Hirdetés

2024. május 29., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) angyalpc2


angyalpc2
aktív tag

én mostanában akarom lemondani
szar filmek...
ami van és érdekel az is mind nagy klasszik filmek

Csak a pénzt viszi. azért a 2-3 filmért...a drága internet, kábeltv meg telefon mellett

(#4) GreatL


GreatL
őstag

Minden előfizetéses kacat csak a pénzt viszi és csak a szolgáltatónak jó.

Intel Core i9-9900K víz | 32 GB | GBT RTX 3080 Ti Gaming OC | 48" LG C1 TV | Samsung(.hu) Galaxy S22+ 256 Vodával | Voda Samsung Galaxy A54 | Pocketbook Inkpad 3 Pro

(#9) UnA válasza GreatL (#4) üzenetére


UnA
Korrektor

Dicséretet érdemel ez a hozzáállás, csak azt nem értem, hogy az áram és a net hogyan működik nálad? ;)

(#10) razorbenke92 válasza UnA (#9) üzenetére

A rokonokkal volt valami trükközés, hogy működött? Nem kérem a részleteket, nehogy morci legyen valaki, csak egy igen-nem válasz érdekel.

Én akkor döntöttem el, hogy lemondom, amikor elkezdtek cseszegetni a jelszómegosztással. A legmagasabb 4K csomagot fizetem, amit a kezdetektől úgy harangoztak be, hogy 4 eszközt támogat egyszerre. Ebből arra következtettem, hogy ez a helyes út, ha anyáméknál is belépve akarom hagyni. Merthát "Mi az a helyzet, ahol életszerűen előny, hogy egy házon belül, egyszerre 4 különböző műsort nézzenek?" gondoltam. Hát, pont ennyit ad ez a csomag.
Ha egy ezköz más helyen van, akkor fizessek még 990-et. Értem én, hogy éhesek a részvényesek, de ehhez azért pofa kell. Kb. egy héten 1-2 sorozat epizódot tudunk megnézni, szüleim talán másik 1-2 este tudnak betenni valamit, és ezen cseszekednek.

Én azt nem értem, hogy miért nem tudják akarják úgy csinálni, mint a Spotify? Adjon csomagonként felhasználót annyit, amennyi jár, és ha egy felhasználó két helyen próbál nézni valamit, akkor vegye el az egyiket.

Mások számára a kondi fáradós, nekem farad-os...

(#11) DraXoN válasza razorbenke92 (#10) üzenetére


DraXoN
addikt
LOGOUT blog

Emailre kértek kódot, én meg figyeltem milyen (felhasználó) név szerepel az adott emailben gmail-el, és továbbítottam az emailt az ő fiókukra (csináltam rá egy automata szűrőt). De igaz senki se használta olyan extrém sűrűn a dolgot (lehet ha mindennapos lett volna az így történő kódkérés akkor kiesett volna).

[ Szerkesztve ]

The human head cannot turn 360 degrees... || Ryzen 7 5700X; RX580 8G; 64GB; 2TB + 240GB + 2TB || Samsung Galaxy Z Flip 5

(#12) ELITRO válasza DraXoN (#11) üzenetére


ELITRO
csendes tag

Mi már egy éve lemondtuk. Már nem fért bele a költségvetésbe.

[noblechairs] EPIC ICON HERO gamer székek. Elérhető vagyok minden nap, hétvégén is 8-21h között.Telefonos kommunikációt előnyben részesítem, ezért a hirdetéseimben minden esetben az elérhetőségem ott szerepel, további információra lenne szükséged hívj bizalommal Csernáczki Róbert Tel.:+3630 13 00000

(#13) razorbenke92 válasza DraXoN (#11) üzenetére

Áh, nálunk nem is küldött kódot, simán feldobta a TV, hogy ez nem az a háztartás, ahová az előfizetés tartozik, és hogy vegyem meg a vendégfelhasználót.

Gondolom azért van, mert szüleimnél fix IP-t ad a szolgáltató, felismerte, hogy egy adott helyen próbálják használni folyamatosan, és adott rá egy flaget.

Mások számára a kondi fáradós, nekem farad-os...

(#14) t72killer válasza UnA (#9) üzenetére


t72killer
titán
LOGOUT blog

Hát ez is egy nagyon érdekes történet: nálunk (Skócia) konkrétan annyit zabrál rólam az áramszolgáltató, mintha egy dízelgenerátort nyúznék a pincében üzemanyagot (itt létezik az útadó mentes piros gázolaj ÉS full legális generátorba használni) + karbantartást + avulást beleszámolva. Lassan ott tartunk, hogy 0 fogyasztás mellett NAPI 1 font lesz annak az ára, hogy egyáltalán rajta vagyunk a hálózaton. A részvényesek itt se állnak sorba segíjért... Szóval ja, mi itt ezen az "előfizetésen" is gondolkodunk.

az amazon prime-on néha elgondolkodom (őszintén dunsztom sincs mi nézhető rajta :DDD), annak legalább gyakorlati haszna is van a gyors+mindígingyen postázással.

[ Szerkesztve ]

30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)

(#15) csibe1 válasza t72killer (#14) üzenetére


csibe1
addikt

Most akkor nem bírsz ki havi 30 fontot.
Ha jól tippelem van napelemed vagy mi van (ha már leírni nem sikerült) esetleg generátorod.
Aztán ha tényleg van napelem meg hozzá akksi; akkor miért is nem köttetted ki az áramot? :F
Ha meg valamiért (amit nem tudni, mert nem írtad) nem köttetted ki az áramot, akkor meg tényleg minek sírsz?
Ellopták az ír kolbászos kerítést? :U

" Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.