Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:30:42

LOGOUT.hu

PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!

Aktuális:

Kölcsönjáték nyilvántartó

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#142651) pockhome


pockhome
senior tag

Sziasztok,

PS VR-ral észlelte valaki az alábbi problémát?
Régebben még csak 1-2x elcsúszott a kép, és csak 1-2 játékban, de mára már akárhogy állítom,
-kb 5-10 fokkal megdőlt a kép menüben és játék közben is
-tikkel a kép a játékban
-'csúszik' a kép, olyan mintha szép lassan forognál, közben egy helyben állsz és még csak a fejed sem mozgatod

Rákerestem neten, mindenki mást írt, hogy fordítsd fejjel lefelé a cam-ot és az megoldja, meg lehet közel van valamihez ami mágneses, remegő talapzata van a cam-nak (wtf, szekrényen csücsül), elb@szódott a giroszkóp, sok a szűz gamer a közelben stb... szinte mindent kipróbáltam, ugyan az a helyzet...

V2-es cam-om van
V1-es headset, DS4 kontrollerrel is, és fagyikkal is ugyan úgy van hiba, utóbbiakkal még rosszabb...
Újrakalibrálás megvolt kb 10x, a szemüvegé is, options-féle kalibrálás is, kikapcs-bekapcs, pihentetés, stb szintén. Nem világít semmi a kamerába, eddig tökéletesen ment sötétben/világosban, etc... Leejtve sem volt.

Az egyik PS community-s threadben a playstationösök kommentelték hogy ide fáradjon mindenki, ez hardware support, és ennyit kapok:

Valakinek valami ötlete esetleg?

Írjak a Magyar supportnak?
Gondoltam gariztatom a cuccokat, mindkettő decemberi vásárlás, de melyiket? A szemüveget, vagy a kamerát? Mindkettőt? 1-2 hónapot várni, mire bevizsgálják, stb...

[ Szerkesztve ]

Girls call me ugly, 'till they find out how much money I make. Then they call me ugly and poor.

(#142652) PainKiller13


PainKiller13
őstag

Sziasztok!

US storeba nincs most vmi kupon?

(#142656) -FLY->


-FLY->
őstag

Knack-nál hová tűnik a pro gép ereje? Ránézésre fr módban még a 60 fps-t sem tartja, pedig recés, kicsik a terek és sterilek. Tegnap megcsináltam a bevezetőt, de engem nem győzött meg maga a játékmenet sem, tech része meg hulladék szvsz.

(#142662) sting2 válasza -FLY-> (#142656) üzenetére


sting2
addikt

Az a cím valószínűleg a "meg nem értett Sony címek" pantheonjába kerül mindörökre...

Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation

(#142663) Kendek válasza pockhome (#142651) üzenetére


Kendek
MODERÁTOR

Nekem is csinálta a zsír új VR-ral azt, hogy lassan, de folyamatosan elcsúszott a kép, és az Options gombbal kellett korrigálni. A headset fénye visszatükröződött a mögöttem levő szekrényről és az zavart be. Játék közben be kell sötétíteni, és le kell takarni az összes fényes felületet. Ez az átka ennek a kamerás-világítós megoldásnak.

<-ƘƘ->

(#142666) -FLY-> válasza sting2 (#142662) üzenetére


-FLY->
őstag

Meg nem értett :DDD , úgy kezdődik, hogy ennek vagy 240fps-t kellene fusson ilyen minőségben a pron.
Megy vésztarcsiba, mert aranyos cucc és még szórakoztatónak is mondható a szilánk harc (mondjuk ez jó ötlet volt). Az a legnagyobb baj vele, hogy bár az ötlet maga jó és nem lett volna sokkal nehezebb rendesen megépíteni az egészet, de nem tették ezt meg (ezek a belsős srácok a f@szukból ki tudnak verni félkézzel egy 80% pluszos címet:) ).

[ Szerkesztve ]

(#142667) oriic


oriic
HÁZIGAZDA

Far Cry 5 videó áradat:

[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]

Live-Die-Respawn

(#142668) Jocikablack


Jocikablack
tag

Sziasztok!

Új routert vettem, asus n18U.
Sajnos a port forwardot nem tudom megcsinálni.
Nem igazán vagyok hozzáértő..
Cod ww2-nek mindenképpen kell port forward, a 3074-es porton.
A DMZ-be mit kell beírni?
PS4 Ip címét hol találom?
A port forwarding menüben az alábbi kérdések fogadnak:
FTP server port:
Service name:
Source target:
Port range:
Local IP :
Local port:
Protocol:

Segítséget előre is köszönöm. Sorry a sok kérdésért.. :R

[ Szerkesztve ]

(#142669) bandi0000 válasza Jocikablack (#142668) üzenetére


bandi0000
nagyúr

dmw elég, adj egy fix ip t a ps nek, és azt az ip t kell megadni dmz be

Xbox One: bandymnc

(#142670) kriszpontaz válasza Jocikablack (#142668) üzenetére


kriszpontaz
veterán

Az UPnP-nek ezt magától meg kellene csinálnia. Ha nincs engedélyezve, kapcsold be.

[ Szerkesztve ]

(#142671) Jocikablack válasza bandi0000 (#142669) üzenetére


Jocikablack
tag

Köszönöm. Hol tudom megadni?
A cod is működik majd rendesen?
Ott külön kérik a 3074-es portot..

(#142672) bandi0000 válasza Jocikablack (#142671) üzenetére


bandi0000
nagyúr

dmz az kinyitja az összes portot ami kell a gépnek, ps b
beállításánál a hálozatnál tudsz megadni ip cimet

Xbox One: bandymnc

(#142673) WaterWave válasza oriic (#142667) üzenetére


WaterWave
veterán

nem rossz

• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •

(#142674) erahurka válasza -FLY-> (#142666) üzenetére


erahurka
félisten

Nekem tetszett, easy fokozaton már ideggörcsöm se volt a nehézségtől. Jó kis szórakoztató platformer kicsit bugyuta történettel.

A frame rate sokszor leesett, és kit érdekel? :F

(#142675) eisento válasza Jocikablack (#142668) üzenetére


eisento
addikt

esetleg igy [link]

es elvileg ezeket a portokat kell nyitni...

Call of Duty - WWII - Playstation 4
TCP: 80,443,3074,3478-3480
UDP: 3074,3478-3479

[ Szerkesztve ]

Motorola Edge 40 | PSN ID: HUN_Ejzi

(#142676) Jocikablack válasza eisento (#142675) üzenetére


Jocikablack
tag

Köszönöm :)

(#142677) saelin


saelin
veterán

Korábban már írtam hogy nem tetszik a Battlefield One, azóta csak azzal játszom és mostmár kicsit jobban megtudom indokolni a miérteket. Találtam pár pozitívumot is.

1. Sokan el vannak ájulva a grafikától, de én nem. A játék motorja nagyon sok helyen teljesen hülyén kezeli a fényeket. Az épületekből nem lehet kilátni mert világít az skybox. Van egy erdős map, ahol konkrétan olyan világos van, mintha épp egy 3. típusú találkozás történne. A rombolható környezet viszont tuti! Sajnos az sem működik mindig jól, de az már kevésbé zavaró. Nem megy a gameplay rovására.

2. A 4 class korántsem egyenértékű. Meccsek közben főként support-ot, scout-ot és medic-et látni, néha egy assault osztályt. Ez még annyira nem is zavar, de hogy pl a medic injekciós tűje mennyire haszontalan tud lenni, az valami borzasztó. Nem is magával a skillel van baj, hanem a respawn idejével. Egyszerűen sokszor kevés az az intervallum ami a medic rendelkezésére áll. Hiszen előtte a társunkat földre küldő veszélyt kell elhárítani, de mire ez megtörténne; A) újraéledt az alany magától, mert nem értünk oda idejében, B) az alany skippelte a földön fekvést, C) a medicnek nem sikerül elhárítani a veszélyt vagy újabb tűnik fel, D) Sikerül feléleszteni az alanyt, de egy repülő halálra bombázza mind a kettőt vagy éppen egy scout lövi hátba őket.
A HP ládikók ilyen szempontból sokkal többet érnek, mert egyszerre több csapattársat tudsz vele gyógyítani. Kb olyan mint a wowban a healing totem. A scout piszok OP tud lenni, főleg olyan célpontok ellen akik nem tudnak nagy távolságokra ellőni olyan pontossággal, ami ki is végezhetné azt a zsiványt. A support rendben van, neki csak a fegyverét kell szokni. Az assault... közel és közepes hatótávon nagyon hasznos, a rengeteg robbanószere is jól tud jönni az ellenséges járművek ellen, de olyan nagy hasznukat még nem láttam. Talán majd valaki kiokosít ezzel kapcsolatban.

3. A fegyverek. Nem hittem hogy ilyen megtörténhet, de azt hiszem találtam egy játékot, ahol nem tetszenek a fegyverek. Nem tetszik a pontosságuk, a stabilitásuk és a tűzerejük. A tüzelési sebességet nem is említem, mert jól tudom hogy ez egy WWI játék és ez valamilyen szinten a valóságot reprezentálná, csak ugye így nem fun a gunplay. Közelharcban egy reflex játék az egész, de még néha az is kevés. Az kerül ki győztesen akinek nagyobb a DPS-e, vagyis gyorsabban tud több sebzést kiosztani. És innen térnék át a következő pontra.

4. Az ellenséges egységek láthatósága. Feltekertem a fényerőt (gammát?) a játékban 70-75-re, a monitoron olyan beállítást használok, hogy a sötétebb helyek is világosabbak legyenek. Ennek ellenére meg sem tudom számolni, hogy mennyiszer haltam meg amiatt, mert nem vettem észre az ellenfelet vagy csak nem időben. A scout-okat kb lehetetlen kiszúrni távolról, még távcsöves puskával is. Amivel nem is lehet/szabad nagyon sokáig nézelődni, mert becsillan benne az optika és az ügyesebbek már mennek is feléd kitépni a hajad. Persze van a játékban az úgynevezett spotting rendszer, hogy rámutatva az ellenfélre egy indikátort teszel a feje felé, amit a csapatod minden tagja lát. Ez egészen jól működik addig, amíg csak egy ellenfelet akarsz spottolni. Ha egymás mellett vannak többen, akkor van, hogy csak egyet jelöl ki... így nem egy embert veszítettem már szem elől. Ugyan ez érvényes a léptekre. Más játékokban az ellenfelek leptei hangosabbak, másabbak, de itt nehéz eldönteni, hogy egy csapattársad vagy egy ellenséges katona trappol mögötted. Tudom, ott a minimap... de az nem ad elég információt arról, hogy a társad milyen közel van hozzád. Elvileg nekem jónak számít a pingem 35-50 közötti, nagyon nagy átlagban, de sokszor úgy érzem hogy az ellenség előbb vesz észre. Néha a kill cam-on is takarásban van az, aki egy másodperccel előtte fejbe lőtt.

5. Járművek. Amik valójában powerup-ok, pont mint a speciális classok (lángszórós, buzogányos, huszár :DDD ). Ennek annyira nem örülök, de biztos megvolt rá az okuk hogy így csinálták meg.

Talán ez az első olyan multis FPS amire azt mondanom, hogy ezt nehéz játszani. Simán egy kör alatt összejön 20-40 közötti halál, és talán ugyan ennyi kill. Pedig nem rambóban tolom, csak minden sarkon, fa mögött, fű alatt és domb tetején ellenség van. Nem is tudtam eddig eldönteni, hogy melyik class kell nekem. Kb mindegy mivel vagyok, úgyis vagy nyerünk vagy nem.

Szerk: Sry a wall of text-ért, de úgy éreztem ezzel tartozom!

[ Szerkesztve ]

"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."

(#142678) b. válasza saelin (#142677) üzenetére


b.
félisten

Szinte minden ponttal egyetértek, amit leírtál. First day vettem meg de 3-4 hét után sem találtam meg benne amit kerestem. De engem egyébként maga stílus zavar,ami kiszolgálja a kemper játékmódot, pont az általad említett dolgok( árnyékok, épületek) miatt, de ez csak tényleg szubjektív vélemény.
Én anno a Quake -n nőttem fel meg az Enemy Territory-n. Ott nagyon sokat számított a skill, a pontosság, gyorsaság, reflexek. Ebben a játékban szerintem ezek másodlagos tényezők.A taktika, helyezkedés itt többet ér, lehet ez miatt nem fogott meg engem.

[ Szerkesztve ]

"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

(#142679) Batistuta7


Batistuta7
tag

Sziasztok

A cod mw remasteredet is lehet offline coop-ban játszani mint az régivel?
illetve tudtunk olyan offline coop módban is játszható játékot mint pl a commandos vagy hasonló stratégia játékot esetleg? barátnővel szeretnék játszani.

(#142680) AxBattler válasza b. (#142598) üzenetére


AxBattler
félisten

+ The Suffering :K

"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." KERESEM: Lian Li PC-C50, Silverstone Milo ML03 ..............................................................................................

(#142681) Atomgeszi


Atomgeszi
veterán

WORMS -ök közül melyik hozza a régi magyar szinkronosnak a hangulatát?

(#142682) 30z.Samu válasza Atomgeszi (#142681) üzenetére


30z.Samu
félisten

Ha a szinkront nézzük, akkor egyik se. :D Viszont a WMD szerintem jóra sikerült.

Sic Parvis Magna

(#142683) Atomgeszi válasza 30z.Samu (#142682) üzenetére


Atomgeszi
veterán

Mondjuk akkor meg már az Anniversary edition is ugyanúgy 3k.

Na, pont attól félek, hogy a magyar szinkron nélkül már nem hozná a feelinget..

Asszem X360-on próbáltam a Battlegrounds-ot.. talán 5 percet, ha ment. :(

(#142684) 30z.Samu válasza Atomgeszi (#142683) üzenetére


30z.Samu
félisten

Nekem bejön angol szinkronnal is, nem mondom hogy nem örülnék egy magyar szinkronnak, de számomra nem életbe vágó. :)

Sic Parvis Magna

(#142685) Zoza24


Zoza24
senior tag

Sziasztok!

Eddig csak olvasgattam a topicot és érlelődött bennem a gondolat egy konzol beszerzése iránt,régen nagy pc-s gamer voltam,s most csatlakoztam egy ps4 pro gép beszerzésével a konzolos élethez:)
Grand Turismo van egyenlőre csak a cucchoz,arról érdeklődnék,hogy milyen játékokat ajánlanátok amik esetleg egy barátnőt is érdekelhetnek,ne adj isten le is köthetnek? :B

Tippeket előre is köszönöm! :R

Forza Italy!

(#142686) vg válasza Zoza24 (#142685) üzenetére


vg
addikt

A Thimbleweed Park kihasználja a gép adottságait.

(#142687) TazLeacher


TazLeacher
nagyúr

Vettem egy HORI Wired Mini Gamepad-et. Kimondottan a gyereknek vettem, mert jóval kisebb, könyebb, mint a DS4. 8.000 Ft volt (van már 6-.7000 Ft között is). Sokat nem vártam tőle az ára miatt. Kb. azt is kaptam. A mérete teljesen megfelelő egy gyereknek, vagy egy kisebb kezű felnőttnek. Hosszabb távon nem használnám, az anyaghasználat eléggé olcsó, az analógok is elég feszesek, a többi gomb is eléggé kattogós, de mint írtam, a célnak megfelel. Simán el tudom képzelni, hogy alkalmi haveri összejövetelekre, néhai barátnős játékra még belefér, mert mindettől függetlenül használható. Bár én inkább vennék 10K-ért egy használt DS4-et erre a célra. Ha viszont valaki gyereknek akarja, annak kimondottan tudom ajánlani, mert sokkal kényelmesebb nekik.

Disney Infinity adok-veszek-csere: https://goo.gl/2CPMqH

(#142688) seniman válasza TazLeacher (#142687) üzenetére


seniman
addikt

Már a Hori sem a régi,csúnyán elvérzett az Onyx is,pedig az külsőre tetszett.

PSN:seniman77-----> https://psnprofiles.com/seniman77

(#142689) prokxy válasza seniman (#142688) üzenetére


prokxy
veterán

Nézegettem én is ezeket, de inkább vettem eredetit alig használtan egy 10-esért. :)

[ Szerkesztve ]

Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD

(#142690) Atomgeszi válasza 30z.Samu (#142684) üzenetére


Atomgeszi
veterán

Néztem a The Vr-osok csináltak erről is videót.. Végül is 3k-t megérhet.. :K
Még mellé a Rocket Leauge-n gondolkodom..

Trine-t is elkezdtük haverral, egész jó pofa.. Meg, jó, hogy lehet coop-ba ezt is.

Typoman-ba sajnos elakadtunk, pedig az is egy eszméletlen game.. Full Limbo.

De, hogy még a szinkronra visszatérjek, mai napig idézünk haverokkal a magyar UT-ból :C

Mondjuk egy TF2 -re is simán rá lehetne dobni az UT szinkronjait, vagy esetleg egy DOOM-ra, hentelős részre.

Apropó Doom, mennyi szokott lenni akcióban digitálisan? Xboxra még 1500-ért húztam be.. Lehet behúznám erre is.. aztán szép lassan megy eladóba az Xbox. :(

(#142691) 30z.Samu válasza Atomgeszi (#142690) üzenetére


30z.Samu
félisten

Én eddig 3500-ért láttam, ha akciós volt. Nekem a PC fog menni a levesbe, ha majd lesz időm szépen összeirkálom a komponenseket és mennek eladásra.

[ Szerkesztve ]

Sic Parvis Magna

(#142692) danielgalaxy válasza Zoza24 (#142685) üzenetére


danielgalaxy
aktív tag

Amiket tudok javasolni, és barátnőt is érdekelhetik, habitustól függően: Journey, The Last Guardian, Heavy Rain, Beyond: Two Souls, Firewatch, Grim Fandango, Life is Strange.

(#142693) Carlos Padre válasza saelin (#142677) üzenetére


Carlos Padre
veterán

Bitang jó játék volt az első nagyobb patching. A fegyverek öltek, ahogy azt kell, csak aztán a reddit népe elkezdett ríni, hogy ez is ópé, az is ópé, úgyhogy szét is baszták az egészet.

Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.

(#142694) Xthorr


Xthorr
csendes újonc

Sziasztok, lehet hogy hülye kérdés, de azt nem lehet valahogy megoldani, hogy mobilra adjon képet a ps? Gondolok itt screen mirror ra vagy valami hasonlóra. Néztem a Remote play-t de az sajnos nem kompatibilis a telefonommal, pedig bőven elég lenne hozzá. (Huawei mate 9)
Létezik most valamiféle megoldás erre? Köszönöm a választ.

[ Szerkesztve ]

(#142695) energy4ever


energy4ever
addikt

In-ear stereo headset mar be sem szerezhető itthon 30.000ezer ft feletti 576-os kínálatot leszámítva? :O
Most latom, mar ott sincs raktaron. Szoval akkor mar nem is lehet megvasarolni, es lekestem rola? :F :(

[ Szerkesztve ]

(#142696) erahurka válasza TazLeacher (#142687) üzenetére


erahurka
félisten

Nekem így vélemények meg kommentek alapján az a meglátásom, hogy csak két gyártótól szabad kontrollert venni: PC-re Xbox kontrollert, PS4-hez meg gyári Sony DualShock 4-et. A többi vagy szar vagy lutri... Lehet van még jó márka, de azoknak a termékei még drágábbak is mint az MS vagy a Sony cuccai, akkor meg minek próbálkozzon velük az ember?

[ Szerkesztve ]

(#142697) Peat76


Peat76
őstag

US profilom van, lemezen van a Assassin's Creed Origins, megvettem a US store-ból a Seasons Pass-t de nem települ, nem lehet megtalálni az alkalmazást! Ez mit jelent? Ugye nem csak akkor él ha online veszem meg a játékot is?

Sony OLED XR-55A83J + Xbox Series X + PS5 DiscE., Nintendo Switch & Wii U + PS3 FAT 4 db 60GB US, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!

(#142699) marilllyo válasza Peat76 (#142698) üzenetére


marilllyo
veterán

A lemez régió kódja valszeg nem stimmel us storehoz!

[ Szerkesztve ]

PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com

(#142700) Peat76 válasza marilllyo (#142699) üzenetére


Peat76
őstag

Nem lehet elállni a vásárlástól? Sajnos csúnyán benyaltam... 😃 Visszafizetés vagy hasonló dolog van?

Sony OLED XR-55A83J + Xbox Series X + PS5 DiscE., Nintendo Switch & Wii U + PS3 FAT 4 db 60GB US, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.