Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:30:42

LOGOUT.hu

PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!

Aktuális:

Kölcsönjáték nyilvántartó

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#111851) marilllyo válasza #45378816 (#111849) üzenetére


marilllyo
veterán

Mindhárom megvan. De csak a Mordor-t platkóztam. :D WB játék ez is úgyhogy ugyanaz a harcrendszer mint a Batman és a MadMax-nél. Ütés-ütés-ütés majd ha felvillan a jelzés, hogy támadni készülnek akkor háromszöggel blokkolsz. Rém egyszerű. Egyébként fantasztikus játék szerintem. Egy bajom van vele, hogy....igazából ez egy tökéletes alap...az egész játékmechanika zseniális. Grafika is jó. Ez az Uruk rangsorrendszer is érdekes. Csak maga a sztori és a körítés nem lett eléggé kidolgozva. Az egész nem szól másról csak arról, hogy Urukokat mészárolsz. De azt valami nb1-es minőségben. Meg nagyon jól el van benne találva a nehézség. A nagyobb csaták mindig pont csak egy mm-rel sikerülnek..de sikerülnek és ettől full badass-nak érzed magad. (Nem need From software-es megjegyzés). :DDD

PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com

(#111852) echterion válasza marilllyo (#111851) üzenetére


echterion
nagyúr

Nekem PC-n van ez meg, de 4 órányi játék után ráunktam, másról sem szól, csak a hentelésről. Szép, meg minden, de ez hosszú távon engem nem tud lekötni. 14 euró kuka volt.

**********

(#111853) erahurka válasza #45378816 (#111849) üzenetére


erahurka
félisten

Én belepakoltam 50 órát a Mad Max-be de nem platináztam, egy lehetséges bug miatt nem is fogom. Nem nevezném nehéz játéknak, csak kicsit monotonnak. Én mondjuk először a mellékküldetésekre koncentráltam, így a nehezebb sztori küldetéseket mindig a lehető legtáposabb kocsival csináltam. Ha az ember csak a sztorira koncentrál, szerintem pár rész azért megizzaszthatja.

Batman játékokat csak az előző generációban próbáltam, nem nevezném őket nehezeknek.

(#111854) #45378816 válasza marilllyo (#111851) üzenetére


#45378816
törölt tag

Érdekes a Mordor-t még pc-n játszottam és pont azért tetszett meg nagyon-nagyon, mert ahogy írtad "rém egyszerű".
Na a Batman: AK-ról ezt nem mondanám, ott new game+ szinten igen is figyelni kell mikor mit csinálsz, nem lesz "rém egyszerű" nevezzük segítség, hogy felvillan a feje fölött.
Bocsi, de szerintem ezzel kapcsolatban kicsit most ködösek az általad leírtak sorok.

Természetesen mind három játék remek lett szerintem, de ahol igen is meg kell tanulni/időt szánni rá, hogy adott ellenfél mit-hogy-miért csinál az a Batman. Szerintem pont ettől lesz igazán király a játék! (Ettől IS)

(#111855) SH4D0W2011 válasza Szoke1982 (#111780) üzenetére


SH4D0W2011
őstag

Elvileg igen, viszont én ezt a választ kaptam a Support-tól, amikor rákérdeztem:

Kedves András,

Köszönjük, hogy felvette velünk a kapcsolatot.

Tájékoztatjuk, hogy valóban létezik ez az akció, viszont az akcióban csak március 1. és március 31. között történt vásárlások számítanak bele.

Mivel Ön a tartalmat februárban rendelte, ezért sajnos önnél nem él ez az akció.

Köszönjük megértését.

Üdvözlettel,

Balázs
PlayStation Ügyfélszolgálat

Szóval nem biztos. :F

(#111856) marilllyo válasza #45378816 (#111854) üzenetére


marilllyo
veterán

Persze kicsit lesarkítottam.
A három közül nálam a MadMax lett a leggyengébb láncszem. A sztori az hagyján. Nincs.... nem is érdekelne de az már zavart, hogy a küldetések nagyon gyengék lettek. 1-2 mellékküldi sokkal érdekesebb mint a fő küldetések zöme. Valahogy az nem húzott be. Plusz a megjelenéskor ott még voltak komoly frame problémák. Főleg a játék vége felé a térkép egy-két pontján.
Arkham Knight jó játék. A bossfightok voltak ott gyengék. Nem is volt igazán. Valahogy nem éreztem, hogy annyira behúzott volna mint a legelső az A.A.
A Mordor meg...nem ad sokat. De amit ad azt jól. Maga a játékélményben nincs hiba. De tény ahogy (#111852) echterion írta semmi más csak ölsz és ölsz. Hogy őszinte legyek halvány dunsztom nincs miről szől a Shadow Of Mordor annyira nem mozgatott a történet. Pedig figyelni szoktam. De én pl pont így voltam a Diablo 3-mal. Számomra az a játék egy hatalmas nulla. Abszolút nem értem mások számára mitől ennyire addiktív....

De megjegyezném, hogy nálam harcrendszerben még mindig a Stories - Path of Destiny jön be legjobban. Nem egy kategória de indie játék révén maga mögé utasítja a legtöbb hasonlót.

PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com

(#111857) #45378816 válasza marilllyo (#111856) üzenetére


#45378816
törölt tag

Értem, korrekt vélemény! :R

Én a három közül nem tudnék igazából választani, úgy gondolom mind nagyon jó játék. (mind meg is van :) )
Szórakoztat illetve valami van, valami kis valami-valami :DDD ami miatt mindig visszatérek és játszom.
Pedig már mondhatni semmi dolgom a játékokban, csak úgy eljátszani.
(azért a mad max-ben az autós küldetések még csak 70%-on vannak...)

Aláírom nem egy hű de odab..s játék egyik sem, de lehet csak azért vélekednek páran így, mert mára már akkora lett az ingerküszöb(ünk), hogy az fáj.
(jó értelemben, lásd. uc4/hzd)

Viszont, ha nem viszonyítás alapon ül le vele játszani valaki, hanem tényleg csak kicsit kikapcsolódni szeretne, akkor mordor/mad max (a kettő sztorija tény, nem egy nagy szám), viszont a már komolyabb oda figyelést igénylő player szerintem a Batman: AK-t fogja elindítani.
(lehet hozni más címeket is, de most kimondottam WB-s játékokról beszélünk)

Arról nem is beszélve, hogy ha az eddigi meglátásaim jók voltak, akkor 3-4havonta akciózzák is őket.
Szerintem csak olyankor érdemes behúzni valamelyiket is, mindennel együtt.

[ Szerkesztve ]

(#111858) barcabome válasza proly01 (#111840) üzenetére


barcabome
aktív tag

Szerintem simán megéri. Mondom ezt úgy, hogy GTA V-t x360-on is végigtoltam és PS4-en is. Bár engem nem vonzott annyira az online része. Ha szereted a GTA Online-t, akkor ne cseréld be, viszont a Horizont vedd meg mellé. :)

Van "egy pár" játékom, de eddig a Horizon életem játéka. Pedig túl sokat nem értek a sztoriból (nagyjából vágom azért, hogy mi van), de még így is nagyon tetszik.

Witcher 3 igaz magyar feliratos és egy kiváló játék, de játékmenetre a Horizon oda-vissza veri nálam. Gördülékeny gameplay, semmi fps drop, változatos küldetések. Kb. egy hete nyomom a játékot, de még sehol sem tartok... Minden ellenfél ellen másképp kell harcolni, nagyon jóó.

Ugyanakkor Witchert-t is folytatni fogom, kb egy éve hagytam félbe, de jelenleg minden kis szabadidőmet a Horizonba fektetem, pedig megvettem a Ghost Recon-t is, viszont ott meg nincs kivel játszanom, egyedül meg ráérek végigtolni később is.

Mikor megjelent a Horizon abszolút nem érdekelt. Néztem napokig a gameplay videókat, mondom szokásos fizetett fényezés megy biztos. Aztán egyik videóban mondták, hogy ja, egyébként sima PS4-en játszik és ott ilyen jó a grafika. Nem vagyok egy grafika mániás, de tényleg nagyon magával ragadó a világ kidolgozottsága.

Fast travelt alig használok annyira élvezem a barangolást.

Na jó nem akarok regényt írni, viszont Ghost Recon-hoz felvehetne valaki. Nem vagyok ellene a hentelésnek, de amíg csak lehet lopakodni szoktam. Botokkal is elvagyok, a sync shot nagyon hasznos, de néha annyira agyatlanok, hogy miattuk lebukok, hiába mondom nekik 20km-el távolabb egy erdő közepén, hogy tartsák a pozíciót. :))

Egyébként Ubisoft elmehet a csába... Wildlands is egy határ ... lenne, ha nem élvezném ennyire a lopakodást. Mert amúgy minden játékuk arról szól, hogy gyűjtsd ez meg gyűjtsd azt, szinkronizálj, stb...

Ami meg értelmes lenne, mint pl a For Honor, ott meg xar a matchmaking... Ja oda is felvehettek, Warlord Viking a main karim.

(#111859) vtommy


vtommy
aktív tag

Sziasztok!

Nem tudok dönteni, hogy Dying Light - The Following-ot vegyem meg, vagy a GTA 5-öt, de már szinte csak multizásra.. Azt olvastam valahol, hogy az online nem is nagyon fog már supportot kapni, erről tudtok valamit? + PS3-on már elég sok időt beletettem a GTA-ba, és kicsit bántana, hogy azt a karakteremet nem tudom már áthozni a 4-re(Másik PSN + leállt a transfer is hónap elejétől..) Viszont ezzel szemben a Dying Light sem lenne teljesen újdonság, mert PC-n kivittem, igaz, szinte csak a fő szállal foglalkoztam.
Valami ötlet esetleg? :U :U

(#111860) echterion


echterion
nagyúr

Ez aztán a nagy leárazás. Igazi bestbuy. :))

**********

(#111861) KaitouP válasza echterion (#111860) üzenetére


KaitouP
veterán

Hmm megyek veszek kettőt. :DDD

God, bless us everyone, we're a broken people living under loaded gun

(#111862) barcabome válasza echterion (#111860) üzenetére


barcabome
aktív tag

Jobb árat kérek! :DDD

De valami troll már like-olta... :DDD

[ Szerkesztve ]

(#111863) james001 válasza echterion (#111860) üzenetére


james001
veterán

Kicsit elcsúsztak az áprilisi tréfával :DDD

"The stars have died and the heavens go up in flames"

(#111864) Ronam válasza echterion (#111860) üzenetére


Ronam
addikt

Gondolom a Kander.hu, náluk vannak ilyen vicces dolgok :).

(#111865) krx21 válasza barcabome (#111862) üzenetére


krx21
nagyúr

195.000 ft. ;]

(#111866) echterion válasza Ronam (#111864) üzenetére


echterion
nagyúr

Az bizony. A mostani euronics-os LG TV akció okán kerestem itt a fórumon a hozzászólások között olyanokat, amik a HDR-ről, annak értelméről és 10 bites szükségességéről szóltak, gondolván, hogy veszek magamnak egyet, aztán majd később beújítok egy Pro-ra. Közben akadtam rá véletlenül erre a linkre, aztán csak pislogtam nagyokat az ár láttán (inkább röhögtem pislogás közben, mint sírtam :)) ).

De ha már itt vagyunk, kérdezném elsősorban a Pro tulajokat: van értelme a 10bit HDR-nek a nem valós HDR mellett? Megéri a felárat? Csak a Pro-val használnám majd ki ezt a TV-t, amúgy nem szoktam TV-zni, csak filmeket és meccset nézek a mostani Samu plazmámon is.

**********

(#111867) Darth_Revan


Darth_Revan
veterán

Sziasztok!
PS4 Pro-t jelenleg FullHD TV-vel használom, azonban nem közvetlen van rákötve, hanem egy Panasonic VSX-324-K-P erősítőn keresztül.

Nem tudom milyen HDMI van pontosan az erősítőn, de tippre max 1.4 lehet mivel max 4K@30p-t tud, tehát nem a legmodernebb darab.

Kérdésem, hogy ha vennék egy 4K TV-t, akkor menne erősítőn keresztül PS4 Pro 4K felbontással, illetve működne a HDR is?

Vagy túl régi az erősítő, így ha HDR-t akarok, akkor közvetlen kellene a PS4 Pro-t a TV-re kötni HDMI-vel ?

(#111868) Tuomas


Tuomas
addikt

Van még valaki, aki nem kapta meg a 3000 ftos jóváírást? :O

We were here

(#111869) RolEnD_ válasza Tuomas (#111868) üzenetére


RolEnD_
tag

Van, én. Horizon-t vettem a megjelenés után 2 nappal.

(#111870) ProEvoFan válasza Elims (#111843) üzenetére


ProEvoFan
nagyúr

Shadow of Mordorral PCn játszottam.Beleraktam 63 órát és minden percét élveztem.Eszméletlen hangulatos játék.Igaz, ehhez nagyban hozzátesz a Gyűrűk Ura hangulat.A kivégzések brutálisak.Van több variáció:)Egy sima "üsd vágd nem apád" kaszabolós játék lenne, ha nem lenne benne a nemesis rendszer, ami kiemeli az átlag "megb@szok mindent ami szembe jön" játékmenettől.A lopakodós részek talán jobbak is, mint az ACban.
Csak dicsérni tudom a Shadow of Mordort. VEDD MEG:) Mondjuk egy két youtube gameplayt megnézhetsz még, mielőtt döntesz.

(#111871) Adam_Shepard válasza Tuomas (#111868) üzenetére


Adam_Shepard
addikt

én sem, de olyan emailt sem kaptam.

Bearer... Seek.. Seek..Lest..

(#111872) cross56 válasza cross56 (#111842) üzenetére


cross56
senior tag

? :(

(#111873) Nayrobi válasza Darth_Revan (#111867) üzenetére


Nayrobi
őstag

1.4-en nem megy át a hdr.

(#111874) krx21 válasza Darth_Revan (#111867) üzenetére


krx21
nagyúr

Valószínűleg vagy közvetlenül kötöd, vagy új erősítő... Ezt végig jártam én is. Lett egy új erősítőm...

[ Szerkesztve ]

(#111875) SH4D0W2011 válasza Tuomas (#111868) üzenetére


SH4D0W2011
őstag

Nem kaptam még én sem semmit a visszatérítésről. :N :(

(#111876) Darth_Revan válasza krx21 (#111874) üzenetére


Darth_Revan
veterán

Köszi!
Akkor marad FullHD.
Annyit nem ér nekem a 4K (még)+HDR, hogy TV mellé erősítőt is vegyek újat. :U

(#111877) krx21 válasza Darth_Revan (#111876) üzenetére


krx21
nagyúr

Még mindig ott a lehetőség, hogy közvetlenül kötöd és a hangot pedig optikán...

(#111878) Dreamie válasza echterion (#111866) üzenetére


Dreamie
őstag

Én samu ks 7000-et vettem a prohoz, ez elvileg 8 bites... engem kielégít a képe, sima full hd tv utan gyonyoru! :DDD es az ara is boven 500k alatt van.

Kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!!! Battle tag: Dreamie78#2957

(#111879) Elims válasza andro93 (#111847) üzenetére


Elims
veterán

Mindenkinek köszi!!
Így viszont akkor nem adok érte pénzt.A batman-t próbáltam share playben a megjelenése után nem sokkal.Nekem nem jött be.Az egész éjszaka játszodik+a harcmenet sem tetszett.

:R

(#111880) Nayrobi


Nayrobi
őstag

"There is a small delay in sending March's promotion vouchers. Eligible users will receive the code via email in the next few days."

Elvileg hétfőig kiküldik a kódokat.

(#111881) Zsinder válasza krx21 (#111877) üzenetére


Zsinder
aktív tag

Akkor meg a HD hang bukó, ha a játék olyan, vagy blu-ray filmeket is a ps-en néz.

(#111882) james001 válasza cross56 (#111872) üzenetére


james001
veterán

Eléggé nehéz a játék kormány nélkül,de sokan írták hogy még azzal is izzasztó :D Én boxon játszottam vele havernál,ott eléggé irányíthatatlan volt joyyal,de lehet egy jó beállítás mellett azzal is nyomhatod normálisan.
Szerintem inkább várd meg a Dirt 4-et,abban már lehet majd választani árkádos (aka joystick-os) vagy szimulátoros (aka kormányos) irányítást is.

"The stars have died and the heavens go up in flames"

(#111883) krx21 válasza Zsinder (#111881) üzenetére


krx21
nagyúr

Ez így van... De HD hang nem sok játékban van, vagy tévedek?

(#111884) Zsinder válasza krx21 (#111883) üzenetére


Zsinder
aktív tag

Ezt nem tudom pontosan, ezért próbáltam kimenteni magam a blu-ray filmekkel :DDD

(#111885) cross56 válasza james001 (#111882) üzenetére


cross56
senior tag

Rendben, koszi :)

(#111886) EczkE


EczkE
addikt

Nos nalam is uj jelszot kert a rendszer. PS4 bekapcsolas utan nem voltam bejelentkezve. Miutan megprobaltam jott az uzenet hogy csereljek jelszot. El is kuldtek elvileg, csak meg nem erkezett meg. Megprobaltam bongeszobol belepni, ugyan az, uj jelszo kell, kuldenek e-mailt. Ott azonban irta hogy ez akar 24 ora is lehet. Szoval aki ilyen uzenetet kap, az jobb ha felkeszul a varakozasra. :D

Asszem mindenféleképpen!

(#111887) Rigormortiis


Rigormortiis
addikt

Ettol a Last Guardiantol azt a kevés hajam is kitépem.

Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 5, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled

(#111888) ProEvoFan


ProEvoFan
nagyúr

Megvettem a Sniper Elite 3at.Újabb érv a konzol mellett--->majdnem 3 éves a játék, és még mindig tudok játszani multiplayert. :C PCn a nem annyira populáris játékoknál már 0,5-1 év alatt kihalnak a multi szerverek.

[ Szerkesztve ]

(#111889) toompa válasza EczkE (#111886) üzenetére


toompa
őstag

Jön az azonnal. A spam mappában keresd.

(#111890) erahurka válasza toompa (#111889) üzenetére


erahurka
félisten

Kér valami azonosítót a rendszer ha jelszót akár változtatni az ember? Remélem még kell adni a születési dátumot...

(#111891) SH4D0W2011


SH4D0W2011
őstag

Hé, bekapcsoltam a PS-t (napok óta nem volt beindítva), erre jött egy értesítés 5.-én a visszajáró 3,000 Ft-ról.

During March you spent at least 15,000 HUF on the PlayStation Store. You have therefore qualified for a free 3,000 HUF wallet credit. To claim this credit press X to redeem a wallet top up voucher. This credit must be spent during April 2017. For full terms + conditions visit: https://playstation.com/legal/march-cashback.

Szóval áprilisban el is kell költeni. Mondjuk nekem nem gáz, a Yakuza Zero ~7.500-ért pont jó lesz.

Szerk.: rányomtam az X-re, megnyitottam a Store-t, be volt írva egyből a voucher kódom, csak el kellett fogadni, és fel is töltötte a pénzt.

[ Szerkesztve ]

(#111892) half333


half333
őstag

Üdv! Digitális formában csak PS Store-ból vásárolhatóak a játékok?

(#111893) Lefty válasza half333 (#111892) üzenetére


Lefty
addikt

Amazonrol is tudsz peldaul letoltokodot venni, de nem olyan szeles valasztekban.

(#111894) toompa válasza erahurka (#111890) üzenetére


toompa
őstag

Nem kér semmit. Mail jön,ott rá kell nyomni. Új jelszó 2x és kész.

(#111895) half333 válasza Lefty (#111893) üzenetére


half333
őstag

köszi

(#111896) toompa válasza SH4D0W2011 (#111891) üzenetére


toompa
őstag

Szerintem nem kell elkölteni áprilisban,az a beváltás ideje. Áprilisban be kell váltani.
Nem hiszem hogy a walletbe feltöltött pénzt elvenné a sony ha nem költöm el.

(#111897) SH4D0W2011 válasza toompa (#111896) üzenetére


SH4D0W2011
őstag

Csak idéztem, amit írt, én így értelmeztem, mert a creditet írja. :F

(#111898) stilo18 válasza Dreamie (#111878) üzenetére


stilo18
addikt

10 bites.

#PS5#C9/QN95#Xiaomi13TPro#SSArctisPro+DAC#Aonic50

(#111899) nincsnév007 válasza cross56 (#111842) üzenetére


nincsnév007
őstag

én jelenleg billentyűzettel játszom a játékot úgy az igazi kihivás :DDD

(#111900) echterion válasza Dreamie (#111878) üzenetére


echterion
nagyúr

Köszi.
De tudtommal a 7000-es Samu sorozat 10 bites.

**********

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.