-k, de maga a játék elvileg teljesen lejött (BF4 + update file + Final Stand) és írja is, hogy campaign 100%, de a full game 51%-ról 57%-ra ment fel amikor letöltöttem a "Final Stand" és "Dragon's Teeth" részt mellé... most töltöm még a "Second Assult" és "China Rising"-ot... mi kellhet még, hogy legyen multi is????
Előre is köszi a segítséget!
-
delibab
senior tag
válasz hakydakillah #40324 üzenetére
Igen. ez lesz, közben megtaláltam, hogy csak a játék jött le ~8 giga, a többi ma fog este... Köszi a segítséget!
-
thrill
tag
válasz hakydakillah #40235 üzenetére
Nem tudom, itt olvastam az oldalról a topikban.
Szerintem annyira gyakran nem változik, sanszos, hogy azok vannak csak, amiket el lehet érni bagóért az usában (bundle-ökből, amik már mindenkinek a könyökén jönnek ki, stb.) -
shunter
aktív tag
válasz hakydakillah #40214 üzenetére
Köszi. Igen olvastam a panaszokat. Azért is irtam be újból, h kiderüljön, h változott e valami. Vettek e innen többen stb....
Mi is tervezzük mert tényleg vannak igen jó árak.
Uh sztem jöhetnének ide a részletes tapasztalatok. Hasznos lenne.[ Szerkesztve ]
-
mrhitoshi
veterán
válasz hakydakillah #40068 üzenetére
LBP3-ról tudok véleményt mondani.
Röpke 3 órát játszottunk vele haverral, illetve kezdetben 3-an, és nagyon jó lett.
Sok benne az újítás is, de a jó dolgokat meghagyták. Nem akarok spoilerezni, ezért nem igazán mennék bele a dolgokba. Annyit el tudok mondani, hogy teljesen át lett dolgozva a pályarendszer. Szóval az, ahogyan kiválasztod, hogy melyik pályán mész, vagy mondjuk a fegyverek mindig nálad vannak stb..
A hibákra vonatkozóan. Nem találkoztam olyan sok hibával. A 3 óra alatt egyszer bugolt be, az egyik helyen, de nem vészes.Ami még látványos változás az az, hogy nagyon pörgős lett. Volt egy olyan pálya, amit fel se fogtam.
(#40069) kovsol: Már most is van. Az LBP 1/2 pályákat lehet játszani a 3-mal is, illetve minden megszerzett tartalmat át lehet tölteni a 3-ba. Nekem megvolt az 1/2 rengeteg cuccom volt, és pillanatok alatt át tudtam tölteni a 3-ba az összeset. Volt egy pályám is, az is átjött, és ott van a bolygómon.
PS4
-
thrill
tag
válasz hakydakillah #40094 üzenetére
Nekem viszont két vásárlásom is lyukra futott, pénz ment, kód nem jött. Support egyelőre nem reagál.
Ahogy olvasgatom a fórumot, nem kamu az oldal, de többeknek van/volt hasonló problémája.
Úgyhogy csak óvatosan, inkább kalandozó lelkeknek ajánlott. -
ForRedGlory
félisten
válasz hakydakillah #40094 üzenetére
Ez a Last of Us es a LBP3 eseteben mit jelent? Kodot ad, amit aktivalni kell vagy accountot osztogat? Ez a "download" sokat nem mond.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest