Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:30:42

LOGOUT.hu

PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!

Aktuális:

Kölcsönjáték nyilvántartó

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#262435) Bad Pritt válasza Frod (#262433) üzenetére


Bad Pritt
nagyúr

Ez amúgy egy remek kérdés és lassan három éve releváns.
2017 első felében kijött a HZD, amiért odavoltak az emberek, szép, jó, egyedi, épp csak középszerű sztorival. Fél évvel később jött az AC Origins, ami szvsz minden téren fölé nőtt, jól változtatott az AC formulán, de kicsit nagy volt, túl sok ismétlődéssel.
2018 második felében jött a Spider-Man, majd nem sokkal később az AC Odyssey, majd fél évvel később a Days Gone. A Spider-Mant eladta a feeling, az összelopkodott harcrendszer meg a jól megírt fősztori, de emellett egy alapvetően üres, felhőkarcolókkal teli városban kellett repetitív feladatokat végrehajtani, az Odyssey meg hirtelen belenőtt a Witcher 3 méretébe, ember legyen a talpán, aki mindent felfedezett és megcsinált benne unalom nélkül. A Days Gone-t eladta a motorozás meg a zombihordák, senki nem fog rá emlékezni pár év múlva (Infamous sors).
Most itt a Tsushima, megint open world, megint ismerős lehet az avatott szemnek az egész játék valahonnan, de a szamuráj körítés sokat dob rajta, aztán a Miles Morales talán kisebb lesz, mint az előző, de nem érzem akkora váltásnak (főleg a mai bossharc videó után), a Valhalla meg ismét pokoli nagynak tűnik rengeteg mindennel, talán végre kicsit változatosabb feladatokkal.

Külső szemlélőnek tényleg azt lehetne csak mondani, hogy amelyik téma közelebb áll hozzá, arra nézzen rá, évek óta azt érzem, hogy nincs köztük akkora különbség, amekkorát néha belelátnak egyesek.

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.