Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:30:42

LOGOUT.hu

PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!

Aktuális:

Kölcsönjáték nyilvántartó

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#6701) boost válasza Tomi13 (#6700) üzenetére


boost
addikt

Szerintem ha nincs elképzelésed még, akkor várj vele. Most csak a hardcode rajongók vásárolnak konzolt.
Játékok árai másik téma: USA-ból vásárolni mindig necces, nemtudni, hogy mikor zárja le a határokat úgy a sony, ahogy az MS tette. És akkor nem tudod letölteni a megvett játékaidat se.
Pl osztrák accon megvásárolt GTA4-et Xboxon nem lehet letölteni Szlovákiában. Arcade játékokat, mint minecraft, pl le lehet. Pedig EU, nem is tengerentúl.
Ráadásul, ha megveszel egy digitális játékot, azt eladni se tudod. Ráadásul külföldi feltöltőkártyát kell oda vásárolni, amin megint buksz, stb, stb.
Mig ha megveszel egy 3-4 hetes használt játékot 10-11ezerért itthon, azt 2 hónap múlva eladod 8ért legalább, és szevasz tavasz, 2ezerből játszottál 2 hónapig. Tapasztalatból mondom, hogy családosan gyorsabban nemigen fogsz haladni. :)

(#6702) Madwe válasza boost (#6701) üzenetére


Madwe
nagyúr

Csak halkan jegyzem meg h pont most sikerült a magyar paypalról usa paypalra onnan usa psnbe történő bűvészkedés nekem, uh jelentem, az működik, nem kell feltöltőkártyákkal vacakolni s bukni a magasabb váltószámukon :) BTW attól kicsit én is parázok h sony lezárja a kapukat, dehát amiket addig megvettem azokat tudom használni gondolom, ha nem akkó meg póóóruljártam:) de ha ps3nál nem lépték meg itt csak nem fogják... és igen, én is maradok a legtöbb játékomnál a használtan olcsón majd cserebere dolognál (ezért is van magyar accom) de pár cím van amiket évekig fogok használni, pl bf4, s ezekhez eleve sok dlct fogok venni, ami kint olcsóbb s miután csereberélni ugysem akarom ezért ott veszem meg... plusz a cseredíjat elfelejtetted, az még 1 ezres kb csereberénél:D

[ Szerkesztve ]

(#6703) Tomi13 válasza boost (#6701) üzenetére


Tomi13
aktív tag

Köszi!
Igazából az is felmerült most bennem hogy egy régebbi generációs konzolt (ps3,xbox360) kéne venni.
Fene tudja, egyikkel sem játszottam, úgyhogy minden újdonság lenne.

(#6704) Tibcsó válasza Madwe (#6702) üzenetére


Tibcsó
aktív tag

Ha lehet erről közkincsé tehetnél egy publikációt, sokan örülnénk de nagyon :K :C

(#6705) oriic


oriic
HÁZIGAZDA

"

Konzolokszervize

Sajnos a Microsoft az európai piac számára nem túl kedvező módon reagált a Sony PlayStation4-es, 1 millió darabos fogyására. Az Xbox One kiadója ugyanis úgy döntött, hogy az Európába szánt gépkészleteket a zökkenőmentes amerikai megjelenés érdekében beáldozzák, így Európai Unióba allokált első napos mennyiségeket jelentősen csökkentették.

A központi döntésnek hála számos európai videojátékbolt megjelenés első napjára ígért előrendeléseit törölték a beszállítók, köztük a miénket is.

A gyártó vélhetően alul mérte a várható előrendelési igényeket, így nem tudott elegendő géppel szolgálni a közelgő megjelenésre, és a megnövekedett érdeklődésre.
Szeretnénk hangsúlyozni, hogy a törlés csak 22-ére, a megjelenés napjára értendő. Néhány napra rá biztosan megérkeznek hozzánk a készülékek. Egyelőre ezek pontos újra-leosztását még nem közölték, de az bizonyos, hogy folyamatos ellátás lesz a gépből 22-e után, egészen az év végig. A helyzet, reméljük Te is megérted, hogy mennyire kínos számunkra.

Az öröm az ürömben az, hogy lesz gép, az előrendeléseket teljesíteni fogjuk, csak néhány nappal a hivatalos megjelenési dátum után. Az előjegyzéseket azok beérkezési sorrendjében fogjuk feldolgozni 22-e után, amikor biztos és pontos információnk lesz a gépek érkezéséről. Minden előrendelőt- így természetesen Téged is- külön tájékoztatni fogunk arról, hogy melyik nap lehet a gépért jönni, illetve melyik napra várható a kiszállítása".

Live-Die-Respawn

(#6706) haddent válasza oriic (#6705) üzenetére


haddent
addikt

Nov. 22 itthon XO !? :Y Ezt nem is tudtam. Nem úgy volt, hogy jövőre lesz csak?

(#6707) Tegla80


Tegla80
addikt

ez komoly :C
akkor mindenki a multikból fog venni :DD

Sony® & PlayStation®

(#6708) tDr1v3r válasza haddent (#6706) üzenetére


tDr1v3r
veterán

Hivatalosan igen, de ők gondolom külföldi nagykertől szerzik be azokat a gépeket.

disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3

(#6709) oriic válasza oriic (#6705) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Francba rossz topic. :(

Live-Die-Respawn

(#6710) krx21


krx21
nagyúr

Volt téma a HDD bővítés... Nos, ezen a videón elég jól látszik, hogy belefér szerintem a 15mm-es is, nem csak a 9.5mm-es... Szerintetek?

(#6711) Madwe válasza Tibcsó (#6704) üzenetére


Madwe
nagyúr

Nem volt nagy kaland,van egyszer egy magyar paypal accountom, ahoz hozzákötve a magyar bankkártyám. Utána elkezdtem létrehozni egy új usa paypal accountot, (biztonság kedvéért ugyanazzal a mail címmel és lakcímmel amivel az usa psn-t létrehoztam, uh azt nem tudom ha ezek eltérnek gond e) ahol addig a lépésig mentem el h kitöltöttem a hol laksz stb adatokat, majd kért egy captcha kódos verifikálást... miután ez megvolt, kiírta h a paypalom kész, adjak meg bankkártya adatokat a verifikáláshoz. na kártyaadatokat nem adtam meg hanem ráböktem a paypalra, mert már kész volt az acc, így be is töltötte rendesen a profilom. Ekkor még fontos lépés, h ahoz h a pénzt amit ide küldesz megkapd, ahoz verifikálni kell az email címed ha ez megvolt akkor a magyaron odamész h send money, megadod az usa paypalos email címed, megadod a valuta nemét és mértékét azt mehet is (én először utaltam mert még nem kaptam emailt a címemre a verifikálást illetően, de akkor jött egy mail h kaptam pénzt de verifikáljam különben nem férek hozzá, benne volt is a link ebben a levélben h hol tudom, nomeg kb rögtön utána megjött a rendes verifikálós mail is... szóval a lényeg ha verifikálás elött küldesz akkor sincs baj de csak akkor férsz hozzá ha már megtörtént!) Ez után pár perc s megjött a 6 usd, kb 1350-1400at vont le a bank (volt egy kevés az accomon ezért nem tudom pontosan megmondani, de a lényeg 6 usd-t vont le a saját hufra konvertálás után. ha esetleg nem usd a magyar accon az alapértelmezett fizető eszköz érdemes azzá tenni, ellenkező esetben egy kevés összeget - 6 usdnél kb 0.03 usdt de gondolom pénz mennyiségétől függ - levon a paypal váltás miatt) Innentől kezdve beléptem usa psnembe, wallet rész, paypal opció, beléptem usa paypalba, majd kiválasztottam h a paypal accon levő egyenlegből vonja le az 5 usd-t s már kész is voltam, psnen ott az 5 usd, paypalon a maradék 1 (azért 6al nyomtam mert nem tudtam valami fog e levonni belőle, de nem!) Az még fontos h ezután kaptam egy levelet, h ha nem rendelek bankszámlát a paypalomhoz (ezt nem fogok mert lehet psn anyázni fog, bátrabbak ezt tesztelhetnék :D de az is lehet egy 3. paypallal fogom én tesztelni :P) akkor 500 usd a limit amiből már csak 495 maradt, uh 500 usd-s utalás után nem tudsz többet utalni, bár egy másikat ugyanilyen egyszerűen létre tudsz hozni :)

[ Szerkesztve ]

(#6712) Madwe válasza krx21 (#6710) üzenetére


Madwe
nagyúr

Lehet h belemegy, de gondolom nem véletlenül nem ajánlják, simán lehet pl h a hűtést gátolja mert ott üres térnek kéne lennie de nincs ezért máshogy megy a hő... én nem kockáztatnék vele, az tuti... bár lehet semmi baja nem lesz, nekem elég 1.5tb, 9.5mmesből van ekkora már, dec.13ra lehet lesz elérhető az új samsung 2tbos is! minek több? vagy 7500rpmeset akarsz? azért a 12.5 vagy 15mmes s 7500 rpmes elég hőkáosznak tánik nekem :D

(#6713) ldave válasza Madwe (#6711) üzenetére


ldave
félisten

Jó dolog, hogy ez így működik, de szerintem még mindig egyszerűbb itt a hardveraprón venni egy feltöltőkódot a megfelelő embertől.

A Slime draws near! Command?

(#6714) haddent válasza Madwe (#6712) üzenetére


haddent
addikt

Nem hiszem, hogy hűtést gátolna, max. maga a HDD fog megfőni egy szép nyári napon. Illetve nem tudom, hogy hogy van felfogatva? Ha elég hülyén oldották meg, akkor lehet, hogy a csati nem lesz szintben az alaplapi csatival és akkor elhajlítja ami nem tesz neki jót.. De ez valószínűtlen.

#6715 Madwe még a kétszeri Paypal utalással együtt is ennyit spórolsz? :Y

[ Szerkesztve ]

(#6715) Madwe válasza ldave (#6713) üzenetére


Madwe
nagyúr

Igazából ha megcsináltad, utána annyi h paypalról utalsz paypalra, majd psen paypalról walletbe... vagy eleve feltöltöd a picikét ha van rá keret :D szóval onnantól kezdve nem nagy kaland, ellenben 1 az 1be váltja neked szépen a bankod és 50 usdt 11ezerért kapsz, nem 12.5ért, avagy 1 játékot, 60usdt 13ért kapsz 15 helyett... azért az játékonként 2000 huf... valamint én a paypalban jobban bízok mint bárki ember fiában, valamint a fizetés kb 2 perc alatt megvan a magyar számláról psnre, szóval a 2 utalás pikkpakk megtörténik, hwapróssal nem tudom mi a helyzet...

haddent: paypal utalásnál ha usd-t utalsz usdre, majd onnan psnre usdt, akkor sehol nem von le semmit se! egy az egybe végig 6 usd megy, egyedüli váltás a magyar accról való utaláskor lesz a bankod által...

[ Szerkesztve ]

(#6716) krx21 válasza Madwe (#6712) üzenetére


krx21
nagyúr

Hűtés? :F Ott szerintem semmilyen levegő nem áramlik, se ki, se be... Én örülnék ha gond nélkül menne a 15mm-es, a 9.5mm-esek nem jobbak, sőt szerintem érzékenyebbek is... Szerintem ez a 9,5mm-es mizéria onnan ered, hogy megnevezték, hogy 9,5mm-es van benne... Aztán a jó nép, mindjárt továbbgondolta, hogy csak az jó bele... A speckó ultrabook-okba van ilyen korlát a méretek miatt, itt jól látható, hogy a keret pont fogadni tudja a 15mm-est... Remélem nem tévedek...

(#6714) haddent: Valószínűtlen... :K A HDD sem fog megfőni, hisz ezek, mind ilyen körülmények között üzemelnek minden notebook-ban...

[ Szerkesztve ]

(#6717) Madwe válasza krx21 (#6716) üzenetére


Madwe
nagyúr

Ha jól tudom ebbe ráadásul nem is 9.5mmest tettek gyárilag, hanem 7mmeset, amiről még nem is hallottam, de vhol olvastam, szval egyáltalán nem modnom biztosra... de ha 7mm volt benne, én 9.5 fölé nem mennék, meg különben is azt mondták, ha van oka ha nincs nem akarom kipróbálni :) meg nekem 1.5tb de főleg 2 tuti elég lesz, a 9.5 mmesek meg már volt pár kezem között szolgált elég sok, nem volt több gond velük mint a 15ösökkel... meg nem is feltétlen drágábbak, ha ráadásul nincs is nagyobb 15mmes mint 2tb akkor sztem még mindig jobb a 9.5mm ami lehet kevésbé megbízható mint a 15mm, mert az meg nem támogatott hivatalosan ergo ki tudja mi bajt okozhat :) Mellesleg a 9.5 mm-et több helyen, yosp, hivatalos faq stb megerősítette! Haddentnek üzeneted: 15mm-es ritkán üzemel laptopban, sőt én konkrétan egyről se tudok, de ez nem jelenti azt h nincs is, mindesetre ritka mint a fehér holló...

[ Szerkesztve ]

(#6718) haddent válasza krx21 (#6716) üzenetére


haddent
addikt

Hát én mindenesetre idővel (1-2-3 év, mikorra lesz értelmes áron..) SSD -re fogom cserélni, kizárólag azért, mert nyilván sokkal halkabb :K Nagyon nem szeretem a HDD hangját, annyira 90 es évek ez már.. Mintha csak rémálmomból ébredve fel hallanám a 3.5" lemezek kattogó kerregő szenvedését :O

(#6719) Madwe válasza haddent (#6718) üzenetére


Madwe
nagyúr

Előbb utóbb én is tennék bele, de azért min 1.5tbot, ammeg mire ésszerű áron lesz, az nem 1-2-3 év :D és többet nem akarok költeni tárhelyre mint magára a gépre :D mellesleg gyorsabb nem sokkal lesz a játék install, betöltés stb, pár mpet nyer eddigi tesztek alapján, kb ilyen 43 mp helyett 39 alatt betölt, szal olyan előnye nincs sok, ellenben akkor kb semmi nem mozogna hűtésen kívül benne :D mondjuk meghallgatom majd milyen a hnagja, ha nem zavaró megtűröm :))

(#6720) krx21 válasza Madwe (#6717) üzenetére


krx21
nagyúr

Hát, ha az eredeti tényleg csak 7mm-es, akkor az arányokat nézve tényleg lehet, hogy a 15mm-es nem megy bele... :F

(#6718) haddent: Hát nem tudom... Ha nem a fejedre gumizod a PS4-et akkor nem lesz hangos az a merevlemez... ;] Szerintem ebbe nem nagyon érdemes SSD-t venni... Egy jó annyi mint a PS4 ára és szintén csak 500Gb.. Nincs itt annyi lemezművelet, hogy megérje... Hogy 10s vagy 15s alatt jön be a töltőképernyő, az nem ér annyit... A 2Tb-ra meg azért fér egy csomó játék és sok demó... De persze kinek mi a fontos...

[ Szerkesztve ]

(#6721) JarrekStar válasza Madwe (#6711) üzenetére


JarrekStar
tag

Na örülök, hogy végül sikerült :K

(#6722) haddent válasza Madwe (#6719) üzenetére


haddent
addikt

Hát azért a HDD az HDD. Az SSD -t szídják, hogy "kopik", de a HDD is kopik ám.. nálam rövid pályafutásom során (HDD életben rövid, ~10-15év) vagy 4-5HDD adta meg magát, nagyon undorító hanggal és adatvesztéssel. Az SSD -ém 1.5-2 éves és 96% -os 5TB ráírt adat után. Cserébe még iszonyat gyors, csendes, hűvös. Tökéletes. :K
Ehhez hozzátartozik az is, hogy ez még egy MLC darab, ami elég jó kompromisszum ár/élettartam/teljesítmény téren. Az SLC az kb. kipusztíthatatlan lenne, TLC meg hát.. gagyi... De hát ide tartunk... évente kidobható műanyagautó öklömnyi méretű milliárdos forudlatszámon cincegő motorral, 10nm proci ami 5 év alatt megfekszik, TLC NAND ami borzalom (nekem egyik 2 nap után beadta az unalmast)... :O

Érdekes olvasmány, ha majd valaki hibába ütközne, ne darabolja fel egyből :DDD

[ Szerkesztve ]

(#6723) Madwe válasza haddent (#6722) üzenetére


Madwe
nagyúr

Azért a ps4et nem fogja az ember nap mint nap hurcibálni dobálni mint egy laptopot, ergo kímélve lesz, nomeg ha kibír 8-10 évet az már több mint elég :) szóval azért ez ide rendbe van, persze ssd jó lenne, de normális méretű iszonyat megdobta volna az árát...

(#6724) haddent válasza Madwe (#6723) üzenetére


haddent
addikt

Ja persze tudom, nem hibáztatom én a Sony -t emiatt, teljesen érthető. Bár egy <50GB -os igazán elfért volna az OS számára (mint XO esetén, ezt azért irigylem kicsit).

(#6725) Tegla80 válasza haddent (#6724) üzenetére


Tegla80
addikt

ne irigyeld ,vegyél bele .
30alatt már kapsz 256gb ot itt az aprón is bármikor.
(ezen azért már el lehet férni még plus mellett is ,ha nem a raktározás a cél ;) )

Sony® & PlayStation®

(#6726) krx21 válasza haddent (#6724) üzenetére


krx21
nagyúr

A PS4-ben nem biztos, hogy olyan nagy lenne az élettartama, mint a PC-ben, mert nem tudni, hogy a PS4 támogatja e a trim funkciót, mely az SSD írt celláit nézi és menet közben menedzseli az adatokat, hogy az írás, mindig a még kevésbé igénybe vett cellába történjen... A SSD-nek elég korlátozott az írása, ezért az élettartama alatt a trim menedzseli és állandóan vándorol rajta az adat, hogy a szabad felület mindig újabb legyen...
Persze azért lehet trim nélkül is sokáig jó lehet, de a tudat nem túl lelkesítő...

[ Szerkesztve ]

(#6727) Elderath


Elderath
őstag

We reached out to Sony today to find out more about the reports of defective PlayStation 4 units. As we mentioned last week, Sony estimates hardware failures at 0.4 percent.

“There have been several issues reported, which leads us to believe there isn’t a singular problem that could impact a broader percentage of PS4 units,” a Sony representative tells Game Informer. “We also understand that some units were reportedly damaged during shipping. The number of affected PS4 systems is less than 1%, which represents a very small percentage of total units shipped to date and is within the expected range for a new product introduction. We understand the frustration of consumers that have had a problem and are working with them and our retail partners to help troubleshoot issues and ensure affected units are exchanged”

We inquired about repair and replacement times for those consumers that choose to approach Sony directly rather than attempt a fix through a retailer. The representative gave us some good news. “SCEA is exchanging units with new replacements for those who call our support line,” he says. “The exchanges are immediate with expedited shipping.”

Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre

(#6728) haddent válasza Elderath (#6727) üzenetére


haddent
addikt

Hmm... eddig <0.4%, most <1%, azért ez 2.5x -ös növekedés... Persze még mindig jó arány, 100-ból 1. Nagyon is jó arány. Csak aztán 2 naponta ne menjünk ilyen mértékben felfele. Az "immediate replace" -nek meg azért nem örülök, mert nekem nehogy kitalálják, hogy a hamburgerzabáló hisztisek miatt (akik nem képesek 1 HDMI kábelt sem rendesen bekötni ) csúszik még a csúszott Dec. 13. dátum is. :(((
Mert az már valóban a Sony szemétsége lesz, nem lehet majd Foxconnra meg szállításra kenni.

[ Szerkesztve ]

(#6729) krx21 válasza Elderath (#6727) üzenetére


krx21
nagyúr

Na, már 1%-ról beszélnek, eddig 0,4% volt...

(#6730) DonDennis


DonDennis
senior tag

Amúgy valaki nem olvasott olyan tesztet ahol ilyen 12 órás vagy akár több órás használat után mértek hőmérsékleti adatokat stb? Csak mert azért ha megnézzük a X1 és a PS4 közötti óriási különbséget és itt most méretekről beszélek az kicsit fura nekem. Szóval PS4 alapból bele fér 2x er legalább az X1-be és utána még ott van az X1 akkora tápja mint egy PS1.

"Why would I sit down? I'm always on my feet." - Dominick Cruz / "I can't read, can't write, can't do math... but I can compete" - Julian Edelman

(#6731) Madwe válasza Tegla80 (#6725) üzenetére


Madwe
nagyúr

Hát a 256 semmire nem elég... eleve elvisz egy csomót maga az os. no meg lehet neked kimaradt de a ps4nél kb minden játék cachel, ami az installálás új marketingszövege :D killzone 40 gigát, bf4 20 gigát tesz fel pl... ok mondjuk elvileg kb rögtön el lehet kezdeni játszani s a cache közben háttérben megy, meg mentés megmarad ha utána leveszed, de így meg folyamat írnál ssdre, feleslegesen pörgetnéd a brt stb... a gyári 500 gigából kb 400 maradt a killzone feltelepítése után... az 256nál 156ot jelentene :D és akkor még se dlc, se patch, se psnes címek nincsenek rajta...

krx21 a kevesebb mint 1%ba beletartozik a 0.4% is :) gondolom változik napról napra az arány, ezért mondták h 1%nál kevesebb, mert lehet belátták h azért ez a szám növekedhet a napokban még... IT-s launchnál 5% alatti arány továbbra is jó! x360 30% feletti, egyesek szerint 60%os arányához képest meg a kevesbb mint 1%ból ügyet csinálni egyenesen röhelyes :D

DonDennis lehet újat mondok, de az x1 egy médiabox, ami konzolként is működhet :D van benne 3 operációs rendszer, mind3nak van külön dedikált hardware elvileg! ezért sokkal nagyobb! 3 gép van egybe gyúrva, és lehet a konzol része lehet akkora mint a ps4, de még mindig ott van a másik 2... innen a különbség!

(#6732) WhiteWalker


WhiteWalker
nagyúr

Én valakinek kedveztem..ugyanis lemondtam a PS4 előrendelésem :(((

(#6733) boost válasza WhiteWalker (#6732) üzenetére


boost
addikt

:(

(#6734) oriic válasza WhiteWalker (#6732) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Na mesélj.

Live-Die-Respawn

(#6735) DonDennis válasza WhiteWalker (#6732) üzenetére


DonDennis
senior tag

Esetleg okok,érvek... kis infó

"Why would I sit down? I'm always on my feet." - Dominick Cruz / "I can't read, can't write, can't do math... but I can compete" - Julian Edelman

(#6736) Tibcsó válasza Madwe (#6711) üzenetére


Tibcsó
aktív tag

Nagyon köszönöm, ki fogom próbálni hamarosan :)

(#6737) Mrdevil


Mrdevil
addikt

Hát nem tudom, engem most már az sem érdekel, ha Ukrán fejőnők rakták össze a gépet, törött kézzel. Nem mondanám le az előrendelésem. Bízok a dologban. :D :K

-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.

(#6738) ldave


ldave
félisten

Igazat kell adnom mindenkinek, aki szerint a Polygon MS bérenc weboldal, hisz 0.5 ponttal többet kapott tőlük az Xbox ONE, mint a PlayStation 4. Ennyit ér 750 ezer $.

A Slime draws near! Command?

(#6739) oriic válasza ldave (#6738) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Jaj de gonosz vagy. :DDD

Live-Die-Respawn

(#6740) WhiteWalker válasza oriic (#6734) üzenetére


WhiteWalker
nagyúr

Maga a géppel nincs gond , most is azt vennék...csak mikor előrendeltem nem tudtam , hogy most lesz egy nem várt nagyobb kiadásom...Majd jövő karácsonyra veszek. Addig a béta teszterek elvégzik a dolgot :DDD.. kicsit sajnálom a gépet mert teljesen megvett kilóra a Sony :)

(#6741) Mister_X válasza DonDennis (#6688) üzenetére


Mister_X
nagyúr

Ez tény. Nyílván technikailag sehol sincs a Killzone-hoz képest, de játékmenetben ezek szerint nincs kifogásolnivaló ellene. Ma érkeznek a Forza és holnap a Ryse pontszámok. Azokra jobban kíváncsi vagyok.

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

(#6742) haddent válasza Mister_X (#6741) üzenetére


haddent
addikt

Most komolyan? Gamepodder vagy. Nem a sajat velemenyedre kellene hogy adj, es nem egy tok random vadiuj oldalera? Nem mondom, hogy nem mondtak igazat de ez szubjektiv dolog. A Killzonet tuti lehuztak, ettol fuggetlenul lehet hogy a DR. -t is..

(#6743) WhiteWalker válasza Mister_X (#6741) üzenetére


WhiteWalker
nagyúr

Ryse 7 , Forza 9 így látatlanba...

[ Szerkesztve ]

(#6744) Def26 válasza haddent (#6742) üzenetére


Def26
félisten

Melyik az a "vadiúj" oldal? Az eurogamer, vagy a ign?

Killzone kb. annyit kapott mint a dead rising 3, nincs ezen mit szépíteni.

Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,

(#6745) haddent válasza Def26 (#6744) üzenetére


haddent
addikt

Polygonrol volt szo . ;)
Egyebkent mint irtam is, lehet, hogy ugyanolyan jo, vagy akar jobb. Nekem bejonnek a zombis jatekok. Ettol a Killzone meg le lett huzva. Ha a DR3 is, akkor legalabb kovetkezetesek.
Ettol fuggetlenul nem gondolom, hogy egy kulfoldi "ujsagiro" altal kinyogott pontszam alapjan kene egyetlen jatekot is megitelni.
(Boccs a helyesirasert aramszunet van es telefon..)

(#6746) Tegla80 válasza Madwe (#6731) üzenetére


Tegla80
addikt

szia
Hát nemtom.....
Jelenleg nincs gondom,mert 20gamma simán fent van és még bőven marad is.
A PS4 ben meg ha 5 felfér akkor sztem még mindig jól elvagyok.
ettől azért jóval több felmehet,mert ezek a 20-40Gb ok a "nagy címek" méretei,a többi alattuk lesz jóval. ;)

Nem vagyok 1 nagy "játékhajhász",GT vonalon megy a dolog nálam 1-2 FPS körítésében a "plus" adta gammákkal és kb ennyi.GT a PS4 en 1-2éven belül nem várható,így KZ lenne a húzócím és alap gamma.

amúgy 03.30 óta van benne a PS-ben az SSD-m ami MLC technológiát használva dolgozik.(arany középút a technológia SSD szinten és a Sandisk sem egy OCZ,aki maxon járatja az eszközét. :N )
Maga az SSD rendelkezik trim ficsőrrel(erre figyeltem),de a PS támogatottsága e téren valóban nem tudható.Bár ki sem zárható azért,mert egy FW frissítéssel akár be is kerülhetett már,mivel a YT is teli van SSD-t használó-telepítő vidikkel. Ki tudja lehet már foglalkozik a sony is a dologgal és már rég belerakta.(ha nem ,akkor az sem akkora gond. )
Amúgy foglalkozom a témával és pont nemrég kérdeztem SSD-s topic-ban,ahol megnyugtattak,bírni fogja ;) "Hátrány" a játékok sok mentése,írása,sima oprendszer futtatása helyett ,nade arra van h menjen és ha csak a felét kibírja ami a ténylege élettartama,akkor is túléli a gépem. :D
Nemsokára kiveszem és ránézünk PC-n(feltéve ha látja majd) ,mi is van vele ennyi idő után,(mit kapott a PS3-tól),akkor majd a szakik megmondják a képek/adatok alapján,mire számíthatok ténylegesen.
Sajna PS ben dolgozó SSD-ről még nem található tesztkép náluk,így Ők is várják a dolgot. :B

Értem Én,h "luxus" kategória számba megy még mindig a megvétele,használata,de amikor 2játék áránál kevesebbért be lehet szerezni akkor tényleg drága??
(sztem nem,bár Én ha 2 játékot veszek 1 évben akkor sokat mondok)
Plusz zárásul,aki (mint ÉN is :B ) meglépte már a sort a "gyári5400rpm-WD/black7200rpm-OCZ VertexII-Sandisk" az tapasztalta(tudja),h mennyi az annyi köztük. ;)
Én bátran bíztatok mindenkit,ha megteheti akkor hajrá,mert gyorsabb.(és bírja is,de ezt csak suttogva mondom míg nincsenek meg a tesztképek).
ennyi :R

[ Szerkesztve ]

Sony® & PlayStation®

(#6747) Mister_X válasza haddent (#6742) üzenetére


Mister_X
nagyúr

Nem olvasom a Polygont. Összesített értékelésben vezet a DR3, ez a tény, nem az, hogy egyetlen oldal mit ír. És mivel technikailag a Killzone mögött van, így kizárásos alapon a játékmenet van rendben. Egyébként nem olyan biztos, hogy a Killzone-t lehúzták. Ezt csak akkor tudjuk kideríteni, amikor már mi is játszani fogunk vele.

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

(#6748) Madwe válasza Tegla80 (#6746) üzenetére


Madwe
nagyúr

Ez alapján a legtöbb helyen kb semmi előnye, igaz KZ alatt 40 mp alatt tölti be a pályát nem 60, az már érezhető különbség lenne... De továbbra se akkora a difi mint a pcnél, sajnos... Az sshdn viszont lehet elgondolkodok nyitásra a 1.5tbos helyett... btw mint kiderült ebből alapból 100 giga a rendszer maga, gondolom the playroommal s hasonlókkal? mert akkor egy 256os ami igazából 156os, az sokáig nem fogja bírni, kb 2-3 játék lehet rajta összvissz + psnes kiscímek...

Amúgy itt is beszélt olyasmiről h tegyük vissza a plasztikot a hddre mert az irányítja a légáramlatot s hűtést, uh én vigyáznék azokkal a 9.5mmnél nahyobb hddkkel akkor is ha belefér!

(#6749) ldave válasza oriic (#6739) üzenetére


ldave
félisten

Viccet félre téve, elolvastam pár tesztet, a picit jobb értékelések az X1 irányában mind a valamennyivel jobb nyitókínálatnak köszönhetőek.

A Slime draws near! Command?

(#6750) Tegla80 válasza Madwe (#6748) üzenetére


Tegla80
addikt

Én is tudok mutatni olyat ahol rengeteget számít.
pl[link]
játékfüggő a dolog,de gyorsabb ,azonban valahol kevésbé valahol meg jóval érezhetőbb! ;)
majd kiderül,mert Én legalább tesztelhetem a dogot majd.
:D

"....256os ami igazából 156os...."
ezt meg nemtom értelmezni. :U
(10% amit illik meghagyni,ha esetleg arra gondolsz ;) )

[ Szerkesztve ]

Sony® & PlayStation®

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.