Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Maxell Retro DJ teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
marilllyo #134748 üzenetére
Aklor megint leírom: VR címekre. Nagyon sokan beruháztak idén VR-ra. Azok a játékok eleve túl vannak árazva. Nem 9.000 Ft-os áron akarok olyan játékokat, amiben van 2 óra tartalom.
Az egészet le se sz@rná senki, ha:
- évek óta nem az lenne a gyakorlat, hogy ilyenkor akció van
- USA store-on nem lenne akció
- nem ugyan azt a 12 játékot hoznák vissza a 48 órás ajánlatba, ami 2 hete is akciós voltHozzáteszem nen csak itthon téma ez, külföldi fórumokon ia megy.
-
marilllyo
veterán
Valaki(k) ma Battlefront 2??? Voice chat legyen!
-
30z.Samu
félisten
válasz
#44416768 #134736 üzenetére
A PS 4 Pro-ban lényegében egy overclock-olt CPU van, illetve a GPU kapott +1GB memóriát. Ami már elég arra, hogy a játékokat fel tudja skálázni 4K-ra. A Slim maximum 1080p-ben képes megjeleníteni a játékot, míg a Pro alapból 1440p-ben adja a "jelet" és azt skálázza fel 4K-ra, ha úgy van beállítva a PS. De ha nincs 4K-s TV-d akkor is jó választás lehet a Pro, mert az 1440p-t sűríti be 1080p-be és ezáltal részletesebb képet kapsz, mint a Slim-nél. Rövidebben valamivel szebb a grafika a Pro alatt még Full HD-s TV mellett is.
-
máyköl
veterán
-
gamegod
senior tag
mik a hírek? holnaptól lesz valami jóféle leárazás(ok)? mert már ég a pénz a kezemben, de nem merek addig lemezest vásárolgatni hátha a storeon jobb árak lesznek
-
30z.Samu
félisten
Dragon Ball FighterZ Nyílt Beta frissebb infó: Január 13-tól Január 16-ig fog tartani és csak PS-en és Xbox One-on lesz.
-
törölt tag
Ma megvettem a Ps4 pro gépet.
Egy kérdésem van, Nektek is "morog", ha benne van a lemez?
A hűtés még hagyján, van hangja, de ez a morgás idegesítően hangos.
Vigyem vissza? -
-
czanga
őstag
válasz
wlandroid #134717 üzenetére
Garancia van még rá? Amennyiben nincs, akkor az első amit megnéznék a hűtőborda és a ventilátor tömítettsége, és a hővezető paszta állapota. Amennyiben nem mersz / akarsz hozzá nyúlni, akkor szakértő kezeket javasolnék, bár tippem nincs, hogy hova / kihez.
Persze lehet komolyabb is a gond. Hibás hőszenzor, hibás chipset, akármi.
Amennyiben garis, akkor egyértelmű. Irány a hivatalos szerviz.
-
wlandroid
tag
Slimmel kapcsolatban lenne problémám, ugyanis egyre gyakrabban látom a "PS4 is too hot" hibajelzést, ami miatt egyből ki is kapcsol a gép. Ez érthető is lenne, de egyáltalán nem forr. Több verzióval ezelőtt is csinálta, azonban egyre gyakrabban történik mostanában. Létezik arra megoldás, hogy csak magasabb hőnél álljon le magától?
-
dvd24
senior tag
válasz
WhiteWalker #134659 üzenetére
pedig úgy van megoldva mint a Diabloban, skálázódik az ellenfelek HP-ja, ha kettesebben vagytok csapatban, vagy egyedül vagy, akkor sokkal könnyebb lezúzni őket, mintha 4-en lennétek
-
SH4D0W2011
őstag
Nemrég jutyub app használata közben megfagyott kicsit a dolog, sikerült bezárnom, viszont kaptam egy "Corrupted database" hibaüzenetet, majd újraindult a PS. Azon kívül, hogy elállítódott pár apróság, kell valamitől tartanom, rosszat jelent ez, vagy néha megesik?
-
I3u11it
csendes tag
Sziasztok, ajandekba vennek egy jatekot a testveremnek PS4-re. Ha a UK-ben megveszem a jatekot, akkor azt tudjak hasznalni otthon Magyarorszagon? Valaszokat elore is koszi.
-
dcness
csendes tag
Amúgyis tiszta ideg vagyok mert karácsonyra kapja a gyerek a Pro és Vr pakkot és már játszanék én is ezerrel, de vagy 2 hete őrzőm csak kipróbáltuk egyik nap hogy minden okés-e. Nekem bejön a Vr, szerintem nagyon jó a cucc.
Majd egy Farpointot akarok beszerezni AIM-al plusz Move kontrollert, de hát mindent egyszerre nem lehet
-
dcness
csendes tag
válasz
Neoteric #134708 üzenetére
Köszönöm a választ. Arra vettük amin a plus van. Tehát akkor az mindegy hogy az a profil ott secondary az ő gépén így akkor nálam is lehet tölteni mert nálam van a primary accountja. Sorry de ez most nekem nagyon új vissza kell rázódnom ps3on nem volt ilyen anno és most meg Xboxról váltok ps4re.
-
Neoteric
addikt
válasz
toompa #134706 üzenetére
Annyiért már tényleg baráti. Battlefield 1 Revolution (alapjáték+season pass) kupon nélkül $24-ért szintén elég jó vétel, ha esetleg vkinek még nem lenne meg. Felesbe $12.. ajándék.
(#134704) TazLeacher: Sztem lesz vmi magyar storeon is, tavaly is volt asszem.
(#134707) dcness: Lényegében mindegy melyikre veszitek, de én arra venném amelyiken a PS Plus van, így kaphattok néha még extrába pár % kedvezményt.
-
dcness
csendes tag
Sziasztok
Ha tesómmal megcsináltuk ezt a megosztást játékra és plusra, akkor ha valamit venni akarunk akkor azt melyik accountra vegyük? Veheti ő a saját accountra ami nála secondary, akkor az nálam is le lehet tölteni hogy a primary accountja ott van a gépemen? Vagy az ő primary accountjára kell megvenni ami a gépemen van vagy ez mindegy? Olvastam a leírásokat de erre nem találtam infót nem egyértelmű. Csak mert vett egy játékot a saját accountjával a gépén amin ugye ő másodlagosként van. Így most le tudom tölteni vagy sem? Megnézni most nem tudom mert ajándék lesz a gép amin az ő accountja van elsődlegesként, ezért kérdezem, hogy jó lesz így vagy ezt most elcsesztük
-
Neoteric
addikt
US Storeon élesedett a második heti holiday sale.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest