Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:30:42

LOGOUT.hu

PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!

Aktuális:

Kölcsönjáték nyilvántartó

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#79360) Madwe válasza Carasc0 (#79359) üzenetére


Madwe
nagyúr

Csak egy játékért sztem nem éri meg (mondom ezt úgy h fene se tudja mennyit költöttem már pcmre amin csak a hots fut gyk :D)

Médiacenternek be lehet fogni, de nem érdemes, sokkal jobban jár az ember ha rendes médialejátszót vesz, mede8er, popcorn hour, dune, htpc és társai. Bizonyos dolgokra jó (netflix, youtube, spotify, plex) de ezeket kb egy okostv is tudja, egy médialejátszó meg körberöhögi.

A kérdés inkább az, h mennyire vagy benne biztos h semmi más nem érdekel? Infamous? Order? Driveclub? Uncharted 4? Last of Us? God of War? lehet ezeket nem is ismered de tetszenének neked...

Valamint ami még + sztem konzol mellé az a couch coop, nagyon sok olyan játék van már rá szerencsére (inkább indie címek) amiket egymás mellett ülve tudtok nyomni, pcn inkább a multi dívik, de ha pl ilyen baráti köröd van ez előny lehet!

Még 4-5 évig nem lesz következő generáció, 3-4 évig biztosan nem. (az más kérdés h mindig hamar jönnek pletykák, ps4 elött már 4 évvel mondták h jön meg mi lesz aztán persze kamu volt addig kb mind)

De csak az MKXL és kiherélt médialejátszó miatt én nem vennék a helyedben. Persze kérdés mennyire akarod azt az MKXLt :D

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.