Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:30:42

LOGOUT.hu

PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!

Aktuális:

Kölcsönjáték nyilvántartó

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#3251) Helmoras válasza zzola (#3250) üzenetére


Helmoras
őstag

Félre ne érts nem kötekedni akarok, mire érted hogy béna vagy? Battlefieldben konzolon gyengébbek a játékosok? vagy jobban irányitod kontrollerrel mint egérrel?

Hozzáteszem én is elég béna vagyok bf ben, mondjuk csak 200 órám van benne de a mai napig nem tudok érdemben légi jármüvet vezetni, egyéb esetekben még csak-csak +-os a statom.

Nem próbáltál összeszedni pár embert PC-n akivel rendszeresen játszol? rengeteget számít egy összeszokott squad

és most itt elvonatkoztatok a csiterektől vagy az OP heli/vadászgép pilótáktól :)

Apropó, csalók multkor egy heli belement egy hegybe a mapon kivül ahonnan kempelte az egyik bázist, persze te nem tudtál belőni oda :D :W

[ Szerkesztve ]

(#3252) SVLaller válasza zzola (#3250) üzenetére


SVLaller
senior tag

érdekes, én meg pont azon aggódok, hogy pc után hogy fogok boldogulni a kontrollerrel :U
amikor megvolt még a PC és hozzá a BF3 próbálgattam egy USB-s darabot, helihez pl. egész jó volt de gyalogosként katasztrófa volt bárkit behozni a célkeresztbe :N

mindenki jó valamire, ha másnak nem elrettentő példának :-)

(#3253) zzola válasza Helmoras (#3251) üzenetére


zzola
félisten

Nem gyengébbek a játékosok. KB. 2 éve kezdtem el játszani PS3-on, kezdeti nehézségek után megtanultam irányítani kontrollerrel.
Pár hónapja áttértem PC-re, de nem úgy megy a kezelés, ahogy szeretném...
Mások évek óta űzik PC-n a játékot, velük szemben esélyem sincsen...
Így nem igazán élvezetes a játék...

Ahogy feljebb is írták, a sok csaló miatt kiábrándító a játék...

[ Szerkesztve ]

(#3254) Helmoras válasza zzola (#3253) üzenetére


Helmoras
őstag

Aham értelek, én rájöttem az ilyen verseny játékokban csak felidegesítem magam, vagy a csalókon vagy valami máson vagy csak épp azon hogy béna vagyok... inkább kerülöm ezeket és csak a "játszásért játszom" :)

(#3255) krx21 válasza Helmoras (#3254) üzenetére


krx21
nagyúr

Nekem is az a problémám sokszor a multival, hogy tele van sportot űző vérpistisékkel, akik kemény presztízst és egót építeni jönnek és a játék fogalmát már rég elfelejtették... Gondolom ez a szituáció sokaknak ismerős lehet...

(#3256) Xmodule válasza krx21 (#3255) üzenetére


Xmodule
őstag

Igen nagyon ismerős. En ezért sem multizok mások ellen. Ha olyan van mint pl diablo3 ahol együtt lehet menni ott meg oké főleg haverokkal de mások ellen nem szeretek játszani. Nem szeretem ezt a valaki jobb vagy rosszabb dolgot. Nekem a játék azért van hogy szorakozzak és nem kell kompenzalnom semmit akármilyen stattal.

Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.

(#3257) gyuribácsi88 válasza Xmodule (#3256) üzenetére

Hát én ezzel úgy vagyok, hogy inkább játszok élő emberek ellen, mint hogy AI ellen menjek.

De hát nem vagyunk egyformák, kinek mi.

A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.

(#3258) Gebriel válasza zzola (#3196) üzenetére


Gebriel
veterán

"De kíváncsi lennék, mit tennél, ha mondjuk 50 napig javíttatnák a konzolod? Hova, kihez fordulsz? Nincs már 30 nap javítási idő utáni kötelező csere, "

Link? :)

(#3259) zzola válasza Gebriel (#3258) üzenetére


zzola
félisten

Link, mire?
49/2003. (VII. 30.) GKM rendelet 4. Paragrafus azt írja, hogy lehetőség szerint 15 napon belül el kell végezni a javítást.
A "lehetőség szerint" miatt cumi van...

(#3260) zzola válasza krx21 (#3255) üzenetére


zzola
félisten

Biztosan konzolon is vannak csalók, de azt azért nehezebb feltörni.
Kicsit tartok attól, hogy 64 player-es pályákon már-már PC feeling-je lesz a dolognak, telis-tele campingekkel... :W

(#3261) Mister_X válasza zzola (#3260) üzenetére


Mister_X
nagyúr

Az is egy játékstílus. Nem kell szaladni az út közepén, mint szökött boci a réten. Bár a kicsi pályákon édes mindegy. Amúgy is a négy kaszt közül az egyik a Recon, plusz mindenféle extrákkal emg lehet pakolni a gépfegyvereket is, amik (főleg PC-n) elég kicseszésfaktor a frissen indulókkal szemben.

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

(#3262) zzola


zzola
félisten

1
2
3
4

Turtle Beach Ear Force PX4, headset PS4-hez... :))

[ Szerkesztve ]

(#3263) Herczi válasza zzola (#3262) üzenetére


Herczi
senior tag

Mi pénz egy ilyen?

(#3264) zzola válasza Herczi (#3263) üzenetére


zzola
félisten

~150 dollár...
Gyönyörű, ez kell nekem!

Razer durvábban néz ki, de az ára is az...~140 euro.

1
2

[ Szerkesztve ]

(#3265) Herczi válasza zzola (#3262) üzenetére


Herczi
senior tag

Mivel csatlakoztatod ezt am? Van rajta optikai bemenet, vagy mi? Megnéztem a honlapját, de nem jöttem rá. Tudomásom szerint jack nem lesz a ps4-en, csak a gamepaden, de az meg gondolom csak a miki miatt, hangot nem visz ki, vagy nem?

(#3266) Nordik


Nordik
őstag

Mit gondoltok érdemes még venni PS3-at? Most elég jó ára van. Vagy inkább gyűjtsek és várjam meg a PS4-et? Bár dupla annyiba fog kerülni. :U

(#3267) Gebriel válasza zzola (#3259) üzenetére


Gebriel
veterán

Azért elég badarság csak egy részletet kivenni a garanciára szóló törvényből.

A Pt.306. §-a
(1) Hibás teljesítés esetén a jogosult

a) elsősorban – választása szerint – kijavítást vagy kicserélést követelhet, kivéve, ha a választott szavatossági igény teljesítése lehetetlen, vagy ha az a kötelezettnek a másik szavatossági igény teljesítésével összehasonlítva aránytalan többletköltséget eredményezne, figyelembe véve a szolgáltatott dolog hibátlan állapotban képviselt értékét, a szerződésszegés súlyát és a szavatossági jogteljesítésével a jogosultnak okozott kényelmetlenséget;
b) ha sem kijavításra, sem kicserélésre nincs joga, vagy ha a kötelezett a kijavítást illetve a kicserélést nem vállalta, vagy e kötelezettségének a (2) bekezdésben írt feltételekkel nem tud eleget tenni – választása szerint – megfelelő árleszállítást igényelhet, vagy elállhat a szerződéstől. Jelentéktelen hiba miatt elállásnak helye nincs.

Tehát egy szakmai topicba ne terjesszünk már hülyeségeket és fél infókat se. :U

(#3268) Herczi válasza Nordik (#3266) üzenetére


Herczi
senior tag

Ha szemet tudsz hunyni a grafika felett és érdekelnek az exkluzívok, akkor igen. Én személy szerint már nem vennék, mert BF4-ezni akarok PS4-en, nem is kell másik játék vagy fél évig utána. :DDD Viszont hiába lesz erős (?) a nyitó kínálat PS4-re, akkor is több jó játék van, és lesz 1-2 évig legalább a PS3-ra.

(#3269) Peat;) válasza krx21 (#3245) üzenetére


Peat;)
veterán

Aki azt leírja hogy a rendszerváltás előtt jobb volt a helyzet mint most az még komolyabban elgondolkodtató. Egy ideig szép és jó volt, aztán évről évre egyre furább lett a helyzet, bizonyos okok miatt... Lehet nekem esni és személyeskedni, de te nem vagy tisztában a fogalmakkal. A magyar vállalatok azért hasaltak el mert csak itthon a belső piaci keresletre tudtak számítani a rendszerváltás után és nemzetközi téren elhasaltak. Akkor most tekintsük meg a multi fogalmát a legalapabb oldalról ami nem spirázza túl: "A multinacionális vállalatok (mint ahogy nevük is mutatja) tulajdonosai több nemzetből kerülnek ki" illetve "A multinacionális vállalatok a legdinamikusabban fejlődő vállalkozások közé tartoznak. Ennek oka többek között, hogy a vállalat egyes piacokon gazdasági erőfölényre tehet szert, továbbá képes például veszteségeinek országok közötti átcsoportosítására." Segítek ha nem menne, ez az OTP pl itthon. Az elmúlt években az eredményt inkább külföldről hozta, több lábon áll, a portfólió = kockázatmegosztás nem egy bonyolult fogalom megint csak. Ehhez viszont tőkét kellett bevonni, külföldi tőkét. Amikor azt írom hogy részt kell venni benne vastagon kiemelten akkor az ha tudnád miről van szó akkor magyar szerepet és magyar résztulajdonosi szerkezetet is jelölhet. Ezt el lehet úgy is érni ha oda jön egy multi és abban építenek ki az adott nemzet piaci szereplői érdekeltségeket. Most olvasd el amit írtál. Sajnos a legtöbb ember ilyen irányba megy, nyugodt kommunikáció helyett ordibálni és személyeskedni kezd és megmarad az elefántcsonttornyában a saját, megdönthetetlen világlátásával.

"A külföldi befektetők általános stratégiája a gazdaságilag tönkretett országok (gyarmatok), piaci birtoklása" Ez volt a legaranyosabb tőled, minden multi álma olyan országban meghatározó szerepet betölteni ahol tönkrement a gazdaság. Ott a profit elvégre. Facepalm.

Többiektől elnézést, ez volt az utolsó. Nem bírtam ki. :)

[ Szerkesztve ]

(#3270) Peat;) válasza Nordik (#3266) üzenetére


Peat;)
veterán

Attól függ milyen grafikához vagy szokva mint írták, de játékkínálatot tekintve még nagyon sokáig az új konzolok előtt lesz. Tehát ha a játékélményt keresed és nem zavar hogy esetleg két-három éve jelent meg az a cím akkor elég jó konzol. Persze most is jelennek meg olyan címek rá amiket minden ps4 és xbox one tulaj irigyelne a "gyenge" grafika ellenére is és legalább egy évig még fognak is. Legalább ennyi ideig legnagyobbat kaszálni még a ps3 és xbox360-on lehet, mert ezekből van annyi a piacon amire még egy egyedibb hangulatú játékot is be lehet vállalni mert valószínű sikerül eladni annyit amennyit kell, ezt a fejlesztők is tudják. [link]

[ Szerkesztve ]

(#3271) zzola válasza Gebriel (#3267) üzenetére


zzola
félisten

Én nem szeretnék vitázni, mert már bele untam...
Ettől még nem javítják meg 15 napon belül a terméket és nem is kapsz helyette másikat illetve pénzt.
Tehát mehetsz békéltető testülethez, vagy marad a bíróság...
Magáról a garanciáról és a jótállásról pedig a 49/2003. (VII. 30.) GKM rendelet szól...

Szakmai topicban azért ne terjesszük azt, hogy a 15 nap elteltével pénzt vagy terméket kapsz vissza... :U

[ Szerkesztve ]

(#3272) zzola válasza Herczi (#3265) üzenetére


zzola
félisten

Nem tudom.

(#3273) krx21 válasza Peat;) (#3269) üzenetére


krx21
nagyúr

Viszont marketingből jeles... ;] Jó marketinggel mindent lehet...
Hiába na, az erős marketing még azt is elhiteti velünk, hogy a teljes kiőrlésű kenyér drágább, pedig a malomipar évszázadokon át pont azért dolgozott, hogy a gabonát megszabadítsák az emészthetetlen héjaitól... Mint ahogy Kossuth Lajos is azon dolgozott, hogy a pénz bent maradjon az országban...(Védegylet...)

(#3274) Mister_X


Mister_X
nagyúr

Nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de én egyre jobban azon vagyok, hogy ráérek generációt váltani. Még a BF4 betara is azt mondom, hogy ez tisztes egy PS3-tól. Nem is értem, hogy mi olyan jó a 64 fös multikban. 12vs12 szimpatikusabb felállás, nagyobb hangsúly lehet a csapatjátékon és a squadokon. De lehet hogy csak a BF3 miatt mondom ezt. Ott sem olyan az a 64-es mp, mint anno a BF2-ben...

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

(#3275) Ps Vita


Ps Vita
őstag

Nagy itt a negatív energia:DDD
Viccet félretéve,azt mondjátok,hogy várjak a vételel?
:)

(#3276) zzola válasza Mister_X (#3274) üzenetére


zzola
félisten

Ziba-n a 48 fős játék mód épp hogy játszható, a 64-es meg játszhatatlan. Míg nem volt PC-m (játékra), addig irigyeltem a 64 fős csatákat. Most, hogy elérhető, visszasírom a PS3-at...
Valószínű ez az egész az ügyetlenségemnek köszönhető.
Szerintem PS3 felett eljárt már az idő, nincsen benne több...

(#3277) Polllen válasza Mister_X (#3274) üzenetére


Polllen
nagyúr

Map függő nagyon. Ahogy írták, Zibán nem az igazi... :DDD

Nagyobb területen viszont a 24 játékos elveszik...

"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"

(#3278) Def26 válasza Polllen (#3277) üzenetére


Def26
félisten

Kicsit másképp játszanak konzolon mivel ugye kevesebb az ember nem éri meg campelni, mert szökőévben 1x eljön feléd valaki. Én azt vettem észre, hogy sokkal többen foglalkoznak a feladattal mint a pc -s 64 emberes módban. PC -elég sokan sniperrel fekszenek és campalik a pontokat.

Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,

(#3279) haddent válasza zzola (#3276) üzenetére


haddent
addikt

Nem feltétlen a te ügyetlenséged, illetve úgy mondanám, hogy akkor válassz olyan szervert, ami megfelelő neked. Nem kötelező 64 -esen :DD

#3274 Mister_X Lehet benne valami... Amíg kijönnek PS3-re is a játékok addig minek váltani? Mondjuk engem szerintem már zavarna a PS3 grafika egy kicsit... Viszont azt is érdemes meggondolni, hogy milyen célból várnál a vétellel? Hogy lejjebb menjen az ára? Viccen és nagyképűségen kívül a PS4 debütára nagyon baráti... Ennél szvsz. nem fog lejjebb menni egy jó ideig (én 1 évre mondanám ha nem több). Ha meg nem megy lejjebb az ára akkor minek várni (feltéve, hogy meg tudnád venni most is?) :F
Na mindegy, engem szerencsémre/szerencsétlenségemre nem érint a dolog, mert nincs jelenleg konzolom PS2 -őn kivül :DDD

(#3280) GazRic


GazRic
senior tag

Link ... hm érdekes

PSN ID : MrManson_HUN ** PS5 *** Samsung Galaxy S20+

(#3281) Snoop-y válasza GazRic (#3280) üzenetére


Snoop-y
veterán

Szerintem ez a DLC-re vonatkozik. Most is vannak olyan jatekok PS3-ra amik nem 100%-ban regiomentesek.

New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need

(#3283) zzola válasza Jakesz (#3282) üzenetére


zzola
félisten

Huha, pedig ők a második körben vannak kiírva November 29-re. Mi lesz akkor nálunk, mi még sehol sem vagyunk jegyezve... :W

(#3284) Def26 válasza zzola (#3283) üzenetére


Def26
félisten

Most mentél pc -re mit akarsz Te ps4 -től? :D

Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,

(#3285) zzola válasza Def26 (#3284) üzenetére


zzola
félisten

Tudod Te jól...

(#3286) glspeter1 válasza zzola (#3283) üzenetére


glspeter1
őstag

Még szerencse, hogy én ráérek ezzel. :DDD

Élj ma, harcolj holnap. Privát üzenetre illik válaszolni !! :)

(#3287) gyuribácsi88

Nem értem némelyik ember logikáját, ha van egy gamer pc-m akkor már nem lehet konzolom? Nekem van mind a kettő akkor én most rohadék vagyok? :DDD

A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.

(#3288) ldave válasza gyuribácsi88 (#3287) üzenetére


ldave
félisten

Mert Te az átlag, normális embert képviseled, akit nem érdekel min játszik, amíg jól szórakozik. Ez egy PC- avagy konzol-fanboinak felfoghatatlan és elfogadhatatlan.

A Slime draws near! Command?

(#3289) zzola válasza gyuribácsi88 (#3287) üzenetére


zzola
félisten

Itt nem erről van szó! Pár hónapja a kolléga vázolta nekem a PC-s helyzetet, javasolta hogy ne menjek PC-re, mert nem fog menni...konzol után.
Hát igaza lett! Ez inkább ironikus kijelentés volt felém... :)

(#3290) Def26 válasza zzola (#3289) üzenetére


Def26
félisten

Igen, mi ismerjük egymást ps3 -ról, ezért volt a szójáték. Bár félreérthető, de legalább látni kinek van az ember bögyében. :P

Egyébként nekem is itt van a low gamer pc. :B

[ Szerkesztve ]

Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,

(#3291) gyuribácsi88 válasza ldave (#3288) üzenetére

Na igen, én azért játszok hogy kikapcsolódjak, nem azért hogy benchmark eredményeket posztolgassak.

A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.

(#3292) GazRic


GazRic
senior tag

Mint XBOX-os ki készül(ne) áttérni PS4-re mondom:
Valaki szúrt be egy cikket hogy a nagy HW erő eltérés ellenére se lesznek szebbek a játékok SONY konzolon mert nem éri meg. Innentől újra kell akkor gondolni(gondolnom) mi is szól ps4 mellet.
Nincs valahol "tudás" összehasonlító teszt?

PSN ID : MrManson_HUN ** PS5 *** Samsung Galaxy S20+

(#3293) GazRic válasza GazRic (#3292) üzenetére


GazRic
senior tag

Pár kérdés - és semmi kötekedés, csak meg akarom győzni magam hogy PS4 kell :D :

Vezeték nélküli hálózat esetén az 5ghz támogatott?
Skype app várható-e?
Játék közbeni chat - mint Live Party - megoldott, létezik-e?
Ismerni-e az architektúrát mint ONE esetén? (CPU sebesség, stb) Az eddigi képek alapján becsomagoltak egy "AMD Jaguárt" oszt jó napot. Legalábbis pontosabb ábrát nem találtam.
Multitasaking van, de egyszerre hány alkalmazás mehet?

Köszönöm!

PSN ID : MrManson_HUN ** PS5 *** Samsung Galaxy S20+

(#3294) ldave válasza GazRic (#3292) üzenetére


ldave
félisten

Mindez csak spekuláció. Amíg nincsenek kint a gépek és nem lesznek összehasonlító videók, addig ez csak pletyka (aztán lehet igaz lesz). A mai játékmotorok nagyon jól skálázódnak, ha erősebb egy gép a másiknál, akkor többet fog tudni, lehet ez picivel magasabb felbontás, vagy nagyobb fps, esetleg pár extra effekt.

PS4 mellett a PS3 szól, ha tetszik, amit a Sony művel, akkor a PS4 is tetszeni fog, nem tudom mit kell ezen magyarázni. PS+ játékok, Uncharted, God of War, Last of Us, Beyond, Journey, Gran Turismo, Little Big Planet, Puppeteer, Tokyo Jungle, Rain, Wipeout, Killzone, Infamous, stb. Ezek mind Sony játékok, amik nem lesznek más platformon. Tetszenek? Ha igen, akkor a PS4 a te géped.

Skype nem hiszem hogy lesz, MS Vitára még kiadta, de PS4-re nem gondolom, hogy megcsinálják.
Az architektúra nagyjából megegyezik a Xbox One-nal, apróbb eltérések vannak csak.
Mutlitask alatt mit értesz? Játék közben valószínileg lehet majd futtatni a böngészőt, esetleg fellépni a PS Store-ba és hasonlók, két játék egyszerre nem hiszem, hogy menni fog.

Többit nem tudom,

[ Szerkesztve ]

A Slime draws near! Command?

(#3295) GazRic válasza ldave (#3294) üzenetére


GazRic
senior tag

Nem ismerem Sony-t igazán, nem az a szimpatikus cég. Viszont a PS4 elég kedvezően hat az idegeimre :D

A rendszerről nem hallok túl jókat. Gyakori leállás, szakadás, drága Store, szar ügyfélszolgálat ... (nem tudom csak ezt nekem is mondták)

Skype: olvasmány

Multitasak? Youtube játék közben - megnézni valamit, vagy böngészni közben stb ...

PSN ID : MrManson_HUN ** PS5 *** Samsung Galaxy S20+

(#3296) zzola válasza GazRic (#3292) üzenetére


zzola
félisten

Már többször volt téma, hogy exkluzív címek miatt dönt az ember. Egy biztos, ha csak a nyers erőt nézzük, abban jobb a PS4.

(#3297) GazRic válasza zzola (#3296) üzenetére


GazRic
senior tag

Persze, ezért nem a vasat feszegetem hanem a kínálatot.
A játék címek jobban tetszenek. A körítés is fontos , és a biztos háttér ...

PSN ID : MrManson_HUN ** PS5 *** Samsung Galaxy S20+

(#3298) MasterMark válasza zzola (#3296) üzenetére


MasterMark
titán

A PS3 is jobb volt nyers erőben a 360-nál, aztán mire ment vele? :D
Tudom tudom...

Switch Tax

(#3299) zzola válasza MasterMark (#3298) üzenetére


zzola
félisten

Nem tudom, xbox-om nem volt...

(#3300) kelzsoca válasza MasterMark (#3298) üzenetére


kelzsoca
félisten

Nézd meg az exluzív címeket PS3-ra, és meg van válaszolva a kérdés, multiplatform címek meg a boxon néznek ki jobban.

https://vertigostore.eu

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.