Hirdetés

2024. május 7., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:30:42

LOGOUT.hu

PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!

Aktuális:

Kölcsönjáték nyilvántartó

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#118715) KaitouP válasza Nayrobi (#118707) üzenetére


KaitouP
veterán

Kaptam egy pontlevonást, illetve buktam egy második helyet (és akár egy elsőt is - mondjuk lehet visszahoztam volna, de elment a kedvem és kiléptem) a fair play versenytárs miatt. Azért nem mindegy, és ez még a lightosabb verzió volt, mert gyakori az is amikor izomból nekem jönnek, illetve direkt szórakoznak azzal hogy letakarítanak a pályáról. Ez meg nem egy roncsderbi.

Béta ide, béta oda, én a GT6 után mindent fenntartásokkal kezelek, nagyon sokat kell ennek a játéknak még fejlődnie, az őszi megjelenés meg azért nincs olyan nagyon messze.

F1: aha, csak Kvyat meg is kapta a büntetését JOGOSAN (ez a minimum), ebben a játékban viszont a vétkes semmifajta büntetést nem kap, és azt se tudjuk hogy a jövőben bekerül a játékba valami büntető rendszer.

#118708 krx21

Nem nagyon tudom viszonyítani a konkurencia konzol húzó autós címéhez a GT Sport -ot, már csak azért sem, mert véleményem szerint a Forza egy picit, ha nem is sokkal, de árkádabb versenyzős cím. Házon belül a GT6 -hoz képest mindenképp előrelépés, de ez nem feltétlen a Sport érdeme, sokkal inkább a GT6 volt nagyon szar. A játék viszonylag szép (de azért van szebb is), a hangok egész jók de lenne hova fejlődni, és ugyan ez mondható el a vezetési élményről is.
Összeségében a konzol legkomolyabb exkluzív autós címe lesz, viszont multiplatform játékok közül talán van jobb opció. (Mondjuk PC2 személyében.)
Minden azon múlik majd, hogy lesz -e elegendő tartalom a játékban, és lesz miért leülni elé - a GT6 hamar kifulladt, ráadásul be sem fejezték a játékot (csomó VGT kocsi hiányzik pl.)

#118712 erahurka

Elég baj. Én törekszem a koccasmentes előzésre. :)

[ Szerkesztve ]

God, bless us everyone, we're a broken people living under loaded gun

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.