Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:30:42

LOGOUT.hu

PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!

Aktuális:

Kölcsönjáték nyilvántartó

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#20643) ForRedGlory válasza ittakary (#20631) üzenetére


ForRedGlory
félisten

A másik: SENKI az ég világon nem beszélt PC - konzol összehasonlításról :D te voltál az első.

Egész nap az a rühes PC volt a téma, hogy így szar meg úgy szar, és hogy a konzol a király. Nem értem a gondodat :U Ebben a topicban több mint 1000 kommentben van benne az a bűvös két betű, hogy PC. Miről beszélünk? Szerintem ne menjünk bele, hogy miért kell 1440p mellé egy 780 SLI, mert nem jönnél ki belőle jól. Zárjuk is le itt...

(#20634) vg: Mint már mondtam, örülök hogy ennyire ismersz, de köszi, marhára nem érdekel a személyeskedésed. Ha másra nem vagy képes, akkor felejts el.

(#20633) haddent: őőőő hol is írtam, hogy több százezer forintot költöttem vízhűtésre? Ja vg agyszüleménye. Attól az még tudod nem készpénz. De csak hogy felhomályosítsalak, mielőtt vg leírja a teljes önéletrajzomat. Családos ember vagyok, akinek megadatott hogy itthon dolgozzon, amihez erős gép kell és csend, hogy a család többi részét ne zavarjam ha este dolgozok. Ezért olyan hűtés kell, ami NAGYON halk. Nem feltétlen csak azért van ilyen hűtésem, mert megtehetem és mert olyan jó (nyilván azért ez is benne van), de azért Tirexivel köszi, de ne említs egy lapon. :P Léghűtéssel felszállna a gépem a nyári melegben, amit egyrészt mindenkit kiidegelne, másrészt az én fülemnél van a gép, amibe meg is süketülnék. Szóval az ilyen Tirexis dolgokat hanyagoljuk. Lehet hogy a vízhűtésnél rosszul fogalmaztam, de nem kellene úgy letámadni. Az lett volna a lényege, hogy attól mert valakinek elég a 30 fps még nem agybeteg az, akinek nem és tesz is érte, mert nagyobbak az igényei.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.