- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
csibe1
addikt
válasz
t72killer #14 üzenetére
Most akkor nem bírsz ki havi 30 fontot.
Ha jól tippelem van napelemed vagy mi van (ha már leírni nem sikerült) esetleg generátorod.
Aztán ha tényleg van napelem meg hozzá akksi; akkor miért is nem köttetted ki az áramot?
Ha meg valamiért (amit nem tudni, mert nem írtad) nem köttetted ki az áramot, akkor meg tényleg minek sírsz?
Ellopták az ír kolbászos kerítést? -
Hát ez is egy nagyon érdekes történet: nálunk (Skócia) konkrétan annyit zabrál rólam az áramszolgáltató, mintha egy dízelgenerátort nyúznék a pincében üzemanyagot (itt létezik az útadó mentes piros gázolaj ÉS full legális generátorba használni) + karbantartást + avulást beleszámolva. Lassan ott tartunk, hogy 0 fogyasztás mellett NAPI 1 font lesz annak az ára, hogy egyáltalán rajta vagyunk a hálózaton. A részvényesek itt se állnak sorba segíjért... Szóval ja, mi itt ezen az "előfizetésen" is gondolkodunk.
az amazon prime-on néha elgondolkodom (őszintén dunsztom sincs mi nézhető rajta
), annak legalább gyakorlati haszna is van a gyors+mindígingyen postázással.
-
Áh, nálunk nem is küldött kódot, simán feldobta a TV, hogy ez nem az a háztartás, ahová az előfizetés tartozik, és hogy vegyem meg a vendégfelhasználót.
Gondolom azért van, mert szüleimnél fix IP-t ad a szolgáltató, felismerte, hogy egy adott helyen próbálják használni folyamatosan, és adott rá egy flaget.
-
DraXoN
addikt
válasz
razorbenke92 #10 üzenetére
Emailre kértek kódot, én meg figyeltem milyen (felhasználó) név szerepel az adott emailben gmail-el, és továbbítottam az emailt az ő fiókukra (csináltam rá egy automata szűrőt). De igaz senki se használta olyan extrém sűrűn a dolgot (lehet ha mindennapos lett volna az így történő kódkérés akkor kiesett volna).
-
A rokonokkal volt valami trükközés, hogy működött? Nem kérem a részleteket, nehogy morci legyen valaki, csak egy igen-nem válasz érdekel.
Én akkor döntöttem el, hogy lemondom, amikor elkezdtek cseszegetni a jelszómegosztással. A legmagasabb 4K csomagot fizetem, amit a kezdetektől úgy harangoztak be, hogy 4 eszközt támogat egyszerre. Ebből arra következtettem, hogy ez a helyes út, ha anyáméknál is belépve akarom hagyni. Merthát "Mi az a helyzet, ahol életszerűen előny, hogy egy házon belül, egyszerre 4 különböző műsort nézzenek?" gondoltam. Hát, pont ennyit ad ez a csomag.
Ha egy ezköz más helyen van, akkor fizessek még 990-et. Értem én, hogy éhesek a részvényesek, de ehhez azért pofa kell. Kb. egy héten 1-2 sorozat epizódot tudunk megnézni, szüleim talán másik 1-2 este tudnak betenni valamit, és ezen cseszekednek.Én azt nem értem, hogy miért nem
tudjákakarják úgy csinálni, mint a Spotify? Adjon csomagonként felhasználót annyit, amennyi jár, és ha egy felhasználó két helyen próbál nézni valamit, akkor vegye el az egyiket. -
GreatL
őstag
Minden előfizetéses kacat csak a pénzt viszi és csak a szolgáltatónak jó.
-
angyalpc2
aktív tag
én mostanában akarom lemondani
szar filmek...
ami van és érdekel az is mind nagy klasszik filmekCsak a pénzt viszi. azért a 2-3 filmért...a drága internet, kábeltv meg telefon mellett
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Sony FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest