Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:30:42

LOGOUT.hu

PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!

Aktuális:

Kölcsönjáték nyilvántartó

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#188751) Deck válasza WhiteWalker (#188749) üzenetére


Deck
titán

A bugok zavaróak de sajnos előfordulhat. Ha nem javítják az a gáz :)

PS5

(#188752) Mike


Mike
veterán

a 2500-as akciós Naruto-k közül melyiket érdemes megvenni?
NARUTO: Ultimate Ninja STORM,
NARUTO SHIPPUDEN: Ultimate Ninja STORM 2,
NARUTO SHIPPUDEN: Ultimate Ninja STORM 3 Full Burst,
NARUTO SHIPPUDEN: Ultimate Ninja STORM 4
vagy ezt? igaz ez 4490
NARUTO SHIPPUDEN: Ultimate Ninja STORM 4 Road to Boruto

[ Szerkesztve ]

(#188753) .LnB válasza BoneDragon (#188748) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Na leírom én is, hogy szerintem mi is a baj ezzel az Anthem körüli balhé(?)-val. És rögtön azzal kezdeném, hogy a játékot én most figyelembe sem veszem. Bugos, félkész, kevés tartalommal megtöltött játékot láttunk már ezret. Nem is ez a baj. Persze elég baj ez, de most más szempontból közelíteném meg az egészet..
A baj, a kurva nagy baj az, hogy a Bioware konkrétan kijelentette, hogy minden rendben lesz. Bízzunk bennük, ez a játék kész lesz, jó lesz, tartalmas lesz! Nagyon sokszor beszéltek erről, nyíltan. Úgy is tűnt, hogy őszintén. Na és ezek után amit kiadtak.. Ez a baj.
Én a Destiny 2 után is baromi nagyot csalódtam abban a játékban, de ott óvatosak voltak a játék előtti ígéretek. Tudom, mert annyira felb*szott, hogy kevés volt benne a tartalom, hogy elkezdtem visszaolvasni a megjelenés előtti interjúkat. :)
Szóval ez volt undorító a Bioware-nél, hogy kő keményen hazudtak.

Ott a Division 2. Az Ubisoft bejelntette, hogy jön. Az első rész fiaskója után ők már nem ígérgetnek semmit. Sőt alig mutattak valamit. Aztán zárt/nyílt tesztek jöttek. Mindenki döntse el maga, hogy kell e neki. Nekem ugye az is nagy nagy csalódás lett a kipróbálás után. De legalább nem hamis ígéretekkel traktáltak a megjelenés/kipróbálás előtt. Az a játék pont olyan szolid, mint amennyire nem nyilatkoznak róla.

(#188752) Mike: #dattebayo ;)

[ Szerkesztve ]

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#188754) Deck válasza .LnB (#188753) üzenetére


Deck
titán

Ez a 3 játék nekem is csalódás.

PS5

(#188757) BoneDragon válasza .LnB (#188753) üzenetére


BoneDragon
veterán

Ezt inkább az EA-nak tudnám be, hogy ezeket nyilatkozták. Bioware volt a kedvenc fejlesztő csapatom, imádtam minden egyes játékukat, ezerszer végigvittem őket anno, de ott kezdődtek a bajok, mikor andromeda elején kilépkedtek sorba a veteránok, látszik is mi lett belőlük.
Nem sok fejlesztő csapat maradt, akinek szivesen megveszem a játékát teljes áron... :(

(#188758) Kendek válasza Mike (#188755) üzenetére


Kendek
MODERÁTOR

Kérnék mindenkit, hogy ezt fejezzük be! A játékokról a normális véleménynyilvánítás teljesen szabad, akkor is ha az negatív hangvételű. De mások becsmérlése nincs megtűrve! Mi megpróbálunk nyugodtan intézkedni ha kicsit elszabadul a topik, viszont a folyamatos szabályszegés nem fog szankcionálatlanul maradni.

<-ƘƘ->

(#188759) Gery9112 válasza .LnB (#188753) üzenetére


Gery9112
őstag

Plusz, ami még fontos, hogy az EA megint saját magának állított konkurenciát. Az Anthem előtt kiadni az ingyenes Apex Legends-t, ami oda-vissza alázza a 60 dodós alapárral érkező Anthemet. Gondolom így kért elnézést az EA a maga módján a Respawn-tól, amiért anno a Titanfall 2-t sikerült kiadni a BF 1 meg a COD aktuális részével egy időben.

PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832

(#188760) Rage47 válasza Gery9112 (#188759) üzenetére


Rage47
veterán

és tényleg :D
olyan jól időzít mindig az EA...

(#188761) Jigoku


Jigoku
tag

Szerintem az alapvető probléma a "szarozás". Nekem soha semmi bajom nem volt (és nem is lesz) azzal, ha valakivel nem egyezik a véleményünk. Egy egészséges felnőtt ezzel gond nélkül együtt tud élni. De amikor valaki szó szerint szarozza, ami neked tetszik, az más. Mert akkor nem arról van szó hogy érthetően és kulturáltan kifejti, mik nem tetszenek neki, hanem konkrétan nekiáll szidni azt a dolgot. És nem kell meglepődni, ha valaki ezt magára veszi, mert sokszor úgy van beállítva, mintha bárkinek rosszul kellene éreznie magát, mert neki az a "szar" igenis tetszik. Tehát mintha kvázi egy szar ember lennél, mert az a szar bejön. :,D Nem tudom, mennyire érthető ez így, de hátha segít kicsit.

Szóval az alapvető gond nem a nemtetszés maga, hanem hogy egyesek nem képesek értelmesen leírni, mi a bajuk, csak szaroznak, és ezzel akarva/akaratlanul elérhetik, hogy más kellemetlenül érezze magát. Aztán csodálkoznak, ha ez visszaüt ilyen-olyan formában.

PSN: JigoKuu-chan // Carl [PS2], Tony [NDS], Viktor [PSVita], Raiden [PS4], Sasha [PSP], Rashoumon [N2DS], Susano'o [Switch], Czar [PS5] // https://jigokumuke.weebly.com

(#188762) 30z.Samu válasza Gery9112 (#188759) üzenetére


30z.Samu
félisten

Ráadásul konzolon is 60FPS-sel megy. PUBG még mindig csak 30 (vagy annyi se) és fizetős. :U

Sic Parvis Magna

(#188763) .LnB válasza Deck (#188754) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

és (#188759) Gery9112

Én az EA-val már nem foglalkozok. Annyira gáz legtöbbször amit csinálnak. Ezt jól is érzékeltettem amikor az Unravel végigjátszása után leírta, hogy "el sem hiszem, hogy ehhez a játékhoz az EA-nak köze volt".

Sokan elbagatellizálják azt a dolgot, hogy meg kell becsülnünk ma már a jó fejlesztő stúdiókat (ezt teszi a Sony is szerencsére).

Ma már hol tart az EA, Activision, Blizzard, stb stb. A Blizzard... az fáj nekem a legjobban. :(

Bocsi, hogy VR videót linkelek, én se vagyok oda értük, számomra se mérvadó a véleményük, de ezt hallgassátok meg. [link] Nagyon igaz amit elmond, sajnos. Ez a videó nagy port is kavart az Anthem topikban pár napja.

[ Szerkesztve ]

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#188764) Gery9112 válasza .LnB (#188763) üzenetére


Gery9112
őstag

Meghallgatom, köszi. :R

PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832

(#188765) ImACeltic


ImACeltic
őstag

Srácok!

Most csak 6K a Watch Dogs 2 a store-ban - [link] - és tudomásom szerint magyar nyelv is van benne, viszont a leírásában ez nem található a store-ban. Ettől függetlenül magyar nyelvű lesz a játék, csak nem írták oda?

Gamer(PS5, PC), sport fan.

(#188766) BoneDragon válasza .LnB (#188763) üzenetére


BoneDragon
veterán

Nem birom a srácot, viszont most meglepődtem, hogy értelmes dolgokat mond. Én is hasonló véleményen vagyok arról mi a helyzet jelenleg, szomorú.

Csak hogy AngryJoe se maradjon ki. :D

[ Szerkesztve ]

(#188767) .LnB válasza .LnB (#188763) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

És még egy gondolat ehhez. A videóban említik a Daikatana fiaskót. Arra nem tudom ki emlékszik. De 19 évvel ezelőtt John Romero az ID-ben szerzett hírnevét kihasználva új játékot fejlesztett. Tök ígéretes volt meg minden. Aztán amikor megjelent, olyan bugos volt mint a franc. Akkora port kavart a dolog anno, hogy még én telepi suttyó is, itt Kelet-Európa eldugott sarkában is sajnálattal szisszentem fel, hogy Romero mit kap miatta. És akkor még az internet se ott tartott ahol most, mégis tudott róla mindenki. És mi lett belőle? Romero ment a süllyesztőbe, ma már haknizni jár hozzánk. Akkoriban nem volt kegyelem. Ha valami szar volt, azt leírták kíméletlenül a lapok.
Most az Anthem-mel mi lesz? Kap majd 70%-os és 7/10-es értékeléseket, egy kis enyje-benyje, mert van még rajta mit javítani, és ennyi...

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#188768) ldave válasza Jigoku (#188761) üzenetére


ldave
félisten

Teljes mértékben egyetértek veled.

A Slime draws near! Command?

(#188769) Mike válasza Kendek (#188758) üzenetére


Mike
veterán

Én csak annyit írtam hogy sokan így gondolják illetve a vita simán átmegy ebbe, nem azt hogy én így gondolom!

(#188770) Carlos Padre válasza .LnB (#188740) üzenetére


Carlos Padre
veterán

Mondjuk azért probléma, mert egy világméretű trend lett, hogy mindent le kell húzni a szarba. Olyan játékok topikjait nem is érdemes látogatni, aminek van PC-s portja is, mert iszonyat toxikus az összes, azon megy a verseny egymásra licitálva, hogy ki utálja jobban, és ez rettentő negatív hangulatot kelt nem csak az adott fórumon, de a való életben is.

Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.

(#188771) Polllen válasza Carlos Padre (#188770) üzenetére


Polllen
nagyúr

Szerintem azzal a trenddel van gond, hogy az emberek nem tudnak elmenni a másik véleménye mellett, amikor az nem ért vele egyet.

"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"

(#188772) Kendek válasza Mike (#188769) üzenetére


Kendek
MODERÁTOR

Amit írtam az mindenkinek szólt! Tudni kell, hogy az utólagos hozzászólás törlés nem egy természetes dolog, nem lehet akármit írni abban bízva, hogy majd mások úgyis eltüntetik (volt aki jelezte is, hogy az övéit nyugodtan lehet törölni). A törlés (vagyis az adott komment elrejtése) nem egy büntetésfajta, a moderátorokon múlik a tényleges szankcionálás. Kérnélek titeket, hogy ezen dolgok figyelembevételével fogalmazzátok a hozzászólásaitokat!

<-ƘƘ->

(#188773) Gery9112 válasza .LnB (#188767) üzenetére


Gery9112
őstag

Csak nem arra gondolsz, amikor Romero megpróbált a ribancává tenni? :DDD Eléggé benézte az öreg.

Ha már EA ekézés (egész nap lehetne csinálni), eléggé fű alatt sikerült tartani ezt a sztorit.

A lényeg, hogy a srác megvette az EA! SW Battlefrontot de nem tetszett neki és megpróbálta visszakérni az árát. Minden kritériumnak (amit az EA saját maga hozott létre) megfelelt, a srácnak azonban nem akarták visszaadni a pénzt. Napokig szívatták a supporttal és ők se tudták megmondani miért nem adhatják neki vissza a pénzét csak azt tudták hajtogatni, hogy NEM. Eléggé tanulságos eset és újabb bizonyíték arra, hogy minek nézik a játékosokat (akikből élnek).

[ Szerkesztve ]

PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832

(#188774) Carlos Padre válasza penge111 (#188750) üzenetére


Carlos Padre
veterán

Furi ezt olvasni mert az a tv sokáig a legjobb gamer tv volt. Azt kellett volna legelőször bekapcsolnod :)

Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.

(#188775) Mike válasza Gery9112 (#188773) üzenetére


Mike
veterán

A szoftver olyan mint a film. Nincs visszaterítés. Nincs garancia, nincs szavatosság, semmi nincs.

(#188776) BoneDragon válasza Mike (#188775) üzenetére


BoneDragon
veterán

Miért ne lenne? Steamen is van refund és működik, miről beszélsz?

(#188777) S e t h válasza Polllen (#188771) üzenetére


S e t h
nagyúr

Van benne vmi.

Az egoval, önérzettel van gond. Ha én megveszek vmit, akkor vélelmezhetően azért teszem, mert vágyom rá, az én ízlésemnek megfelelő, viszont nem gondolom azt, hogy az én ízlésviágom mindenek felett álló lenne.

Pont ezért nem lepődöm meg azon, ha másoknak esetleg nem tetszik az, ami nekem igen.

Számomra inkább a probléma:

-amikor a troll ezredszer írja be ugyanezt, mert figyelemre vágyik és ezt csak provokáció útján tudja elérni, mert más, hasznos tevékenységre nem futja tőle,

 

-amikor vki kételkedik egy kicsit a saját döntésében és nem tudja hasznosan költötte-e el a pénzét és ezért egy veszett kutya vehemenciájával ugrik neki mindenkinek, akinek eltérő véleménye van a sajátjáétól.

This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

(#188778) Xaels


Xaels
félisten

Nem azzal van a gond, hogy leírják mi a gond egyes játékokkal hanem az, hogy nincs helyén kezelve sokszor a produktum. Nincs tökéletes játék, még a GOW-ban is voltak bugok, de ott az általános megítélése miatt ezeket nem verte nagy dobra a média. Ott a Strange Brigade, a kritikusok nagy része lehúzta a játékot pedig ha a helyén kezeljük az a saját kis műfaján belül remek játék. Attól, hogy XY leül egyedül egy coop játék elé és nem azt kapja amit várt arról nem a fejlesztők vagy a produktum tehet. Az Anthem meg hivatalosan holnap rajtol, ma is kapott egy izmos Patch-et. Foglalkoznak vele, finomhangolják. A játék a szórakozásról szól, pláne az ilyen coop cuccoknál, persze hogy rossz szájízt kap ha az ember teljesen randomokkal ül le játszani és arról nem a játék tehet, hogy sokan azt hitték valami óriásrobotos ME2-t fognak kapni. Ott a PUBG, milliók játszottak vele egyszerre és még PS4-en amire utoljára adták ki is kb. olyan mint valami Alfa állapotú cucc mégis agyon magasztalták a kritikusok. De ugyanúgy leírhatnám az RDR2-t ahol repkedtek a 10/10-ek és azokkal a bosszantó dolgokkal meg senki sem foglalkozott amik merőben meghatározták a játékmenetet.

PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

(#188779) BoneDragon válasza Xaels (#188778) üzenetére


BoneDragon
veterán

Itt még mindig az a probléma ami már párszor le lett irva, és a linkelt videóban is kifejtették. Igérgetnek orrba szájba és teljesen mást kap az ember 60euróért, arról ne is beszéljünk, hogy még van játékon belüli vásárlás, amit én betiltanék, mert nagyon rossz irányba megy ez el. Ezt régen hol csinálhatták meg? Kevesebbért is ment csődbe cég, én nem értem mi megy jelenleg a játék piacon és most nem csak az EA-ról van szó, lásd Ubi, Activision és társai...

(#188780) Droughert


Droughert
tag

Anthem-et tépi mindenki mint foxi a lábtörlőt, de a védelmében annyit azért érdemes elmondani,
hogy a játék még nem jelent meg konzolokra, PC-n elérhető a korai hozzáférés, valamint Xbox-on
van a 10óra trial.
A holnapi megjelenésre jön a day1 patch, amiben elég sok olyan hiba javítva van amit sokan negatívumként
említettek meg az értékelések során. Pénteken fognak rászabadulni a konzolosok a játékra, akkor kiderül
mire lesz elég a patch, márciusban meg jön az első content update. Itt majd az lesz a fontos, hogy mennyi
olyan tartalom kerül ezekbe az updatekbe, ami le tudja kötni hosszabb távra a játékosokat és milyen sűrűn
fogják kiadni ezeket.
Korábban nem érdekelt különösebben, de az opendemo után nyomtam egy preordert 13k-ért. Lotter shooter
kategóriában jobban bejön mint a Destiny, más meg ugye nem nagyon van jelenleg. Akinek ez a stílus bejön,
az kb, 3-4 AAA címből választhat (ezen az arányon javíthatna egy Borderlands 3).

(#188781) KaitouP válasza Jigoku (#188761) üzenetére


KaitouP
veterán

+1

Intelligens és kulturált ember (és ehhez nem kell se érettségi, se diploma, hogy valaki ilyen legyen) tud úgy is ellenvéleményt is formálni, hogy azt észérvekkel, emberi hangvételben teszi.

Egy kultúrált vita, diszkurzus igen is kell, hogy legyen, de az érvek nélküli, minősíthetetlen hangvételű szapulás sehova nem vezet, és nem is való sehová, ide a fórumra sem. Nem beszélve a személyeskedésről.

God, bless us everyone, we're a broken people living under loaded gun

(#188782) .LnB válasza Droughert (#188780) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Igen? Ezt az Anthem védelmére írtad?

Akkor én írok a játékosok védelmében:

-ne legyen day1 patch, ha 6-7 kibaszott éve fejlesztik (állítólag) a játékot.
-ne legyen content update. Legyen tele tartalommal rögtön a megjelenéskor!
-ne legyenek beleerőltetett grindelésre kényszerítő "sztori küldetések"! 6-7 év fejlesztés után.
-ne legyen egy open world játékban több töltőképernyő, mint gameplay.
stb.

-ne írjál csak azért védelmi beszédet, mert 13k-t adtál a játékért!

[ Szerkesztve ]

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#188783) ldave válasza Xaels (#188778) üzenetére


ldave
félisten

Az Anthemmel csak a béták során játszottam, pár órát. De előtte szinte minden Bioware játékkal játszottam, a Baldur's Gate-től kezdve a Mass Effect Andromédáig. A Destiny 2-ben 500+ órám van. Tehát úgymond számomra az Anthem a tökéletes játék kéne hogy legyen.
A béta során viszont teljesen úgy voltam, hogy valami itt nem jó. Mintha nem is egy Bioware játékkal játszanák. És az azóta kijött előzetesek csak megerősítettek ebben. Jelen formájában én biztos nem fogom megvenni. És nem azért mert EA vagy bármi más, hanem mert nem azt kapnám, amit én ettől a cégtől az évtizedek során megkedveltem. A sokat szidott Andromédával is 100 órát játszottam és teljesen jól elvoltam.
Destiny 2-t is végtelen sok jogos kritika illet, de amik itt koncepciós mellélövések (a sztori 90% abból áll, hogy a városban, fps nézetben egy npc fejét látod perceken át, az nem olyan, amit egy patch-csel javítani lehet). De tényleg nem akarok erről többet, mert nem játszottam a teljes játékkal, de ezek szerint azzal még senki, mert az majd talán egy év múlva lesz kint.

A Slime draws near! Command?

(#188784) Xaels válasza BoneDragon (#188779) üzenetére


Xaels
félisten

Ott volt az Open Demo. Ki lehetett próbálni. Nem tetszett nem veszed meg pont. Nekem bejött, láttam a hibáit is, de nálam például azok nem voltak kizáró okok. A játékon belül meg csak cicomát vehetsz, cserébe viszont minden sztorit érintő tartalom mindenkinek ingyen lesz. Mennyivel jobb volt amikor mapok meg minden egyéb fizetős DLC-ben jött...semmivel. COD-BF vagy Destiny is rendesen feldarabolja a játékosokat azzal a modellel.

PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

(#188785) markknight válasza .LnB (#188782) üzenetére


markknight
veterán

Neked valami hivatásod, hogy mindenhol az Anthemet szidod? A Sony erőből és rengeteg rengeteg pénzből hozza ki az ex címeket egy kaptafára, ők a játékipar marvele. És őket tartod jó fejlesztőknek? Az is komoly. Anthemben lehet élvezni a repülést és a lövöldözést, egy Last of usban mit élvezel a sztorin kívül? Elmondom, semmit. Interaktív film, pont mint a GOW. Egyedül a Pókember hozott valóban "videojátékot"

[ Szerkesztve ]

(#188786) Deck válasza markknight (#188785) üzenetére


Deck
titán

A Sony összes exkluzíva magas minőséget képvisel. Nincsenek lootboxok és a single játékokat erősíti nem pedig a multiplayert.

Szerk: sok más játékba is repülhetsz és lőhetsz.

[ Szerkesztve ]

PS5

(#188787) penge111 válasza Carlos Padre (#188774) üzenetére


penge111
addikt

Nem mondod, tényleg anno ilyen komolynak számított? Én aprón vettem itt anno, igaz akkor is már tátottam a szám tech demókat futtatva rajta. Megnéztem milyen értékeléseket kapott, így gyorsan megvettem, de nem hittem volna, hogy anno ilyen jónak számított :B :U

[ Szerkesztve ]

PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/

(#188788) Carlos Padre válasza .LnB (#188767) üzenetére


Carlos Padre
veterán

Én emlékszem, de mostanra már az akkori játékosok kikoptak és egy új generáció vette át a helyüket, ami már ezt szokta meg. Valamelyik otherworld-ös videóban hallottam, hogy régebben az mondtuk remélem jó játék lesz, ma már, hogy remélem nem basszák el. Anno általános volt, hogy (szinte) minden játéknak volt egy amerikanizált változata, ami könnyebb, egyszerűbb változata volt az eredeti játéknak, majd az xbox berobbanásával ez lett a standard.

Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.

(#188789) markknight válasza Deck (#188786) üzenetére


markknight
veterán

Magas minőséget? Na ezt hagyjuk inkább, szubjektív, mondhatni az online média erőszakolja belétek ezt. Azért tűnik minőségnek mert a többiek kicsit leeresztettek. A lootboxok meg nem jelentenek semmit.

[ Szerkesztve ]

(#188790) Deck válasza markknight (#188789) üzenetére


Deck
titán

Belém aztán nem erőszakolnak semmit.
Boxod van? Azok írnak ilyeneket..

[ Szerkesztve ]

PS5

(#188791) NyMRooD válasza Droughert (#188780) üzenetére


NyMRooD
őstag

Ebből csak az maradt ki, hogy azok a pc-sek fizettek azért, hogy játszhassák és teljes befejezett terméket ígértek nekik ha jól tudom, szóval innentől kezdve amit leírtál a védelmében nem sokat ér azzal szemben amiért neki mentek, ha félkész játék lett volna ígérve akkor igazad lenne (tehát bétáért vagy steam féle early access-ért fizettek volna többet). A day1 patch pedig undorító, de tény, hogy manapság már minden napos, de ez és a content update-t nekem erősen azt jelenti, hogy ez egy félkész (de legalább is nem befejezett) játék, amit valószínűleg csak azért nem tolt el az EA, mert még a 2018-as pénzügyi évbe belelógva akarta kiadni (ha jól tudom márciussal fog záródni). Home társam megvette, a hétvégén majd lehet kipróbálom, ha a day1 patch után rendbe jön.

PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ

(#188792) Droughert válasza .LnB (#188782) üzenetére


Droughert
tag

"ne legyen day1 patch.." Ne legyél már álszent, a day1 patch-et felhozni az Anthem hibájaként? A God of War / Uncharted 4 is kapott egy párgigás day one patchet pedig azt is több évig készítették ráadásul csak egy platformra. Ez ma már csak így megy, még a legjobbaknál is előfordul az ilyen.
"ne legyen content update" - Ebben van/lesz, jó hír, hogy ezt nem is titkolták, tehét ha ezt nem szereted, akkor könnyű helyzetben vagy, mert messzire kell kerülnöd a játékot.
"ne legyenek beleerőltetett grindelésre kényszerítő "sztori küldetések"" Ezt adom, meg tudom mire gondolsz, bár
utánaolvasva ez sem nagy dolog, csak tudni kell, hogy mit mivel érdemes megcsinálniígy hamar megvan az a pár grindelem.
Bár azt is hozzátenném, hogy egy lootershooter-től annyira nem idegen a grindelés, hasonló volt a Destiny 2-ben is a story egy pontján, ott annyira nem verte ki a biztit az embereknél mint itt.
"ne legyen egy open world játékban több töltőképernyő, mint gameplay" teljesen jogos, ebbe nem lehet belekötni, de pont emiatt említettem azt a day1 patchet, mert abban javítottak ezen is. Hogy mennyire az majd kiderül, jó esetben holnap már lehet fikázni, hogy lófaszt javítottak rajta.

"ne írjál csak azért védelmi beszédet, mert 13k-t adtál a játékért" ezzel az ultimate érvvel meg nem tudok mit kezdeni. Ennél ezért értelmesebbnek gondoltalak. Most ülj le mégegyszer, olvasd át amit írtam. Az egész lényege csupán annyi lenne, hogy holnap jelenik meg és sok hiba javítva lesz remélhetőleg. Nem szoktam védeni a játékokat, meg igazából folyton szarozni sem azt ami nem tetszik vagy nem jön be azon túllépek.

[ Szerkesztve ]

(#188793) markknight válasza Deck (#188790) üzenetére


markknight
veterán

Azok persze.. Tudom mi a videojáték és tudom mi az interakív film. Neked az a jó, elfogadom. Csak lnb Anthem fikázása már kezd idegesítő lenni, sőt az egész prohardver már az Anthem miatt hangos az önjelölt játékdizájnerek miatt. Gyerekek, van egy csomó nyitott pozíció a Bioware-nél! Lehet jelentkezni és javaslatot tenni! [link]

Én a hangom nem emelem fel olyan játék ellen amivel nem játszottam, pláne nem napi szinten írok róla.

[ Szerkesztve ]

(#188794) Deck válasza Droughert (#188792) üzenetére


Deck
titán

Vegyük azért figyelembe, hogy egy open world játék igen nagy és a konzolnak beis kell tudni töltenie, ami idő.. Ez van. Majd ps5-el gyorsul. Bár nem mintha sok töltés lenne bennük. Max mikor elindítjuk.

PS5

(#188795) ldave válasza markknight (#188789) üzenetére


ldave
félisten

Izé, én nem játszottam még egyikkel sem (se GoW, se Spriderman, se Detroit, se Uncharted és még sorolhatnám), de azért azt mondani rájuk, hogy nem minőségi játékok, azért az kicsit már nekem is szúrja a szemem. Hogy a játékmenet nem tetszik, az más dolog, de azért ami benne van azokban a címekben munka, a látvány, a hangok, az animációk tekintetében, az igenis komoly minőséget képvisel jelenleg a játékiparban.

A Slime draws near! Command?

(#188796) sp8787 válasza markknight (#188785) üzenetére


sp8787
addikt

Teljesen igazad van!

Imadom a Bloodborne-t, megvettem a TLOU-t is es jatszottam vele vagy 2 orat rohadtul nem jott be, es vegig az volt bennem ,hogy ezt mar lattam vhol. Ekkor esett le ,hogy bakker ezek egykaptfara keszitik a jatekokat es az mocsok kaptafa az a PS4.

(#188797) BoneDragon válasza ldave (#188795) üzenetére


BoneDragon
veterán

Ezek nem minőségi cuccok, csak az Anthem az. :D

(#188798) Deck válasza markknight (#188793) üzenetére


Deck
titán

Van ilyen is olyan is. Sok exkluzív nem interaktív film :)

PS5

(#188799) Carlos Padre válasza Polllen (#188771) üzenetére


Carlos Padre
veterán

Lehet, de még mindig kisebb baj ha rászólsz a szemetelőre, mintha te is lerakod a sajátodat mellé.

Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.

(#188800) markknight válasza ldave (#188795) üzenetére


markknight
veterán

De egy videójáték pont a játékmenet miatt érdekes! Ott van a Beyond two souls vagy a Heavy Rain. Nagyon érdekelt a történet befejezése, de leraktam a francba, mert nekem ez a tili toli click-click nem játék. A God of Wart kiszenvedtem a Give me the god of war szinten, hátha kapok valami trófeát és mit kaptam a fáradozásom miatt? Semmit... Ha történetet akarok és azt akarom, hogy megríkassanak akkor benyomok valami filmet. Csak sokan a szívbemarkoló átvezetőket és az effektíve játékmenetet nem tudják megkülönböztetni.

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.