Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:30:42

LOGOUT.hu

PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!

Aktuális:

Kölcsönjáték nyilvántartó

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#220348) callmeakos


callmeakos
veterán
LOGOUT blog

A trial végéhez közeledve el tudom mondani hogy ez a NFS Heat kicseszett jó lett, nem is gondoltam hogy ez ennyire be fog jönni. És nem csak a hangulat, mert az egy dolog, de nem is olyan egysíkú és egydimenziós mint a Payback volt.

A rendőrökkel most először nem volt kedvem kekeckedni, nem azért mert dilettánsok lennének, épp ellenkezőleg. Nem is tudom mikor voltak ennyire agresszívek, gyakorlatilag kettes körözési szinttől simán elkaphatnak, és mivel téged is lennulázhatnak, illetve a benzinkúton se végtelen a javítás, ezért nagyon oda kell figyelni. Az elején nagyképüen el kezdtem velük játszadozni, a végén sírás is lett a vége.

És ráadásul az ellenfelek se könnyűek, eskü medium fokozaton is volt olyan sztori küldetés amit újra kellett indítani, mert bucira vertek, pedig azért nem vagyok egy fakezű jóska.
Az autók testreszabhatósága megint csak üdítő, ez a buherálás a kipufogóval vicces, a sztori is elég érdekesnek tűnik, és úgy tűnik Cross és Darius után ismét kapunk egy olyan rohadékot akit tényeg lehet utálni, legalábbis ez a Shaw fazontól ökölbe szorult a kezem.

Szóval jah, jussak egy kicsit több és nyugisabb időhőz és rávetem magam azonnal.

Egy valami még offba. Azt hittem hogy Premier előfizetéssel enyém lehet a játék, de rá kellett jönnöm hogy az Origin Acess és az EA Acess két külön dolog, és utóbbiban nincs premier funkció, így konolokon marad csak a 10 órás trial. :(

[ Szerkesztve ]

All→M8

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.