Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:30:42

LOGOUT.hu

PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!

Aktuális:

Kölcsönjáték nyilvántartó

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#23407) sMblz


sMblz
csendes tag

Sziasztok! :)

Nagyon szépen köszönöm a sok segitséget, ezért is mertem ide irni őszintén, mivel az átlag életkor szerintem egy picit több 12 év-nél. :)

Az euronics +5 év garit ha tényleg olyan olcsón adják (körülbelül persze), akkor jobban megéri a ps4, mert a legtöbb PC alkatrészre is max 3-5 év garit adnak általában.

A fejlesztőket is megértem, hogy a konzolokat tartják előrébb, emiatt is gondolkodok eléggé egy PS4-n, mivel nem törték még fel egyik konzolt sem, és "muszáj" megvennünk rá jó drágán a játékokat, mig PC-n megoldható okosba is... vagy steam ha valaki támogatni is akarja a fejlesztőket.

Igazából a PS4 is ott lesz pár év múlva közel 300-400 000 HUF-ba, ha belekalkuláljuk a PSN Plus-t, legalább 10 játék, +1 kontroller ha van olyan játék amit lehet splitbe tolni és megérné stb. stb viszont ahogy olvasgattam a neten (éjszakás műszak előnye, nincs bent főnök :) ) a Far Cry 4-nél is bejelentették, hogy a vezető platform a PC lesz közben nem rég twittelték ki, hogy a ugyanaz lesz a grafika ultán, mint a konzolokon. Másik példa a Witcher 3 (mániám), először ugye X1-re is 720p-t mondtak, de úgy néz ki mind2 konzol tudni fogja a 1080p-t de legrosszabb esetben is a 900p-t - E3-n pedig nem tudom, ti észrevettetek bármilyen különbséget a PC és X1 grafikája közt? Max 1-2 kisebb effect de nem sokkal több, és biztos vagyok benne, hogy legalább egy 290(X) ATI vagy 780 (ti) Nvidia kártya kell, hogy ultrán fusson i7 procival.

Még egy kis off topic, valószinűleg szeptemberben jönnek a Haswell-E köv. generációs i7 procik, 8 illetve 6 maggal, de az olcsóbbik is 90 000 HUF körül lesz. Az új nvidia maxwell 880, 870-es kártyái meg októberben, arról meg nem igazán tudni semmit.

Még egyszer köszönöm a segitségeteket, szerintem még várok szeptemberig a fehér PS4-re (nekem jobban bejön). Utolsó kérdésként esetleg tudtok olyan boltot, ahol ki is lehet próbálni a PS4-et? Eddig nem igen találtam olyan üzletet :/ max csak a dobozát mutogatták.

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.