Hirdetés
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
GazRic
senior tag
-
GazRic
senior tag
-
Jakesz
addikt
válasz
tDr1v3r #3143 üzenetére
PS4 gameplay
Bár nem tökéletes a kamerás felvétel végett, de nagyjából fel lehet mérni a butítás mértékét. -
Jakesz
addikt
-
zenwalk
senior tag
Akkor most mi is lesz a különbség az ps4 és ps3 között?
-
-
Peat;)
veterán
válasz
rachmaninoff #3132 üzenetére
Nem erről van szó, arról hogy állítanak valamit amire csak a cáfolat érkezik a gyakorlati oldalról. A PeatSz live gamertagomon látható hogy kedvelem a konzolokat, de ha valótlant állítanak azt oldaltól függetlenül elítélni kell és nem támogatni. Én meggyőzőbb minőségre számítottam a nyítócímek esetében, hiba volt elhinnem annak a felét amit állítottak...
-
Nayrobi
őstag
válasz
rachmaninoff #3132 üzenetére
A fagyi működni fog a PS4 kamerájával, de anélkül is, olyan kinect módra.
Mellesleg nem értem, hogy miért fontos az, hogy egy x összegből milyen PC-t rak össze valaki, amikor költhet bármennyit rá, egy Killzone, egy Beyond, egy GT6, egy Forza vagy egy Halo nem fog menni rajta, ugye...
-
rachmaninoff
aktív tag
Oké, nyert a PC-tek minden téren, csak lépjünk már túl ezen, én olvasni unom, ti írni hogyhogy nem?
PS4-hez van kamera, oké. De a mostani 3-hoz kiadott Move-nak van/lesz valami alternatívája? Mert az egyik legjobb deal volt a géphez anno szvsz.
-
Peat;)
veterán
Ilyen pc-t lehúzó hangulatú cikkek után ami mindenhol jellemző szerintem is elgondolkodtató az a dolog ami jelenleg lezajlik. Az már tény hogy erős túlzásokat terjesztettek, mert az is az állítás része volt sokáig hogy azonnal, már az első címektől kezdve könnyű lesz elérni a plusz erőt, mert olyan könnyű programozni ezeket a brutális erőgépeket. Jelenleg meg ott tartunk hogy ha ugyanannyi pénzből ha pc-t rak össze az ember (monitor nélkül természetesen) akkor nem lesz sokkal lemaradva a konzoloktól, már ha le lesz...ilyen azért nem volt az előző generációnál.
Kedvenc mondatom a cikkből: "Építhető tehát gyorsabb PC a konzoloknál, de a hardverben található képességek kihasználása szempontjából mérföldekre lesz attól, amire az Xbox One és a PlayStation 4 képes." Hát izé. Adjuk lejjebb az elvárásokat szerintem hogy senki ne csalódjon, ahhoz lesz elég kraft hogy kiváló játékok szülessenek, a többit meg majd meglátjuk...
-
Jakesz
addikt
Watch Dogs - 30 FPS next-gen konzolokon.
Óhogyaza... -
ldave
félisten
pzstm fórumtársammal ma voltunk Bécsben a Game City rendezvényen, ahol a PS4-et is volt lehetősünk kipróbálni a Knack című játék személyében (volt még Driveclub is, de abba a sorba nem álltunk be).
Sajnos maga a gép el volt zárva egy átlátsz műanyag doboz mögé, szóval nem lehetett nagyon megnézni, megérinteni vagy meghallgatni, egyedül a dobozból kilógó kontrollert lehetett kézbe venni.
Maga a DS4 számomra abszolút pozitív élmény. Először is picivel nehezebb, mint a DS3, ami nekem bejön, az anyaga is jobb lett szerintem, kicsit érdesebb, kevésbé csúszik az ember kezében. Aztán a két markolat érzésre messzebb került egymástól, mint a DS3 esetében, és az íve is változott, fura érzés volt DS1-2-3 után kézben tartani, az az "ismerős, de mégis picit más érzés"
Az analóg karok jók, bár nekem a régivel se volt bajom, bár fura, hogy van a kis pereme, eddig teljesen domború volt a kar feje. A hátsó trigger gombok nagyot változtak, a két felső ívesebb lett, az alsók pedig az analóg karokhoz hasonlóan inkább homorúak lettel.
A touchpad viszont szerintem értelmetlen, kényelmetlen elérni (mondjuk nekem az átlagnál rövidebb ujjaim vannak) és nem érződik természetes mozdulatnak, hogy oda középre nyúlkálok. Számomra ez a DS4 egyetlen gyenge pontja, amúgy egy nagyon jó kontrollert készített a Sony. Akik DS3-ról váltanak hamar megszokják szerintem, akinek pedig ez lesz az első konzolja, az elsőre szeretni fogja.
A Knack már érdekesebb történet, nem nevezném system seller címnek. Magát a főhőst leszámítva akár egy PS3-as cím is lehetne, semmi extra nem volt, ráadásul a játék nem is volt folyamatos. Nem tudom mennyire volt béta a hardver és a szoftver, de párszor nagyon zavaróan beszaggatott. A főszereplő kis robot viszont aranyos karakter és amikor a pálya végére sokezer darabból áll már össze, azt tényleg elhiszem, hogy a PS3 már nem lenne képes kiszámolni és mozgatni.
Ezen kívül még a Destiny-t lehetett megnézni, de az csak az E3-as vagy Gamescom-os demó lejátszása volt, videó formájában. Állítólag PS4-en futott. Na, az viszont már inkább a system seller kategória (lenne, ha nem jönne a PS4 mellett minden másra is
) Nekem nagyon tetszett, a látvány picit a Halo-t idézte, szóval nem a Crysis féle realisztikus irány, hanem inkább egy picit a művészibb kategória, ami a szememben egy jó nagy piros pont. A játékmenet jónak ígérkezik ezzel a coop-multi keverékkel, ha lesz PS4-em, akkor ez a játék biztos ott lesz majd a polcon (bár ha jók lesznek a tesztek a PS3-as verzióról, akkor lehet azt veszem meg).
pzstm jóvoltában itt a DS4 a kezemben
-
haddent
addikt
válasz
SVLaller #3119 üzenetére
Kicsit akkor is más a helyzet. Vegyünk egy Titan -t példának. Volt Ausztriában 100db mondjuk, abból nyilván nem akart ott minden második ember egyet, simán kimentek embereink, hoztak ide is vagy 20 -at. De PS4 előrendelést elvileg már Európa sehol nem vesz fel... Tehát nehezen tudom elhinni, hogy egy kis pénzespacsi nélkül jutna nekik onnan.
-
haddent
addikt
-
haddent
addikt
Nagyon hasonló a két konzol programozhatósága, de mégis más. Az XboX One- t sikerült megint kicsit túlbonyolítani az XDRAM -mal, cserébe viszont van dedikált audio meg ilyen-olyan chip. Meglátjuk. Az biztos, hogy gyengébb. Az, már nem biztos, hogy a multiplatform játékok csúnyábbak lesznek rajta.
-
krx21
nagyúr
"nem csak nyers erőben, hanem a kihasználhatóságban is megmutatkozik"
Ahhoz képest, hogy ezt a mondatot még kiemeli is a cikk, a végén az ellenkezőjére utal...
A két konzol programozhatósága nagyon hasonló, tehát ha nagyon sok a közös kód, akkor az erősebb GPU és a gyorsabb RAM automatikusan meg kell hogy tegye a hatását, mindenféle plusz algoritmikusok nélkül is, hasonló képen mint PC-n... Én legalább is így gondolom...
Aztán lehet persze, hogy a "kenőpénzek algoritmusa" fog inkább dominálni... -
Xmodule
őstag
Nekem meg nem ment még mindig el a gamer pc-m. Ugyhogy szerintem idén már nekem sem lesz PS4... Talán jobb is várni egy kicsit. Mondjuk engem legjobban a watch_dogs miatt érdekel egyelöre semmi másért. De most elvagyok a GTA V-tel egy jó darabig (aki nem játszik még vele az sürgösen álljon neki mert nagyon jó!
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Új PS5 Fortnite Limited DualSense Controller 2 év Sony garanciával
- XBOX Series S 512GB, 2026.12.10-ig gyári garanciával, dobozában, makulátlan állapotban eladó!
- Microsoft Xbox Series S (512 GB + 1 TB SSD)
- Xbox One és 360 játékok eladók!
- Nintendo Switch OLED Scarlet & Violet Edition Megkímélt / Használt 11 Játékkal Kiegekkel Garis
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest