Hirdetés

2024. április 18., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:30:42

LOGOUT.hu

PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!

Aktuális:

Kölcsönjáték nyilvántartó

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#112901) Kendek válasza 85EasyRider (#112899) üzenetére


Kendek
MODERÁTOR

Nem tüntette fel ezt az apró információt a kedves eladó? Illetve ha rendesen le van fotózva, akkor elvileg a borítón is látható, hogy ez bizony nem magyar. Az első résznél egy kis magyar zászló volt a tok elején, a 18-as mellett, itt pedig egy HU felirat.

<-ƘƘ->

(#112903) Ra's al Ghul


Ra's al Ghul
senior tag

Hello!

Kaptem egy e-mailt "elmondanád a véleményedet a PlayStation Plus-ról?" címmel.
Valami survey.euro.confirmit.com oldalra mutat tovább. Ez a levél mennyire legit?

Theatricality and deception are powerful agents to the uninitiated.

(#112904) toompa válasza 85EasyRider (#112899) üzenetére


toompa
őstag

A te helyedben én visszavinném a kedves eladónak. Közölhette volna a hírdetésben vagy priviben hogy ebben nincs magyar felirat! Akkor is ha te nem kérdeztél rá!
Nem korrekt!

[ Szerkesztve ]

(#112905) Rico45 válasza SH4D0W2011 (#112894) üzenetére


Rico45
őstag

Frankó a hangminőség! Haszmálom mindig.

"Ne dobáld Tasmakkal a Yaskatirt!"

(#112906) Def26 válasza toompa (#112904) üzenetére


Def26
félisten

Ez szerintem hülyeség. Ha a vevőnek nem volt fontos/fontos volt akkor mifaszé' nem kérdezett rá ő?

Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,

(#112907) káen


káen
tag

Sziasztok!

Jelenleg nincs PS4-em, de régebben jelentkeztem a Dreadnought zárt bétájára. Itt a kód, aki kapja, marja:

JTKK-68NT-5MJE

[Grey Box Account kell hozzá.]

Jó szórakozást!

[ Szerkesztve ]

(#112908) toompa válasza Def26 (#112906) üzenetére


toompa
őstag

Nem értek egyet. Talán egyértelműnek vette. Én tuti vastagon és három felkiáltójellel odaírtam volna hogy nincs magyar nyelv. Szerintem így korrekt. De nem vagyunk egyformák.

(#112909) yusukee válasza toompa (#112908) üzenetére


yusukee
aktív tag

Ha az eladónak nem magyar volt, akkor esetleg nem tudta, hogy van magyar nyelven is?

(#112910) Kendek válasza yusukee (#112909) üzenetére


Kendek
MODERÁTOR

Én is úgy gondolom, hogy úgy lett volna korrekt ha jelzi az eladó ezt a kis apróságot. Mivel ritkaságszámba mennek a magyar nyelvet is támogató játékok, és Magyarországon vagyunk, így valószínűtlen, hogy az eladó vagy a vevő ne tudna róla, vagy ne ezt a változatot keresnék. Idehaza maximum csak akkor vásárol valaki külföldi forrásból ha ott olcsóbb, viszont nem gond neki az angol. De ha tovább akarja itthon adni, akkor egyértelműen jelezni kellene, hogy ez bizony nem hazai régiós árú.

<-ƘƘ->

(#112911) echterion válasza Kendek (#112910) üzenetére


echterion
nagyúr

És mi van, ha meg se nézte, mert nem magyarul akart vele játszani?
Ha nem kérdezte, pedig fontos volt neki, akkor így járt, nem óvoda ez, hogy minden felelősséget hárítunk a másikra. Legközelebb majd jobban figyel. Most kicsit csúszik a játékkal, eladja, amit vett és keres magyar feliratosat. Nem olyan nagy tragédia ez, tanulópénznek jó és olcsó.

**********

(#112912) vonSux válasza toompa (#112904) üzenetére


vonSux
őstag

Pedig ezt nem az eladónak kell jeleznie. Ha a vevőnek fontos rá kell kérdezni.

(#112913) Kendek válasza echterion (#112911) üzenetére


Kendek
MODERÁTOR

Nincsenek felelősök, ezért nem lehet elmarasztalni senkit sem. Csak korrektségről beszélünk. Ez nem csak a játszhatóságot befolyásolja, hanem az eladási árat és a potenciális érdeklődők mennyiségét. Szóval az eladónak persze, hogy nem érdeke ezen infó feltüntetése, de nem lenne alaptalan ha emiatt becsusszanna egy negatívabb értékelés.

(#112912) vonSux: Most komolyan úgy gondoljátok, hogy az eladónak nem szükséges egy játék régióját feltüntetni ha az ekkora mértékben befolyásolja a játszhatóságot? :F

[ Szerkesztve ]

<-ƘƘ->

(#112914) yusukee


yusukee
aktív tag

Van arra valami (olcsó) mód, hogy a konzolról 5.1-es hangot juttassak PC-re? Amit én találtam, az drága hangkártya optikai bemenettel. Hátha talált valaki valami jobb megoldást. (Stereot tudom, hogy lehet.)

(#112913) Kendek: Ezt már nem fogjuk megtudni, hogy szándékosan, vagy véletlenül nem tüntette fel. Szerintem mind két fél hibázott.

[ Szerkesztve ]

(#112915) Kendek válasza yusukee (#112914) üzenetére


Kendek
MODERÁTOR

Mondjuk jogos. Pl. ha nincs feltüntetve a lemez és a tok fizikai állapota, akkor a vevő vessen magára, hogy ha nem kérdez rá és vesz egy max poháralátétnek használható korongot. Hiszen ő baja, miért nem érdeklődött? :DDD

<-ƘƘ->

(#112916) yusukee válasza Kendek (#112915) üzenetére


yusukee
aktív tag

Most őszintén: Megvennél úgy egy használt játékot, ha nem volt rendesen lefényképezve?

(#112917) Mister_X válasza yusukee (#112916) üzenetére


Mister_X
nagyúr

Személyes átvételnél miért ne? Odamegyek, megnézem, ha valami eltér (doboz a kutya szájából kategória, lemez karcos, stb), akkor viszonlátásra. Mikor én adtam el dobozos PS4-es címeket, egyet se fotóztam le, valamit személyesen adtam el, valamit postán, mindenki boldog volt.

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

(#112918) marilllyo válasza Djuree (#112897) üzenetére


marilllyo
veterán

Vicces mert nem rég járt egy srác ugyanígy itt a topicban és neki is azt tanácsoltam amit neked, hogy várj egy kicsit.... 1500 körülre le szokott menni az alapjáték ára. Majd megveszed. Ne kérd vissza a pénzedet mert ezt a lehetőséget egyszer szokták engedni...és ahhoz is mázli kell. Tartogasd egy nagyobb buktára.

PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com

(#112919) yusukee válasza Mister_X (#112917) üzenetére


yusukee
aktív tag

Személyesnél persze, mert ott látom megvétel előtt. Postánál ha a kép eltér akkor hazudott, az megint más. Ha nincs kép, szóba se jött az állapot egyik fél részéről, akkor lehet reklamálni akárhol? (Ha nem megy a játék, az megint más.)

(#112920) Kendek válasza yusukee (#112916) üzenetére


Kendek
MODERÁTOR

Nem azt mondom, hogy én magam nem lennék elővigyázatosabb, de amúgy a lemezek írott feléről nem szokás képet felrakni, főleg nem értékelhető minőségben.
Én személy szerint úgy gondolom, hogy pl. az is korrekt dolog ha PS gép eladásakor feltünteti az eladó azt, ha a cucc egyébként bannolva van a Sony hálózatáról. Mert lehet, hogy egyébként tökéletes állapotban van a portéka, és se hardveresen, se szoftveresen nem változott, de azért mégis illő megjegyezni, hogy mégsem az elvárható működést produkálja.

<-ƘƘ->

(#112921) Mister_X válasza Kendek (#112920) üzenetére


Mister_X
nagyúr

Beszarok, eljutottunk a "van-e magyar nyelv, korrekt-e" résztől a bannolt PS-ekig :C

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

(#112922) Wlac


Wlac
Ármester

Lenyomtam Assassin's Creed Victory-t Syndicate-et. Na ez az a játék, ami azt a színvonalat hozza, amit a Unity-től elvártam volna. Technikailag sokkal jobban össze van rakva, hibákba csak ritkán futottam, a karakterek irányítása sokkal kellemesebb, nagyon ritka volt az, hogy másra gondoltam én és másra az ikrek. A terület menedzselős dolgok jópofák, és az extra időeltöltési lehetőségek (rablások, fight clubok) is sokkal jobbak. Nekem a viktoriánus környezet jobban is bejött, mint a francia forradalom, de ugye ez relatív, kinek mi tetszik, viszont a technológiai vívmányok (lovaskocsik, vonatok) nagyban feldobták a játékmenetet.

A Jack the Ripper DLC még hátravan, mindenesetre ha valaki csalódott a Unity-ben, de alapesetben bírja az AC játékokat, az nézzen rá erre a részre, mert szerintem nagyon jól sikerült.

“The wha-"

(#112923) ProEvoFan válasza Petya2900XT (#112895) üzenetére


ProEvoFan
nagyúr

Jó rész lett megint, de elvakult xbox fanoknak nem ajánlott... :DDD

(#112924) Kendek válasza Mister_X (#112921) üzenetére


Kendek
MODERÁTOR

Jó-jó, erős volt, de csak egy hasonlat. Mert itt szerintem egyértelműbb mindenkinek, hogy elvárható a teljesebb körű termékinformáció. Hiszen bár maga a termék makulátlan, de mégis van olyan tényező ami befolyásolja a használhatóságát.
Még mindig úgy gondolom, hogy ha lemez régiója nem egyezik a piacéval ahol árulva van, és az valamilyen módon befolyásoló tényező, akkor célszerűbb jelezni. Lehet az a magyar nyelv hiánya, vagy, hogy DLC-t ne vegyél rá magyar fiókkal mert nem fog működni.

<-ƘƘ->

(#112925) yusukee válasza Kendek (#112924) üzenetére


yusukee
aktív tag

DLC miatt viszont jogos, azt elfelejtettem.

[ Szerkesztve ]

(#112926) echterion válasza Kendek (#112913) üzenetére


echterion
nagyúr

Ha korrektséget kérsz az eladón számom, akkor azzal felelőssé teszed. Nem volt inkorrekt, mert nem kell róla tudnia, ez nem egy egyértelmű információ. Én se tudom pl. az AC Black Flag-emről, vagy a Watch Dogs-omról, hogy milyen nyelveket tamogat az alapértelmezetten kívül és eladás esetén se jutna eszembe ezt megnézni.

**********

(#112927) vonSux válasza Kendek (#112913) üzenetére


vonSux
őstag

Simán. Ha engem olyan mértékben érdekelne, hogy milyen nyelvű a játék ( ok, olyannal még nem találkoztam, hogy angol ne lenne valamiben) akkor rákérdeznék. Hiszen kismillió+1 kópia kering a piacon. Pl. amikor megvettem a Bloodborne GOTY kiadást a sima helyett alap, hogy megkérdeztem, hogy milyen régiókódos a fullos kiadás, nehogy bukjam a mentésemet. A többi meg tanuló pénz :D

[ Szerkesztve ]

(#112928) dollarZ18 válasza Wlac (#112922) üzenetére


dollarZ18
tag

Na ez jó hír, én is megvettem most az akcióban. A Unity annyira nem jött be :D Viszont ezt a korszakot imádom, ami a Syndicate-ben van.

(#112929) yusukee


yusukee
aktív tag

Eszem eldobom, egész nap nem tudok bejelentkezni Storeba, mert nem küldik az sms kódot... Jelszót persze kellett változtatni, de azt a mailt is spamba küldték.. WTF Komolyan kezd már felbosszantani ez a sony. A 3000 Ft-t se bírják küldeni.

(#112930) glspeter1 válasza Wlac (#112922) üzenetére


glspeter1
őstag

Lehet, hogy technikailag sokkal jobb mint a Unity, viszont minden másban annál rosszabb.
Már a játék felétől átmegy az egész egy monoton, dögunalmas, saját magát ismétlő szutyokba.
Még végig se vittem, egyszerűen azt vártam mikor lesz már vége de semmi. Így inkább otthagytam.
Nálam az ilyen "játék" nem is játék. :N

Élj ma, harcolj holnap. Privát üzenetre illik válaszolni !! :)

(#112931) ProEvoFan válasza yusukee (#112929) üzenetére


ProEvoFan
nagyúr

A tartalék kódokat nem írtad le? :U
Ezek szerint nem....

(#112932) yusukee válasza ProEvoFan (#112931) üzenetére


yusukee
aktív tag

Hát el is felejtettem azokat. Megvannak még szerencsére :)

(#112933) Vadernagyúr


Vadernagyúr
senior tag

Watch Dogs 2 mennyire játszható játék? Valaki játszik innen vele? :)

PSN: joskovagyok199

(#112934) ProEvoFan válasza yusukee (#112932) üzenetére


ProEvoFan
nagyúr

Na király:)Erre van a fórum.Feljössz, panaszkodsz, de mi "kollégák" segítünk ;)

(#112935) vonSux válasza Vadernagyúr (#112933) üzenetére


vonSux
őstag

Nem tudom konkrétan mire gondolsz, de abszolút játszható.

(#112936) Dawide@axele válasza Vadernagyúr (#112933) üzenetére


Dawide@axele
aktív tag

Én most vettem meg pár hete WD2-őt!Szerintem elég jó lett.Sok küldetés van benne és Coop mód is!Több óra után kicsit monoton lehet a játékmenet!A Story nem nagy durranás de vannak benne érdekes küldetések.Próbáld ki a Demo-t és meglátod hogy tetszik-e!

Playstation 4 , Iphone 7 Plus , Iphone XR 128GB, Iphone 12 mini, Iphone 14, Appe Watch, XBOX Series S, Surface Pro, Steam Deck 512

(#112937) pulyka jocó válasza Wlac (#112922) üzenetére


pulyka jocó
senior tag

Itt lehet már hátrafelé ugrani? Unitybe vagy nemlehet vagy nemtudom hogy kell :D

(#112939) Essien


Essien
aktív tag

Sziasztok! Használtan vennék ps4-et auchanban lett vásárolva de csak a számla és blokk van hozzá, garanciajegyet nem kaptak. érvényes így a garancia. Köszönöm Üdv Tibi

(#112940) Adam_Shepard


Adam_Shepard
addikt

A PS VR-hoz milyen fülest adnak? a Pressfotón egy fehér van de majdnem mindenki azzal a csudálatos sony mono fülessel adja használtan.

Bearer... Seek.. Seek..Lest..

(#112941) ProEvoFan válasza Essien (#112939) üzenetére


ProEvoFan
nagyúr

Garanciajegy nélküli garancia?Szerintem nem érvényes.Minden műszaki boltban, fizetés után el kell menni az ügyfélszolgálati pulthoz, mert ott pecsételik le a garanciajegyet, amitől érvényes lesz az egész.

(#112942) bandi0000 válasza Essien (#112939) üzenetére


bandi0000
nagyúr

Érvényes, a hivatalos szervizbe csak a blokk kell

Xbox One: bandymnc

(#112943) Rage47 válasza SH4D0W2011 (#112894) üzenetére


Rage47
veterán

pont most váltottam apple music-ról, szerintem jó a free is, de zavarnak a korlátok és a reklámok

(#112944) Essien válasza bandi0000 (#112942) üzenetére


Essien
aktív tag

Ennyi elég?

(#112945) toompa válasza Essien (#112939) üzenetére


toompa
őstag

Érvényes. Elég a számla/blokk is.

(#112946) WhiteWalker válasza Essien (#112944) üzenetére


WhiteWalker
nagyúr

Az enyém is blokk garanciás. Konzol Világba vettem.

(#112947) Essien válasza toompa (#112945) üzenetére


Essien
aktív tag

még egy sorozatszám sincs rajta, szervizeltette már vki közületek?

(#112948) toompa válasza Essien (#112947) üzenetére


toompa
őstag

Mint már írtam,elég. Nekem német MM blokk van csak. Fotóztam,rákérdeztem a hivatalos szervízben. Elég.

(#112949) Zanik válasza Adam_Shepard (#112940) üzenetére


Zanik
addikt

Agybadugós fehér füles van hozzá: [link]
Nekem nem jött be. A régi 5s-em headsetjéz használom helyette, mert a Cloud II-t macerás viselni hozzá.

Szóval aki a PS4-hez adott mono-val árulja az mind tetű alak!

[ Szerkesztve ]

Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82

(#112950) Essien válasza toompa (#112948) üzenetére


Essien
aktív tag

Köszönöm mindenkinek!

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.