Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Victoryus: Westland survival
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
válasz
PowerBuldog #112994 üzenetére
El kell jutni az első Bosshoz a Cleric Beast-hez, onnantól kezdve tudod magad fejleszteni. Persze ezt sehol nem kötik az orrodra.
-
válasz
Ez a meghalsz, mész újra es ottvan mindenki szerves része minden from software játéknak.
Ne vedd sértésnek de ezt nem tudtad mielőtt befizettél?
Az meg egy mondatban soha sehol nem szerepelt hogy kikapcsolódás meg from software játék. -
Tatyla
őstag
válasz
Hahahaha, ez ilyen nem köszön....
-
PowerBuldog
veterán
válasz
Kvelstadt #112990 üzenetére
Már az első checkpoint után nem tudtam tovább haladni (central yharnam). Állandóan előbb utóbb meghalok mielőtt újabb helyen tudnék menteni. Aztán persze az ellenség újra ott van ahol volt, de én meg amit elhasználtam potion az elveszett, a molotovval és töltényekkel együtt. Rohadt frusztráló. Én kikapcsolódni szeretnék és nem agyf@szt kapni.
-
james001
veterán
Tegnap este sok vacillálás után megvettem a Preject Cars-ot,mert már muszáj volt valami autós játékkal játszanom
Első benyomásra egész jó,irányítható is,pedig egyszer már játszottam vele anno (igaz boxon),akkor annyira nem jött be. Mindegy meglátjuk milyen lesz.
Viszont amit észrevettem hogy ilyen kevés kocsi van csak? Mármint nincs pl. se Lamborghini,se Subaru,stb. -
válasz
PowerBuldog #112984 üzenetére
Mi húzott fell annyira? Nekem ezt a yooka laylee tudta elérni de nem hagytam ott hanem csakazértis mindent megcsináltam es pár ősz hajszáll de platkó.
-
Xaels
félisten
Killzone coopot játszik itt valaki?
-
Bad Pritt
félisten
válasz
PowerBuldog #112981 üzenetére
Egy nagyon nagyon kellemes meglepetés számomra, koopban ketten hatalmas fun volt. Letisztult a hud, nagyon ügyesen van konzolra ültetve az egész rendszer, beszippantott nagyon gyorsan.
Ezért is lennék kíváncsi pl az Overwatch-ra, hogy mit hozott ki a Blizzard egy kompetitív fps-ből konzolon.
-
perge666
veterán
válasz
PowerBuldog #112981 üzenetére
Ez is szokás kérdése, nekem PC-n nem ment PS-en kényelmesebb volt.
-
PowerBuldog
veterán
Diablo 3 mennyire élvezhető PS4-en?
Soha nem játszottam ilyesmivel konzolon. -
A`rpi
addikt
válasz
vtommy #112975 üzenetére
"Sziasztok!
A legújabb slim-et szerintetek van esélyem egy ilyen bluetooth vevővel használni? Sikerült olyan monitort vásárolnom, amin nincs audio kimenet, és az erősítőhöz muszáj lenne kitalálnom valamit, de mivel a laptopot is azzal használom, valami olyat megoldást akarok, amit mind2 eszköz tudna használni."
Csak a hivatalos bluetooth eszközöket támogatja a PlayStation 4 rendszere,
így ez a megoldás nem lesz jó sajnos.Alternatív megoldások:
-USB hangkártya nem minden modell támogatott vásárlás előtt informálódjLegolcsóbb működőképes megoldás: [link]
Létezik több megoldás is, én az optikai kimenetes kivitelt tudom ajánlani,
létezik sztereó RCA-s megoldás is. -
rfjanika
tag
Egy kis segitséget kérnék
Ps4 en játék közben elment a hang minimalis zugas szeru hallatszik. Mas jateknal is ugyanigy es ujrainditas utan se valtozott.
-
kentucky
őstag
Sziasztok, van egy Paladins kulcsom, ha érdekel valakit.
-
Sziasztok!
A legújabb slim-et szerintetek van esélyem egy ilyen bluetooth vevővel használni? Sikerült olyan monitort vásárolnom, amin nincs audio kimenet, és az erősítőhöz muszáj lenne kitalálnom valamit, de mivel a laptopot is azzal használom, valami olyat megoldást akarok, amit mind2 eszköz tudna használni.
-
Zanik
addikt
válasz
Bad Pritt #112973 üzenetére
Próbáltam, de nem igazán jött be.
Se az irányítással, se a játékmechanikával nem tudtam megbarátkozni. Ahogy az űrben 360°-ban kéne egyszerre navigálnom, céloznom, pajzsot aktiválni, gyorsítani, stb. Lehet ha próbálkoznék még, akkor előbb-utóbb belejönnék valamelyeset, de valahogy nincs kedvem játszani vele. Ez van. -
Bad Pritt
félisten
Látom a Greybox kilőtte a PS4 Dreadnoguth beta kódokat, volt aki próbálta már? Leszedtem, de még nem mertem belevágni, PC-n pár óra alatt nem igazán győzött meg...
-
juhasz22
aktív tag
A Paladins nevű feltűnően Overwatch copy játékkal próbálkozott már valaki és ha igen akkor milyen?
-
norborg_
csendes tag
Unravel megér 1500 ftot? Vélemények?
-
Lefty
addikt
válasz
Oppenheimer #112957 üzenetére
Nagyon boven megeri, rendkivul jo a hangulat, izgalmas a jatekmenet. Szerintem a sztori sem rossz.
-
mcwolf79
veterán
válasz
Én is megvettem Easter sale-ben, és sztem 6k-t simán megér.
A küldetések a szokásos menj ide, hozd el ezt-azt, de a hanglata eléggé adja a zombis feeling-et. Techno-ban is hozza az elvártat, ahhoz képest hogy nem mai darab még mindig mutatós darab.
Én csak single-ben toltam még bele pár órát, de multiban biztos sokkal élvezetesebb. -
Zanik
addikt
válasz
Adam_Shepard #112962 üzenetére
Kár hogy az Easter Sale előbb véget ér minthogy megkapnánk...
-
Bingoo
tag
Bármi előrelépés valakinek a márciusi cashback akcióval kapcsolatban? UK supporttal leveleztem egyet, de ők nem tudnak állítólag belenyúlni a magyar Accockba. Ami érdekes, mert amikor múltkor az elsődlegesen regisztrált konzolt kellett beállítanom, akkor velük beszéltem ezzel kapcsolatban telefonon
-
marilllyo
veterán
válasz
Attól függ. Ha egyedül vagy akkor...jah.. egynek nem rossz. Sőt azt mondom átlagon felüli. DE... ha van ismerősöd akivel coop-ba tudod nyomni...na úgy k*rva jó!
-
modd3r
őstag
válasz
Bőven megéri az árát!
-
glspeter1
őstag
válasz
Ha még nem volt meg, akkor nagyon is!
-
Oppenheimer
nagyúr
Mennyire jó a Dying light? Van érdemi sztorija, vagy csak zombiverés? Megéri 6k-ért?
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Hardcore café
- Parfüm topik
- One mobilszolgáltatások
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- EAFC 25
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest