Hirdetés

2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:30:42

LOGOUT.hu

PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!

Aktuális:

Kölcsönjáték nyilvántartó

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#188801) Mike válasza markknight (#188789) üzenetére


Mike
veterán

hát én nem az online media hatására mondtam, hogy hűha a Detroitra vagy a GoWra
tudod, nem abból kell kiindulni, hogy körülötted mindenki zombi

(#188802) S e t h válasza markknight (#188785) üzenetére


S e t h
nagyúr

Na ez kemény lett, mint Tarzan talpa.

Nem tudom mennyire érzed magad találva az Anthem kritikák által, de azért elég erősre sikerült az, hogy pl. Last of us-ban mit élvezel  a sztorin kívül? Olvasod, amit leírsz? A sztorin kívül? Nem az az elsődleges szempont egy játéknál, hogy jó sztorija legyen?

Nem ismerem az Anthemet, megjegyzem nem is én vagyok a célközönsége, én még a régi Bioware játékokhoz vagyok szokva, de vajon az Anthem van olyan erős sztoriban, mint a Last of us?

De inkább hivatkozom a korábban, ma általam leírtakhoz. Süt a hozzászólásodból a sértődöttség. Fikázol játékokat, fejlesztőket és nem kicsit tűnik úgy, mintha ezt az Anthem miatt csinálnád. 
Az hogy nem ez az adekvát válasz, azt mi sem mutatja jobban, hogy nagyjából céltalanul csapkodsz jobbra balra és szólsz le bármit egy játék érdekében. Biztosan ez a megfelelő reakció?

This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

(#188803) ldave válasza markknight (#188800) üzenetére


ldave
félisten

Számodra. Pont.
Nekem egy játék története is tud megható lenni. Ahogy egy könyv is. Nemcsak a benyomok valami filmet hoz ki belőlem érzéseket.

A Slime draws near! Command?

(#188804) .LnB válasza markknight (#188785) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Szeretném felhívni a figyelmedet, hogy ez az első kommentem, amiben nyíltan kritizálom az Anthem-et. A korábbiakban csak is arról írtam, amit a nemzetközi és magyar sajtó, és a játékosok írtak/mondtak a játékról. Azok mellett, hogy leírtam azt, hogy sajnálom, hogy ilyen lett, nem szidtam. Linkeld be azt a hozzászólásomat kérlek, ahol szidtam a játékot korábban.

Nem tartom a Sony-t jó játékfejlesztőnek. Mert a Sony jelen esetekben csak kiadó. De igen a játékfejlesztőiket, jó játékfejlesztőknek tartom.

(#188793) markknight Ezt most olvasom. Nyomatékosan kérlek, hogy linkeld be ide a fikázó kommentjeimet!

[ Szerkesztve ]

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#188805) Mike válasza markknight (#188800) üzenetére


Mike
veterán

neked nem. másnak meg igen. van aki a platform ugrabugrát szereti, én pl nem. de ettől még nem vonom kétségbe azt, hogy játék, illetve hogy másnak tetszhet
az meg hogy a történet nem köt le, az jelen esetben nem a készítők hibája
nem vagy egyedül a világban, sokan vannak még rajtad kívül, más igényekkel

(#188806) Woodslave válasza S e t h (#188802) üzenetére


Woodslave
nagyúr

sztem itt az Anthem nem mint játék hanem irányvonal a probléma. Sok időt nem érdemes a korábban linkelt VR Pistire fordítani, de ebben tényleg igaza van. Ha egy dolog nem az aminek igérték és még olyan bugok vannak benne amik miatt a játék nem feltétlenül élvezhető azon a szinten ahol elvárnád az a baj. Ettől függetlenül még lehet nagyon jó játék meg vannak akiket ez nem zavar mert csak.

CSak az a bajm hogy a következő játékok már Anthemek lesznek. Ahogy ez zavar embereket az AC meg Far Cry sorozatokban. Mások meg meg tudják találni bennük a számításukat.

Na mindegy én nem próbáltam ;] :D

"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá

(#188807) markknight válasza S e t h (#188802) üzenetére


markknight
veterán

25-30 éve nem igazán voltak sztorik a játékokban. De élveztük, elvoltunk velük. Ahogy kezdtek elcsépelté válni a játékmechanizmusok úgy jelentek meg a történetek a játékokban és mára már elértük azt a szintet, hogy egy jó sztori mindent elvisz a hátán. Rengeteget multizom manapság, nekem például nem igazán számít már a sztori. De az semmiképp nem jó irány, ha az okoz érzelmeket, hogy meghalt egy kislány nem pedig az, hogy nyomogatod a gombokat és átugrottál egy célt ami elérhetetlennek tűnt.

Igen móni, kicsit idegállapotba jöttem, mert az Anthem topikja már kikészített. Én sem veszem meg, de nem irogatok mindenfélét.

(#188808) Deck válasza markknight (#188800) üzenetére


Deck
titán

" God of Wart kiszenvedtem a Give me the god of war szinten, hátha kapok valami trófeát és mit kaptam a fáradozásom miatt? Semmit..."

Először is grat, hogy sikerült! De mi az, hogy semmit? Pedig kapsz csak nem trófeát :)

[ Szerkesztve ]

PS5

(#188809) Deck válasza markknight (#188807) üzenetére


Deck
titán

"De az semmiképp nem jó irány, ha az okoz érzelmeket, hogy meghalt egy kislány nem pedig az, hogy nyomogatod a gombokat és átugrottál egy célt ami elérhetetlennek tűnt."

Ne szórakozz már.. Na melyik vált ki érzelmeket a normális emberekből ezek közül?

PS5

(#188810) markknight válasza Deck (#188808) üzenetére


markknight
veterán

Azt hittem jár érte trófea mint az előző részekbe, de itt a szintek nem számítottak sajna. Irtó kemény munka volt, mert volt olyan rész ahol kb 50x neki kellett futni egy levelnek :D

(#188809) Deck: A félreértések elkerülése végett én a "videojátékról" fogalmáról beszélek. De megfordítom, ez olyan mintha a Netflixbe nekem az okozna örömet, hogy a Black Mirror új részében a gombokat nyomogatom és alakítom a történetet, nem pedig maga a sztori.

De mindegy, zárom a témát ezen a ponton, mindenki azt gondol, meg azt játszik amit szeretne. Várjuk meg míg megjelenik az Anthem, települjön a day 1 patch és utána ekézzük szerintem, talán ez a legtisztább. (Én sem veszem meg, csak mondom)

[ Szerkesztve ]

(#188811) Deck válasza markknight (#188810) üzenetére


Deck
titán

Ne is mond.. :D

PS5

(#188812) BoneDragon válasza markknight (#188807) üzenetére


BoneDragon
veterán

Vannak bajok. :( Neked találták ki a codokat vagy a battlegroundokat. Nincs ezzel baj, de miért kell szidni mást? Anthem meg nem jó játék, hiába próbálod védeni, ez már nonszensz. :(

(#188813) Deck válasza markknight (#188810) üzenetére


Deck
titán

De miért baj ha van ilyen is olyan is? Nem csak pár exkluzíva van a Sonynak..
Jó, hogy nem csak 1 fajta játék lesz ezentúl a BR.

PS5

(#188814) wierra válasza markknight (#188807) üzenetére


wierra
senior tag

A Sony elsősorban single player mélységi játékélményben (történet, dramaturgia, stb.) acélos. Ha Te nem játszol SP-ben, akkor nyilván nem fognak érdekelni a SP címek.
Mindazonáltal aki PS-t vásárol, azok legalább 50%-a az ilyen mélységeket keresi.
Ha Neked elég, ha nyomogathatod a gombokat, nem kell PS-t venned, mert nem Neked találták ki.
A kettő egyébként csak a Te világodban nem fér el egymás mellett:
("De az semmiképp nem jó irány, ha az okoz érzelmeket, hogy meghalt egy kislány nem pedig az, hogy nyomogatod a gombokat és átugrottál egy célt ami elérhetetlennek tűnt.")

[ Szerkesztve ]

"In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda

(#188815) Deck válasza wierra (#188814) üzenetére


Deck
titán

Azért ha meghal egy kislány, akár csak egy játékba és megy alatta a zene is stb és semmilyen érzelmet nem vált ki valakinél azért ott vannak gondok.. Míg a gombnyomkodás igen :/

[ Szerkesztve ]

PS5

(#188816) WhiteWalker válasza BoneDragon (#188812) üzenetére


WhiteWalker
nagyúr

Én csak röhögni jöttem :DDD

(#188817) wierra válasza Deck (#188815) üzenetére


wierra
senior tag

Nekem a gombnyomogatás önmagában nem okoz örömet (ehhez mondjuk be se kell kapcsolni a konzolt ;] )...nem is értem a kollégát. :U

"In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda

(#188818) Deck válasza wierra (#188817) üzenetére


Deck
titán

Legalább nem merül le a kontroller és helyhez sem van kötve.. ;]

PS5

(#188819) gyerecske válasza markknight (#188807) üzenetére


gyerecske
senior tag

", de nem irogatok mindenfélét."

Pedig sajnos igen :(((

Én úgy gondolom, hogy azt gondolom!

(#188820) markknight válasza Deck (#188815) üzenetére


markknight
veterán

Ne forgass már ki :D Nem ezt írtam.

(#188821) Deck válasza markknight (#188820) üzenetére


Deck
titán

"De az semmiképp nem jó irány, ha az okoz érzelmeket, hogy meghalt egy kislány nem pedig az, hogy nyomogatod a gombokat és átugrottál egy célt ami elérhetetlennek tűnt."

Pont ezt írtad. Nem csak kiemeltem egy részt.

[ Szerkesztve ]

PS5

(#188822) marilllyo


marilllyo
veterán

Az Anthemet nem próbáltam. Sőt igazából videót sem néztem róla. Bizonyos játékokat tény, hogy divat fikázni. Ez így volt a Battlefront 2-nél, vagy a Need For Speed Payback-nél is. Biztos vagyok benne, hogy az új NFS még ki sem jön de már kapja az ívet, hogy "ez egy sz*r mert csak a régi Most Wanted az igazi".
Na most az Anthem-mel annyi a gond, hogy alapvetően ezt rengeteg játékos úgy várta, mint a Messiást...és akarták, hogy ez jó legyen. Ennek ellenére rengeteg negatív kommentet kap. Most már persze mindenki felült a "shit-train"-re és, aki nem fikázza az n00b.
Összeveszni emiatt értelme nincs szerintem. És egymást se próbáljuk meg meggyőzni, hogy kinek mi tetszik. De próbáljunk objektívek maradni.
Nagyon jó példa egyébként az NFS Payback vs The Crew 2. NFS tele volt tartalommal, multi első nap... és mégis szétfikázták mert "lútboxok". Crew 2 meg... simogatva lett... Nevetséges...
Vagy, amikor azt olvasom, hogy "Jó ez a Fallout 76... mi tök jól elvagyunk vele a haverokkal és beletettünk 52352345 órát". Nem ...attól az a játék még nem jó. Ugyanez Mafia 3. "Jó az a játék én tökre élveztem". Nem..attól az még egy repetití­v unalomtenger.
Én élveztem a Star Wars Battlefront 1-et is. Ettől függetlenül elismerem, hogy nevetséges az, ahogy megjelent...plusz a 30k-s fullos edísön.

Ha tényleg igaz, hogy az Anthem félkészen, bugosan, tartalom nélkül (majd javítjuk, meg majd rakunk még bele) jött ki teljes áron az valóban megbocsáthatatlan. De nem jelenti azt, hogy nem lehet megvenni... majd egy év múlva esetleg.

[ Szerkesztve ]

PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com

(#188823) BoneDragon válasza markknight (#188820) üzenetére


BoneDragon
veterán

Látod, azt sem tudod mit irsz, csak dobálódzol. Inkább ne égesd magad tovább.

(#188824) markknight válasza Deck (#188821) üzenetére


markknight
veterán

De, pont kiemelted :) A videojátékra gondoltam, nem úgy amblokk a világra. [link]

(#188823) BoneDragon: Jajj, hagyj már :D

[ Szerkesztve ]

(#188825) S e t h válasza markknight (#188807) üzenetére


S e t h
nagyúr

Aha, értem. Tehát multit vetsz össze single játékmóddal, és mivel szerinted a multiba nem kell sztori, így a single játékokba sem.
Vagyis a Last of usban egy robotba ülve kellett volna kinyírni az összes zombit.
Csak érzelem ne legyen.
Értem én.
Kb. neked ezért nem jön be a Last of us, én meg ezért nem fogok játszani az Anthemmel, de legalább tőled most már azt is tudom, hogy az Anthemben nincs sztori.

This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

(#188826) Deck válasza markknight (#188824) üzenetére


Deck
titán

Arra gondoltam. Ha játékon belül történik akkor is érzelmeket vált ki nem gondolod? Főleg, hogy milyen valós az egész. Én nem úgy voltam közben, hogy jajj "ez csak egy játék, kit érdekel" :)

PS5

(#188827) markknight válasza S e t h (#188825) üzenetére


markknight
veterán

De lnb is azt tette mikor feltételeket írt a játék megjelenésével kapcsolatban. Egy ilyen multis címnél, főleg ezzel a craftolós logikával, lehetetlen azt megvalósítani. Nincs benne sok sztori ez tény, de nem is ez a lényege ugye. Ha nem játszol és pont ezek miatt nem játszol, akkor az meg rád tartozik, de döntésed. Ennyi amúgy.

(#188828) markknight válasza Deck (#188826) üzenetére


markknight
veterán

Igen, de a Last of Us pont egy szélsőséges példa, ugyanis az a játék szemtelenül csak és kizárólag arra épít.

(#188829) S e t h válasza markknight (#188827) üzenetére


S e t h
nagyúr

Tehát amit Lnb csinált az nálad elérte a provokáció azon fokát, amiért te itt ugyanezt kezdted csinálni?
Kettőtők közül melyikőtök fektetett több energiát abba, hogy ki is fejtse mire alapozza a véleményét?
De amúgy még ugye játékokról beszélünk, amin gennyesre keresik magukat a kiadók?
Találkoznátok innátok sört, elfelejtenétek melyikőtök a tökéletesebb.

This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

(#188830) markknight válasza S e t h (#188829) üzenetére


markknight
veterán

Nem konkrétan lnb érte el, hanem ott durrant ki a lufi amit már a másik topiknál is olvasok napok óta (ott sem ő a hangadó). Egyik fórumtárssal sincsen bajom meg én nem is vagyok ilyen anyázós, szóval ne is vegye senki magára az egészet.

[ Szerkesztve ]

(#188831) BoneDragon


BoneDragon
veterán

Inkább csak spoilerbe rakom, mert már lassan hányingerem lesz a témától. :D
Azt hozzáteszem, ha ennyire negativ a vizhangja milyen egy játék ott baj van. Ezt tökéletesre fejlesztette az EA, akármilyen játék jön ki már félnek az emberek és előre mondják, hogy szar, ami sok esetben sajnos igaz. Ha nagyobb beleszólásuk van a fejlesztésbe, főleg ha ekkora hype megy megjelenés előtt, ott valami nem stimmel.
Lásd Apex, ott nem volt beleszólásuk, mindenki belebuzult. Ha nem lett volna ez a nagy hype és az igérgetés, most nem lenne ez. Csendben megjelent volna, szépen foltozgatják és lesz egy jó kis játék. Én titkon reménykedtem, hogy a bioware összekapja magát és végre nyugodt szivvel vehetem meg a következő játékukat (ez volt a terv), de amit betaba láttam, meg amiket irnak mindenhol.. Igazi elvakult fanatikusnak kell lennie az embernek, hogy ilyennel játszon és élvezze. Az alap koncepció jó, a többi is jó, csak éppen nem működik semmi. Ezt 6 év alatt? És van aki ezt védi? Ne ne vicceljünk már. Nekem most kellett volna egy játék teli tartalommal 60 euróért, nem 1 év múlva. Akkor már senkitse érdekel, csak a maradék 5ezres fanatistákat. Ajjaj, túl sok betű ment el a témára, ez még kijött belőlem, ezennel részemről lezárva.

(#188832) Deck válasza BoneDragon (#188831) üzenetére


Deck
titán

A Kotor 3-at csinálnák.. De nem kaptak rá engedélyt, mer hogy nem érné meg :/

PS5

(#188833) .LnB válasza Deck (#188832) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Azért nem kaptak engedélyt mert az már nem kánon. Minden old epublic téma legenda mióta a Disney-é az SW. Nekik meg nem érdekük azt tolni. Ezért engedélyt sem adnak rá.

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#188834) Deck válasza .LnB (#188833) üzenetére


Deck
titán

Rohadt Disney, ja.. :/

PS5

(#188835) hitvanyalak


hitvanyalak
senior tag

Ma szembesültem vele, hogy az Iron Harvest megjelenik ps4-re is.... NAGYON boldog vagyok :D királyság

A lamellák is néznek engem. Bőrömre csíkokat festenek.Énemből csíkok lefeslenek. Felváltva vagyok én is fény vagy árnyék. Apró komolykodó árnyjáték. Fény-árny csíkokban mérem a perceket.

(#188836) Gery9112 válasza hitvanyalak (#188835) üzenetére


Gery9112
őstag

Igen-igen, még a Kickstarter kampány alatt mondták a fejlesztők, hogy egész jó módot találtak ki arra, hogy megoldják az irányítást konzolon. :)

PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832

(#188837) l.skywalker


l.skywalker
félisten

PS Classic alakú karórát valaki? Már csak pár darab van 23€ :D [link]

Preorderes cucc, májusban jelenik meg.

[ Szerkesztve ]

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#188838) Polllen válasza S e t h (#188777) üzenetére


Polllen
nagyúr

Ebben benne van minden, amit az utolsó két kategóriáról gondolok. :DDD

"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"

(#188839) leviske


leviske
veterán

Sziasztok!

Hogyha csak olyasmi játékok miatt szereznék be PS4-et, mint a Detroit: BH, Uncharted 4, esetleg más exkluzívok is, akkor megéri a Pro mellett dönteni, vagy nem sok különbséget jelent, ha nincs 4K megjelenítőm?

(#188840) NyMRooD válasza leviske (#188839) üzenetére


NyMRooD
őstag

Ha csak azokért veszed, mondjuk pc vagy x mellé második platformnak, akkor bőven elég a slim, egyébként a pro. Azért azt hozzá tenném, hogy amilyen slim árak vannak mostanában én csak pro-t vennék.

PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ

(#188841) Mike válasza markknight (#188807) üzenetére


Mike
veterán

De. Már voltak kalandjátékok.

(#188842) markknight válasza leviske (#188839) üzenetére


markknight
veterán

Ha jó áron kapsz slimet, akkor érdemes igen. De mivel nincs 4K eszökzöd, így szerintem nyilvánvaló :D

(#188843) Deck válasza leviske (#188839) üzenetére


Deck
titán

Ha a gow-al is játszani akarsz majd akkor igen, a pro jobban megéri.

[ Szerkesztve ]

PS5

(#188844) Mike válasza leviske (#188839) üzenetére


Mike
veterán

Ha nincs 4k akkor mindegy

(#188845) Mike válasza Deck (#188843) üzenetére


Mike
veterán

A GoW gyönyörűen megy slimen

(#188846) Deck válasza Mike (#188845) üzenetére


Deck
titán

A 30fps vs unlockolt fps között érzésre is ég és föld a különbség a gow-ba.

PS5

(#188847) raggg válasza leviske (#188839) üzenetére


raggg
senior tag

Egy kicsit széllel szemben, de a pro-t javaslom. Elég sok játék támogatja már, pl. ahogy írták a GoW sem fix 30, hanem unlockolt framerate-tel megy. Vagyis lehet nincs meg a 60, de azért a 30-nál simán lehet több. :-) De ezt tudja pl. a monster hunter is. Én a helyedben egy időtállóbb gépet vennék (mégha kicsit a generáció végén vagyunk is), még jöhet ki játék ami jobban fut a pro-n és játszanád :)

ragklaatPS

(#188848) Deck válasza raggg (#188847) üzenetére


Deck
titán

Last of Us is támogatja és a GOW is ugye. :)

PS5

(#188849) Woodslave válasza Deck (#188846) üzenetére


Woodslave
nagyúr

ja de nem fogja látni a különbséget ha csak az egyiket próbálja. ;]

nyilván ártól is függ én anno 59-es blackfriday vettem, de volt nálam egy pro is pár napig. Amikor a slimen elindítottam a pókembert tökre akadozónak tűnt na mondom miafax. Aztán teljesen rendben fut slimen is. HDtv-n játszom amúgy is. Pont emiatt vettem mondjuk egy nagy tv-t a nappaliba, hogy ne kelljen veszekedni a tv-n (a gyerek 50cm-es hd ready tv-je azért túlzás lett volna). És mivel UHD tv-t vettem kimondottan örülök hogy nem prom van mert akkor folyton azon a tv-n akarnék játszani :D (jó hülye logika tudom ;] )

"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá

(#188850) Deck válasza Woodslave (#188849) üzenetére


Deck
titán

A Spiderman mindegyiken 30fps, pron nagyobb felbontás, minimálisan jobb effektek vannak. :)

PS5

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.