Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:30:42

LOGOUT.hu

PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!

Aktuális:

Kölcsönjáték nyilvántartó

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#267496) Xaels


Xaels
félisten

Üdv, lord_machine_x!

Új fizetési szolgáltatási jogszabályok lépnek hatályba hamarosan, amelyek befolyásolhatják a PlayStation®4 és PlayStation®5 digitális tartalmak vásárlását a következő néhány hónapban.

Mi történik pontosan?
A jogszabály az EU „Felülvizsgált fizetési szolgáltatási irányelvéből” ( Revised Payment Services Directive, azaz „PSD2”) származik, és célja az online fizetések biztonságának növelése azzal, hogy kötelezően igazolni kell, hogy az online tranzakciót végző személy a fizetési mód eszközének birtokosa.

A bankok, a hitelkártya-szolgáltatók és a fizetési intézmények jelenleg a PSD2 szabványoknak való megfeleléshez fejlesztik biztonsági intézkedéseiket. Az új biztonsági szabvány neve 3DS. A 3DS megköveteli, hogy a vásárlók további ellenőrzésen essenek át a fizetési tranzakció során, például egy egyszeri jelszó megadásával (amelyet mobiltelefonjukra kaptak), vagy egy biztonsági kérdésre válaszolva.

Sajnos amíg ezek a változtatások implementálásra kerülnek, a 3DS hitelesítési hibák a játékkonzolokon, köztük a PS4™- és PS5™-rendszereken végrehajtott fizetéseket elutasíthatják. Várhatóan ez jobban befolyásolja a hitel- és betéti kártyákkal történő fizetést, mint a PayPalt és az általunk elfogadott egyéb fizetési módokat. A kuponkódok beváltását ez nem érinti.

Hogyan vásárolhatok a továbbiakban PS4™ vagy PS5™ digitális tartalmat?
A továbbiakban is sikeresen vásárolhatsz PayPal vagy más alternatív fizetési módok segítésével. Ezen felül feltöltheted pénztárcád egyenlegét feltöltőkártyákkal, amelyeket be tudsz váltani konzolodon, majd a pénztárca egyenlegéből vásárolhatsz.

Előreláthatóan a Playstation™Store konzolon kívüli – asztali vagy mobileszközökön elérhető – verzióját várhatóan nem fogja annyira hátrányosan befolyásolni a 3DS implementációja, így megpróbálhatsz hitel- vagy betéti kártyáddal tartalmat vásárolni a PS Store rendszerében ezen a címen: store.playstation.com

Miután bejelentkeztél a PS Store felületére és megvásároltad a kiválasztott tartalmat, visszatérhetsz konzolodhoz, hogy ott letölthesd.

Fizetési kísérletem mind konzolon, mind asztali gépen vagy mobileszközön elutasításra kerül. Mit tehetek? Mennyi ideig lesz ez így?
Kérjük, fordulj közvetlenül a bankodhoz vagy a hitelkártya-szolgáltatóhoz, ha meg szeretnéd tudni, miért utasították el a fizetés feldolgozását. Azzal kapcsolatban is ők tudnak segíteni, hogy 3DS-implementációjuk működni fog-e játékkonzolokon is.

Hol tudhatsz meg többet?
További információk GYIK oldalunkon találhatók.

PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.