Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:30:42

LOGOUT.hu

PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!

Aktuális:

Kölcsönjáték nyilvántartó

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#3201) zzola


zzola
félisten

Média Márk is előjegyez, és ők biztosan nem árulnak zsákbamacskát...

(#3202) Xirtam válasza haddent (#3199) üzenetére


Xirtam
veterán

Én amúgy imádom ezt. Sokan be vannak parázva. Nem egyszer fordult elő, hogy a srácok előre hívtak. Mert kérdés adódott. Az MM-ben beadták az embernek, hogy mi feketén, áfa nélkül adjuk szerencsétlen SONY termékeket. Mire közöltem az úrral hogy hivatalos SONY partnerek vagyunk. Mutattam neki SONY számlát, SONY garanciapapírt, SONY szerződést, Pénztárgép naplót, és normális áfás nyugtát. Majd közöltem vele, hogy remélem sikerült eloszlatnom minden kételyt. . . . Nem azt mondom persze mindenkinek van vaj a füle mögött. Mindenki játszik, ügyeskedik hogy minél jobban menjen a bolt. De ez a túlzott "JAJ CSAK SONY CENTER JAJ JAJ" hát ettől sírok.

Arról már ne is beszélve hogy a WESTEND-ben lévő SONY centerben lévő eladók folyamatosan fikázzák az összes konzol üzletet. Ebben a vicc csak az, hogy míg hozzánk 2-3 havonta jár a SONY európai vezetője oda nem . . . Míg mi kapunk MARKETING támogatást, ők nem . . . .

Bár igazság szerint én már eljutottam arra a szintre, hogy oké. Akkor azt csinál mindenki amit akar. Vegye meg olyan helyen ahol nem játékosoktól vásárol hanem betanított majmoktól. :U

[ Szerkesztve ]

(#3203) Xirtam válasza Azur76 (#3200) üzenetére


Xirtam
veterán

Én meg elárulom neked, hogy először arról volt szó, hogy 1000 db-ot kap Decemberig MO. De azóta se híre se hamva semminek. ;) És mivel nem fognak tudni eleget leszállítani első körben, és mivel MO még kerekítési számnak sem nevezhető ezért nem valószínű, hogy ide első körben jutni fog. A Sony a 2. kürt Decemberre tervezi a 3.-at Februárra.

De segítek még valamit. Sándor Csaba konkrétan egyedül van az egész piacra. Így csodát nem várnék a hazai SONY-tól , nem egy Microsoft ahol vannak közel 300-an.

[ Szerkesztve ]

(#3204) Louis


Louis
tag

Én meg azt mondom, hogy inkább veszek MM/saturn -ben egy konzolt ahol nem problémáznak velem ha garanciális problémám van. Konzolboltokban csak addig kedvesek amíg szépen viszed a pénzed, a multikban meg azért nem így van. Jó pár konzolboltban nem rég még flasheléssel is foglalkoztak. pl. pár éve még a konzolvilág -ba hordtuk a gépet flashelni úgyhogy nem hiszem, hogy hirtelen ekkora pártfordulás lenne. :U

A másik fele meg, hogy ugyan mondja már meg nekem valaki miért lett hirtelen minden előrendeléses játék 14-15k amikor fél éve még 12k volt? Lassan már olcsóbb lesz megrendelni külföldről a játékot, mert itthon csak az áfacsalás meg a lehúzás megy, közben meg veszik ki a tulajok a pénzt a boltból. Emlékszem Black Ops 2 -őt 12k -ért rendeltem elő, most meg az aaa címeket meg sem kapom 14k alatt (előrendelve). Olyan mintha barter lenne a konzolboltok között.

Xirtam is kamázik össze vissza hajlik minden felé mint a napraforgó. Ő sem tudja még mi lesz. Bejön ide összehord pár marhaságot aztán elmegy. Az utóbbi időben hol xbox one hol ps4 hol pc, azt se tudja melyik mi, ráadásul az sem szimpatikus, hogy szidja a konzolokat úgy, hogy egy konzol boltban dolgozik. Na ennyit erről.

Részemről nem hallgatok már senkire xbox one -t veszem meg és nem érdekel a hozzá nem értő "konzolbarbár" xirtam féle rosszindulatú mocskolódás.

''Nézd ott egy csikorgó nyom...''

(#3205) Xirtam válasza Louis (#3204) üzenetére


Xirtam
veterán

:C Véleményem azért csak lehet nem? Milyen hülyén nézne ki ha egy autó szerelő nem mondaná el a véleményét az autókról. Hozzá nem értő konzolbarbár, köszöntem szépen. Hasonló jókat kívánok neked is. :R :R Néha eltűnök? Épp az ilyen emberek miatt mint te. Nagyokosnak képzeled magad mert játszottál 100 órát a kedvenc konzolodon. Csak hogy nekem ez a munkám. De lényegtelen, segítsen nektek a hóhér. Azzal biztos sokkal jobb barátságot fogsz tudni kialakítani.

Peace & Love

[ Szerkesztve ]

(#3206) Mrdevil válasza Xirtam (#3205) üzenetére


Mrdevil
addikt

Én autószerelő vagyok, és el is szoktam mondani rendesen a véleményem az autókról. :DDD :K

-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.

(#3207) gyuribácsi88 válasza Xirtam (#3205) üzenetére

Nem kell vele foglalkozni, hadd mondja. Ha nem válaszol neki senki akkor eltűnik. Bevett taktika itt a fórumon hogy ilyeneknek nem is kell válaszolni, aztán szépen lemennek maguktól mert látják hogy nem tudtak vitát generálni, nincs se acsívment se semmi, és elhúznak.

Amúgy meg én is úgy vagyok hogy xbox párti vagyok, mióta a 360 napvilágot látott, most is a One-t akarom megvenni, de kezdek elgondolkodni azon hogy lehet hogy a sony jobb választás lenne.

A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.

(#3208) mikka07


mikka07
tag

Az lenne kérdésem jelenleg egy ps3 konzol tulajdonosa vagyok az usa-ban élő barátommal szoktunk cod multizni,gondolkozok ps4 beszerzésén, ha megjelenik .Arra lennék kiváncsi mivel ő is vesz magának azt mondta hogy küld nekem hozzá 2db játékot ajándékba(tudja hogy nálunk milyen drága neki pedig a keresetéhez képest aprópénz),a gépet Magyarországon vásárolnám csak nem tudom elindul el a rajta az usa-ban vásárolt játék és itthonról tudunk-e tovább multizni?Játéknak a cod ghost-ra +még valami multis játék gondoltam elsőre.

[ Szerkesztve ]

(#3209) haddent válasza Xirtam (#3205) üzenetére


haddent
addikt

Ne törődj vele... már az első mondatban ott a hiba: multik szerinte jobbak, mint a hazai, de népszerű, neves, kiskereskedők. Igazi jó mentalitás, hagy vigyék ki a maradék pénzt is az országból, jövőre még annyira se lesz ilyen-olyan termék első körben itthon :C
A másik: mégis hogy a ...... nem mondom ki ..... kezelnének jobban téged egy multinál??? Odaraknak egy agyhalott szerencsétlen 8 osztályos hülyegyereket aki annyit tud, hogy "kikapcsolni bekapcsolni próbálta már?", és az dönt a sorsodról. Ha nem tetszik akkor meg hónapokig levelezhetsz a külföldi ilyen-olyan vezérigazgatóval stb...
Egy hazai megbízható kiskereskedés meg nyilván saját érdekében is próbál úgy eljárni, hogy elégedett legyél mindenképp.
De természetesen ez is szigorúan az én beképzelt hülye véleményem :R

Továbbra is fontos lenne megérteni, hogy a Sony központi center meg társai NEM Sony üzletek, csak "premium reseller"-ek, ami pl. a KV vagy az 576 vagy a stb... stb.. is.
Kirohanásokért elnézést, csak én éppen most fejeztem be hasonló [én VS. multi] harcot.

(#3210) Madwe válasza mikka07 (#3208) üzenetére


Madwe
nagyúr

Ha jól emlékszem, a játékok régiózár mentesek, így ha megveszi usaban semmi gond nem lesz vele, használhatod itthon is. A probléma talán a dlc-kkel van, ha ott veszi meg, akkor csak ottani dlc-ket vehet hozzá, azaz pl ha kijön a COD Ghosthoz egy DLC ahol már 2 kutyád lehet és mégegy ahol már szaporodhatsz velük egy kis testi akciózás alatt (bocs :D) akkor azt csak az USA storeban lehet hozzá venni.
ezekben nem vagyok 100%ig biztos, valaki megerősítésére várj még mindenképp

BTW az is lehetséges hogy lehet majd psnen keresztül giftelni, ekkor akár a te accountodhoz is kötheted a játékok, de a dlc-s régiózár gondolom maradna.

Valamint az is jó kérdés, hogy ha marad az ő accountján, akkor neked, ha játszani akarsz vele, át kell e jelentkezned vele (ps3nál még nem) a gépen hogy fusson, illetve acc függő e a multi, ha igen akkor semmiképp ne a saját accján vegye mert akkor egyszerre lehet nem tudtok játszani, lévén ugyanarra az accra vette, hiába 2x...

(BTW Battlefield FTW!)

(#3211) zzola válasza haddent (#3209) üzenetére


zzola
félisten

Mert a Sony centerben másabb emberek dolgoznak? :W

(#3212) Neoteric


Neoteric
addikt

Mondjuk abban igaza volt a srácnak, h Xirtam eléggé napraforgó szindrómás. :D
Ha adnék a véleményére, akkor most lenne Xbox ONE és PS4 előrendelésem + egyfullos gamer PC-m is. :))

PSN: ne0teric_sAN

(#3213) gyuribácsi88 válasza Neoteric (#3212) üzenetére

És miért nincs? :DDD :DDD :DDD

A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.

(#3214) haddent válasza zzola (#3211) üzenetére


haddent
addikt

Ő... mihez képest más? Attól függ.. egészítsd ki ..

(#3215) zzola válasza haddent (#3214) üzenetére


zzola
félisten

"Odaraknak egy agyhalott szerencsétlen 8 osztályos hülyegyereket aki annyit tud, hogy "kikapcsolni bekapcsolni próbálta már?"
Ehhez képest...

(#3216) haddent válasza zzola (#3215) üzenetére


haddent
addikt

Azt amit idéztél, a multikra értettem (személyes tapasztalat..). A "mást" pedig a konzolboltokra. Van kivétel mindenhol, de általában ha megnézed konzolboltban fiatalok dolgoznak, akik esetleg számtech. végzettséggel rendelkeznek/azt tanulják, játszanak ők maguk is, és amúgy is érdeklődnek a téma iránt. Ráadásul mivel kissebb cégek, fontos nekik az az 1 ember, a te forgalmad is, és amúgy is, mentalitásból is értelmesebbek/kedvesebbek. De van kivétel természetesen, és továbbra is csak egyéni vélemény, nem kell egyetérteni.

[ Szerkesztve ]

(#3217) mikka07 válasza Madwe (#3210) üzenetére


mikka07
tag

Kösz a választ :) akkor a játék műkődni fog,accountot meg csinálok egy újat(ő is csinál egy újat) és mehet multi tovább a dlc meg annyira nem érdekelnek, soha nem fizettem még dlc-ért és nem is fogok.Még annyi kérdésem lenne hogy akkor eladom a ps3 -at hogy tudok ról mindent lementeni és utánni az eladás előtt mindent visszállitani gyári állapotba(személyes adatok törlése stb) UI ha van valakinek kedve cod black ops 2 multihoz és van headsetje szívesen felveszem friends listára.

(#3218) zzola válasza haddent (#3216) üzenetére


zzola
félisten

Hát igen, ki mit tapasztalt...

(#3219) kriszpontaz


kriszpontaz
veterán

A végén még emblémagyáros leszek :D.
Aladdin Mothafucka :D, megrendelésre Prokxy-nak ;).
V1.0:

V2.0:

:DDD

(#3221) krx21 válasza zzola (#3211) üzenetére


krx21
nagyúr

Hát elárulom, igen másabb emberek dolgoznak... Én vettem már pár dolgot a Sony boltokban és csak pozitív tapasztalatom van... Nem beszélve, hogy abszolút hivatalos disztribúcióról van szó, ami mögött a Sony áll...
Nem kell, hogy sokat gondolkozzon az ember, hogy ha már vásárolok, akkor kit támogatok vele!
Vagy Te is olyan vásárló vagy aki megveszi a szlovák tejet a boltban, mert az épp 35Ft-al olcsóbb???
Én azért a Sony boltokban vásárolok, mert oda van költve a Sony marketing pénzének jelentős része, ergó ott megtekintheted, kipróbálhatód az eszközöket olyan körülmények között ahol máshol ezt nem teheted meg... Alapvetően ott vannak népszerűsítve a eszközök... De nem is értem miért kell ezt magyarázni:
Bemutatóterem, kiszolgálás, stb...
Fordítva teszem fel a kérdést!: Miért vásárolnék máshol? Himi-humi pár éves netes cégektől, vagy mindenhogyan ügyeskedő konzol boltoktól (tisztelet a kivételnek)...
Külföldön telesen normális, hogy a műszaki eszközt a márkaboltjában veszik meg az emberek...
Én megértem, hogy mindenki ott veszi meg ahol akarja, de hogy egy hivatalos márkabolt ellen érveket gyűjtsük, az már maga a hülyeség netovábbja...
(Segítek: Márkaboltnak nevezzük azokat a hivatalos boltokat, ahol a gyártó cég képviselteti magát, mint megjelenésben, szolgáltatásban...) :DDD

[ Szerkesztve ]

(#3222) kriszpontaz


kriszpontaz
veterán

Bocs srácok ez nagyon mellé ment!!!!

(#3223) zzola válasza krx21 (#3221) üzenetére


zzola
félisten

Hogy jön ide a Szlovák tej? Örülünk neki, hogy neked jó tapasztalataid vannak a Sony centerekkel kapcsolatban. Azért nem haragszol, hogy az is elmondja a véleményét, akinek nem...
Nem csak a Sony center ad Sony garanciát, remélem azért ez felfogható...
Pécsett amúgy sincsen normális Sony bolt, az ottani eladó azt sem tudta, hogy a fejhallgató dobozában van a garancia jegy, én mutattam meg neki...
Feljebb írtam, miért választottam az Edigital-t...

[ Szerkesztve ]

(#3224) krx21 válasza zzola (#3223) üzenetére


krx21
nagyúr

Persze, hogy nem csak a Sony ad hivatalos garanciát... De ha nem is drágább, akkor miért nem azt létesíted előnyben aki többet fektet Te kiszolgálásodba???
Az meg megint más kérdés, ha nincs a közeledben... Ez nem vita téma, mint mondtam, sok szempont van...
Nekem közel van és tényleg csak pozitív tapasztalatom van velük... Bemegyek egy ilyen boltba és sokkal igényesebb, emberi léptékű környezet vesz körül, mintha bemegyek egy multiba vagy egy netes átvevő helyre... (büfé vs étterem :K )
Addig kell örülni, míg vannak ilyen márkaboltok, mert egyébként mind veszteséges, a multik miatt...
Talán még a Panasonicnak van hasonló... Szép lassan lehet ezek a márkák is a Samsung sorsára jut, aminek itt semmilyen hivatalos márkaboltja nincsen már és az is kaphat disztribúciói jogot aki egy pokrócon árulja a TV-t...

[ Szerkesztve ]

(#3225) Jakesz válasza zzola (#3223) üzenetére


Jakesz
őstag

Gondoltad volna, hogy ekkora vitát szítasz azzal, hogy elmondod, hogy Edigitalból rendelted meg? :D

(#3226) krx21 válasza Jakesz (#3225) üzenetére


krx21
nagyúr

Az edigitallal nincs semmi baj.... De az is csak egy igényesebb netes cég, aki lassan a hajszárító mellett már görögdinnyét is fog árulni... :DDD (legalább van bemutatótermük...)
Egyébként ez nem vita, csak gondolatok, hogy mit hogyan miért...
Amit írok az is csak az én véleményem a sok közül...

(#3227) Peat;) válasza haddent (#3209) üzenetére


Peat;)
veterán

Imádom ez a populista multi utálatot, a lényeg hogy kínosan ügyeljünk arra hogy ne nézzük meg a rendszerváltás óta itt leadózott és befizetett összegeket, az itteni fejlesztéseket, munkahelyteremtést, a kkv-k felé támasztott beszállítói szerződéseket, mert akkor már kínos zavarba jönnének a károgók. Az egész magyar mentalitás arra épül hogy kerüljük a számokat és érzelmekből építkezzünk immár tizenx éve. El lehet dönteni ez mennyire működik akármelyik kormány alatt.

(#3228) krx21 válasza Peat;) (#3227) üzenetére


krx21
nagyúr

Nagyon OFF:
Te komolyan gondolod, hogy a multik itt mint jótékony szervezetek, azért vannak itt, hogy saját országunkat gazdagítsák??? :F A magyar vállalkozóknak soha nem adott különféle adókedvezményekkel, tönkretéve a magyar mezőgazdaságot és a magyar termelőket... Nem a befizetett mennyiséget kell nézni, mert az mind az itteni vásárlók pénzéből van! Hanem amit kivisznek az országból!!! A multik politikája a tipikus gazdasági kizsákmányolás... Nem is lehetne más, hisz külföldi befektetők... Az ő profitjuk, csak a mi pénzünkből lehet, ez ennyire egyszerű... :W :W :W

( Kapitalista alapszabály: Egy tortát idegennel , nem lehet úgy megosztani, hogy te jobban járj...)

[ Szerkesztve ]

(#3229) mikka07 válasza krx21 (#3226) üzenetére


mikka07
tag

Az edigital nagyon korrekt cég szerintem én fél év után kértem egy számla másolatot mert az eredetit elhagytam 2 perc múlva már a kezembem volt a megrendelt termékről kűldték az sms-t hogy megérkezett egy elég drága autos fejegység+magyarnyelvű használati(amin meglepődtem mert mostanában nem szokás adni).Az meg ki hol vásáról abszolút lényegtelen a ps4-et én biztos Magyar kereskedőtől veszem sony Magyarország garanciával,a konzolboltossokkal meg a t@k@m tele van némelyik olyan nagyképű nálunk Miskolcon hogy inkább nem veszek tőlük semmit.

[ Szerkesztve ]

(#3230) Mister_X válasza krx21 (#3228) üzenetére


Mister_X
nagyúr

Mindig a fejemet fogom, amikor valaki elkezdi a "jaj a multik" szöveget. Vegyük például a TESCO-t. Olcsónak mondható, rengeteg embert foglalkoztatnak. Egy ilyen áruházláncnak az árba kell foglalnia a dolgozók bérét, a fenntartási költségeket, a selejteket, mindent. Olyan 10%-os nyereséggel adhatnak el egy-egy nem akciózott terméket. Namármost, ami mindig szúrja a szemem az az, hogy sokan azt beszélik be maguknak, hogy ártanak a gazdaságnak azzal, hogy kiviszik a nyereséget. Tegyük fel:

- A csúnya-rossz multi kifizeti az embereit, leadózik az államnak, leírja a költségeit és a profitot kiviszi/felhasználja bővítésre.
- A szegény kis magyar vállalkozó kifizeti az embereit, (jó esetben) leadózik az államnak, leírja a költségeit és félreteszi a pénzt a számlájára, jobb esetben fejleszti vállalkozását.

Mi a kettő között a különbség? Ha mindkét fél becsületes, akkor ugyan úgy leadóznak és közben munkát adnak az embereknek, tehát a mi szemszögünkből semmi. Az, hogy a nyereséggel mit kezdenek, az már magánügy. Lehet itt dobálózni, hogy a vezérigazgató hol fogja megvenni a BMW-t, de ez már nevetséges. Semmi rossz nincs a multikban.

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

(#3231) haddent válasza Mister_X (#3230) üzenetére


haddent
addikt

Te magad írtad le a lényeget, és mégsem látod..? Magyar (kis)vállalkozó még ha szemét és nem adózik, akkor is itthon lesz magyar milliomos, és itthon vesz BMW -t, vagy itthon nyit meg 3 másik üzletet stb.. A Teszkóból épp a kötelező adót látja az állam, ha!! éppen nincs lepacsizva valamelyik főelvtárstitkárúrral, épp melyikkel az lényegtelen.
Egyébként ez csak mellékesen merült fel, emellé jön az, hogy nyilván a magyar minimálbérért dolgozó Janika akit felvettek a Tescoba protekcióval szakértő technikusnak nem fog harcolni az ügyedért a Sony -nál, hogy ugyan cseréljék már ki... Míg egy kiskereskedésben dolgozó ember esetleg megpróbál eljárni így-úgy az ügyedben, mert tudja, hogy a bevétele tőled (is) függ, nincs még 48 országban 26 ezer lerakatjuk.

[ Szerkesztve ]

(#3232) Peat;) válasza krx21 (#3228) üzenetére


Peat;)
veterán

Felületesen akarsz megközelíteni egy olyan témát amely komplex és összetett, ebből ítélve nem is érdekel milyen tényezők vannak ezekben a folyamatokban. Másrészt az élelmiszer láncok csak egy kis része a multiknak, újabb egyszerűsítés a te szemedben, igaz valóban ez az aminek a legkevesebb többletvonzata lenne elvileg az ország szempontjából. Elvileg mert a magyar áruházláncak a szlovák kötődésekkel és az ott dolgozók beszámolói szerint mint kiderült nem hogy jobbak, inkább rosszabbak. Azt sem én sem más nem írta hogy jótékony szervezetek, de azt bármikor állítom hogy ha megfelelő emberek kezelik ezt az ügyet akkor az ország számára pozitív a végső mérleg még az élelmiszerláncok esetében is.
Adókedvezményeket leginkább az autógyárak és más iparági beruházók szoktak kapni itthon, nem egy Auchan vagy Tesco, kivéve ha vállalják hogy x milliárd forintot beruháznak itthon. Ugyanakkor egy élelmiszerláncnak is vannak olyan vonzatai amiről szemlátomást gőzöd nincs, mint a saját részre berendelt élelmiszer vagy más fajta termékmennyiség aminek termelési többletvonzata van és amiből exportálnak is az áruházláncak. Az építőiparra vonatkozó berendelések, a logisztikai munkaerővonzat és az útdíjjal a további adóterhek megfizetése. Más multiknál a technológiai know how meghonosítása, a munkaerő felszívása vagy éppen a munkaerő oktatása amit a magyar oktatási rendszer már nem tud ellátni megfelelő szinten, lásd nyelvtudás. (igaz a nyelvoktatást is ellehetetleníteni igyekeznek a cégeknél)

Ezeket a folyamatokat sarokba dobni sokkal egyszerűbb mint végiggondolni, utánaolvasni, más országban hogyan működik, más ország mire jutott multik nélkül. Az energiamultik is remek példa, a non profit van aki tudja mit jelent itthon valaki meg nem. Teljesen más számviteli kötelezettségek vonatkoznak rájuk mint egy profitorientált cégre, többek között haza lehet lapátolni majd a pénzt a fejeseknek miközben beruházásra nulla forintot kell fordítani. Ezt valaki felfogja mit jelent, valaki nem.

De lehet menni a multik ellen, én nem aggódom, nekem egy multi már megadta azt a szakmai tudást amivel le tudok lépni innen amikor akarok. Majd ha szépen eltűnnek és olyan munkanélküliség lesz itt mint pl a spanyoloknál akkor megnézem hogy melyik állapot a többletköltségesebb az ország számára, bár én ezt nem akarom ennek az országnak és baromira nincs kedvem elmenni sem innen.

Haddent: mert tipikusan jellemző az hogy itthon vegyenek nagy értékű autót vagy más ingóságot a milliárdos magyar cégvezetők...ne röhögtess már.

(#3233) zzola válasza Jakesz (#3225) üzenetére


zzola
félisten

Nem gondoltam... :)
Ha valakit érdekel, a Média Márkban is van Cetelem akció, -10% a vételárból, ha C kártyával fizetsz...
~125k -10%, az már barátibb ár egy PS4-ért...

Egy kérdés, PS4 mellé most akkor kötelező lesz vásárolni PSN Plus előfizetést, vagy ez csak kacsa?

(#3234) Azur76


Azur76
tag

Szerintem kezdjünk el újra a gépről beszélni, mert az xboxosok akik ide benéznek lassan röhögőgörcsöt kapnak hogy miről is megy itt a vita :)

(#3235) Azur76 válasza zzola (#3233) üzenetére


Azur76
tag

A PSN előfizetés az online miatt kell, ugyanis az már nem lesz ingyenes,viszont kapsz letölthető játékot, talán a Drive Clubot ha jól emlékszem.

(#3236) zzola válasza Azur76 (#3235) üzenetére


zzola
félisten

Értem, tehát akkor így válik fizetőssé az, ami eddig ingyenes volt, mint Xbox-nál, kösz.

(#3237) Azur76


Azur76
tag

Sajnos igen,viszont ha kapsz ingyen játékokat,kiegészítőket lényegében egy játék áráért talán nem olyan gáz.

(#3238) kohai válasza Azur76 (#3237) üzenetére


kohai
tag

Szerintem egyáltalán nem gáz az egy éves psn tagság 2honapja megvan és már volt 2 cím amit lehúztam ac3 meg most a dragons dogma ennyi ,vissza is jött a pénzem talán.

(#3239) krx21 válasza Mister_X (#3230) üzenetére


krx21
nagyúr

ÉS (#3232) Peat;)

Persze, hogy a multis téma jóval összetettebb és remek marketing van a politikailag már döntést hozó réteg érdekei mellett, hogy a népnek is bizonygassák hasznosságukat... De a lényeg az, hogy a mérleg mindig feléjük dől, nem kis mértékben... A multik szerepét egy az egyben magyar vállalatoknak kellene betölteni...
Vajon miért nem így van? No comment, mert erről napokat lehetne beszélni...
A multik mellett konkrétan csak azok állnak, akik onnan kapták családi házukat és egyéb anyagi javukat...
A többieknek meg marad a tájékozatlanság és a rózsaszín ideológia...
Egy kis olvasnivaló... :K
És ez sem véletlen...
Szerintem ne off-oljunk tovább, inkább a PS4... :R

[ Szerkesztve ]

(#3240) rachmaninoff


rachmaninoff
aktív tag

Multi téma alatt 25 különböző szempontról beszéltek, ennek a gondolatmenetnek semmi értelme nem volt.
Az alapfelvetés, hogy konzolt érdemes-e multinál vásárolni a vásárló szempontjait figyelembe véve.

A válasz pedig igen, mert nem néznek be a körmöd alá is, nem annyira szükséges/nem éri meg a vesződséget a volumen miatt. Jó kapcsolatot ápolnak a disztribúciókkal, emiatt a nagy veszély, hogy kár éri őket a gariztatás folyamata alatt, minimális. Tehát bármilyen sz1r-sz@r problémád van a géppel, jó eséllyel nagyvonalúbban intézik a panaszod mint a kisebb, klasszik kiskerben.

Plusz útravalónak: ha van egy kis kiállásod, meg tudsz szólalni és tudsz viselkedni, akkor gariidő után is van lehetőséged térítésmentes intézkedést kicsikarni.

Tehát multitól venni konzolt nem életveszélyes, sőt.

(#3241) Snoop-y válasza krx21 (#3221) üzenetére


Snoop-y
veterán

Azert ez igy netto baromsag.
Kulfoldon elek es millio ember engem is belertve nem feltetlenul a markaboltban vasarol hanem ahol olcsobban megkapja. Amazon, Tesco, Asda stb...

New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need

(#3242) oriic válasza Mrdevil (#3206) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Járnak még hozzád? :DDD

Live-Die-Respawn

(#3243) Mrdevil válasza oriic (#3242) üzenetére


Mrdevil
addikt

Viccelsz? Imádnak. :DDD ;)

-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.

(#3244) Peat;) válasza krx21 (#3239) üzenetére


Peat;)
veterán

"A multik szerepét egy az egyben magyar vállalatoknak kellene betölteni..." Az a baj hogy azt sem tudod mi a multicég. Nézz utána miről szól és akkor megérted hogy nem a magyar vállalatoknak kéne a szerepet betölteni, mert az a szocializmusban már bizonyított, Észak-Koreában is teszi a dolgát. A magyar vállalatoknak is részt kell venni benne, pl kormányzói előírásokkal a gyártási, vagy működési folyamatban előre meghatározott részarányokkal. Lásd autógyártás, rengeteg magyar kkv él abból hogy beszállítók. A multi azt jelenti hogy sokrétű tulajdonosi réteg. Pl. az OTP Bank közel sem csak magyar, az is egy multi. Szerintem az a gond hogy sokan azt sem tudják mi az hogy multi, sokszor a vezetők maguk sem, csak a multiellenességet használják fel. Én az utóbbi jópár évben sosem hallottam azt amit állítasz és a különadók tekintetében sem ez látszódik amit állítasz. Egyébként ez az ország a válság óta többször csődbe ment volna ha nincsenek itt a multik a kiépített infrastruktúrával, aminek köszönhetően úgy le lehetett húzni őket hogy még ekkor sem vonultak ki, mert hatalmasat buknának azzal. Többek között ilyenkor azért jól jön a multi...

(#3245) krx21 válasza Peat;) (#3244) üzenetére


krx21
nagyúr

"nem a magyar vállalatoknak kéne a szerepet betölteni, mert az a szocializmusban már bizonyított,"
Ember Te tudod miket beszélsz??? :W Ezt maximum azokkal tudod elhitetni akik tájékozatlanok és nem múltak el vagy 20 évesek... Tudod milyen múltja van az Ikarus-nak, vagy a Rábá-nak és hogy a magyar mezőgazdaság milyen szerepben volt anno??? Sorolhatnék egy csomó magyar vállalatok, melyeket mesterségesen, előre megtervezett módon tönkretettek... Te az a fajta gondolkodást vallód, hogy a parlament-et is el kellene adni és visszabérelni külföldi befektetőktől... A külföldi befektetők általános stratégiája a gazdaságilag tönkretett országok (gyarmatok), piaci birtoklása, független saját versenyképes termékeik kihasználása... Én nem óhajtok evvel tovább vitatkozni, mindenesetre örülök, hogy nem a parlamentben dolgozol (bár lehet mert úgy néz ki... ;] )
Én egy kis történelemórát javaslok, és erős közgazdaságtant valamelyik felsőoktatási intézményben... :DDD

[ Szerkesztve ]

(#3246) ldave


ldave
félisten

Befejeznétek? Még egy hozzászólás a témában és kérek majd egy takarítást. Köszönjük.

A Slime draws near! Command?

(#3247) zzola


zzola
félisten

Kíváncsi vagyok, mit tud majd a vas. PC-n egy Radeon 7970OC 3GB VGA-m van, szépen megjeleníti az effekteket...
Állítólag PC-hez képest butítva lesz a grafika, hogy meglegyen a, 60 FPS...
Majd jól összehasonlítom őket...

(#3248) Helmoras válasza zzola (#3247) üzenetére


Helmoras
őstag

7970 mellé ps4?:) ennyire szereted az exclusive címeket?

(#3249) Tegla80 válasza Helmoras (#3248) üzenetére


Tegla80
addikt

sztem,csak ennyire utálja a csalókat már pc-n ;)

Sony® & PlayStation®

(#3250) zzola válasza Helmoras (#3248) üzenetére


zzola
félisten

Nem. Csak béna vagyok, PC-n nem igazán megy a játék, ezért visszatérek konzolra.
Az előbb a Battlefield 4-re gondoltam...
A csalókról nem is beszélve...

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.