Hirdetés
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
bolha23
aktív tag
válasz barack1997 #7295 üzenetére
Ez 2.3 millió előrendelőről szól, aki még a rendszerükben van, és nem kapott gépet.
-
zzeN
aktív tag
Nem inkább 2,3 millió ember van várólistán? Volt már egy ilyen hír nem rég, ezt a cikket 21.-én írták.
-
tDr1v3r
veterán
3? Karácsonyi szezon alatt 5 milla is el fog menni szerintem.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
barack1997
senior tag
-
boost
addikt
Konnektor podcast ( magyar) hezitálóknak, azaz XBox vagy PS3
-
he7edik.
addikt
Hegyekben állnak az eladatlan Xbox One-ok az USA-ban :
[link][ Szerkesztve ]
Égő szöveg a flém vázon
-
glspeter1
őstag
-
Mister_X
nagyúr
válasz sittes79 #7286 üzenetére
Hasonló számok (persze kisebb) voltak X1-nél is. De: X1-en lehet magyar bankkártyával is minden fennakadás nélkül fizetni US Live-on Én csak azon rágom magam, hogy -mindkét platformon- idővel beéri úgyis a dobozos beéri és alámegy a digitálisnak. Még szerencse, hogy mindkét gép régiófüggetlen.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Madwe
nagyúr
-
Madwe
nagyúr
Kis segítség paypalhoz ami gondolom neked sem árt majd ha dlcket akarsz venni mert azok elvileg nem régiómentesek, pont ez a két cím olyan ahol tántán még meg is éri mert ad a játékhoz (Killzoneban szerencsére a pályák viszont mind ingyenesek lesznek
[ Szerkesztve ]
-
sittes79
addikt
"A Sony Computer Entertainment stúdiói jelenleg több mint 30 címen dolgoznak, köztük olyanokon, mint az InFamous: Second Son, a The Order: 1886, a Siren, a Helldivers, a Shadow of the Beast vagy az Everybody’s Gone to The Rapture. Ezek közül 20 - melyből 12 új IP - még a konzol első évében meg fog jelenni."
x1-et vegyetek peeeeersze..
-
Tatyla
őstag
Unokatestvérem New Yorkban lakik lehet megvetetem vele a BF4-et,atutalok ő meg küldi
PSN:Tibipapa74 Xbox id: Tibipapa74 Battletag:Tatyla#2431 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
-
zzola
titán
Megérkeztek Kanadából a drágaságok! Vámot/ÁFA-t nem kellett fizetnem...
-
boost
addikt
gyerekek, viselkedjetek az oviban, vagy mentek aludni.
-
haddent
addikt
-
ldave
félisten
Greatness awaits!
A Slime draws near! Command?
-
barack1997
senior tag
2.5 héttel a megjelenés előtt csúsztatnának ? Remélem kamu..
-
mrhyper
csendes tag
Azért ezek bekészültek, ha máshol nem lenne kapható, nekik egy 50rongyért többért valszeg lesz készleten
-
mstills
tag
Előrendeléssel kapcsolatban: a boltok előbb megkapják a gépeket? tehát ha megrendelem most, csütörtökön feladják, hogy péntekre ideérjen, vagy csak pénteken kapják meg őket, akkor adják fel és akkor ugrik a hétvége?
ehh, most látom, akkor nálunk is 15-e elvileg..?
[ Szerkesztve ]
-
haddent
addikt
válasz jalicsbal #7257 üzenetére
Te nehezen én viszont sehogy. Baromira nem bírom elvisleni az ilyen kétszínű mocskos sunyi késéseket amiket még be sem jelentenek egyből amikor tudják. Inkább várnak, hátha csoda történik. Undorító..
Egyébként én úgy látom a neogafon annyit írtak, hogy Olaszok / Osztrákok most pénteken kapják, Magyarok pedig 15. -én. Ott nem esik szó arról, hogy péntek.
[ Szerkesztve ]
-
jalicsbal
tag
jó lesz ez. péntek lesz kicsit beszartam
Nehezen viselném ha csúszna
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest