Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:30:42

LOGOUT.hu

PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!

Aktuális:

Kölcsönjáték nyilvántartó

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#60752) Wlac válasza Elims (#60719) üzenetére


Wlac
Ármester

Az Assassin's Creed első része igazából elég vacak, sajnos nagyon unalmas, az irányítás sokszor kényelmetlen, plusz PS3-on a framerate sem az igazi (kb. GTA IV szintjén van). A második résztől beindul a játék, nagyobb területet kapunk, tele lesz minden gyűjtögethető biszbaszokkal, feloldható extrákkal, a játékmenet is finomodott.

Az Assassin's Creedeket sokat ekézik, de ez két dolognak tudható be: a játékmenet változatlansága (kb. ugyanazt kell mindegyikben csinálni, csak más környezetben), illetve a technikai dolgok miatt. Oké, a Unity rosszul futott konzolon is (nem tudom, hogy most hogy áll), de a előtte nem volt probléma (inkább a PC-sek szívtak mindig a gány portokkal). Ha lenyomtad a mostanit, akkor az egységes "világ" és sztori miatt ajánlom, hogy nyomd le a teljes amerikai trilógiát, ami a Black Flag mellett az Assassin's Creed III-at és a Rogue-t foglalja magába (illetve ide tartozik a PS Vita port Liberation is). A teljes trilógia a Kenway család körül forog. Utána jöhet Ezzio (AC II, Brotherhood, Revelations). Utána pedig az Assassin's Creed 1, mert úgy leszel vele, hogyha lassan lenyomod az egész kánont, akkor végigszenveded magad rajta.

A Unity és a Syndicate hangulatban teljesen más, mint az elődök (bár az összes játék eltér a többitől, de itt nagyobb a differencia). A szebb grafika mellett itt a városon van a hangsúly, nem lesz annyi zöld terület, mint eddig.

“The wha-"

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.