Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:30:42

LOGOUT.hu

PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!

Aktuális:

Kölcsönjáték nyilvántartó

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#2622) Herczi válasza Gebriel (#2620) üzenetére


Herczi
senior tag

Jó persze, én eleve igénytelen vagyok ilyen szempontból. Mondjuk én kb 3 hónapot játszok egy évben, mert mindig eladom a konzolt, aztán mikor játszhatnékom van veszek egyet, de sosem hagyom állni benne a pénzt. PS4-be reménykedem, hogy megtartom majd hosszabb távon, főleg hogy talán szabadidőm is több lesz egy kicsivel 1-2 éven belül.

Ezért is fogom használtan venni a PS4-et is, életemben nem vettem még újonnan konzolt, emiatt nem érdekel az se, hogy novemberben vagy decemberben jelenik meg. Valahogy nem tudok fent akadni ilyen, számomra apróságokon, mint amiről ez a topik szól kb. Ezzel a hsz-el is csak arra akartam rámutatni, hogy valaki csak játszani akar és maga a grafika, meg multimédiás képesség, meg a gépház külseje, meg stb. csupán elhanyagolható tényező.

Sok PC-ésnek akit most elkapott a NextGen konzol láz hatalmas csalódás lesz ez ám. (kb. aki egeret, meg billentyűzetet követel, annak már csalódás lesz, mert miután fél óra játék után nem tudta megszokni a kontrollert el is könyveli hatalmas szarnak, pedig sztem nagy királyság kontrollerrel játszani, FPS-t is). De nem baj ez, mint mondtam én majd használt PS-t akarok, szóval tessék nyugodtan sorba állni éjfélkor a boltok előtt, aztán 2 hónap múlva eladni.

Ez végül is nem csak Gebriel-nek ment hanem, úgy általánosságban.

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.