Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
alratar
addikt
Sziasztok,
Most vettem észre, hogy a psn-ből (PC) lel lehet indítani egy játék letöltését PS-re.
Ez mekkora királyság!
Picit kár, hogy nem jelzi hány százaléknál tart, de ez érthető. -
törölt tag
Hello!
A killzone shadow fall masnal is a single resznel erezhetoen leesik az fps? Van amikor a bepitett emberek felrobantjak a nagy uvegtornyot es ott neha olyan erzesem van 25fpsre is leesik. (Vagy kapcsolhato a fix 30 es nem lesz ilyen erzes)
-
Mister_X
nagyúr
válasz
toompa #112397 üzenetére
+neoteric
Figyelj, nekem nem ér meg plusz szenvedést az a pár száz forint kedvezmény. Nekem a kényelem fontosabb: egy profil, egyszer kelljen beállítani mindent. Van jó pár digitális játékom, de első napon ritkán vásárlok digitálisan (Overwatch rémlik), minden egyéb akció különbsége meg elhanyagolható tételesen. Tegyük fel, hogy megveszem a TLoU
-t 8$-ért, hogy negyedszer is végig toljam, marad 2$ balance-on, amit nem használok fel jó ideig. Magyar Store-on meg lesz 3090Ft, ha az akció eljut ide.
-
-
Neoteric
addikt
válasz
Mister_X #112393 üzenetére
Nem kell mit magyarázni ezen, akinek nem ér meg pár perc extra 'melót' a több ezer Ft kedvezmény vagy az idő amíg kivárja mire a magyar storeon is akciós lesz (már ha lesz egyáltalán), akkor kein problem, nem kell foglalkozni vele.
Én most vagyok kb 2éve aktív ps4 user, azóta van kb 15db AAA játékom usa storeról, ha csak a worst case scenariot nézem és a full árát ($60) hasonlítom a jelenlegi árfolyammal (298HUF), akkor kijövök kb 17880-ra, míg itthon 21k a standard ár játékonként. Ez összesen több mint 46k difi, és akkor még nem néztem az akciókat, meg hogy rohadtul beerősített a dollár az utóbbi időben. Nincs kedvem visszanézni tételesen miért mennyit fizettem mekkora árfolyamon, de tuti hogy még nagyobb lenne az olló.
-
dvd24
senior tag
-
Vadernagyúr
senior tag
Ha végigviszem az "új" Doom-ot,akkor a végén megkapom benne az első két részt?
Csak mert PC-n benne volt,nem tudom PS4-en benne van-e,esetleg az is lehet,hogy csak másik verzióban
-
-
toompa
őstag
válasz
Mister_X #112389 üzenetére
Bonyolult dolgok ezek. Egy profil létrehozása brutto 3 perc. Az amazonon feltöltőkártya vásárlása,ahol fizethetsz bankkártyával,regisztrációval együtt brutto 3 perc. Évek óta vásárolok így us store-ról.
De kinek mi a bonyolult. Ahogy érzed.
A letöltés elindítása után pedig tolhatod a magyar accoddal is. -
Mister_X
nagyúr
válasz
toompa #112388 üzenetére
Nem fogok emiatt egy második profilt létrehozni és szenvedni feltöltőkártyákkal/kétlépcsős PayPallal vagy mi a trendi ilyenkor. Még ha menne minden gond nélkül a bankkártyám (nem megy), akkor se. Ha a Sony-nak büdös a pénzem, akkor lelkük rajta, előbb-utóbb EU-n is lecsúsznak az árak vagy lemezesen is meg lehet venni tényleg olcsón, ami kell.
-
Elims
veterán
válasz
modd3r #112348 üzenetére
Szia!
Azért mennek el a beállítások,mert két gta játék között felh.nevet váltasz.Ha maradsz abban az account-ban minden beállítás megmarad.Ez 100%.
Brad Pritt: "Ki fogom próbálni a The Crew-t..."
Ha megtetted,írj légyszives egy-két szót.
Szerintem simán alázza a driveclub-ot.A vezetése borzalmas pedig én inkább a szimulátort szeretem nem az árkádot.Ez a driveclub vmi keverék próbálna lenni.
A crew viszont egy élvezhető árkád. -
8$ A Last of us remastered és az uncharted collection
-
LucentTwo
tag
-
marilllyo
veterán
-
Bad Pritt
félisten
-
Köszi!
Driveclub téma: én baromira szeretem, melóból hazajövet néha csak leülök pár körre, elképesztően jól elvagyok vele és továbbra is gyönyörű játék. Én nagyon szeretem.
-
cyberkind
félisten
válasz
marilllyo #112371 üzenetére
A The Crew egy szörnyűség, illetve azonkívül, hogy autós máshogy nem lehet hasonlítani a DC-hoz, az biztos, hogy én a DC után azzal nem tudnék játszani csak ha szarra vágynék (ahogy ez meg is volt a Forza Horizon 3 előtt), a DC-n azért látszik, hogy igazán minőségi játék.
(#112375) Bad Pritt
Mindkettő szörnyű de nekem a NFS egy fokkal jobban bejött, persze mindkét versenyző elég gyenge. -
-
Bad Pritt
félisten
válasz
marilllyo #112365 üzenetére
Na akkor viszont nem tudom, hogy kell-e nekem ez a játék.
Eddig nem nagyon sikerült ráérezni az irányításra kontrollerrel, de nem akartam egyből feladni. Ki fogom próbálni a The Crew-t, aztán meglátjuk, melyik jön be jobban.(#112367) predakon: A Batman GOTY is 6K érdemes abból is azt venni. Amúgy szerintem is jobb, mint a Mordor, de azzal se tudsz nagyon mellélőni, fun mindkettő.
-
Sziasztok,
Itthon üldögélek és nem tudom eldönteni, hogy a shadow of mordort vagy a batman arkham knightot vegyem e meg a magyar storeban. 3990 a batman, 5990 a mordor GOTY.
Szerintetek melyik a jobb választás? -
Lefty
addikt
-
marilllyo
veterán
válasz
Bad Pritt #112363 üzenetére
Az ideális ívet igen de itt ha rajtad tartod magad kapsz xp-t illetve összemérheted magad másokkal. Azt is mutatja ugye. Egyes versenyeknél feladat a csillagért cserébe egy bizonyos pont elérése.
A zászlók igen egy útmutatás, hogy mennyire necces kanyar jön. De ez függ autótól is. Van amelyikkel 150-el veszed be a derékszöget...de van olyan (pl az a kis gokart szerű cucc) amit még egyenesben is nehéz megtartani.Driveclub-ról azt kell tudni, hogy elsőre szinte csak azoknak jön be akik elsősorban az autós játékokkal játszanak. Én is úgy voltam vele, hogy kipróbáltam...aztán otthagytam. Egy évre rá újra elővettem és akkor meg sem álltam annyira bekockított. Rá kell hangolódni... Illetve baromi sokat kell gyakorolni...legalábbis én egyes időmérőkön kitéptem a hajam mire meglett. Vannak olyan időmérők amikhez kb. le kell tolni a tourt, hogy benne legyen a kezedben a játék annyira, hogy tudd teljesíteni a megadott idő alatt.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
marilllyo #112361 üzenetére
Gépnél leszek megnézem majd.
Amúgy a zászló színek pontosan mit jelölnek? A kanyarok ívét, zöld kicsi, sárga közepes, piros nagy? Mert nem feltétlen a féktávot, ahogy észrevettem.
Néha a földön van egy kék nyomvonal, mint más autós játékokban az ideális ív, ez mit jelöl?Próbálom inkább megérteni a játékot, mielőtt még nagyon feladnám.
-
Bad Pritt
félisten
Ebben az alap DriveClubban egyáltalán mi van benne? Elég nevetséges, hogy ha belépek a Tour menübe, akkor gyakorlatilag rögtön bevásárlókosarakkal találkozom csak és átdobál a Store-ba.
-
Lefty
addikt
válasz
Oppenheimer #112334 üzenetére
Bloodborne eddig eleg kemeny, sok sikerelmeny meg nem ert. Persze nagyjabol tudtam mire szamitsak, a Dark Souls sorozatot ismerem. Szerintem elleszek vele
A Horizon Zero Dawn viszont eddig fantasztikus. Kicsit olyan, mint a Witcher 3 egy masik vilagban, de nem olyan melyen rpg, illetve arkadosabb. Baromi jo a jatekmenet, a vilag hatalmas es gyonyoru, millio a tennivalo. Lehet ez lesz az elso jatek, amit kiplatinazok minden aron. Eddig nagyon beszippantott.
-
Sanyyka
aktív tag
Sziasztok,
a Sniper Elite III Ultimate Edition megéri a plusz ezrest, ha a multi nem fontos szempont?
Köszi, ha válaszol valaki!
Új hozzászólás Aktív témák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- BIOS frissítés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fotók, videók mobillal
- Tesla topik
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED Scarlet & Violet Edition Megkímélt / Használt 11 Játékkal Kiegekkel Garis
- Xbox Series S
- Playstation 5 Pro 2027.12.30. Media Markt vásárlás
- Újszerű Playstation 5 Pro 2 TB -- Digital -- (2028 márciusig Garis)
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest