Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:30:42

LOGOUT.hu

PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!

Aktuális:

Kölcsönjáték nyilvántartó

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#23697) haddent válasza Mister_X (#23695) üzenetére


haddent
addikt

Én az Xbox One -t se tudom hibáztatni, hogy őszinte legyek. A drága egyetlen szeretett futárjaink a 70-el és kézifékkel driftelve kanyarodás mellett még szeretnek rendkívül elővigyázatosan kutatni és a legalsó csomagot úgy elővenni, hogy közben a többinek haja szála se sérül. Na, szóval ott is szerintem a szállítás a ludas.
Pontosan nem tudom, hogy ps4 esetében ez hogy működik, de valami rém egyszerű történet. Van a gomb, arról a burkolat belesjében 1 fém pöcök hozzáér az alaplapon egy kiképzett kis rézfelülethez (amit ha megérintessz vezetővel egyből beaktiválódik), és ennyi. Olcsó, működik és impozáns. Az hogy vezetővel aktiválható nem újdonság, a többszázezres telefonok többtízezres profi atompontos kapacitív kijelzőjét is tudod fémmel izélgetni :K
Nyilván nem is biztos, hogy ez a baja, hiszen ezen (a leírtak alapján) olyan rengeteg minden nem tud elromlani :DDD De attól, hogy néhány embernek 1-2x kiadta a lemezt az eladott több nem tudom hány millióból, az semmi.

Abban egyetértünk, hogy nem ezért fizetett senki, ha nekem csinálná 1x elnézném másodszorra vinném gariztatni.. ha valóban szériahibáról lenne szó, a média csurig lenne vele. Ugye félő volt a kék ledes hiba, de abból se lett semmi komoly.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.